Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Ξέρουμε τίποτα για τις παρακάτω αγγελίες?

"ΑΝΑΤΟΛΗ ονείρων, ξύπνημα αισθήσεων από χέρια μαγικά σε άνετο χώρο. Χαλάρωση, ριλάξ, τόνωση, με ραντεβού  698xxxxxxx77, 698xxxxxxxx78, 211-7xxxxxxxx23".

"ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ αποκλειστικά σε άντρες! Παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στον χώρο μας την πιο έξτρα περιποίηση με την ονομασία "Men's &  Care", που θα είναι μια επιλογή για άντρες με δυνατή προσωπικότητα. Κυριακές ανοιχτά και μόνο prive  694xxxxxxx17"

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.056
Πόντοι
22.785
Ξέρουμε τίποτα για τις παρακάτω αγγελίες?

"ΑΝΑΤΟΛΗ ονείρων, ξύπνημα αισθήσεων από χέρια μαγικά σε άνετο χώρο. Χαλάρωση, ριλάξ, τόνωση, με ραντεβού   698xxxxxxx77, 698xxxxxxxx78, 211-7xxxxxxxx23".

"ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ αποκλειστικά σε άντρες! Παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στον χώρο μας την πιο έξτρα περιποίηση με την ονομασία "Men's &  Care", που θα είναι μια επιλογή για άντρες με δυνατή προσωπικότητα. Κυριακές ανοιχτά και μόνο prive   694xxxxxxx17"

Πήρα τηλ την περασμένη τρίτη , μάλον φλούδα είναι τό προιόν !!!!!!! :think:

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
ηταν η νικολ και μικα μαυρη.........

Ξερει καποιος κατι για τη μαυρουλα; Τι ελεγε απο εμφανιση/υπηρεσιες, αν εχει φυγει απο Κηφισιας κτλ; Εχω ορεξη για σοκολατενιο μασαζ ;).....ετσι για αλλαγη

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
βλεπω πολλους στα θρεντ των μαγαζιων
να αμολανε ενα ονομα και ενα "πολυ καλη  :pipa2: (αεροπιπα) "
Αμ δε!!
Ετσι δε γινεται προκοπη!!!
Πρεπει να περιγραφουμε την κοπελα...

Hellios

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
πολυ σωστος. εγω παιρνω μαζι μου 1 πενηνταρι, 1 εικοσαρικο και 1 δεκαρικακι. Εσχατως εχω αποφασισει οτι αν πεσω θυμα ξεπετας ή κακων υπηρεσιων, θα αφαιρειται το 20ρι ή το 10ρικο ή και τα δυο αναλογως της ξεπετας. Και ας σκουζει οσο θελει.  :s&m_3: :s&m_3:
Ευτυχως τελευταια δεν εχει χρειαστει να το κανω  :grin: :grin: :grin:
Εμένα παρόμοια ιστορία μου είχε τύχει πρίν κάνα 8αμηνο σε αυτό που λέτε ζανόσπιτο(αν δεν κάνω λάθος) σολωμού 54 6ος. Κάποια Βίκυ που ήταν εκεί και με υποδέχτηκε κιόλας, άρχισε να μου λέει ιστορίες "μόνο μασάζ κάνουμε εδώ" κτλ κτλ , έκανα το προκαταρκτικό μπανάκι και μόλις ξάπλωσα μετά από κάνα 5λεπτο , το ίδιο ποίημα.Τα πήρα στο κρανίο , πετάω πετσέτες(μου είχε βάλει και πετσέτα  :uglystupid: ) άρχισα να ψιλοφωνάζω (σε παρακαλώ μη φωνάζεις μου λέει) και έφυγα και δεν άφησα ούτε ΕΥΡΩ. !!! και το διέγραψα και από το "χάρτη μου" . Εξάλλου έχει "βρωμίσει" ο τόπος από μασατζίδικα. Γι'αυτό μη μασάτε , εκτός και αν έχετε λεφτά για πέταμα.

