You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 47 άτομα (2 μέλη και 45 επισκέπτες)
leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.228
- Πόντοι
- 216
Επανέρχομαι σε ένα θέμα που στο πρόσφατο παρελθόν, έχω ξανάθίξει.
Πιστεύω ότι πρέπει να ανοίξουμε μία εξειδικευμένη σελίδα, όπου θα έχει για θέμα του, τα καταστήματα που χρεώνουν κάτω από 80€ για το πλήρη πρόγραμμα, και την ικανοποίηση μας από αυτά.
Θεωρώ ότι αυτό θα είναι ένας μοχλός πίεσης για όλα αυτά τα καταστήματα (που "ενεργά" συμμετέχουν εδώ) και επίσης θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να βλέπουμε ποια είναι αυτά τα καταστήματα που έχουν "πάρει χαμπάρι" τους στενωπούς καιρούς όπου διανύουμε.
Πολύ καλή πρόταση. Θα ήταν καλό να υλοποιήσει κάποιος!!
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ΣΤΟΝ_ΠΟΛΥΤΕΛΗ χώρο μας στον Φλοίσβο, όμορφες Ελληνίδες μασέζ σας χαλαρώνουν με τις πιο εξειδικευμένες θεραπείες μασάζ: Οριεντάλ, Ανατολής, Κλεοπάτρας, αρωματοθεραπεία, λεμφικό. Αμφιτρίτης 13 Π. Φάληρο 6933.χχχχχχ, 11πμ-21.00 καθημερινά
Καινούργιο μαγαζί....ξέρει κανείς τίποτα?
μάλλον ψιλοξενέρα φίλτατε.Έχουν γραφτεί κάτι σχόλια πρόσφατα όχι ιδιαίτερα καλά ώστε να χρήζει άμεσης επισκέψεως.
Επανέρχομαι σε ένα θέμα που στο πρόσφατο παρελθόν, έχω ξανάθίξει.
Πιστεύω ότι πρέπει να ανοίξουμε μία εξειδικευμένη σελίδα, όπου θα έχει για θέμα του, τα καταστήματα που χρεώνουν κάτω από 80€ για το πλήρη πρόγραμμα, και την ικανοποίηση μας από αυτά.
Θεωρώ ότι αυτό θα είναι ένας μοχλός πίεσης για όλα αυτά τα καταστήματα (που "ενεργά" συμμετέχουν εδώ) και επίσης θα έχουμε όλοι την ευκαιρία να βλέπουμε ποια είναι αυτά τα καταστήματα που έχουν "πάρει χαμπάρι" τους στενωπούς καιρούς όπου διανύουμε.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
απο τους Αμπελοκηπους επρεπε να πεις,- απο που τηλεφωνειτε παρακαλω?
- απο τα Σέκλανα Αρκαδιας...
- ααα, ωραια!!
να δουμε για ποτε κατεβαζει ρολα
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
ΣΤΟΝ_ΠΟΛΥΤΕΛΗ χώρο μας στον Φλοίσβο, όμορφες Ελληνίδες μασέζ σας χαλαρώνουν με τις πιο εξειδικευμένες θεραπείες μασάζ: Οριεντάλ, Ανατολής, Κλεοπάτρας, αρωματοθεραπεία, λεμφικό. Αμφιτρίτης 13 Π. Φάληρο 6933.χχχχχχ, 11πμ-21.00 καθημερινά
μαλακια ειναι σκετη φουμαρα και τιποτα αλλο.
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
μαλακια ειναι σκετη φουμαρα και τιποτα αλλο.
Δεν μου λές φίλε periergos ελληνίδες έχει ή ανατολικού μπλόκ;
εχει δυο μικρα ελληνιδες και μια ελληνοτουρκαλα οπως μου ειπε η σεριφησα η μια η μικρη δεν κανει τιποτα η αλλη κανει λιγο φραπε και αυτον μισο μονο αν της πει η σεριφησα ολοκληρωνει αλιως μπαινει η αλλη και σου κανει φραπε.
η σεριφησα το παιζη και γκομενα κανει και ναζια.
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
ok ευχαριστώεχει δυο μικρα ελληνιδες και μια ελληνοτουρκαλα οπως μου ειπε η σεριφησα η μια η μικρη δεν κανει τιποτα η αλλη κανει λιγο φραπε και αυτον μισο μονο αν της πει η σεριφησα ολοκληρωνει αλιως μπαινει η αλλη και σου κανει φραπε.
η σεριφησα το παιζη και γκομενα κανει και ναζια.
λοιπον gastez το πα σε αντισθενη για το θρεντ που εσβησες αυτο ηταν λαικη απαιτηση απο καποιους νεους δω μεσα αλλα εσυ νομιζεις με το που εγινες moderator τα διαγραφεις...παλιωσες.συνταγματαρχης την ειδες στα παλια μου τα παπουτσια αν με διαγραφεις δε σε γλυφω να μου.....
ΝΑΤΑ ΜΑΣ!!!
τα σωματοτριβεια αρχισανε δειλα - δειλα το προμοσιον / διαφημηση μεσω σαιτ ερωτικου περιεχομενου σαν το Btv !!!
www.*****.com/massage-studio]http://www.*****.com/massage-studio [/url] οπου *** -> g r e e c e l a d i e s . c o m
προς το παρον μονο τηλεφωνακι, καμια αλλη πληροφορια. Λέτε να δουμε βάρδιες και φωτος κορασιδων στο μέλλον???
τα σωματοτριβεια αρχισανε δειλα - δειλα το προμοσιον / διαφημηση μεσω σαιτ ερωτικου περιεχομενου σαν το Btv !!!
www.*****.com/massage-studio]http://www.*****.com/massage-studio [/url] οπου *** -> g r e e c e l a d i e s . c o m
προς το παρον μονο τηλεφωνακι, καμια αλλη πληροφορια. Λέτε να δουμε βάρδιες και φωτος κορασιδων στο μέλλον???
styleman32
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 39
- Πόντοι
- 1
Είναι μερικές φορές που αναρωτιέμαι τι σκεφτόμουνα...μια από αυτές είναι και η χθεσινή...
Είχα κ... και πήρα τηλ. angelina να τη συναντήσω στο μασατζίδικο της Θησέως Καλλιθέα απέναντι από τον κήπο...δυστυχώς δεν μπορούσε...και βλακωδώς αποφάσισα να πάω από εκεί να δω τι άλλο παίζει...Κτυπάω μου ανοίγει η τύπισα και με ξεναγεί και ακολουθούν τα τρία μπαζοκόριτσα...έπρεπε να κάνω μεταβολή και να φύγω αλλά...είπαμε είχα κ....λές...επιλέγω το λιγότερο μπάζο Paola στο όνομα...δίνω και 100€...
Αρχίζουμε με ντουζάκι...χαλαρωτικό μασάζ (του κώλου)...πίπα χωρίς (επίσης του κώλου) μου βάζει προφυλακτικό...και της λέω να ξαπλώσει...και τότε μου έρχεται μια ποδαρίλα φίλε...τρελάθηκα...ούτε στον στρατό δεν βρώμαγαν έτσι πόδια...για να μην πω για τα υπόλοιπα..
Σκέφτομαι πως θα σώσω τα λεφτά μου...και της λέω να σταθεί όρθια και να σκύψει εμπρός...όταν όμως βλέπω τον κώλο που δεν έβλεπε τίποτα από το πάχος αλλά και αμφιβόλου υγιεινής μου έπεσε ...Της λέω να με τελειώσει με το στόμα αλλά δεν γινόταν...από τη σιχασιά δεν σηκωνόταν με τίποτα,..της είπα να σταματήσει και την έδιωξα...
Ειλικρινά δεν έχω σιχαθεί πιο πολύ γυναίκα στην ζωή μου και δεν είμαι και σιχασιάρης..Μάγκες ΜΑΚΡΙΑ....
Είχα κ... και πήρα τηλ. angelina να τη συναντήσω στο μασατζίδικο της Θησέως Καλλιθέα απέναντι από τον κήπο...δυστυχώς δεν μπορούσε...και βλακωδώς αποφάσισα να πάω από εκεί να δω τι άλλο παίζει...Κτυπάω μου ανοίγει η τύπισα και με ξεναγεί και ακολουθούν τα τρία μπαζοκόριτσα...έπρεπε να κάνω μεταβολή και να φύγω αλλά...είπαμε είχα κ....λές...επιλέγω το λιγότερο μπάζο Paola στο όνομα...δίνω και 100€...
Αρχίζουμε με ντουζάκι...χαλαρωτικό μασάζ (του κώλου)...πίπα χωρίς (επίσης του κώλου) μου βάζει προφυλακτικό...και της λέω να ξαπλώσει...και τότε μου έρχεται μια ποδαρίλα φίλε...τρελάθηκα...ούτε στον στρατό δεν βρώμαγαν έτσι πόδια...για να μην πω για τα υπόλοιπα..
Σκέφτομαι πως θα σώσω τα λεφτά μου...και της λέω να σταθεί όρθια και να σκύψει εμπρός...όταν όμως βλέπω τον κώλο που δεν έβλεπε τίποτα από το πάχος αλλά και αμφιβόλου υγιεινής μου έπεσε ...Της λέω να με τελειώσει με το στόμα αλλά δεν γινόταν...από τη σιχασιά δεν σηκωνόταν με τίποτα,..της είπα να σταματήσει και την έδιωξα...
Ειλικρινά δεν έχω σιχαθεί πιο πολύ γυναίκα στην ζωή μου και δεν είμαι και σιχασιάρης..Μάγκες ΜΑΚΡΙΑ....
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Είναι μερικές φορές που αναρωτιέμαι τι σκεφτόμουνα...μια από αυτές είναι και η χθεσινή...
Σε πολλές περιπτώσεις, οι οίκοι - παράγκες στο Μεταξουργείοι και αλλού, προσφέρουν εξαιρετικές εκδιδόμενες με 20 €, αλλά και με 15 €, ή ακόμα και με 10 €.
Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
N
Ναι ρε σειρά αλλά εκεί μόνο αν είσαι ο superman είσαι άνετος. Με τι καρδιά να ακουμπήσεις σε αυτά τα βρωμοσέντονα που από το σπέρμα φυτρώνει γκαζόν.Σε πολλές περιπτώσεις, οι οίκοι - παράγκες στο Μεταξουργείοι και αλλού, προσφέρουν εξαιρετικές εκδιδόμενες με 20 €, αλλά και με 15 €, ή ακόμα και με 10 €.
ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
NΝαι ρε σειρά αλλά εκεί μόνο αν είσαι ο superman είσαι άνετος. Με τι καρδιά να ακουμπήσεις σε αυτά τα βρωμοσέντονα που από το σπέρμα φυτρώνει γκαζόν.
Οι δυο καταστάσεις (σωματοτριβείο και φτηνό πορνείο) είναι κατά 80% ίδιες, δηλ. στο τέλος επέρχεται συνουσία.
Το σωματοτριβείο είναι κατά 20% καλύτερο στην παροχή υπηρεσιών, αλλά κατά 500% ακριβότερο στο χρηματικό τίμημα.
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66