You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 50K
- Εμφανίσεις 7M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ναι αλλά εκείνος το καθήκον του το έκανε, έγραψε την αναφορούλα του.Φοβάμαι ότι ουδείς αντελήφθη τι...???!!!
Αρχίζω να αισθάνομαι δύσνους!
τώρα, δεν διευκρινίζει πουθενά στους κανόνες πως τα ποστ πρέπει να είναι ευανάγνωστα και κατανοητά από καθυστερημένους σαν εμάς...
γιατι σβηστηκε ενα ποστ με ενα λινκ που εβαλα??
το λινκ ηταν απο καποια ποτ η ιδια βαζει τον
εαυτο τησ σε κοινη θεα...
Μήπως δεν ήταν στο σωστό thread και το μετέφερε κάπου αλλού κάποιος από τους λατρεμένους μοδς?
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
ηταν απο καποιο σαιτ που ειχε φωτογραφιεσ
απο γυναικεσ που βαζουν τον εαυτο τουσ.
το εβαλα διοτι η συγκεκριμενη μοιαζει
καταπληκτικα με τη ρωξανη στη κηφισιασ 12
κ στο προσωπο κ στο σωμα..
τωρα γιατι το σβησανε..μαλλον για να προστατεψουν
τη ρωξανη????
παρε το λινκ με πμ κ πεσ μου τη γνωμη σου
αν την εχεισ δει,η τη γνωμη σου γενικοτερα αν δεν την εχεισ
δει...
τη ρωξανη????
δει...
Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Δημητσάνας 1 & Δελφών Μαρούσικαλημερα συναδελφοι
η διευθυνση του choco spa?
Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
1οςκαλημερα συναδελφοι
jd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ηταν απο καποιο σαιτ που ειχε φωτογραφιεσ
τη ρωξανη????
δει...
φίλε το είδα το post σου με τη φωτογραφία και αηδίασα. Είναι δυνατόν να πηγαίνει κάποιος να μια τέτοια γυναίκα?
Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Κι εγώ το είχα δεί το post :o :o. Την ίδια ακριβώς απορία είχαφίλε το είδα το post σου με τη φωτογραφία και αηδίασα. Είναι δυνατόν να πηγαίνει κάποιος να μια τέτοια γυναίκα?
ή μήπως εγώ είμαι ο παράξενος? :-
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
φίλε το είδα το post σου με τη φωτογραφία και αηδίασα. Είναι δυνατόν να πηγαίνει κάποιος να μια τέτοια γυναίκα?
Κι εγώ το είχα δεί το post :o :o. Την ίδια ακριβώς απορία είχα
και να πληρωνει κιολασ...
δε θυμαμαι ενα μελαχρινο ητανπές μας λεπτομέρειες....ονοματεπώνυμα,στοιχεία ταυτότητας,αριθμό μητρώου ΙΚΑ,ΑΜΚΑ,αριθμό βιβλιαρίου καταθέσεων και τα συναφή..
Παιδια πηγα στο Κηφ. 12 και πηρα Ρωξανη. υπηρχε ομως ενα πολυ καλο προχτες που το έλεγαν Αλεσαντρα ψηλη μελαχροινη με ωραιες καμπυλες). την εχει παρει κανεις?καλημέρα...ερωτηση με βαθμό δυσκολίας μεγάλο...
πριν κανα χρόνο και στο μαγαζί της Πατησίων 131 υπήρξε ψηλο αδύνατο αλλά άγριο με μαύρα μαλλιά και γαματο πρόγραμμα...κανείς καμια ιδέα για το τί λέω και που μπορεί να έχει μεταφερθεί?
Επίσης για τους παλιούς ...εκείνες οι θεες από ΣΚΡΑ τι να απέγιναν? κάτι Ντάλι κλπ... θυμάται κανείς
Ευχαριστώ...
Για Ρωξάνη Κηφ.12 άριστες υπηρεσίες, χάλια μαγαζί, ακόμα πιο χάλια τα υπόλοιπα τεμάχια...
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
οταν μερικη εδω μεσα λενε οτι παλια μελη κανουν προμοτιον σε μερικα μαγαζια , κατι ξερουν καλητερα απο εμας ;)
SPORT200
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 19
- Like
- 264
- Πόντοι
- 3.225
Παιδια πηγα στο Κηφ. 12 και πηρα Ρωξανη. υπηρχε ομως ενα πολυ καλο προχτες που το έλεγαν Αλεσαντρα ψηλη μελαχροινη με ωραιες καμπυλες). την εχει παρει κανεις?
και????εντυπωσεισ????δεν θα πεισ???
Gourounakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
Εντάξει μην τα παραλέμε και βρίσκουμε δόλο σε όλα. Όλα τα γούστα είναι σεβαστά, απλά διαφέρουν. ;) ;) Εγώ για παράδειγμα είχα διαβάσει πολύ promotion για την καλύτερη πίπα ever που έκανε σε οίκο ανοχής στην Διδύμου μια Βουλγάρα. Αν και δεν πάω σε μπουρδέλα για λόγους υγιεινής δεν άντεξα στον πειρασμό διότι το ανέφεραν πολλοί και διαφορετικοί χρήστες. Το πολυδιαφημισμένο προϊόν δεν ήταν άλλο από το βασικό είδος πίπας ! Δηλ σαν να λέμε σου κάνει πίπα και μετράς τα λουλούδια στο φωτιστικό. :- :- Εξαρτάται λοιπόν από την ηλικία την φαντασία τις απαιτήσεις και από τις εμπειρίες που έχει ο καθένας.οταν μερικη εδω μεσα λενε οτι παλια μελη κανουν προμοτιον σε μερικα μαγαζια , κατι ξερουν καλητερα απο εμας ;)
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
για να μην ξερεις διευθυνση σημαινει οτι εισαι νεος στο καταστημα για να εισαι νεος στο καταστημα σημαινει ιερα εξεταση απο την οικοδεσποινα για να εχουμε ιερα εξεταση σημαινει ταλαιπωρια για να εχουμε ταλαιπωρια σημαινει 2 εκδοχες:καλημερα συναδελφοι
α)πειθεις την οικοδεσποινα με σωστα - εξυπνα επιχειρηματα και περνας ομορφα αλλα ακριβα
β)δεν πειθεις την οικοδεσποινα με τιποτα και περνας ασχημα και ακριβα
ΦΙΛΕ ΜΟΥ, ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ....
φιλε μου μου αναψες φωτιες , γινε ποιο συγκεκριμενος γιατι θελω να περασω ομορφα και ακριβα δηλαδη ποσο παει το μαλι αλλα με φουλ προγραμα μπριζολιτστα φραπε καλαμοτο κλπ. κουλουρι???για να μην ξερεις διευθυνση σημαινει οτι εισαι νεος στο καταστημα για να εισαι νεος στο καταστημα σημαινει ιερα εξεταση απο την οικοδεσποινα για να εχουμε ιερα εξεταση σημαινει ταλαιπωρια για να εχουμε ταλαιπωρια σημαινει 2 εκδοχες:
α)πειθεις την οικοδεσποινα με σωστα - εξυπνα επιχειρηματα και περνας ομορφα αλλα ακριβα
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.679
- Πόντοι
- 42.697
για να μην ξερεις διευθυνση σημαινει οτι εισαι νεος στο καταστημα για να εισαι νεος στο καταστημα σημαινει ιερα εξεταση απο την οικοδεσποινα για να εχουμε ιερα εξεταση σημαινει ταλαιπωρια για να εχουμε ταλαιπωρια σημαινει 2 εκδοχες:
Aκριβώς έτσι έχουν τα πράγματα σε αυτό το κατάστημα.
περαν του οτι είναι ακριβό (Βορεια Προάστεια γαρ...)
εαν δεν σε γνωρίζουν το λιγότερο που μπορείς να πάθεις είναι να σου κανουν ενα απλό -ακριβό- μασάζ χωρίς τιποτε αλλο.
εαν δε σε κόψουν και για "υποπτο" θα σου που με τρόπο οτι χρειαζεται ραντεβού και θα σε στείλουν απο εκεί που ήρθες με τον τρόπο τους
xpapad
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 33
- Like
- 3
- Πόντοι
- 1.240
ναι και εμενα για υποπτο με κοβουν καθε φορα που παω....ετσι και εγω συμπεριφοραμαι με υποπτο τροποAκριβώς έτσι έχουν τα πράγματα σε αυτό το κατάστημα.
περαν του οτι είναι ακριβό (Βορεια Προάστεια γαρ...)
εαν δεν σε γνωρίζουν το λιγότερο που μπορείς να πάθεις είναι να σου κανουν ενα απλό -ακριβό- μασάζ χωρίς τιποτε αλλο.
εαν δε σε κόψουν και για "υποπτο" θα σου που με τρόπο οτι χρειαζεται ραντεβού και θα σε στείλουν απο εκεί που ήρθες με τον τρόπο τους
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 767K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66