periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
καποτε ηταν μια μαρια στη θησεως 67 μετα το πηδημα σου εδινε το στριγκακι δωρο.
Πολύ ανεβασμένο το επίπεδο της πληροφόρησης (ZeroTolerance #26248, amjik #26249, #26254 και #26255 ;)) και των ... λοιπών (ο συναγωνιστής perirgos1 #26261 πάντα κάτι έχει να πει :o )...!!!
Ούτε γ.ό...ά σας να ήταν...!!!
Σύντροφοι δεν παίζεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πολύ ανεβασμένο το επίπεδο της πληροφόρησης (ZeroTolerance #26248, amjik #26249, #26254 και #26255 ;)) και των ... λοιπών (ο συναγωνιστής perirgos1 #26261 πάντα κάτι έχει να πει :o )...!!!
Ούτε γ.ό...ά σας να ήταν...!!!
Σύντροφοι δεν παίζεστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
πες μου οτι τα φορας και καβλωνεις!!!
αυτο πες μου μονο!!!!
αυτα αγαπητε τα εχουμε ζησει και αλα πολλα στο αθλημα τοσα χρονια υπαρχουν τοσα που μπορουμε να κανουμε μπετ σελερς γιατι σου φαινετε περιεργο που γινεται αναφορα το εφερε η στιγμη και το ειπα διαβαζοντας κατι παρομοιω και ο ζερο ειναι και αυτος ενας μαιτρ του χωρου νμε πολλες εμπειριες.
εξαλου πρεπει να λεγεται και κατι ευθημο να σπαει την μονοτονια.
αυτα αγαπητε τα εχουμε ζησει και αλα πολλα στο αθλημα τοσα χρονια υπαρχουν τοσα που μπορουμε να κανουμε μπετ σελερς γιατι σου φαινετε περιεργο που γινεται αναφορα το εφερε η στιγμη και το ειπα διαβαζοντας κατι παρομοιω και ο ζερο ειναι και αυτος ενας μαιτρ του χωρου νμε πολλες εμπειριες.
εξαλου πρεπει να λεγεται και κατι ευθημο να σπαει την μονοτονια.
Πού άπευθήνεσαι άγαπητέ ??
Μάλλον σε μένα!
Δεν μου φάνηκε τίποτα περίεργο από αυτά που πρόσφατα αναφέρθηκαν στα posts των συναγωνιστών! Συμφωνώ με τον periergos1. Βεβαίως όλοι έχουμε εμπειρίες που, υπο τις κατάλληλες συνθήκες περιβάλλοντος, διάθεσης και χρόνου, "κατατίθενται"! Απλά με την αφορμή ήθελα να δώσω έμφαση και τόνο στο thread!
Άρε και να μαζευτούμε και να καταγράψουμε τις εμπειρίες μας , τι έχει να γίνει!!!
γνωριζει κανενας συναγωνιστης τιποτα γι αυτο;
είναι το μασατζίδικο στη Μεσογείων 289 στο Χαλανδρι....
έχουμε και ξεχωριστό θρεντ για αυτό στο φορουμ...
ωραιος χώρος, αλλά ακριβό, και γενικά απάτη όσον αφορα τα λεφτα.
σε κοβουν τι ατομο είσαι (απο πλευρας εισοδηματος) και απο εκει και περα για φραπε, καλαμοτό και μπριζολα ζητάνε οτι θελουν (μεχρι 150+ ευρω!!) .
και θεραπευτριες ουτε καν μετριες απο εμφανιση...
ΜΑΥΡΟ!
ΑΧ....... Αφού να φανταστης , καί στήν καθημερινότητα stringk φοράω, πολύ καύλα έ ??????
υ.γ Πάη τό συνήθησα !!!!!!!
Κάποια βοήθεια απο τους πιο έμπειρους...Θέλω σήμερα να επισκευθώ κάτι καινούργιο,όχι τα παλιά και δοκιμασμένα...
Είμαι μεταξύ αυτού που σας ρώτησα πριν και ενός καινούργιου στην Αμφιτρίτης 13 στο Π.Φάληρο.Ακούω γνώμες.....
Άμφιτρίτης 13 στο Φάληρο (δεν εχω παει) αλλά κατα τα λεγόμενα του εμπειρότατου periergos1 υπάρχουν κάποια αξιόλογα τεμάχια.
Αν μπει αργότερα ο periergos1 θα το επιβεβαιωσει
Το άλλο που ρώτησες στο Νεό Κόσμο απο όσο ξέρω μόνο 20-24 αρες κοπέλες δεν έχει. Εχει μεγαλοκοπέλες.
Zero,πάντα σεβαστή και πολύ υπολογίσιμη η γνώμη σου....Απ' ότι καταλαβαίνω,και τα δύο είναι "ανεξερεύνητα"....Συνεπώς,θα γραφεί εκτενής κριτική το απόγευμα....
Το Αμφιτρίτης είναι φούλ? τι είπε ο περίεργος?