Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
φιλε μου μου αναψες φωτιες , γινε ποιο συγκεκριμενος γιατι θελω να περασω ομορφα και ακριβα δηλαδη ποσο παει το μαλι αλλα με φουλ προγραμα μπριζολιτστα φραπε καλαμοτο κλπ. κουλουρι???
5 X 100 + 120 = 620 euro
τα 5 πρωτα καταστορικα ειναι αναγνωριστικα και το επομενο ειναι του φραπε μαζι με το μπορμποαρ :2funny: :2funny: :2funny:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε μαγκες το ιδρυμα στη φιλαρετου λειτουργει;;περασα χτυπαγα το κουδουνι 1ος οροφος και τιποτα

Πρέπει να πάρεις τηλέφωνο πριν πας για να κλείσεις ραντεβού.

Δέχονται μόνο με ραντεβού. Τι το πέρασες; Αμέρικαν μπαρ;

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
επειδή αισθάνομαι προσβεβλημένος θα ήθελα να επισημάνω τα ακόλουθα..
Πρώτον ...Πάγκαλος είναι η Λίζα
Δεύτερον  Η ρούλα στον Ο αν και έχει δύο βυζιά σε αφήνει να ασχοληθείς μόνο με το ένα από την εποχή που ήταν μάλιστα στη Μεσογείων
Τρίτον Η ρούλα στην Κυψέλη δεν ήταν ποτέ μασατζού πράγματι και έχει αποσυρθεί 5 χρόνια και όχι 7...
αυτά, και μην με παίρνετε από τα μουτρα...
Α ... και δεν έχω ακούσει τίποτα για το ίδρυμα στη Σκουφά, νέο έντρυ, αδερφάκι των στηλων του Ολυμπιου Διος,,, μερικές κοπέλες βαράνε βάρδυα στα ρεπά τους. προσοχή στον άλλο Παγκαλο στην είσοδο που θα το παλέψει να κανετε τζκούζι με την κοπέλα μέσα...μην τσιμπίσετε γιατί ούτε κοπέλα μπαίνει μέσα και θα σας ζητησει και μια 200ρα... Τι σκατά νοικι να πληρώνει?

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
και επειδή ξέχασα, Κ18 μακρυά,,,, χάλια και άσκοπα...τζάμπα τα λεφτά...κάτι γιαγιάδες και η σερίφισα έχει περάσει από καλλιθέα και Απόλλωνος για τους παλιούς.....και που να παρκάρεις!!!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
τα μαγαζιά Μονής Προδρόμου (και Αριστοτέλους γωνία), & 3ης Σεπτεμβίου 25, 3ος όροφος συνεργάζονται.
Και πρόσφατα άνοιξαν και 3ο παράρτημα στο κεντρο...Στην οδό Χευδεν 19, 1ος οροφος , κουδούνι "χειροπρακτική".
Είναι κατω απο την πλατεία Βικτωρίας.

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
καλε μου φιλε πηγα στο 3ης σεμπτεμβριου τη προηγουμενη εβδομαδα και αυτα που παρελασαν ητο για τα ΜΠΑΖΑ (και με ξερεις , ειμα milfακιας)

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
τα μαγαζιά Μονής Προδρόμου (και Αριστοτέλους γωνία), & 3ης Σεπτεμβίου 25, 3ος όροφος συνεργάζονται.
Και πρόσφατα άνοιξαν και 3ο παράρτημα στο κεντρο...Στην οδό Χευδεν 19, 1ος οροφος , κουδούνι "χειροπρακτική".
Είναι κατω απο την πλατεία Βικτωρίας.
έχει τίποτα για μας εκει πέρα; κάνα κοκκαλάκι να γλύψουμε;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697
έχει τίποτα για μας εκει πέρα; κάνα κοκκαλάκι να γλύψουμε;

βασικα έκανα μια προσπάθεια να παω χθες Μονης Προδρόμου και μετα Χευδεν, αλλά δεν ανόιξανε την κατω πορτα...
βεβαια πήγα κατα τις 8 και κάτι...
Μονής Προδρόμου γενικά δεν είναι για εσένα heelover, καθότι το μαγαζί δεν διαθέτει ουτε πιπίνια (μονο μιλφ) , ουτε πετίτ γκόμενες....!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
καλε μου φιλε πηγα στο 3ης σεμπτεμβριου τη προηγουμενη εβδομαδα και αυτα που παρελασαν ητο για τα ΜΠΑΖΑ (και με ξερεις , ειμα milfακιας)

Γενικώς το 25 είναι μπαζοκατάσταση, αγαπητέ! :sunglasses:
Άλλωστε και 'γω (δεδηλωμένα) του club! ;)

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
επειδή αισθάνομαι προσβεβλημένος θα ήθελα να επισημάνω τα ακόλουθα..

Μην αισθάνεσαι προσβεβλημένος, συναγωνιστά! Όλοι έχουμε τις αδύνατες στιγμές μας! :-*
Άλλωστε διευκρίνησες! :thumbsup:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
βασικα έκανα μια προσπάθεια να παω χθες Μονης Προδρόμου και μετα Χευδεν, αλλά δεν ανόιξανε την κατω πορτα...
βεβαια πήγα κατα τις 8 και κάτι...
Μονής Προδρόμου γενικά δεν είναι για εσένα heelover, καθότι το μαγαζί δεν διαθέτει ουτε πιπίνια (μονο μιλφ) , ουτε πετίτ γκόμενες....!

ευχαριστώ zero. Ναι Μ.Π. έχω επισκεφτεί και έφυγα άρον άρον. Φαντάζομαι έτσι θα είναι και τα άλλα. Απλώς Μ.Π. όταν πήγα, έμπαιναν στην πολυκατοικία κάτι απίστευτα μοντελάκια και νόμιζα ότι ήταν του μασατζίδικου. Μάλλον έχει και άλλον ύποπτο όροφο η πολυκατοικία

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.281
Πόντοι
22.785
ευχαριστώ zero. Ναι Μ.Π. έχω επισκεφτεί και έφυγα άρον άρον. Φαντάζομαι έτσι θα είναι και τα άλλα. Απλώς Μ.Π. όταν πήγα, έμπαιναν στην πολυκατοικία κάτι απίστευτα μοντελάκια και νόμιζα ότι ήταν του μασατζίδικου. Μάλλον έχει και άλλον ύποπτο όροφο η πολυκατοικία

Όπα κάνε scout μεγάλε να δούμε τί παίζη !!!!!!!!!!

dimitris_zio

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
6
Έχετε κάτι να προτήνετε? στο κέντρο. Μαρνη Στουρνάρη κλπ

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Πέρασμα χθες απο Μελίνα, το συνηθισμένο ευχάριστο πρόγραμμα. Αυτό που μπορεί να ενδιαφέρει είναι οτι μου σφύριξε πως σύντομα επιστρέφει η Δέσποινα, ίσως και απο 'βδομάδα.

geman30

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Δεν την είχα γνωρίσει τότε, αλλά διάβασα οτι άξιζε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom