να σου πω κατι ? θα πρεπει πρωτα, να μαθειs να βοηθαs και να μην εισαι παρτακιαs. ξερω τι σου λεω. τουλαχιστον ειπεs ενα ευχαριστω εστω και με pm, στο παλληκαρι που σου εκανε την ενημερωση που ηθελεs ?ρε παιδια τι ζητισα?μια ενημεροση...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
να και η στελλα. επιτελουs βρηκε τον προσανατολισμο τηs. στα δικαστηρια ε? σε ποια διευθυση ZERO, μπαs και ειναι σε καμμια διπλανη μου πολυκατοικια και δεν χρειαζεται να τρεχω πια. μετα απο μιση ντουζινα studio που ανοιξαν στην βριλησσου, να και τα μασατζιδικα. θα παρει και μεγαλη αξια η περιοχη και στιs τιμεs θα εχουμε κατακορυφη ανοδο. τωρα ειναι ευκαιρια να πουλησω το σπιτι μου.Δυστυχως λειπουν απο το ροστερ η Βουλγαρα μιλφ Στελλα (που όμως λειτουργεί πλεον δικό της μαγαζί στην Κυψέλη , κοντά στα Δικαστήρια) και η μαυρούλα Σουδανή Σάρα.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Δυστυχως λειπουν απο το ροστερ η Βουλγαρα μιλφ Στελλα (που όμως λειτουργεί πλεον δικό της μαγαζί στην Κυψέλη , κοντά στα Δικαστήρια)
φιλοτίου?
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ειναι απλο..
Ό,ΤΙ λεει ο παθος....
..το ανάστροφο !
βαλεντίνε θές να πάς κηφισίας 12 και να μας πείς την δική σου άποψη?οχι τίπτ αλλο,απλά θα χύσω με το διάβασμα της κριτικής σου μετά το πέρασμά σου από το συγκεκριμένο ίδρυμα πούδρας,αλουμινοκρέβατων και μασαζιούχων τεμαχίων ποστάροντας τα εξής..."πήγα και εγώ λοιπόν ώς φέρελπις μασαζογαμιάς να διαπιστώσω ιδίοις όμμασι τα τεκτενόμενα στο ωμέγα στούτνιο μασάζ επί της οδού κηφισίας 12(απέναντι από το εστιατόριο thursdays!).Ο Πάθος με είχε προειδοποιήσει για τα χοιρομέρια που θα συναντούσα λίγο πρίν το πέρας της σαρακοστής,αλλά εγώ ο σαρδανάπαλος κάθησα και ακολούθησα τη συμβουλή αυτού του αχρείου παπα-μπαζά(αγγλιστί papabazas)πού επέμενε να κάνω το αντίθετο από αυτό που μου πρότεινε ο αδελφός παθιαρης.Τί το θέλα ο χαζός?Δεν πήγαινα καλύτερα στη βαρβάκειο για χοιρομέρια,λουκάνικα και τα σχετικά?δε καθόμουν σπιτάκι μου στη ζεστουλα αναπολώντας τότε που και τα λοιπά?Ε καλά να πάθω ο άμυαλος!Από εδώ και πέρα θα ακούω μόνο την απόλυτη αλήθεια,την απόλυτη ενημέρωση(επιπέδου reuters) που ακούει στο όνομα "πάθος για τα μασαζοπουδρόλαδα"!total titanorespect!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
φιλοτίου?
Αργοστολιου 17 αν θυμαμαι καλάνα και η στελλα. επιτελουs βρηκε τον προσανατολισμο τηs. στα δικαστηρια ε? σε ποια διευθυση ZERO, μπαs και ειναι σε καμμια διπλανη μου πολυκατοικια και δεν χρειαζεται να τρεχω πια. μετα απο μιση ντουζινα studio που ανοιξαν στην βριλησσου, να και τα μασατζιδικα. θα παρει και μεγαλη αξια η περιοχη και στιs τιμεs θα εχουμε κατακορυφη ανοδο. τωρα ειναι ευκαιρια να πουλησω το σπιτι μου.
εχει αγγελια στην εφημερίδα "ΤΑ Νεα"
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
τελικα φιλοτιου τι εγινε;;ξερει κανεις τιποτα;;
εχει κλεισει εδω και πολυ καιρο
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
28 ή 11?μαρνης 28 δεν ανοιγαν κατα της 11 και 30
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
11 και 3028 ή 11?
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Α-Γ μαυρα κολπαΟταν λεω κεντρο ενοω ολες της περιοχες γυρο απο ομονοια τετοια βικτωρια,αλεξανδρας,πατησιων κλπ
stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Α-Γ μαυρα κολπα
periergos1
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 6
καποιοι ρωταγανε για τη γωγω της ομηρου το μιλφ επανηλθε παλι οποιος ενδιαφερεται θα την βρει στο απεναντι.
thanks και παλι ΖΕΡΟΑργοστολιου 17 αν θυμαμαι καλά
εχει αγγελια στην εφημερίδα "ΤΑ Νεα"
πηγαινε πατησιων 314, που ειναι και διπλα σου.Πειτε μου κανενα ρε κοντα στο κεντρο!! Που γαμας σιγουρα ομως!! Επειδη μενω και πατησια εδω στην γαλατσιου 2-4 γαμας τιποτα η οχι?
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
πηγαινε πατησιων 314, που ειναι και διπλα σου.
ναι,ναι...πηγαινε πατησιων 314....θα χορτασεις μπαζο!!
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 753K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66