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλους τους συναγωνιστές.
να κάνω μια ερώτηση, σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει...
υπάρχει κάποια καλή μασαζοτέτοια, που να πηγαίνει και σε σπίτια???
Αλλά να κάνει και μασαζ, γιατί από μπριζόλα και φραπέ βρίσκεις να πάρεις.
Εχουν υπάρξει φορές που μου έρχεται η όρεξη για μασαζ (και τα παρελκόμενα) και να είναι 10 το βράδυ - Πικράθηκα - δεν έχει τίποτα ανοιχτό.
Γι'αυτό οποιαδήποτε πρόταση είναι καλοδεχούμενη

Ευχαριστώ

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
δες εδω (τις ελευθερας βοσκης): [URL unfurl="true"]http://ma.tanea.gr/ma_list.php?cat=519[/url]
ριξε τηλ, ζητα ευθεως αυτο που θελεις και ρωτα τη και πως ειναι σωματοφατσικα. Η ντροπη ειναι 50-50.

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
έχεις πάρει καμιά από αυτές???

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
έχεις πάρει καμιά από αυτές???
φτουυυ, και σκεφτηκα τελευταια στιγμη να γραψω ότι δεν εχω παρει ποτε ελευθερας βοσκης για να την κουβαλησω σπιτι μου (υποθετω οτι δε θα το εκτιμησει ιδιαιτερα η γυναικα μου  :grin: :grin: :grin:) αλλα ειχα πατησει ηδη το "αποστολη"  :)

γινε λιγο εξερευνητης, ποτε δεν ξερεις  ;)

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
χαχαχα
οχι δεν νομίζω ότι θα το εκτιμήσει!!!!
thanks πάντως

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Αλλά να κάνει και μασαζ, γιατί από μπριζόλα και φραπέ βρίσκεις να πάρεις.
Εχουν υπάρξει φορές που μου έρχεται η όρεξη για μασαζ (και τα παρελκόμενα) και να είναι 10 το βράδυ - Πικράθηκα - δεν έχει τίποτα ανοιχτό.
Γι'αυτό οποιαδήποτε πρόταση είναι καλοδεχούμενη

Ευχαριστώ
κοιτα και στο adoos.gr εχει τρεις-τεσσερις αγγελιες

olym

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Παλαιό  μέλος  με  το  όνομα  OLY  και  από  τον  Φλεβάρη  με  το  παρόν  όνομα  κατ΄ αρχην  να  χαιρετήσω  όλους  τους  οποίους  διαβάζω  πάνω  από  18  μήνες.  Συχνός  επισκέπτης  των  μασάζ  και  μόνο,  θα  μεταφέρω  τις  εμπειρίες  μου  όταν  έχω  χρόνο.  Προς  το  παρόν  και  αφού  δω  ότι  αυτά  που  γράφω  τώρα  θα  καταφέρω  να  τα  στείλω,  θα  φράψω  για  το  Καλιρόης  85.

alexkan

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά σήμερα-αύριο τίποτα ανοιχτό; Αν προλαβαίνουμε τίποτα σήμερα

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Λογικά θα είναι ανοιχτά... εκτός και αν έχουν γίνει θεούσες οι θεραπεύτριες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ αποκλειστικά σε άντρες! Παρουσιάζουμε για πρώτη φορά στον χώρο μας την πιο έξτρα περιποίηση με την ονομασία "Men's &  Care", που θα είναι μια επιλογή για άντρες με δυνατή προσωπικότητα. Κυριακές ανοιχτά και μόνο prive  694xxxxxxx17"

απαντηση στον φιλο
αυτο ειναι στα "δεν"  φιλε προσφερει καλο μασαζ και πολυτελεια αλλα " δεν" .φραπεδακι αν σε ξερουν

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
σημερα ειναι αργια η οχι για τα μασατζιδικα????

Οι τράπεζες αργούν και τα ιδρύματα παιδείας.
Αγίου πνευματος ρεεεεέ !!!!
Τα μπουρδέλα όχι βέβαια νομίζω δεν έχουν ακμμία σχέση με τα παραπάνω.

Εν πάσει περιπτώσει ας πεί κάποιος ενα σιγουράκι να πάω και γω, δεν γουστάρω να φάω φόλα ούτε να τους τα κάνω καλοκαιρινά αν δεν.... . :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom