Μετα απο μια εκτακτη επισκεψη στο Ικονιο, στο δρομο της επιστροφης ειπα να κανω και μια πρωινη μινι βολτουλα.
Πρωτος σταθμος η Τριγγετα, που ομως μετα απο μια ακαρπη 15λεπτη αναζητηση μια θεσης σταθμευσης ακυρωθηκε.
Μην τα πολυλογω, επομενος σταθμος Φραντζη 4. Δεν εχω παει ποτε σε μασατζιδικο. :-
Η branch manager αρχισε να με ρωταει αν ειναι η πρωτη φορα εδω, που μας ξερεις, βγαλε το γυαλι να σε δουμε κτλ κτλ. Της το ξεκοψα απο την αρχη λεγοντας της οτι θελω full contact και μονο αυτο. Χωρις δευτερη κουβεντα με εστειλε στο δωματιο. Αρχισαν να μπαινουν μια-μια οι κοπελες . Η πρωτη μια ψηλη ξανθια ex USSR, η Ολγα. Μπηκαν αλλες 4-5... εχασα τον λογαριασμο. Ολες οι υπολοιπες για τα μπαζα απο εμφανηση και δεν προλαβαν να αποθηκευθουν ουτε καν στην προσωρινη μνημη του εγκαφαλου μου.
Αφου εκανα ενα ντουζακι ηθρε και η Ολγα. Λιθουανη, 24χρ, 1.75+, καλο σωμα, σεμνοτυφη με την πρωτη ματια, με μια κακοφτιαγμενη τιγρη-tattoo στην ομοπλατη, 4 μηνες εν Ελλαδι. Επι της ευκαιριας, και αφου το κουδουνι εξω εγραφε «Μασαζ», της ζητησα να μου τριψει λιγο τα ποδια αφου προετοιμαζομαι εντατικα για τον εβδομαδιαιο αγωνα 5Χ5
. Αφου τελειωσε την αγγαρεια, αρχισε τα φιλακια.... Πηρε μια μετρια αλλα πολυ υγρη πιπα ανευ καποτας. Με καβαλησε για κανα 10λεπτο, οσο μπορουσα να κρατηθω. Ηθελα να την γυρισω αναποδα αλλα το κρεββατι δεν βολευει για πολλα-πολλα και ετσι αποδεχθηκα την μοιρα μου. Το μασαζ κανονικα πρεπει να κανουν μετα το μαμισι.
80? . 100 της αφησα επειδη ετσι γουσταρα.