Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Gourounakos

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Παιδιά, συνάδελφοι, διδάκτορες και λοιποί,

Να είστε καλά για τη βοήθεια που παρέχετε απλόχερα.
Οι πληροφορίες σας είναι πλέον του δέοντος χρήσιμες και οι προσπάθειες παρεμβολών από ευκαιριακούς πληροφοριοδότες καταφανείς.
Ποιός λέει τί και πόσοι επιβεβαιώνουν είναι ουσιαστικά η πυξίδα για την προσέγγιση της αλήθειας.
Δεν γράφω στο φόρουμ παρότι το παρακολουθώ πολλούς μήνες.
Και πάλι να είστε καλά.
Να γράφεις κομπάρε, τζάμπα είναι το μελάνι εδώ, να βοηθάς τα καταστήματα της περιοχής σου.  Ασε που πέφτουν και οι τιμές. Η ισχύς εν τη ενώσει  :thumbsup:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
το εν λογω μαγαζι φιλε εντασεται στα μασατζιδικα που γαμας....εχει 2 μιλφακια μεσα και μια που δουλεβε φ.ν. 11 παρε μαζι σου τα οπλα σου γιατι δεν εχουν οπλοστασιο μεσα

για ποιο μαγαζι μιλας φιλε??

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6

Επισκέπτης
Πολύ καλό λεσβιακό παίζει Καλλιρόης 48. Πάρε Μαριάννα και πές της να φέρει και την φίλη της. Θα σου πεί 160 αλλά μην τα δώσεις με τίποτα.Κατεβαίνουν μέχρι 120. Φυσικά μην περιμένεις μασάζ, αλλά τόσο hardcore λεσβιακό σπάνια βρίσκεις.

ποια φίλη της παίρνει; στοιχηματίζω την ξενέρωτη την Κλάουντια...άρα μάπα το λεσβιακό :headbang:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
το εν λογω μαγαζι φιλε εντασεται στα μασατζιδικα που γαμας....εχει 2 μιλφακια μεσα [size=10pt]και μια που δουλεβε φ.ν. 11[/size] παρε μαζι σου τα οπλα σου γιατι δεν εχουν οπλοστασιο μεσα

ποιά από φ11?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ποια φίλη της παίρνει; στοιχηματίζω την ξενέρωτη την Κλάουντια...άρα μάπα το λεσβιακό :headbang:
εξαρταται αν καβλωσει και δεν βιαζεται.      την κλαουντια την ειχα γνωρισει μαζι με ενα φιλο απο εδω μεσα πριν ενα χρονο, οταν πρωτοπηγε στο 48 .  την τελευταια φορα που πηγα μαζι τηs, τηs λεω αντε κλαουντια παλιωσεs. και μου λεει, ΝΑΙ ειμαι παλια πουτανα πια.  και το ελεγε με καμαρι και υπερηφανεια και εδειχνε οτι την ευχαριστουσε που ηταν πια παλια.  εχει να διανυσει ακομη πολλα χιλιομετρα για να στρωσει και για να φθασει εκει που πρεπει.

jojoloko

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
0
ψάξτε στο facebook για "REAL MASSAZ FUNS" !!! τα πάντα βρίσκεις στο facebook τελικά!!!

γιατί να είμαι 500χιλιόμετρα μακριά έ?

Butlover

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
90
Πόντοι
1
καποιοι ρωταγανε για τη γωγω της ομηρου το μιλφ επανηλθε παλι οποιος ενδιαφερεται θα την βρει στο απεναντι.
Ποιό είναι το απέναντι? Μιλάμε για τη γωγώ που ήταν και Μεσογείων 208? Κοντό ξανθο milf.

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα... τί εστί to real massage fun?
εχει παει κανεις?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
καλημερα... τί εστί to real massage fun?
εχει παει κανεις?

όχι δεν έχω πάει,αλλά από όσο είδα τις φωτό από τα κουρίτσια πρέπει να παίζει μπαζολαρία...ώς συνήθως στο ελλάντα!Πρέπει να είναι κάπου στη θησέως το θέμα μας...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
όχι δεν έχω πάει,αλλά από όσο είδα τις φωτό από τα κουρίτσια πρέπει να παίζει μπαζολαρία...ώς συνήθως στο ελλάντα!Πρέπει να είναι κάπου στη θησέως το θέμα μας...

Ρε παιδιά αυτή η Καλλιθέα μοιάζει πολύ ... παρακμή! :o

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Ρε παιδιά αυτή η Καλλιθέα μοιάζει πολύ ... παρακμή! :o

μόνο παρακμή?όλα στη θησέως εξάρουν την μπαζολατρεία!μιλάμε για ακατέργαστα μπάζα.Αν εξαιρέσεις λίγο και κατά καιρούς το θησέως 31 όλα τα άλλα είναι στο πάρτο αλλιώς...πού θες?θησέως 142,θησέως 128,θησέως 67,θησέως 79,θησέως 176,σκρά & θησέως,φιλαρέτου & θησέως?το μόνο ίδρυμα που έχει ωραία μωρά κατά καιρούς,αλλά δεν μπριζολιάζονται όλα είναι η μάτζα....όσο για τη δημοσθένους 116-118 η κατερίνα αρκετά καλή είναι,αλλά ξεπέτα φάση και αυτό φαίνεται και ενοχλέι τον πελάτη.Μιά φορά πήγα τον περασμένο δεκέμβρη και ξενέρωσα.Βέβαια 60 γιουρια μόνο,αλλά τί να το κάνεις?στο μόνο που δεν έχω πάει είναι στο vesta επί της σκρά(υποκατάστημα του δημοσθένους.).Τί λέει αυτή που έχει εκεί τώρα δε ξέρω.

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μόνο παρακμή?όλα στη θησέως εξάρουν την μπαζολατρεία!μιλάμε για ακατέργαστα μπάζα.Αν εξαιρέσεις λίγο και κατά καιρούς το θησέως 31 όλα τα άλλα είναι στο πάρτο αλλιώς...πού θες?θησέως 142,θησέως 128,θησέως 67,θησέως 79,θησέως 176,σκρά & θησέως,φιλαρέτου & θησέως?το μόνο ίδρυμα που έχει ωραία μωρά κατά καιρούς,αλλά δεν μπριζολιάζονται όλα είναι η μάτζα....όσο για τη δημοσθένους 116-118 η κατερίνα αρκετά καλή είναι,αλλά ξεπέτα φάση και αυτό φαίνεται και ενοχλέι τον πελάτη.Μιά φορά πήγα τον περασμένο δεκέμβρη και ξενέρωσα.Βέβαια 60 γιουρια μόνο,αλλά τί να το κάνεις?στο μόνο που δεν έχω πάει είναι στο vesta επί της σκρά(υποκατάστημα του δημοσθένους.).Τί λέει αυτή που έχει εκεί τώρα δε ξέρω.
ρε παθος η κλαουντια που αναφερεις πιο πανω ειναι αυτη που ηταν θησεως 31;;γνωριζεις τωρα που ειναι;;

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε παθος η κλαουντια που αναφερεις πιο πανω ειναι αυτη που ηταν θησεως 31;;γνωριζεις τωρα που ειναι;;

γιατί θές να ξαναπάρεις αυτό το αμίλητο και αντερωτικό πουλέν? :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εχει παει κανειs ΠΑΤΗΣΙΩΝ 339 στον 1ο οροφο?

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
λοιπόν, ενημέρωση από Ρεαλ μασαζ φαν...
ουτε ριαλ , ουτε μασαζ και σίγουρα όχι φαν...
χαλια μαύρα, βρωμικο μέρος, κόλαγε το πατωμα και κάτι γιαγιαδες πανχοντρες που θέλουν 130 ευρώ για πρόγραμμα..οι νεαρες είναι τουλάχιστον γυφτάκια με υπερβολική μάλιστα ακμή!!
μια αξίζει από τις φωτο αλλά από κοντά είναι χεσε μεσα... και καθόλου χύσε ούτε μέσα ουτε οξω...
εχουν τρελαθεί τελείως μου φαίνεται.....

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
λοιπόν, ενημέρωση από Ρεαλ μασαζ φαν...
ουτε ριαλ , ουτε μασαζ και σίγουρα όχι φαν...
χαλια μαύρα, βρωμικο μέρος, κόλαγε το πατωμα και κάτι γιαγιαδες πανχοντρες που θέλουν 130 ευρώ για πρόγραμμα..οι νεαρες είναι τουλάχιστον γυφτάκια με υπερβολική μάλιστα ακμή!!
μια αξίζει από τις φωτο αλλά από κοντά είναι χεσε μεσα... και καθόλου χύσε ούτε μέσα ουτε οξω...
εχουν τρελαθεί τελείως μου φαίνεται.....

σημερα πηγες ? η σαντρα απο κοντα αξιζει , ή μπαζο ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom