Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα...ερωτηση με βαθμό δυσκολίας μεγάλο...
πριν κανα χρόνο και στο μαγαζί της Πατησίων 131 υπήρξε ψηλο αδύνατο αλλά άγριο με μαύρα μαλλιά και γαματο πρόγραμμα...κανείς καμια ιδέα για το τί λέω και που μπορεί να έχει μεταφερθεί?
Επίσης για τους παλιούς ...εκείνες οι θεες από ΣΚΡΑ τι να απέγιναν? κάτι Ντάλι κλπ... θυμάται κανείς

Ευχαριστώ...

Για Ρωξάνη Κηφ.12 άριστες υπηρεσίες, χάλια μαγαζί, ακόμα πιο χάλια τα υπόλοιπα τεμάχια...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πριν κανα χρόνο και στο μαγαζί της Πατησίων 131 υπήρξε ψηλο αδύνατο αλλά άγριο με μαύρα μαλλιά και γαματο πρόγραμμα...κανείς καμια ιδέα για το τί λέω και που μπορεί να έχει μεταφερθεί?
Επίσης για τους παλιούς ...εκείνες οι θεες από ΣΚΡΑ τι να απέγιναν? κάτι Ντάλι κλπ... θυμάται κανείς

Ευχαριστώ...

Για Ρωξάνη Κηφ.12 άριστες υπηρεσίες, χάλια μαγαζί, ακόμα πιο χάλια τα υπόλοιπα τεμάχια...

η ντάλι έχει πάει ε΄δω και καιρό στο καλλιρόης 85(εκτελεί χρέη σερίφισσας).Έχω να πάω καιρό όμως οπότε μπορεί να έχει αλλάξει κάτι.Η άντα η μουνάρα η γεωργιανή μάλλον το σταμάτησε το αγώνισμα...αν ξέρει κανείς που βρίσκεται παρακαλώ ας με ενημερώσει.Η άλλη η θείτσα με τα κόκκινα γυαλιά είναι σερίφισσα στην σαρκουδήνου στο νέο κόσμο.

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
κοιτα Στουρναρη 63 ή Μαρνη ή Γ Σεπτ 54 ή ....
ψυλους στα αχυρα ψαχνεις παντως...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
κι εσυ τί του δειχνεις ? τα αχυρα ?

σου ζητησε καψόνι ??
παπα μη με διακοπτεις απο το συλλογισμο μου...
λεω μερικα μαγαζια συνεργαζομενα...
το πρωτο που κανουμε ΠΑΝΤΑ σε αυτες τις περιπτωσεις ειναι να ρωτησουμε στο μαγαζι που ηταν...

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
παιδες...δραμα..
Πήγα Κ12 πήρα κλασική ρωξάνη και είπα να κανουμε ένα δίδυμον... .την αφησε να διαλέξει για να νοιώθει και ποιό άνετα..και μπαίνει μέσα με τον Παγκαλο...ενα δράμα πέρασα...καλό δίδυμον εκτός της Χριστίνας με την Εχω ενα μόνο βυζί ρούλας στην Ο παίζει τίποτα καλό?
εκείνη την μιλφ στην Κυψέλη, Ρούλα Νομίζω τη θυμάται κανείς? τί να έγινε.....
καλημέρα

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
παιδες...δραμα..
Πήγα Κ12 πήρα κλασική ρωξάνη και είπα να κανουμε ένα δίδυμον... .την αφησε να διαλέξει για να νοιώθει και ποιό άνετα..και μπαίνει μέσα με τον Παγκαλο...ενα δράμα πέρασα...καλό δίδυμον εκτός της Χριστίνας με την Εχω ενα μόνο βυζί ρούλας στην Ο παίζει τίποτα καλό?
καλημέρα

τρικυμία εν κρανίω φιλε μου.
εμπλεξες την Ρωξάνη της κηφισιας 12 με τον Πάγκαλο, Την Ρουλα της Ομήρου με μια μονόβυζη (!) ...και το κερασάκι στην τουρτα είναι η Ελληνίδα μιλφ Ρουλα απο κυψέλη που αναφέρεις, η οποιοα εχει αποσυρθέι εδώ και μια 7ετια τουλάχιστον και δεν ηταν και μασατζού!

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
επισκεψη σημερα σε σκαβατζου πηρα μια μελαχρινη μακρυ μαλλι στην οποια κατεθεσα το σπερμα στο στομα της.δυνατο βυζι και κολαθρα

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
παιδες...δραμα..
καλημέρα
τρικυμία εν κρανίω φιλε μου.
εμπλεξες την Ρωξάνη της κηφισιας 12 με τον Πάγκαλο, Την Ρουλα της Ομήρου με μια μονόβυζη (!) ...και το κερασάκι στην τουρτα είναι η Ελληνίδα μιλφ Ρουλα απο κυψέλη που αναφέρεις, η οποιοα εχει αποσυρθέι εδώ και μια 7ετια τουλάχιστον και δεν ηταν και μασατζού!

Φοβάμαι ότι ουδείς αντελήφθη τι...???!!! :huh:
Αρχίζω να αισθάνομαι δύσνους! :idiot:

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
παιδες...δραμα..
καλημέρα

ποια λεσ παγκαλο???την λιζα???

spetses7

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
σωστα ...επρεπε να την πω θωρηκτό ποτεμκιν...και χαλια υπηρεσιες...ξενερωσα......

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
επισκεψη σημερα σε σκαβατζου πηρα μια μελαχρινη μακρυ μαλλι στην οποια κατεθεσα το σπερμα στο στομα της.δυνατο βυζι και κολαθρα

πές μας λεπτομέρειες....ονοματεπώνυμα,στοιχεία ταυτότητας,αριθμό μητρώου ΙΚΑ,ΑΜΚΑ,αριθμό βιβλιαρίου καταθέσεων και τα συναφή.. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom