Μετα από επανειλλημενες επισκέψεις στα περισσότερα από τα αναφερθέντα ευαγη ιδρύματα, επιτρεψτε μου να καταθεσω τη δικη μου αντικεμενικη αξιολογηση.
Παρά το ότι μας την σπάει το όλο στυλ του, κορυφαιο καταστημα του ειδους παραμενει αυτό στην Ωμίρου 44. (επιασε το κολπο με την ανορθογραφια; Αν οχι, εννοω αυτο στο Κολωνακι, στο νουμερο 44 της οδου που βρισκεται αναμεσα σε Σινα και Αμερικης)
Ό,τι και να λεμε, εχει τις περισσοτερες γκομενες, οι περισσότερες νέες κοπέλες, πολλών εθνικοτήτων και με διαφορα τους καλύτερους χωρους. Καθαροί, με σαουνες, κεριά, καλύτερη ατμόσφαιρα και σαφως ποιοτικοτερες υποδομές, Ασε που σου κάνουν και μασαζ!
Η αδυναμια του μερους ειναι ότι δεν κανουν όλες τα παντα, οποτε πρέπει ή να ξερεις ποια θέλεις ή να έχεις καλή χημεια με την κυρια Ελενη για να σε καθοδηγησει σωστα. Προσωπικά, το δευτερο το εχω επιτυχει και ομολογω ότι οι υποδειξεις της ειναι καλές. Επίσης, δεν εχει ενιαια τιμολογιακη πολιτικη. Αλλη θελει 80 για φραπέ, άλλη 100. Αλλη 100 για πληρες και αλλη με 100 καθεται και για 2ο! Δεν βγαζει ευκολα ακρη και αν κανεις το λαθος να μπεις σε διαπραγματευσεις, ξενερωνεις και δεν το χαιρεσαι.
Σας συνιστω ανεπιφυλακτα Χριστινα (εχει φυγει τωρα, ειναι Γλυφαδα), Αννα ή Μαρια. Καλές, φιλοτιμες και φιλικές.
Μακρια από Νεφελη. Με διαφορα η πιο ομορφη (μιλαμε για κουκλακι) αλλα σπασαρχιδω και προσφερει αυστηρα μονο φραπε.
Δευτερο στην καταταξη βαζω το Φρατζη 4. Καλό επίπεδο, καλή, σταθερή και ενιαία τιμή και ικανοποιητικός μέσο όρος εμφανιζόμενων ηρωίδων. Πρόθυμες, φιλικές και τα κανουν όλα.
Το χαλκινο μεταλλιο παει στη Στουρναρη 63, λογω μεγαλης ποικιλίας κυριών, διακριτικης εξυπηρετησης και ευκολης πρόσβασης (που να τρεχεις σε Γαλατσια και Νέους Κόσμους...). Δεν ειναι σουπερ το επίπεδο, αλλα ειναι ικανοποιητικό. Και σαφως άνω του μετριου.
Αυτα.