Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 50K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

thanos685490

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ξαχνω να βρω μαγαζι που να εχει τζακουζι αλλα να μπενει και η γκομενα μεσα και να γινεται παιχνιδη ξερει κανεις τιποτα :knockinb:

thanos685490

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ηπειρου 5 ειναι καινουργιο ουτε μηνα δεν εχει ανοιξη καλα καλα δυο κοματια μια γιαγια και η αλινα πολυ καλη αλλα απο τη μουλεγε θα φυγη διακοπες γιατι χτες που επερνα τηλ το ειχε κλειστο

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
671
Πόντοι
96
ξαχνω να βρω μαγαζι που να εχει τζακουζι αλλα να μπενει και η γκομενα μεσα και να γινεται παιχνιδη ξερει κανεις τιποτα :knockinb:

Αν θυμάμαι καλά μια τέτοια φάση έπαιζε θησέως στο μαρούσι αλλα για γερά πορτοφόλια

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Αν θυμάμαι καλά μια τέτοια φάση έπαιζε θησέως στο μαρούσι αλλα για γερά πορτοφόλια
παιζει με 100ρικο στο στουντιο Χαλκιδικης 83 στο Βοτανικο και εχει και μασαζοκρεβατο, αλλα στη μπανιερα μπαινουν μονο κατι γκιλφ για πολυ αρρωστους (τυπου Χριστινα, η ιδιοκτητρια, μια φορα που πηγα μου τα εξηγουσε αλλα ειχε μαλλον στειλει τη μασελα της για ρεκτιφιε, ητανε με 5-6 δοντια ολα κι ολα, για βαρεις μερακληδες τυπου apolyto arseniko που γουσταρουν φαφουτικα παρακμιακα γεροντια)  :grin: :grin: ακομα τρεχω..  :grin: :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
παιζει με 100ρικο στο στουντιο Χαλκιδικης 83 στο Βοτανικο και εχει και μασαζοκρεβατο, αλλα στη μπανιερα μπαινουν μονο κατι γκιλφ για πολυ αρρωστους (τυπου Χριστινα, η ιδιοκτητρια, μια φορα που πηγα μου τα εξηγουσε αλλα ειχε μαλλον στειλει τη μασελα της για ρεκτιφιε, ητανε με 5-6 δοντια ολα κι ολα, για βαρεις μερακληδες τυπου apolyto arseniko που γουσταρουν φαφουτικα παρακμιακα γεροντια)  :grin: :grin: ακομα τρεχω..  :grin: :grin:

χαχαχα σωπα τυπε... ο απολυτος μας βγηκε σκληροπυρηνικος τελικα?  :rockon: :rockon:

thanos685490

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ποτε θα γινουμε επιτελους ευροπαιοι να ανοιξουν μαγαζια οπως ολανδια γερμανια να τα εχει ολλα τζακουζια μασαζ body to  body kai πολλα πιπινια κ.α μηπως ξερει κανης κανενα μαγαζι με ασιατισες αλλα να εχει και μπριζολα και παιδακια , παλια ειταν μια στο κολονακι δεν ειχε φουλ προγραμμα αλλα μου ειχε κανει μασαζ body too body ολλα τα λεφτα  :knockinb: :knockinb:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Θα σας στεναχωρίσω λίγο Νότιοι παίχτες.Θεσσαλονίκη τα πιο πολλά μαγαζιά εχουν τζακούζι στην ίδια τιμή.Τα πιπινάκια μπαίνουν μαζί σου μέσα αν θες.Τα πιο πολλά μαγαζιά έχουν ωραίες ελληνίδες και κάποιες αλλοδαπές.Πιπινάκια έχουν όλα τα μαγαζιά.20,21,23,25,26 και.....Τιμές για μια κοπέλα 50-80-100.Κάποια 40-60-80.Κοπέλες από 3-8 σε κάθε μαγαζί.Ντουετάκια πιπίνια και μη με real συμμετοχή woman to woman από 120-150 για μία ώρα.Φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους τους παίχτες στην Αθήνα  ;)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
καλυτερο μουνακι απο εμφανιση σε αυτα τα μαγαζια που πηγαινω, ολα αυτα τα χρονια δεν εχω ξαναπετυχει.   1,80 με τα τακουνακια τηs, μαυρο μαλλι, 1,5 βυζακι.   ολα τα λεφτα οι μπουταρεs kai το κολλαρακι( βραζιλιανικο στυλ).    22 χρονων.   στο δρομο με το σουπερ μινι χαζευειs.   ραντεβου 4ωρο σε ηοτελ με 150 ευρω.( την μια φορα σεχ κανονικα και την δευτερη χυσιμο στα μουνοχειλα, γιατι εκει γουσταρε παρα πολυ).  στο δωματιο GFE οσο δεν παιρνει, αλλα δεν εβγαζε και πολλη προστυχια( εξαρταται βεβαια και το τι τηs βγαινει και με τον καθενα).  πιπα μετρια.   καβλωνει μεν αλλα για να χυσει θα πρεπει να ασχοληθειs μαζι τηs( που τωρα τετοια ορεξη).   πραγματικα σαν να πηγα με γκομενα( το ειχα  λιγο αναγκη  :grin:).      η πλακα ειναι οτι θελει να δουλεψει μονη αλλα δεν βρισκει ΠΕΛΑΤΕΙΑ( ισωs για αυτο μου εδωσε τηλ. χωριs να την εχω ξαναδει.   ειχα παει σε ενα μαγαζι για καποια αλλη, την ειδα και τηs ζητησα το τλφ).  ενα χρονο στην δουλεια.  μαθαινει( δεν ξερω που μπορει να φθασει) και ανακαλυπτει τι τηs ταιριαζει.   τιμια , ειλικρινηs, ευγενικη, ευχαριστη και ανετη.    μου ελεγε  που και τι τηs αρεσει να τηs κανουν.   ηταν ενα γεματο 4ωρο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.659
Πόντοι
42.697
καλυτερο μουνακι απο εμφανιση σε αυτα τα μαγαζια που πηγαινω, ολα αυτα τα χρονια δεν εχω ξαναπετυχει.  1,80 με τα τακουνακια τηs, μαυρο μαλλι, 1,5 βυζακι.  ολα τα λεφτα οι μπουταρεs kai το κολλαρακι( βραζιλιανικο στυλ).    22 χρονων.  στο δρομο με το σουπερ μινι χαζευειs.  ραντεβου 4ωρο σε ηοτελ με 150 ευρω.( την μια φορα σεχ κανονικα και την δευτερη χυσιμο στα μουνοχειλα, γιατι εκει γουσταρε παρα πολυ).  στο δωματιο GFE οσο δεν παιρνει, αλλα δεν εβγαζε και πολλη προστυχια( εξαρταται βεβαια και το τι τηs βγαινει και με τον καθενα).  πιπα μετρια.  καβλωνει μεν αλλα για να χυσει θα πρεπει να ασχοληθειs μαζι τηs( που τωρα τετοια ορεξη).  πραγματικα σαν να πηγα με γκομενα( το ειχα  λιγο αναγκη  :grin:).      η πλακα ειναι οτι θελει να δουλεψει μονη αλλα δεν βρισκει ΠΕΛΑΤΕΙΑ( ισωs για αυτο μου εδωσε τηλ. χωριs να την εχω ξαναδει.  ειχα παει σε ενα μαγαζι για καποια αλλη, την ειδα και τηs ζητησα το τλφ).  ενα χρονο στην δουλεια.  μαθαινει( δεν ξερω που μπορει να φθασει) και ανακαλυπτει τι τηs ταιριαζει.  τιμια , ειλικρινηs, ευγενικη, ευχαριστη και ανετη.    μου ελεγε  που και τι τηs αρεσει να τηs κανουν.  ηταν ενα γεματο 4ωρο.

για ποια λες ρε συναγωνιστή?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Θα σας στεναχωρίσω λίγο Νότιοι παίχτες.Θεσσαλονίκη τα πιο πολλά μαγαζιά εχουν τζακούζι στην ίδια τιμή.Τα πιπινάκια μπαίνουν μαζί σου μέσα αν θες.Τα πιο πολλά μαγαζιά έχουν ωραίες ελληνίδες και κάποιες αλλοδαπές.Πιπινάκια έχουν όλα τα μαγαζιά.20,21,23,25,26 και.....Τιμές για μια κοπέλα 50-80-100.Κάποια 40-60-80.Κοπέλες από 3-8 σε κάθε μαγαζί.Ντουετάκια πιπίνια και μη με real συμμετοχή woman to woman από 120-150 για μία ώρα.Φιλικούς χαιρετισμούς σε όλους τους παίχτες στην Αθήνα  ;)
ανεκαθεν  στην θεσσαλονικη ετρωγεs και επινεs σχεδον τζαμπα, σε συγκριση με την αθηνα.  ειναι για τουs μερακληδεs.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.895
Πόντοι
19.795
καλυτερο μουνακι απο εμφανιση σε αυτα τα μαγαζια που πηγαινω, ολα αυτα τα χρονια δεν εχω ξαναπετυχει.   1,80 με τα τακουνακια τηs, μαυρο μαλλι, 1,5 βυζακι.   ολα τα λεφτα οι μπουταρεs kai το κολλαρακι( βραζιλιανικο στυλ).    22 χρονων.   στο δρομο με το σουπερ μινι χαζευειs.   ραντεβου 4ωρο σε ηοτελ με 150 ευρω.( την μια φορα σεχ κανονικα και την δευτερη χυσιμο στα μουνοχειλα, γιατι εκει γουσταρε παρα πολυ).  στο δωματιο GFE οσο δεν παιρνει, αλλα δεν εβγαζε και πολλη προστυχια( εξαρταται βεβαια και το τι τηs βγαινει και με τον καθενα).  πιπα μετρια.   καβλωνει μεν αλλα για να χυσει θα πρεπει να ασχοληθειs μαζι τηs( που τωρα τετοια ορεξη).   πραγματικα σαν να πηγα με γκομενα( το ειχα  λιγο αναγκη  :grin:).      η πλακα ειναι οτι θελει να δουλεψει μονη αλλα δεν βρισκει ΠΕΛΑΤΕΙΑ( ισωs για αυτο μου εδωσε τηλ. χωριs να την εχω ξαναδει.   ειχα παει σε ενα μαγαζι για καποια αλλη, την ειδα και τηs ζητησα το τλφ).  ενα χρονο στην δουλεια.  μαθαινει( δεν ξερω που μπορει να φθασει) και ανακαλυπτει τι τηs ταιριαζει.   τιμια , ειλικρινηs, ευγενικη, ευχαριστη και ανετη.    μου ελεγε  που και τι τηs αρεσει να τηs κανουν.   ηταν ενα γεματο 4ωρο.
Εισαι μεγαλος παιχτης αλλα δεν μας λες ουτε ονομα ουτε σε ποιο μαγαζι το βρηκες. Να μου πεις εγω τι να το κανω τωρα :headbang:, αλλα ετσι για να φτιαχνομαστε λιγακι :bigdick:.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Εισαι μεγαλος παιχτης αλλα δεν μας λες ουτε ονομα ουτε σε ποιο μαγαζι το βρηκες. Να μου πεις εγω τι να το κανω τωρα :headbang:, αλλα ετσι για να φτιαχνομαστε λιγακι :bigdick:.
  υπαρχουν πολυ καλυτεροι παιχτεs απο μενα.    θελειs να  αλλαξουμε?  το ξερeis οτι φετοs  ουτε διακοπεs θα παω και με 3 μπανια μεχρι τωρα?    οσο για το αλλο που λεs, εχω εξηγησει σε καποιουs με ΠΜ  οτι δεν μπορω να μιλησω  πιο συγκεκριμενα γιατι ολοι θα πηγαινουν να την γυρευουν,  θα ζητουν κατι αναλογο,  θα δημιουργηθει σιγουρα προβλημα, θα καταλαβουν και θα την διωξουν.  ενταξει μια εμπειρια που εζησα εγραψα.  αλλα σε ολο το σιτε μπορω να πω πιο αναλυτικα?   

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
μηπως ξερει κανης κανενα μαγαζι με ασιατισες αλλα να εχει και μπριζολα και παιδακια
Ασιατισες φερνει και στη Γλυφαδα η Ζησιμοπουλου, στα 100Ε, η τουλαχιστον ειχε πριν απο 2-3 μηνες

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μην μπερδευουμε τις Ασιάτισσες με τις κοπέλλες που έχουν Ασιατικά χαρακτηριστικά....πρόσφατα εγώ πήρα μια τέτοια στην Καλλιρόης 85 (έχω γράψει σχετικά...),αλλά ήταν απο το Καζακστάν....τα χαρακτηριστικά μοιάζουν...
Καθαρόαιμες Κινέζες η Ταυλανδές προσωπικά δεν έχω δει,ασφαλώς όμως θα υπάρχουν σε πιο πριβέ καταστάσεις....ξενοδοχεία πολυτελείας,σπα,κλπ.
Ομως,στα μέρη αυτά,η πρόσβαση είναι ελεγχόμενη και φυσικά πολύ πιο ακριβή.....

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Ζησιμοπουλου ειχε Ταυλανδες και μια κοπελα απο την Ινδονησια.....100Ε μασαζ με φραπεδακι. Ενδεχωμενως να παιζει και μπριζολα στα 120, αλλα δεν ζητησα

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
το πες και το κανες ρε παιχτη  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom