..ξανακανω παραθεση το ''δεκαλογο'' του gent007, οπως ειπε και το παληκαρι sas
, γιατι εχω την αισθηση οτι δεν εχει γινει κατανοητο το στυλ των μασατζιδικων.... δεν ειναι και ευκολο βεβαια, μου πηρε καποια χρονια να το κατανοησω πληρως....
..οι λεονταρισμοι του τυπου ''ξηγιεμαι απευθειας στην τσατσα για να διασφαλισω το 50αρικο-60αρικο-80αρικο.......'' κλπ κλπ, εχουν σαν μοναδικο αποτελεσμα, τις περισοτερες φορες, να την βγαλει καποιος με ενα πηδημα του 20αρικου σε ενα ρδελο ή με ενα του 50αρικου σε ενα στουντιο και να καθαρισει σε 10-15 λεπτα....!!!! ;)
..σαφως και υπαρχουν καταστηματα που δεν προσφερουν τιποτε παραπανω απο μασαζ ή στην καλλιτερη περιπτωση απο ενα φραπεδακι, αλλα ο μοναδικος κατα τη γνωμη μου τροπος με τον οποιο οχι μονο δεν θα μαθεις και δεν θα παρεις ποτε αυτο που πραγματικα προσφερουν, αλλα και θα παρεις το μινιμουμ των υπηρεσιων τους ειναι ακριβως αυτος.... να το παιξεις περαν του δεοντος ανετος και ''ο γενικος γαμάουα''....
..και επισης σαφως υπαρχουν και καταστηματα που δεν θα σου δωσουν το φουλ των υπηρεσιων τους με την πρωτη σου επισκεψη, αλλα οποιος χαλιεται μ αυτο, καλλιτερο θα ηταν να καταληξει απευθειας σε ενα ρδελο ή στουντιο και να εχει και το ''κεφαλακι'' του ησυχο....
..και κατι τελευταιο και γνωστο.... ''οποιος φοβαται παει και κοιμαται''.... κοινως, οποιος δεν ειναι διατεθειμενος να κλαψει μερικα 80αρια-100αρια κλπ, ας απομακρυνθει απ το σπορ....
..το χομπι των μασατζιδικων ειναι ενα χομπι που εχει τα πλεονεκτηματα και τα μειονεκτηματα του.... θελει scouting και χρημα.. χρημα περισοτερο απ ο,τι αυτο των ρδελων, λιγοτερο απ ο,τι αυτο των city tours, αλλα οπως και να χει, προυποθετει χρημα.. ετσι, και φολες θα φαμε και καλα τεμαχια θα παρουμε, αλλα το απολυτο 100% δεν υπαρχει περιπτωση να το παρουμε με τιποτα....!!!!