thanos685490
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ξαχνω να βρω μαγαζι που να εχει τζακουζι αλλα να μπενει και η γκομενα μεσα και να γινεται παιχνιδη ξερει κανεις τιποτα
ξαχνω να βρω μαγαζι που να εχει τζακουζι αλλα να μπενει και η γκομενα μεσα και να γινεται παιχνιδη ξερει κανεις τιποτα
παιζει με 100ρικο στο στουντιο Χαλκιδικης 83 στο Βοτανικο και εχει και μασαζοκρεβατο, αλλα στη μπανιερα μπαινουν μονο κατι γκιλφ για πολυ αρρωστους (τυπου Χριστινα, η ιδιοκτητρια, μια φορα που πηγα μου τα εξηγουσε αλλα ειχε μαλλον στειλει τη μασελα της για ρεκτιφιε, ητανε με 5-6 δοντια ολα κι ολα, για βαρεις μερακληδες τυπου apolyto arseniko που γουσταρουν φαφουτικα παρακμιακα γεροντια) ακομα τρεχω..Αν θυμάμαι καλά μια τέτοια φάση έπαιζε θησέως στο μαρούσι αλλα για γερά πορτοφόλια
παιζει με 100ρικο στο στουντιο Χαλκιδικης 83 στο Βοτανικο και εχει και μασαζοκρεβατο, αλλα στη μπανιερα μπαινουν μονο κατι γκιλφ για πολυ αρρωστους (τυπου Χριστινα, η ιδιοκτητρια, μια φορα που πηγα μου τα εξηγουσε αλλα ειχε μαλλον στειλει τη μασελα της για ρεκτιφιε, ητανε με 5-6 δοντια ολα κι ολα, για βαρεις μερακληδες τυπου apolyto arseniko που γουσταρουν φαφουτικα παρακμιακα γεροντια) ακομα τρεχω..
sto κυμηs. συνολο 100 ευρω.ξαχνω να βρω μαγαζι που να εχει τζακουζι αλλα να μπενει και η γκομενα μεσα και να γινεται παιχνιδη ξερει κανεις τιποτα
sto κυμηs. συνολο 100 ευρω.
και Κηφησού 30Kαι Μαρούσι, Θησεως 27, συνολο 120-150 ευρω!...
και Κηφησού 30
καλυτερο μουνακι απο εμφανιση σε αυτα τα μαγαζια που πηγαινω, ολα αυτα τα χρονια δεν εχω ξαναπετυχει. 1,80 με τα τακουνακια τηs, μαυρο μαλλι, 1,5 βυζακι. ολα τα λεφτα οι μπουταρεs kai το κολλαρακι( βραζιλιανικο στυλ). 22 χρονων. στο δρομο με το σουπερ μινι χαζευειs. ραντεβου 4ωρο σε ηοτελ με 150 ευρω.( την μια φορα σεχ κανονικα και την δευτερη χυσιμο στα μουνοχειλα, γιατι εκει γουσταρε παρα πολυ). στο δωματιο GFE οσο δεν παιρνει, αλλα δεν εβγαζε και πολλη προστυχια( εξαρταται βεβαια και το τι τηs βγαινει και με τον καθενα). πιπα μετρια. καβλωνει μεν αλλα για να χυσει θα πρεπει να ασχοληθειs μαζι τηs( που τωρα τετοια ορεξη). πραγματικα σαν να πηγα με γκομενα( το ειχα λιγο αναγκη ). η πλακα ειναι οτι θελει να δουλεψει μονη αλλα δεν βρισκει ΠΕΛΑΤΕΙΑ( ισωs για αυτο μου εδωσε τηλ. χωριs να την εχω ξαναδει. ειχα παει σε ενα μαγαζι για καποια αλλη, την ειδα και τηs ζητησα το τλφ). ενα χρονο στην δουλεια. μαθαινει( δεν ξερω που μπορει να φθασει) και ανακαλυπτει τι τηs ταιριαζει. τιμια , ειλικρινηs, ευγενικη, ευχαριστη και ανετη. μου ελεγε που και τι τηs αρεσει να τηs κανουν. ηταν ενα γεματο 4ωρο.
ανεκαθεν στην θεσσαλονικη ετρωγεs και επινεs σχεδον τζαμπα, σε συγκριση με την αθηνα. ειναι για τουs μερακληδεs.Θα σας στεναχωρίσω λίγο Νότιοι παίχτες.Θεσσαλονίκη τα πιο πολλά μαγαζιά εχουν τζακούζι στην ίδια τιμή.Τα πιπινάκια μπαίνουν μαζί σου μέσα αν θες.Τα πιο πολλά μαγαζιά έχουν ωραίες ελληνίδες και κάποιες αλλοδαπές.Πιπινάκια έχουν όλα τα μαγαζιά.20,21,23,25,26 και.....Τιμές για μια κοπέλα 50-80-100.Κάποια 40-60-80.Κοπέλες από 3-8 σε κάθε μαγαζί.Ντουετάκια πιπίνια και μη με real συμμετοχή woman to woman από 120-150 για μία ώρα.Φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους τους παίχτες στην Αθήνα ;)
Εισαι μεγαλος παιχτης αλλα δεν μας λες ουτε ονομα ουτε σε ποιο μαγαζι το βρηκες. Να μου πεις εγω τι να το κανω τωρα , αλλα ετσι για να φτιαχνομαστε λιγακι .καλυτερο μουνακι απο εμφανιση σε αυτα τα μαγαζια που πηγαινω, ολα αυτα τα χρονια δεν εχω ξαναπετυχει. 1,80 με τα τακουνακια τηs, μαυρο μαλλι, 1,5 βυζακι. ολα τα λεφτα οι μπουταρεs kai το κολλαρακι( βραζιλιανικο στυλ). 22 χρονων. στο δρομο με το σουπερ μινι χαζευειs. ραντεβου 4ωρο σε ηοτελ με 150 ευρω.( την μια φορα σεχ κανονικα και την δευτερη χυσιμο στα μουνοχειλα, γιατι εκει γουσταρε παρα πολυ). στο δωματιο GFE οσο δεν παιρνει, αλλα δεν εβγαζε και πολλη προστυχια( εξαρταται βεβαια και το τι τηs βγαινει και με τον καθενα). πιπα μετρια. καβλωνει μεν αλλα για να χυσει θα πρεπει να ασχοληθειs μαζι τηs( που τωρα τετοια ορεξη). πραγματικα σαν να πηγα με γκομενα( το ειχα λιγο αναγκη ). η πλακα ειναι οτι θελει να δουλεψει μονη αλλα δεν βρισκει ΠΕΛΑΤΕΙΑ( ισωs για αυτο μου εδωσε τηλ. χωριs να την εχω ξαναδει. ειχα παει σε ενα μαγαζι για καποια αλλη, την ειδα και τηs ζητησα το τλφ). ενα χρονο στην δουλεια. μαθαινει( δεν ξερω που μπορει να φθασει) και ανακαλυπτει τι τηs ταιριαζει. τιμια , ειλικρινηs, ευγενικη, ευχαριστη και ανετη. μου ελεγε που και τι τηs αρεσει να τηs κανουν. ηταν ενα γεματο 4ωρο.
υπαρχουν πολυ καλυτεροι παιχτεs απο μενα. θελειs να αλλαξουμε? το ξερeis οτι φετοs ουτε διακοπεs θα παω και με 3 μπανια μεχρι τωρα? οσο για το αλλο που λεs, εχω εξηγησει σε καποιουs με ΠΜ οτι δεν μπορω να μιλησω πιο συγκεκριμενα γιατι ολοι θα πηγαινουν να την γυρευουν, θα ζητουν κατι αναλογο, θα δημιουργηθει σιγουρα προβλημα, θα καταλαβουν και θα την διωξουν. ενταξει μια εμπειρια που εζησα εγραψα. αλλα σε ολο το σιτε μπορω να πω πιο αναλυτικα?Εισαι μεγαλος παιχτης αλλα δεν μας λες ουτε ονομα ουτε σε ποιο μαγαζι το βρηκες. Να μου πεις εγω τι να το κανω τωρα , αλλα ετσι για να φτιαχνομαστε λιγακι .
Ασιατισες φερνει και στη Γλυφαδα η Ζησιμοπουλου, στα 100Ε, η τουλαχιστον ειχε πριν απο 2-3 μηνεςμηπως ξερει κανης κανενα μαγαζι με ασιατισες αλλα να εχει και μπριζολα και παιδακια
το πες και το κανες ρε παιχτηκαλυτερο μουνακι απο εμφανιση σε αυτα τα μαγαζια που πηγαινω, ολα αυτα τα χρονια δεν εχω ξαναπετυχει. 1,80 με τα τακουνακια τηs, μαυρο μαλλι, 1,5 βυζακι. ολα τα λεφτα οι μπουταρεs kai το κολλαρακι( βραζιλιανικο στυλ). 22 χρονων. στο δρομο με το σουπερ μινι χαζευειs. ραντεβου 4ωρο σε ηοτελ με 150 ευρω.( την μια φορα σεχ κανονικα και την δευτερη χυσιμο στα μουνοχειλα, γιατι εκει γουσταρε παρα πολυ). στο δωματιο GFE οσο δεν παιρνει, αλλα δεν εβγαζε και πολλη προστυχια( εξαρταται βεβαια και το τι τηs βγαινει και με τον καθενα). πιπα μετρια. καβλωνει μεν αλλα για να χυσει θα πρεπει να ασχοληθειs μαζι τηs( που τωρα τετοια ορεξη). πραγματικα σαν να πηγα με γκομενα( το ειχα λιγο αναγκη ). η πλακα ειναι οτι θελει να δουλεψει μονη αλλα δεν βρισκει ΠΕΛΑΤΕΙΑ( ισωs για αυτο μου εδωσε τηλ. χωριs να την εχω ξαναδει. ειχα παει σε ενα μαγαζι για καποια αλλη, την ειδα και τηs ζητησα το τλφ). ενα χρονο στην δουλεια. μαθαινει( δεν ξερω που μπορει να φθασει) και ανακαλυπτει τι τηs ταιριαζει. τιμια , ειλικρινηs, ευγενικη, ευχαριστη και ανετη. μου ελεγε που και τι τηs αρεσει να τηs κανουν. ηταν ενα γεματο 4ωρο.