giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
ετσι ετσι..
να κραταμε το θρεντακι καταρό..
να κραταμε το θρεντακι καταρό..
συμπέρασμα.Προφανώς μετακομίσαμε σε άλλη χώρα.....και δε θυμάμαι να πήρα και [size=10pt]αρεοπλάνο[/size]
πεδια πιγα σε ενα νεο χορο συγγρου 318 που εχει κατι κουκλεσ. πολι καθαρο.περασα σουπερ
καμμενε, και όμως αυτο το μαγαζί υπάρχει...
εξακριβωμενο, και ειναι φουλ σερβις, διπλα απο το Ανατολή στην Συγγρου.
γαμώ την στραβωμαρα σου, καθε μερα Anatoli πας, κοτζαμ μασατζιδικο διπλα δεν το ειχες δει τοσο καιρό???
εχει παει κανειs ΠΑΤΗΣΙΩΝ 339 στον 1ο οροφο?
έχει αγγελία άρα υπάρχει:με αυτο τι γινετε ρε παιδια? υπαρχει οντως η ειναι καμμια μουφα?
φιλε διάβασε www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,10265.0] εδώ[/url]
έχει αγγελία άρα υπάρχει:
MAGIC_SPA super απόλαυση χαλάρωση, ευεξία. Έμπειρες-οι προσφέρουν massage σε καινούργιο περιβάλλον. Πατησίων 339Β, (πλησίον σταθμού Α. Πατησίων), 1ος όροφος, διαμέρισμα 17, τηλ. 69******44
το κοκινισμενο μερος με προβληματιζει...
μαλιστα καταλαβα.ειναι κατι σα τα cg δηλαδη. μπορει να σου κατσει το καλο μπορει και οχι.
βασικα πιο πολυ σκεφτομουν τι να πω. αλλα αποτι βλεπω ουτε αυτο ειναι στανταρ.
α ρε που μπλεξαμε . καλα ημουνα παλια που δεν ασχολιομουνα. τωρα μπουρδελα, στουντιο, cg, στριπτιζ, μασατζιδικα, εχω χασει τη μπαλα... και τα λεφτα μου...
ειμαι αρρωστος λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε και δε θελω να γινω καλα
έχει αγγελία άρα υπάρχει:
MAGIC_SPA super απόλαυση χαλάρωση, ευεξία. Έμπειρες-οι προσφέρουν massage σε καινούργιο περιβάλλον. Πατησίων 339Β, (πλησίον σταθμού Α. Πατησίων), 1ος όροφος, διαμέρισμα 17, τηλ. 69******44
το κοκινισμενο μερος με προβληματιζει...
ποιοs θα θυσιαστει για το καλο των υπολοιπων? να εφαρμοσουμε δημοκρατικεs διαδικασιεs. o ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.τελικα ρε παιδια ειναι μπριζολαδικο η οχι??
ε καλα ενταξει, ευκολο..ποιοs θα θυσιαστει για το καλο των υπολοιπων? να εφαρμοσουμε δημοκρατικεs διαδικασιεs. o ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
πιασε κοκκινο. το ιδιο ειχα σκεφτει και εγω, αλλα τελικα ειπα αστον και δεν το εγραψα.ε καλα ενταξει, ευκολο..
ο παθος θα παει. κοιτα μολις κανει login..
ε καλα ενταξει, ευκολο..
ο παθος θα παει. κοιτα μολις κανει login..
θα βαλουμε εκαστοs τον ρεφενε του. θελειs να παs sto 339 για να δειs τι παιζει?με φωνάξατε?
θα βαλουμε εκαστοs τον ρεφενε του. θελειs να παs sto 339 για να δειs τι παιζει?