Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

koridan

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
109
Πόντοι
0
Παίδες καλημέρα,
Πρώτον να πω ευχαριστώ στον συναγωνιστή που απάντησε στην απορία μου (sorry που άργησα κιόλας)
Δεύτερον να κάνω μια αναφορά: Στουρνάρη, μπάινω στο μαγαζί (όπου πήγα για πρώτη φορά) και βλέπω την Ζάνα (θα μου πείτε ότι πολλοί το ξέρατε - είπαμε απείχα από το άθλημα και έχασα επεισόδια) καλή φάση.  Πήγα με μια Ελένη (μεγαλούτσικη αλλά πολλά υποσχόμενο πρόστυχο milf). Καλό μασάζ, εξαιρετική πίπα (εξαιρετική όμως), για περαιτέρω δεν το κυνήγησα (είπαμε μεγαλούτσικη). 80€ το όλο θέμα. just for your information.
τρίτον: ξέρει κανείς τίποτα για το παρακάτω μαγαζί (είναι κοντά στην δουλειά μου και θα με βόλευε)
ELITE_SPA. Συνεχώς ανανεωμένο προσωπικό στον πιο πολυτελή χώρο από Ελληνίδες καλλονές μασέζ για άτομα VIPS υψηλής αισθητικής και γούστου. Πατριάρχου Ιωακείμ 45, 1ος όροφος, Κολωνάκι. Ραντεβού .....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

attol69

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
31
Πόντοι
6
απο οτι λενε οι "ειδικοι" του σαιτ στο ELITE_SPA δεν γινεται τιποτα εκτος απο μασαζ.υπαρχουν εκτενεις αναφορες στο "μασατζιδικα που δεν γαμας"

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.055
Πόντοι
42.697
ELITE_SPA. Συνεχώς ανανεωμένο προσωπικό στον πιο πολυτελή χώρο από Ελληνίδες καλλονές μασέζ για άτομα VIPS υψηλής αισθητικής και γούστου. Πατριάρχου Ιωακείμ 45, 1ος όροφος, Κολωνάκι. Ραντεβού .....
Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

απο οτι λενε οι "ειδικοι" του σαιτ στο ELITE_SPA δεν γινεται τιποτα εκτος απο μασαζ.υπαρχουν εκτενεις αναφορες στο "μασατζιδικα που δεν γαμας"

καλημερα στους συναγωνιστες
για Elite Spa Π.Ιωακειμ Κολωνακι κοιτάξτε www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,42642.0] εδώ[/url] ;)

γενικα πολύ ομορφο καθαρό περιβάλλον, πολύ ομορφες θεραπευτριες, ΑΛΛΑ πολυ ακριβες τιμές και για να φάς πρέπει να είσαι μέλος 'της στοάς των μασώνων" ...που λέει ο λόγος... :sunglasses:

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
εχουμε τηλ απο ζανοσπιτο?? σολ 54 νομιζω...σημερα ποτε κλεινει???
αυριο νομιζω ειναι κλειστο ετσι??

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
σημερα μια βολτα απο το  καλιρ. 48.  μεχρι εκεινη την ωρα ειχαν ερθει μονο 4.  αλινα- αντζελα- δεσποινα- τηs αλληs to ονομα δεν θυμαμαι.  και μια βολτα απο συγγρ. 147 με 4 μαζι με την νανσυ.  οι 2 δουλευαν. οποτε  διαθεσιμεs μονο η νανσυ και μια λιζα.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
σημερα μια βολτα απο το  καλιρ. 48.  μεχρι εκεινη την ωρα ειχαν ερθει μονο 4.  αλινα- αντζελα- δεσποινα- τηs αλληs to ονομα δεν θυμαμαι.   και μια βολτα απο συγγρ. 147 με 4 μαζι με την νανσυ.  οι 2 δουλευαν. οποτε  διαθεσιμεs μονο η νανσυ και μια λιζα.
πεσμενα και τα 2 να υποθεσω...

g(1)

