τωρα που το θυμηθηκα στο 12 οταν πηγαινα, ειχα συναντησει ενα μιλφ πολυ παιχνιδιαρικο και υπακουο ( ψηλη , με παρα πολυ κοντο μαλλι, βυζακι 2,5 , εκανε και πρωκτικο και δεχοταν και στο στομα). να ηταν η Λανα ? τηs ταιριαζει αυτη η περιγραφη?Καμια εικόνα που μπορεί να έχει πάει η Λάνα απο Μονής Προδρόμου (παλιά ήταν σε Σκρά και Κηφισίας 12) που έχει εξαφανιστεί εδώ και κάτι μήνες?
Ευχαριστώ.......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (2 μέλη και 19 επισκέπτες)
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
΄Οπως γράψαμε στο αντίστοιχο θρεντ αναζητήσεων, θα έρθει από Σεπτέμβριο και βλέπουμε...Καμια εικόνα που μπορεί να έχει πάει η Λάνα απο Μονής Προδρόμου (παλιά ήταν σε Σκρά και Κηφισίας 12) που έχει εξαφανιστεί εδώ και κάτι μήνες?
Ευχαριστώ.......
τουλαχιστον εμεινεs ευχαριστημενοs ?τί να κάμνωμεν φίλε μου?αφού μας τα έφαγαν οι κορασίδες του λαδόκορου,της αμιαντοσωληνωσης και της στουντισοσύνης.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
τουλαχιστον εμεινεs ευχαριστημενοs ?
κατιτίς.
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
ναι σαν ζάνα συστήνεται..η σονια ειναι απο το καταστημα της μιχαλακ. 99 και ειναι αρκετα καλη...petit γκομενα και κοντουλα...
η ζανα ποια ειναι απο κει μεσα?? ως ζανα συστηνεται??
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
Είδες τι λέει ο ... μπ..ές ...!!! :o
Και 'συ εδώ (Αθήνα) τέκνον ... συναγωνιστά ...???!!!
Τελικά αρκετοί "μείναμε Αθήνα"!!!!!
Thanasis B
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Aνταποκριση απο το Στουρναρη 63.
Παρουσες λαδοκορες Αντριανα (Πιπινι μικροκαμωμενη) Χριστινα(αδυνατισμενη) Μαγια (εργαζονταν) Νορα (ενδιαφερον αλλα δεν την ειδα και πολυ καλα) αλλη μια Ρωσις (αλσχαιμερ ξεχασα ονομα Μαρσυ Τζουλι απουσες επιστρεφουν απο Δευτερα.
Ενα δωματιον εκ των 4 αδειανο (μαλλον δεν εχει κριση το επαγγελμα η ισχυει το γαματε γιατι χανομαστε)
Επελεξα Αντριανα δηλωσε Τσεχα την πιστευω.
Χαμογελαστη παντα σχετικα ευχαριστη δεν ξερει βεβαια μασαζ μονο λαδοτριψιμο στην πλατη και μετα το δεκαλεπτο γυρισμα (μαλλον φταιει η παραμονη της στη Φρατζη γνωστο ξεπεταδικο και αν δεν μαθει μασαζ στην Στουρναρη θα δυσκολευτει να παραμεινει)
Αργη βαθια δεν γλυφει τα γυρω με τιποτα φιλακια μονο στα μαγουλα και αυτα δυσκολα ανεβασμα απο πανω και στο ομολογουμενως σφιχτο της μουνακι της, γενικως λιγο σφιγμενη συμπεριφορα δεν ξερω τι εφταιγε, ισως ηταν πρωτη συνεδρια θα της δωσω αλλη μια ευκαιρια και θα δουμε.
Αυτα υπομονη με τον Καυσωνα 41c σημερα...
Παρουσες λαδοκορες Αντριανα (Πιπινι μικροκαμωμενη) Χριστινα(αδυνατισμενη) Μαγια (εργαζονταν) Νορα (ενδιαφερον αλλα δεν την ειδα και πολυ καλα) αλλη μια Ρωσις (αλσχαιμερ ξεχασα ονομα Μαρσυ Τζουλι απουσες επιστρεφουν απο Δευτερα.
Ενα δωματιον εκ των 4 αδειανο (μαλλον δεν εχει κριση το επαγγελμα η ισχυει το γαματε γιατι χανομαστε)
Επελεξα Αντριανα δηλωσε Τσεχα την πιστευω.
Χαμογελαστη παντα σχετικα ευχαριστη δεν ξερει βεβαια μασαζ μονο λαδοτριψιμο στην πλατη και μετα το δεκαλεπτο γυρισμα (μαλλον φταιει η παραμονη της στη Φρατζη γνωστο ξεπεταδικο και αν δεν μαθει μασαζ στην Στουρναρη θα δυσκολευτει να παραμεινει)
Αργη βαθια δεν γλυφει τα γυρω με τιποτα φιλακια μονο στα μαγουλα και αυτα δυσκολα ανεβασμα απο πανω και στο ομολογουμενως σφιχτο της μουνακι της, γενικως λιγο σφιγμενη συμπεριφορα δεν ξερω τι εφταιγε, ισως ηταν πρωτη συνεδρια θα της δωσω αλλη μια ευκαιρια και θα δουμε.
Αυτα υπομονη με τον Καυσωνα 41c σημερα...
trelomounakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 7
- Πόντοι
- 1
ανοιξαμε και σας περιμενουμε ΞΕκωλιδη και Προστυχιδη γωνια !!!καλημερα σε ολους sos υπαρχει μασατζιδικο στην γλυφαδα μια διευνση αν ξερει κανεις και αν γαμας
Φιλε αν βρεις πες και σε μας ...
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Κεκαλυμμένο στούντιο είναι φίλε μου.Καμμία σχέση με υπηρεσίες μασάζ και τα συναφή.Βγάλτε την όξω γαμήστε σκουπίστε πληρώστε τελειώσατε ο επόμενως.ΠΑΤ ΚΙΟΥΤ :-Δημοσθένους 116 Καλλιθέα τι ξέρουμε?
τιμές, προγράμματα, χώρος?
Να κάνω μια καταδρομική η θα κλαίω τα λεφτά μου?
Αν σου αρέσει αυτό το στύλ οκ.80€-100€ τα προγράμματα δύο γκόμενες σχετικά μικρές, τώρα απο εμφάνιση γούστα είναι αυτά.....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Δημοσθένους 116 Καλλιθέα τι ξέρουμε?
τιμές, προγράμματα, χώρος?
Να κάνω μια καταδρομική η θα κλαίω τα λεφτά μου?
μάλλον θα τα κλαίς....αυτή που το χει εχει και το σπινθαρου 61 νομιζω
μάλλον θα τα κλαίς....αυτή που το χει εχει και το σπινθαρου 61 νομιζω
στην γειτονια της ''φραντζη'' δεν ειναι αυτο ? λειτουργει ακομα ?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.051
- Πόντοι
- 42.697
στην γειτονια της ''φραντζη'' δεν ειναι αυτο ? λειτουργει ακομα ?
Οχι εκλεισε οριστικά εδω και πανω απο 1,5 μηνα
Κεκαλυμμένο στούντιο είναι φίλε μου.Καμμία σχέση με υπηρεσίες μασάζ και τα συναφή.Βγάλτε την όξω γαμήστε σκουπίστε πληρώστε τελειώσατε ο επόμενως.ΠΑΤ ΚΙΟΥΤ :-
Αν σου αρέσει αυτό το στύλ οκ.80€-100€ τα προγράμματα δύο γκόμενες σχετικά μικρές, τώρα απο εμφάνιση γούστα είναι αυτά.....
Κατευθείαν στο ψητό φίλε μου! Μέχρι πρότινος, ήταν μία Milf και μία μικρή. Αλλά εγώ ξέρω για 60 το μαλλί, όχι 80-100!
Ανέβασαν τις τιμές λόγω ΦΠΑ?
Ανέβασαν τις τιμές λόγω ΦΠΑ?
τα δυσκολα τα φιλακια σε ποια μαγουλα τα εδινε?Aνταποκριση απο το Στουρναρη 63.
Αργη βαθια δεν γλυφει τα γυρω με τιποτα φιλακια μονο στα μαγουλα και αυτα δυσκολα
Thanasis B
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μα φυσικα στα ποθτσομαγουλα!!! :o
Παρόμοια θέματα