pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Εγω παντως μαγκες φοβαμαι οτι μαζι με τις τιμες θα πεσει και η ποιοτητα των υπηρεσιων.....
εν τώρα υπάρχει ποιότης???αχαχαχαχαχαχα
Εγω παντως μαγκες φοβαμαι οτι μαζι με τις τιμες θα πεσει και η ποιοτητα των υπηρεσιων.....
Καπου υπαρχει.....αλλα πρεπει να την πληρωσεις
δεν νομιζω. θα προσγειωθουν στην πραγματικοτητα, θα ιδρωνουν και λιγο πιο πολυ. τωρα ειναι που τα μυαλα τουs εχουν παρει αερα.Εγω παντως μαγκες φοβαμαι οτι μαζι με τις τιμες θα πεσει και η ποιοτητα των υπηρεσιων.....
οταν εχειs κατι σιγουρο και κεκτημενο δεν δινειs kai πολυ σημασια, δεν σε πολυνοιαζει. οταν ομωs κινδυνευειs να το χασειs, τοτε να δειs για ποτε αλλαζειs διαθεση και ορεξη και γενικωs συμπεριφορα( προs το καλυτερο) και δινειs καλυτερο εαυτον? ενα απλο παραδειγμα ολων μαs ειναι η δουλεια μαs. βγαζειs λιγοτερα η κινδυνευειs να χασειs και αυτα?Μακαρι......
ρε παιδια για να καταλαβω το μαγαζακι στη σολομοθ ποθ ηταν η ζανα κ με κυρια σοφια μεταφερθηκε στην στουρναρη???
nea afiji solomoy ston 6 orofo antriana ola ta lefta episkejh xtes sex masaz sex dyo fores to koritsi einai nymfvmanhs kai to exei timh kai kamari