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια πήρα σήμερα 2 τηλέφωνα απο ΧΕ και μου έκανε εντύπωση που μου είπαν κατευθείαν τηλεφωνικά ότι κάνουν πρόγραμμα με μπριζόλα. Παλαιότερα όπου έπαιρνα τηλέφωνο το αρνιόντουσαν να πουν χύμα κάτι τέτοιο. Το ένα ίδρυμα είναι στην Ηρακλείου στο Χαλάνδρι με 80Ε φούλ και το άλλο Φραντζή 65 και Σπινθάρου με 60 φουλ +20 για extra ( πρωκτικό ή ελεύθερο στοματικό ).
Ξέρει κανείς κάτι παραπάνω για τα ιδρύματα? Αν έχει κανα καλό τεμάχιο? Έχει πάει κανείς?
Ας ενημερώσω για Ηρακλείτου στο Χαλανδρι μιας και δεν απάντησε κανείς και υπάρχουν ελάχιστες αναφορές για ιδρύματα στα Β.Προάστεια συγκριτικά με το κέντρο.
Ηρακλείτου 5 λοιπόν στο Χαλάνδρι στο δρόμο που είναι όλες οι καφετέριες. Εκεί λοιπόν που έπινα το καφεδάκι με ένα φίλο βλέπω ένα σούπερ παιδί να ανεβαίνει οπότε λέω εδώ είμαστε..
Ανεβαίνω μετά απο καμιά ώρα. Τρία τεμάχια διαλέγω Νικόλ που είχα δει από κάτω. Τα άλλα μέτρια δεν θυμάμαι ονόματα. Ζητάω full, μου λέει για full 100. Mε παζάρια αφού λέω στο τηλ μου είπες 80 το δέχτηκε.
Στα της Νικόλ πολύ καλή. Ρουμανοιταλίδα δηλώνει. Δουλέυει Χαλάνδρι 1 εβδομάδα, πρίν ήταν Κηφισίας απότι είπε. Πρόσχαρη γύρω στο 1.70, πολύ καλό σώμα με τέλειο κωλαράκι και βυζί 2-3. Μαζάζ οκ -τίποτα ιδιαίτερο- κανα 15λεπτο. Στο ψητό καλαμάκι με, φραπεδάκι και πολύ καλή σε διάφορες στάσεις με σωστή συμμετοχή κανα 20λεπτο. Όλη η φάση γύρω στα 40'.
Γενικά full μπριζολερί το μέρος που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα υπήρχε στα Βόρεια και ειδικά ακριβώς εκεί που πίνω το καφεδάκι μου. Με λίγα λόγια με βολεύει πολύ το μέρος για να μην τρέχω κέντρο. Χώρος καθαρός, δωμάτιο σχετικά μικρό.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216
Εχουμε καμιά καλή πρόταση, ίδρυμα - θεραπεύτρια, για body to body (μας έλειψε η θεια Ελένη)?

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Εχουμε καμιά καλή πρόταση, ίδρυμα - θεραπεύτρια, για body to body (μας έλειψε η θεια Ελένη)?
Η Θεια ειναι στο Γ Σεπτ 25 και κανει παντα σπεσιαλ b2b (αν λεμε την ιδια) ;)

Thanasis B

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Αναφορα σαββατο 15/5 .Το κεντρο σχεδον κλειστο λογω πορειας οποτε ματαιως χτυπουσα το κουνουνι Στουρναρη 63 εγω και αλλοι δυο τουλαχιστον συναγωνιστ3ς (ωρα 10,30-11,00) τιποτα μαλλον οι κορασιδες θεωρησαν την παρουσια ενστολων ενοχλητικη!!!
Παω να ριξω μια ματια στο απεναντι Μαρνης 28.
Ερχονται 5 τεμαχια ξεχωρισα Ελενα μαλλον αντιπαθητικη (μιλησε και αποτομα),μια ρωσωφατσα ρουσλανα μια βυζαρου θεια για τα δεδομενα μου και μια Τζενη.Αντε λεω να παρω αυτην, μεσα στο δωματιο απαραδεκτη σουπερ ξεπετα ουτε μαζαζ και αντε θελεις και αυτο και το αλλο και μια γενικα κακη διαθεση να τελειωνεις γρηγορα.Δεν ξερω αλλα ειδικα σημερα που το 80αρι δεν ειναι οπως ητανε θελει περισοτερο σεβασμο!!!
Ο καθενας ας ξερει και μετα πρατει.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Ερχονται 5 τεμαχια ξεχωρισα Ελενα μαλλον αντιπαθητικη (μιλησε και αποτομα),μια ρωσωφατσα ρουσλανα μια βυζαρου θεια για τα δεδομενα μου και μια Τζενη.Αντε λεω να παρω αυτην, μεσα στο δωματιο απαραδεκτη σουπερ ξεπετα ουτε μαζαζ και αντε θελεις και αυτο και το αλλο και μια γενικα κακη διαθεση να τελειωνεις γρηγορα.Δεν ξερω αλλα ειδικα σημερα που το 80αρι δεν ειναι οπως ητανε θελει περισοτερο σεβασμο!!!
Ο καθενας ας ξερει και μετα πρατει.

