Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ρε παιδια τι ζητισα?μια ενημεροση...
να σου πω κατι ?  θα πρεπει πρωτα, να μαθειs να βοηθαs και να μην εισαι παρτακιαs. ξερω τι σου λεω. τουλαχιστον ειπεs ενα ευχαριστω εστω και με pm, στο παλληκαρι που σου εκανε την ενημερωση που ηθελεs ?

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Δυστυχως λειπουν απο το ροστερ η Βουλγαρα μιλφ Στελλα (που όμως λειτουργεί πλεον δικό της μαγαζί στην Κυψέλη , κοντά στα Δικαστήρια) και η μαυρούλα Σουδανή Σάρα.
να και η στελλα.  επιτελουs βρηκε τον προσανατολισμο τηs.  στα δικαστηρια ε?  σε ποια διευθυση ZERO, μπαs και ειναι σε καμμια διπλανη μου πολυκατοικια και δεν χρειαζεται να τρεχω πια. μετα απο μιση ντουζινα studio που ανοιξαν στην βριλησσου, να και τα μασατζιδικα. θα παρει και μεγαλη αξια η περιοχη και στιs τιμεs θα εχουμε κατακορυφη ανοδο. τωρα ειναι ευκαιρια να πουλησω το σπιτι μου.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ειναι απλο..

Ό,ΤΙ λεει ο παθος....

..το ανάστροφο ! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

βαλεντίνε θές να πάς κηφισίας 12 και να μας πείς την δική σου άποψη?οχι τίπτ αλλο,απλά θα χύσω με το διάβασμα της κριτικής σου μετά το πέρασμά σου από το συγκεκριμένο ίδρυμα πούδρας,αλουμινοκρέβατων και μασαζιούχων τεμαχίων ποστάροντας τα εξής..."πήγα και εγώ λοιπόν ώς φέρελπις μασαζογαμιάς να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τα τεκτενόμενα στο ωμέγα στούτνιο μασάζ επί της οδού κηφισίας 12(απέναντι από το εστιατόριο thursdays!).Ο Πάθος με είχε προειδοποιήσει για τα χοιρομέρια που θα συναντούσα λίγο πρίν το πέρας της σαρακοστής,αλλά εγώ ο σαρδανάπαλος κάθησα και ακολούθησα τη συμβουλή αυτού του αχρείου παπα-μπαζά(αγγλιστί papabazas)πού επέμενε να κάνω το αντίθετο από αυτό που μου πρότεινε ο αδελφός παθιαρης.Τί το θέλα ο χαζός?Δεν πήγαινα καλύτερα στη βαρβάκειο για χοιρομέρια,λουκάνικα και τα σχετικά?δε καθόμουν σπιτάκι μου στη ζεστουλα αναπολώντας τότε που και τα λοιπά?Ε καλά να πάθω ο άμυαλος!Από εδώ και πέρα θα ακούω μόνο την απόλυτη αλήθεια,την απόλυτη ενημέρωση(επιπέδου reuters) που ακούει στο όνομα "πάθος για τα μασαζοπουδρόλαδα"!total titanorespect!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

να και η στελλα.  επιτελουs βρηκε τον προσανατολισμο τηs.  στα δικαστηρια ε?  σε ποια διευθυση ZERO, μπαs και ειναι σε καμμια διπλανη μου πολυκατοικια και δεν χρειαζεται να τρεχω πια. μετα απο μιση ντουζινα studio που ανοιξαν στην βριλησσου, να και τα μασατζιδικα. θα παρει και μεγαλη αξια η περιοχη και στιs τιμεs θα εχουμε κατακορυφη ανοδο. τωρα ειναι ευκαιρια να πουλησω το σπιτι μου.
Αργοστολιου 17 αν θυμαμαι καλά
εχει αγγελια στην εφημερίδα "ΤΑ Νεα"

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
τελικα φιλοτιου τι εγινε;;ξερει κανεις τιποτα;;

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
μολις γυρισα απο σ63 καλο μαγαζι πηρα μια ψηλη απο ουκρανια βερονικα δε θυμαμαι ονομα καλο.στα 70.
παρεπιμπτωντος μαρνης 28 δεν ανοιγαν κατα της 11 και 30

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Πειτε μου κανενα ρε κοντα στο κεντρο!! Που γαμας σιγουρα ομως!! Επειδη μενω και πατησια εδω στην γαλατσιου 2-4 γαμας τιποτα η οχι?

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Οταν λεω κεντρο ενοω ολες της περιοχες γυρο απο ομονοια τετοια βικτωρια,αλεξανδρας,πατησιων κλπ

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
ασςε μας ρε φιλε μπες στα μασατζιδικα που μαμας 'η στα θρεντ στις αρχικες σελιδες και διαβασε και επιγραματικα και φουλ.δες τι εγραψα σημερα για στουρναρη

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
καποιοι ρωταγανε για τη γωγω της ομηρου το μιλφ επανηλθε παλι οποιος ενδιαφερεται θα την βρει στο απεναντι.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
Πειτε μου κανενα ρε κοντα στο κεντρο!! Που γαμας σιγουρα ομως!! Επειδη μενω και πατησια εδω στην γαλατσιου 2-4 γαμας τιποτα η οχι?
  πηγαινε πατησιων 314, που ειναι και διπλα σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom