Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
κοιτα θα παει ο πιο ομορφοs. αρα εσυ.  επισηs θα διαλεξειs οποιο προγραμμα θελειs, αφου πληρωνουμε εμειs. θα παs για το καλο ολων. απο συναδελφικη αλληλεγγυη και ηθικεs αξιεs νομιζω οτι ta παs καλα.  θα εισαι το παραδειγμα προs μιμηση ολων μαs. τι αλλο θεs?

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
κοιτα θα παει ο πιο ομορφοs.

:new_shocked: ... ο πιο όμορφος...?! ΕΓΩ! :grin:

επισηs θα διαλεξειs οποιο προγραμμα θελειs, αφου πληρωνουμε εμειs. θα παs για το καλο ολων. απο συναδελφικη αλληλεγγυη και ηθικεs αξιεs νομιζω οτι ta παs καλα.  θα εισαι το παραδειγμα προs μιμηση ολων μαs. τι αλλο θεs?

Υπό αυτές τις προϋποθέσεις πάω και 'γω! :cool2: Ας χαραμίσω τα ... νιάτα μου :woldman: στο βωμό του κοινού "σκοπού"! :hmm:
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

7706

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Παίδες καλημέρα.Η Μάρσυ που παίζει τωρα?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
1.  :new_shocked: ... ο πιο όμορφος...?! ΕΓΩ! :grin:

2. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις πάω και 'γω! :cool2: Ας χαραμίσω τα ... νιάτα μου :woldman: στο βωμό του κοινού "σκοπού"! :hmm:
:bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:
1. κοιτα, ας μην του το πουμε ακομη..

2. θα σου δωσω άλλη αποστολη εσενα, σωπα..  :cool2:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
κοιτα θα παει ο πιο ομορφοs. αρα εσυ.  επισηs θα διαλεξειs οποιο προγραμμα θελειs, αφου πληρωνουμε εμειs. θα παs για το καλο ολων. απο συναδελφικη αλληλεγγυη και ηθικεs αξιεs νομιζω οτι ta παs καλα.  θα εισαι το παραδειγμα προs μιμηση ολων μαs. τι αλλο θεs?

και πού ξέρεις μωρή λουμπίνα :grin:ότι εγώ ειμί ο πιό όμορφοςμάλλον δεν σου τα πανε καλά.Να και μιά φωτό μου πρό τριετίας..

URL]]

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κουκλάκι μου εσυ..  :smitten: :smitten: :smitten:

cannavaro

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλησπέρα παίδες.Πήγα σημερα να βρω το ιδρυμα στην λ.Συγγρού στο 248 αλλά δεν ειδα κανένα κουδούνι για ίδρυμα.μήπως μπορει να με κατατοπίσει κανενας??και αν ειναι μπριζολάδικο.
ευχαριστώ πολύ και χρονια πολλά

vizouvios

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
6
τα πραγματα εχουν αγριεψει αρκετα εξω , ακομα και στα μαγαζια που προτιμουμε να καταθετουμε ( μασαζ) αλλα και κρυφα στουντιο , ολοι ξερουμε οτι εχουν απο 5 εως 10 γυναικες , διαφορων εθνικοτιτων , της τελευταιες μερες μαθαινω οτι τα ''καλοπαιδα'' απο τιν γειτονικη Αλβανια εχουν νευριαση , επειδη τα ''ομορφα''  :jerking: κοριτσια τους δεν τα προτιμουνε η πελατες , οποτε δεν βγαζουν το μεροκαματο του  :birdman: . και τιν πεφτουν με τσαμπουκα στις υπαλληλους σεριφησες  , αυτη ειναι η λεγομενη ''ψευτομαγκες'' που χτυπανε γυναικες , εγω προσωπικα λεφτα δεν εχω δωσει σε αλβανακια , προτιμω χρονια τωρα ''ρωσιδια'' ''ουκρανιδες''  , ειναι ποιο ''ενταξει'' απεναντη στο πελατη

:tickedoff: '' ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΣΑΖ ''  :tickedoff:

Υ.Γ.  περαστικα στις (2) σεριφησες , ειμαστε εδω και σας υποστιριζουμε  :rockon: :rockon: :rockon:

petros 333555

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπέρα παίδες.Πήγα σημερα να βρω το ιδρυμα στην λ.Συγγρού στο 248 αλλά δεν ειδα κανένα κουδούνι για ίδρυμα.μήπως μπορει να με κατατοπίσει κανενας??και αν ειναι μπριζολάδικο.
μαλλον εκανες λαθος στο νουμερο. υπαρχει ενα Συγγρου 318

Εγγρ.
19 Ιουλ 2007
Κριτικές
9
Like
1.266
Πόντοι
5.975
"εθνικοτιτων" , "εχουν νευριαση" , "η πελατες" ,  "και τιν πεφτουν",  "αυτη ειναι η λεγομενη",  "απεναντη στο πελατη", "σας υποστιριζουμε"
Συμφωνώ με την καταδίκη του ψευτόμαγκα και μπράβο σου που προσπαθείς να γράφεις Ελληνικά αν δεν πήγες σε Ελληνικό σχολείο. Αν όμως πήγες σε Ελληνικό σχολείο και αποφοίτησες μπορείς να μου πείς το όνομα του δασκάλου που σου έκανε Ελληνικά να του στείλω ένα δωράκι? :think:

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
βοηθηστε ρεεε

SSGT-i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Like
68
Πόντοι
166
γενικα δε προτιμαμε αλβανεζες

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
ΟΚ- cannavaro  κλπ-
  υπάρχει και ειδικο θρεντ " νεο στουντιο  Συγγρου 248" δηλ. δεν  είναι μασαζ
Εχει ξαναειπωθεί  >>>>    εισοδος  απο  το πλαι δεξια και  κατω τα κατηφορικα σκαλοπάτια- μετά >
κάτω , η εισοδος  ειναι ανοιχτή  -- αλλα  δεν  γραφει τίποτα  το κουδούνι
ανεβαινεις επανω στο ρετιρε--  ο κουδούνι λεει CAMELOT-  φιλτρα νερου .... :rolleyes:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

Το παμε,το ξανάπαμε,το ξανάπαμε,το μεταξανάπαμε,το μεταξαναξανάπαμε....πόσες φορές πρέπει να αναφερθεί ότι το εν λόγω πράμα είναι στούντιο χειρίστου επιπέδου μάλιστα και όχι μασάζ?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Συμφωνώ με την καταδίκη του ψευτόμαγκα και μπράβο σου που προσπαθείς να γράφεις Ελληνικά αν δεν πήγες σε Ελληνικό σχολείο. Αν όμως πήγες σε Ελληνικό σχολείο και αποφοίτησες μπορείς να μου πείς το όνομα του δασκάλου που σου έκανε Ελληνικά να του στείλω ένα δωράκι? :think:

αυτό δηλαδή σε πείραξε στο ποστ του παλληκαριού;;  :jerking:

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Αλλο οι αλβανιδες πορνες και αλλο οι "κανονικες " αλβανιδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom