Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (5 μέλη και 33 επισκέπτες)

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
glADIOLES
ASTADIALAAAAA

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Εγω παντως μαγκες φοβαμαι οτι μαζι με τις τιμες θα πεσει και η ποιοτητα των υπηρεσιων.....
 δεν νομιζω.    θα προσγειωθουν στην πραγματικοτητα, θα ιδρωνουν και λιγο πιο πολυ.  τωρα ειναι που τα μυαλα τουs εχουν παρει  αερα.

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Αν υποθέσουμε οτι οι τιμές καθορίζονται κυρίως βάση προσφοράς/ζήτησης, τοτε αυτό που εχω καταλάβει είναι οτι υπάρχουν ιδρύματα 2 ταχυτήτων.

Τα "σιγουράκια" που εχουν μόνιμα δουλειά γιατί εκεί θα πάμε οταν δεν θέλουμε να πειραματιστούμε με τα λεφτά μας και θα πληρώσουμε το 80αρι. Αυτά έχουν συνέχεια δουλειά και δεν πρόκειται να ρίξουν τιμές.

Τα "δεύτερα" που εχουν μάθει στην αναδουλειά και διατηρούν μια τιμή απο 50 - 60 την οποία δεν πρόκειται να κατεβάσουν γιατι υπάρχουν τα άλλα που χρεώνουν 80 και επομένως είναι ήδη 20% φθινότερα και όλο και κάποιος θα περάσει να του φάνε τα λεφτά

Αν η είναι έτσι όπως τα αντιλαμβάνομε τα πράγματα, είναι αρκετά δύσκολο να πέσουν οι τιμές και υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
    οταν εχειs κατι σιγουρο και κεκτημενο δεν δινειs kai πολυ σημασια,  δεν σε πολυνοιαζει.   οταν ομωs κινδυνευειs να το χασειs, τοτε να δειs για ποτε αλλαζειs   διαθεση και ορεξη και γενικωs συμπεριφορα( προs το καλυτερο) και δινειs καλυτερο εαυτον?  ενα απλο παραδειγμα ολων μαs ειναι η δουλεια μαs.  βγαζειs λιγοτερα η κινδυνευειs να χασειs και αυτα?  

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Ξεχνας ομως οτι το χομπυ μας εχει και αυτους που θα δοσουν το 120αρι αγογγυστα για να περασουν καλα, και θα συνεχισουν να το δινουν

thanasis33

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε μαγκες η γνωστη 30+ ρωσιδα Ελενη με μακροχρονια θητεια σε Φραντζη 4 και
Καλλιροης 48 την εχει πετυχει κανεις  πουθενα? 

since1976

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εχει πετυχει καποιος συναδελφος κοπελλες απο Ξενοπουλου? Ελεαννα - Μαρινα - Βικυ - Χαρα - Μαρια?

kouklos25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια για να καταλαβω το μαγαζακι στη σολομοθ ποθ ηταν η ζανα κ με κυρια σοφια μεταφερθηκε στην στουρναρη???

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.064
Πόντοι
42.697
ρε παιδια για να καταλαβω το μαγαζακι στη σολομοθ ποθ ηταν η ζανα κ με κυρια σοφια μεταφερθηκε στην στουρναρη???

οχι, το κράτησε και το δουλευει η κα Σοφια στην ιδια διευθυνση
η Ζανα ανοιξε δικό της στην Σουρναρη 29

thanos685490

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
nea afiji solomoy ston 6 orofo antriana ola ta lefta episkejh xtes sex masaz sex dyo fores to koritsi einai nymfvmanhs kai to exei timh kai kamari :knockinb: :knockinb: :s&m_1:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
nea afiji solomoy ston 6 orofo antriana ola ta lefta episkejh xtes sex masaz sex dyo fores to koritsi einai nymfvmanhs kai to exei timh kai kamari :knockinb: :knockinb: :s&m_1:

ρε φίλε θάνο, σήμερα γράφτηκες για να μας πείς οτι γάμησες χτες
Πού αλλού εχεις γαμίσει και συγκρίνεις για να μας πείς οτι η Αντριάνα είναι γκανιάν?

thanos685490

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
δεν γραφτηκα σημερα απλα ειχα ξεχση του κωδικους εχω γυριση σχεδον ολα τα μαγαζακια αλλα τελευταια προτιμουσα λογο της ξανθιας Ε χτες ομως ειπα να δοκιμασο κατι αλλο ενεκεν που εχει δυο καινουργια κοματια την αντριανα και την σοφια αν δεν κανω λαθος εχω προβλημα με τα ονοματα ξεχναω ευκολα η μαμα του μαγαζιου ξανθια με κοντο μαλακι μου συστησε την αντριανα διοτι η σοφια οπως μου ειπε ειναι καινουργια στο επαγγελμα και δεν εχει ακομα ξεθαρευση παντως η ανντριανα γυρω στο 1,70 υψως μα μικρο ομωσ βυζι ειναι μητρομανα σκετη μου ανεφερε χαρακτηριστικα οτι μετα την δουλεια εχει τρεις γκομενους , και αν δεν ειναι κουασμενοι παει και τους ξεσκιζει κανονικα και με το νομο αυτα τα ολιγα :knockinb:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Σ είναι στο 6ο ή στον 7ο?

thanos685490

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
τα μαγαζια πο προτιμο ειναι σολομμου -φρατζη -και το διπλα στο σπιτι του ΛΑΟΣ το καινουργιο ηπειρου 5

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom