κοιτα θα παει ο πιο ομορφοs. αρα εσυ. επισηs θα διαλεξειs οποιο προγραμμα θελειs, αφου πληρωνουμε εμειs. θα παs για το καλο ολων. απο συναδελφικη αλληλεγγυη και ηθικεs αξιεs νομιζω οτι ta παs καλα. θα εισαι το παραδειγμα προs μιμηση ολων μαs. τι αλλο θεs?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
κοιτα θα παει ο πιο ομορφοs.
... ο πιο όμορφος...?! ΕΓΩ!
επισηs θα διαλεξειs οποιο προγραμμα θελειs, αφου πληρωνουμε εμειs. θα παs για το καλο ολων. απο συναδελφικη αλληλεγγυη και ηθικεs αξιεs νομιζω οτι ta παs καλα. θα εισαι το παραδειγμα προs μιμηση ολων μαs. τι αλλο θεs?
Υπό αυτές τις προϋποθέσεις πάω και 'γω! Ας χαραμίσω τα ... νιάτα μου στο βωμό του κοινού "σκοπού"!
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Στουρναρη 63Παίδες καλημέρα.Η Μάρσυ που παίζει τωρα?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
1. κοιτα, ας μην του το πουμε ακομη..1. ... ο πιο όμορφος...?! ΕΓΩ!
2. Υπό αυτές τις προϋποθέσεις πάω και 'γω! Ας χαραμίσω τα ... νιάτα μου στο βωμό του κοινού "σκοπού"!
2. θα σου δωσω άλλη αποστολη εσενα, σωπα..
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
κοιτα θα παει ο πιο ομορφοs. αρα εσυ. επισηs θα διαλεξειs οποιο προγραμμα θελειs, αφου πληρωνουμε εμειs. θα παs για το καλο ολων. απο συναδελφικη αλληλεγγυη και ηθικεs αξιεs νομιζω οτι ta παs καλα. θα εισαι το παραδειγμα προs μιμηση ολων μαs. τι αλλο θεs?
και πού ξέρεις μωρή λουμπίνα ότι εγώ ειμί ο πιό όμορφοςμάλλον δεν σου τα πανε καλά.Να και μιά φωτό μου πρό τριετίας..
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
κουκλάκι μου εσυ..
vizouvios
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
τα πραγματα εχουν αγριεψει αρκετα εξω , ακομα και στα μαγαζια που προτιμουμε να καταθετουμε ( μασαζ) αλλα και κρυφα στουντιο , ολοι ξερουμε οτι εχουν απο 5 εως 10 γυναικες , διαφορων εθνικοτιτων , της τελευταιες μερες μαθαινω οτι τα ''καλοπαιδα'' απο τιν γειτονικη Αλβανια εχουν νευριαση , επειδη τα ''ομορφα'' κοριτσια τους δεν τα προτιμουνε η πελατες , οποτε δεν βγαζουν το μεροκαματο του . και τιν πεφτουν με τσαμπουκα στις υπαλληλους σεριφησες , αυτη ειναι η λεγομενη ''ψευτομαγκες'' που χτυπανε γυναικες , εγω προσωπικα λεφτα δεν εχω δωσει σε αλβανακια , προτιμω χρονια τωρα ''ρωσιδια'' ''ουκρανιδες'' , ειναι ποιο ''ενταξει'' απεναντη στο πελατη
'' ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΣΑΖ ''
Υ.Γ. περαστικα στις (2) σεριφησες , ειμαστε εδω και σας υποστιριζουμε
'' ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΣΑΖ ''
Υ.Γ. περαστικα στις (2) σεριφησες , ειμαστε εδω και σας υποστιριζουμε
petros 333555
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μαλλον εκανες λαθος στο νουμερο. υπαρχει ενα Συγγρου 318καλησπέρα παίδες.Πήγα σημερα να βρω το ιδρυμα στην λ.Συγγρού στο 248 αλλά δεν ειδα κανένα κουδούνι για ίδρυμα.μήπως μπορει να με κατατοπίσει κανενας??και αν ειναι μπριζολάδικο.
ευχαριστώ πολύ και χρονια πολλά
petros 333555
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σε ποια μαγαζια την πεσανε οι αλβανη?
Διαγραμμένο μέλος 29738
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 1.266
- Πόντοι
- 5.975
Συμφωνώ με την καταδίκη του ψευτόμαγκα και μπράβο σου που προσπαθείς να γράφεις Ελληνικά αν δεν πήγες σε Ελληνικό σχολείο. Αν όμως πήγες σε Ελληνικό σχολείο και αποφοίτησες μπορείς να μου πείς το όνομα του δασκάλου που σου έκανε Ελληνικά να του στείλω ένα δωράκι?"εθνικοτιτων" , "εχουν νευριαση" , "η πελατες" , "και τιν πεφτουν", "αυτη ειναι η λεγομενη", "απεναντη στο πελατη", "σας υποστιριζουμε"
βοηθηστε ρεεεκαλησπέρα παίδες.Πήγα σημερα να βρω το ιδρυμα στην λ.Συγγρού στο 248 αλλά δεν ειδα κανένα κουδούνι για ίδρυμα.μήπως μπορει να με κατατοπίσει κανενας??και αν ειναι μπριζολάδικο.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
ΟΚ- cannavaro κλπ-
υπάρχει και ειδικο θρεντ " νεο στουντιο Συγγρου 248" δηλ. δεν είναι μασαζ
Εχει ξαναειπωθεί >>>> εισοδος απο το πλαι δεξια και κατω τα κατηφορικα σκαλοπάτια- μετά >
κάτω , η εισοδος ειναι ανοιχτή -- αλλα δεν γραφει τίποτα το κουδούνι
ανεβαινεις επανω στο ρετιρε-- ο κουδούνι λεει CAMELOT- φιλτρα νερου ....
υπάρχει και ειδικο θρεντ " νεο στουντιο Συγγρου 248" δηλ. δεν είναι μασαζ
Εχει ξαναειπωθεί >>>> εισοδος απο το πλαι δεξια και κατω τα κατηφορικα σκαλοπάτια- μετά >
κάτω , η εισοδος ειναι ανοιχτή -- αλλα δεν γραφει τίποτα το κουδούνι
ανεβαινεις επανω στο ρετιρε-- ο κουδούνι λεει CAMELOT- φιλτρα νερου ....
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
καλησπέρα παίδες.Πήγα σημερα να βρω το ιδρυμα στην λ.Συγγρού στο 248 αλλά δεν ειδα κανένα κουδούνι για ίδρυμα.μήπως μπορει να με κατατοπίσει κανενας??και αν ειναι μπριζολάδικο.
Το παμε,το ξανάπαμε,το ξανάπαμε,το μεταξανάπαμε,το μεταξαναξανάπαμε....πόσες φορές πρέπει να αναφερθεί ότι το εν λόγω πράμα είναι στούντιο χειρίστου επιπέδου μάλιστα και όχι μασάζ?
Συμφωνώ με την καταδίκη του ψευτόμαγκα και μπράβο σου που προσπαθείς να γράφεις Ελληνικά αν δεν πήγες σε Ελληνικό σχολείο. Αν όμως πήγες σε Ελληνικό σχολείο και αποφοίτησες μπορείς να μου πείς το όνομα του δασκάλου που σου έκανε Ελληνικά να του στείλω ένα δωράκι?
αυτό δηλαδή σε πείραξε στο ποστ του παλληκαριού;;
jasonbecker
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
γενικα δε προτιμαμε αλβανεζες