Αν προπλήρωσες, δεν μπορούσες παρά να κάνεις φασαρία για το επίπεδο των υπηρεσιών. Αν πλήρωσες μετά τη συνεδρία, μπορούσες εκτός της φασαρίας, να δώσεις και 10-20 ευρώ λιγότερα.... έτσι για σπάσιμο! Τα 80 δεν βγαίνουν εύκολα σήμερα, και αξίζουν πολύ παραπάνω ιδίως αν τα έχεις κερδίσει δύσκολα!

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Αν προπλήρωσες, δεν μπορούσες παρά να κάνεις φασαρία για το επίπεδο των υπηρεσιών. Αν πλήρωσες μετά τη συνεδρία, μπορούσες εκτός της φασαρίας, να δώσεις και 10-20 ευρώ λιγότερα.... έτσι για σπάσιμο! Τα 80 δεν βγαίνουν εύκολα σήμερα, και αξίζουν πολύ παραπάνω ιδίως αν τα έχεις κερδίσει δύσκολα!
ή απλά μπορούσες να φύγεις και να τις γράψεις στη ψωλάρα σου, όπως κάνουν και αυτές ότι δίνουν παίρνουν

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
πολυ σωστος. εγω παιρνω μαζι μου 1 πενηνταρι, 1 εικοσαρικο και 1 δεκαρικακι. Εσχατως εχω αποφασισει οτι αν πεσω θυμα ξεπετας ή κακων υπηρεσιων, θα αφαιρειται το 20ρι ή το 10ρικο ή και τα δυο αναλογως της ξεπετας. Και ας σκουζει οσο θελει.  :s&m_3: :s&m_3:
Ευτυχως τελευταια δεν εχει χρειαστει να το κανω  :grin: :grin: :grin:

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

Η θεία Ελένη που λέω ήταν ζανόσπιτο και μετά Ιμβρου. Από τις αρχές του 2010 δεν την έχει αναφέρει κάποιος συναγωνιστής πουθενά!

Αρα μάλλον μιλάς για άλλη Ελένη!

doctore

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Κριτικές
40
Like
0
Πόντοι
606
Kυριακή 16/5 μεσημεράκι το Συγγρού 318 ήταν κλειστό.
Πιο πάνω το 147 ανοιχτό με μόνο δύο τεμάχια: Χριστίνα απο Φ4 και Λίλυ κινέζα. Στη πόρτα η Νάνσυ, πρώην Φραντζή 4.

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Ας ενημερώσω για Ηρακλείτου στο Χαλανδρι μιας και δεν απάντησε κανείς και υπάρχουν ελάχιστες αναφορές για ιδρύματα στα Β.Προάστεια συγκριτικά με το κέντρο.
Ηρακλείτου 5 λοιπόν στο Χαλάνδρι στο δρόμο που είναι όλες οι καφετέριες. Εκεί λοιπόν που έπινα το καφεδάκι με ένα φίλο βλέπω ένα σούπερ παιδί να ανεβαίνει οπότε λέω εδώ είμαστε..
Ανεβαίνω μετά απο καμιά ώρα. Τρία τεμάχια διαλέγω Νικόλ που είχα δει από κάτω. Τα άλλα μέτρια δεν θυμάμαι ονόματα. Ζητάω full, μου λέει για full 100. Mε παζάρια αφού λέω στο τηλ μου είπες 80 το δέχτηκε.
Στα της Νικόλ πολύ καλή. Ρουμανοιταλίδα δηλώνει. Δουλέυει Χαλάνδρι 1 εβδομάδα, πρίν ήταν Κηφισίας απότι είπε. Πρόσχαρη γύρω στο 1.70, πολύ καλό σώμα με τέλειο κωλαράκι και βυζί 2-3. Μαζάζ οκ -τίποτα ιδιαίτερο- κανα 15λεπτο. Στο ψητό καλαμάκι με, φραπεδάκι και πολύ καλή σε διάφορες στάσεις με σωστή συμμετοχή κανα 20λεπτο. Όλη η φάση γύρω στα 40'.
Γενικά full μπριζολερί το μέρος που δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα υπήρχε στα Βόρεια και ειδικά ακριβώς εκεί που πίνω το καφεδάκι μου. Με λίγα λόγια με βολεύει πολύ το μέρος για να μην τρέχω κέντρο. Χώρος καθαρός, δωμάτιο σχετικά μικρό.
οντως ηταν κηφησιας........το θεμα ειναι τωρα ποια ειναι κηφησιας στουσ αμπελοκηπουσ?ηταν η νικολ και μικα μαυρη.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom