petros 333555
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλοι Αλβανοι ειναι μονο οι πεθαμενοιΑλλο οι αλβανιδες πορνες και αλλο οι "κανονικες " αλβανιδες.
καλοι Αλβανοι ειναι μονο οι πεθαμενοιΑλλο οι αλβανιδες πορνες και αλλο οι "κανονικες " αλβανιδες.
ααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα.....Συμφωνώ με την καταδίκη του ψευτόμαγκα και μπράβο σου που προσπαθείς να γράφεις Ελληνικά αν δεν πήγες σε Ελληνικό σχολείο. Αν όμως πήγες σε Ελληνικό σχολείο και αποφοίτησες μπορείς να μου πείς το όνομα του δασκάλου που σου έκανε Ελληνικά να του στείλω ένα δωράκι?
εσυ χιλ, αυτο καταλαβες ?αυτό δηλαδή σε πείραξε στο ποστ του παλληκαριού;;
έτσι, όλα πρόωρα είναι σε αυτό το ξεπετάδικο.......πόση ώρα σου έκανε μασάζ;Καλημέρα σας, και καλό μήνα.
Κατάθεση προ 3ημέρου στο κατάστημα της Καλλιρρόης 48.
Μετά την παρέλαση, διάλεξα Αλεξάνδρα.
20 Μαΐων, ευγενικό, χαμογελαστό, μελαχρινό, λεπτό, όμορφο & τσαχπίνικο πρόσωπο, με 2-2,5αράκι βυζί φυσικό και στητό, και από ότι μου ανέφερε, νεοαφιχθείς από το διπλανό κατάστημα της Φραντζή.
Η κοπελίτσα (όπως και οι περισσότερες εκεί μέσα βέβαια) από μασάζ δεν ξέρουν, αλλά το μωρό προσπάθησε και έβαζε και λίγο δύναμη κατά την εντριβή.
Από υπηρεσίες τώρα, κάνει ωραίο ακάποτο, βαθύ και υγρό.
Έχει και γαμώ τα κορμάκια, και έναν κώλο σκέτη "καρδούλα" αλλά δεν πρόλαβα να τον δοκιμάσω, οπότε δεν ξέρω και αν τον προσφέρει.
Είχε πολύ καλή συμμετοχή και "έδειχνε" να το απολαμβάνει, ενώ δεν είπε όχι σε όποια στάση και αν της ζήτησα. (όχι ότι πρόλαβα να κάνω και πολλές δηλαδή, γιατί το νινάκι της είναι πολύ σφικτό και αυτό με έφερε σε θέση βολής αρκετά ...πρόωρα)
Άξια τα 80€ που πήρε, και το πιο πιθανόν είναι ότι θα την ξανατιμήσω λίαν συντόμως.
έτσι, όλα πρόωρα είναι σε αυτό το ξεπετάδικο.......πόση ώρα σου έκανε μασάζ;
Συμφωνώ με την καταδίκη του ψευτόμαγκα και μπράβο σου που προσπαθείς να γράφεις Ελληνικά αν δεν πήγες σε Ελληνικό σχολείο. Αν όμως πήγες σε Ελληνικό σχολείο και αποφοίτησες μπορείς να μου πείς το όνομα του δασκάλου που σου έκανε Ελληνικά να του στείλω ένα δωράκι?
10 λεπτα κ πολυ ειναι γι αυτο το μαγαζι...
Ε, όχι και 10 λεπτά!!!
Που το έχετε ξανακούσει αυτό????
(15min max)
Καλημέρα σας, και καλό μήνα.
20 Μαΐων, ευγενικό, χαμογελαστό, μελαχρινό, λεπτό, όμορφο & τσαχπίνικο πρόσωπο, με 2-2,5αράκι βυζί φυσικό και στητό, και από ότι μου ανέφερε, νεοαφιχθείς από το διπλανό κατάστημα της Φραντζή.
Η κοπελίτσα (όπως και οι περισσότερες εκεί μέσα βέβαια) από μασάζ δεν ξέρουν, αλλά το μωρό προσπάθησε και έβαζε και λίγο δύναμη κατά την εντριβή.
Έχει και γαμώ τα κορμάκια, και έναν κώλο σκέτη "καρδούλα" αλλά δεν πρόλαβα να τον δοκιμάσω, οπότε δεν ξέρω και αν τον προσφέρει.
Είχε πολύ καλή συμμετοχή και "έδειχνε" να το απολαμβάνει, ενώ δεν είπε όχι σε όποια στάση και αν της ζήτησα. (όχι ότι πρόλαβα να κάνω και πολλές δηλαδή, γιατί το νινάκι της είναι πολύ σφικτό και αυτό με έφερε σε θέση βολής αρκετά ...πρόωρα)
Άξια τα 80€ που πήρε, και το πιο πιθανόν είναι ότι θα την ξανατιμήσω λίαν συντόμως.
εκανες καλη διαφημισι για το εργαλειο σουΚαλημέρα σας, και καλό μήνα.
φιλε η πληροφορια σου μαλλον ειναι μουφατα πραγματα εχουν αγριεψει αρκετα εξω , ακομα και στα μαγαζια που προτιμουμε να καταθετουμε ( μασαζ) αλλα και κρυφα στουντιο , ολοι ξερουμε οτι εχουν απο 5 εως 10 γυναικες , διαφορων εθνικοτιτων , της τελευταιες μερες μαθαινω οτι τα ''καλοπαιδα'' απο τιν γειτονικη Αλβανια εχουν νευριαση , επειδη τα ''ομορφα'' κοριτσια τους δεν τα προτιμουνε η πελατες , οποτε δεν βγαζουν το μεροκαματο του . και τιν πεφτουν με τσαμπουκα στις υπαλληλους σεριφησες , αυτη ειναι η λεγομενη ''ψευτομαγκες'' που χτυπανε γυναικες , εγω προσωπικα λεφτα δεν εχω δωσει σε αλβανακια , προτιμω χρονια τωρα ''ρωσιδια'' ''ουκρανιδες'' , ειναι ποιο ''ενταξει'' απεναντη στο πελατη
'' ΔΙΩΞΤΕ ΤΑ ΑΛΒΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΣΑΖ ''
Υ.Γ. περαστικα στις (2) σεριφησες , ειμαστε εδω και σας υποστιριζουμε
καλοι Αλβανοι ειναι μονο οι πεθαμενοι
φιλε η πληροφορια σου μαλλον ειναι μουφα
Για αύριο Μ. Παρασκευή παίζει τίποτα ανοιχτό?
Ναι αν γίνεται να το ποστάρεις παρακαλώ για να μάθω τι είναι το "απολοιτηριο".θελεις να σου ποσταρω το απολοιτηριο μου ?
Ναι αν γίνεται να το ποστάρεις παρακαλώ για να μάθω τι είναι το "απολοιτηριο".
Επίσης επειδή δεν έγινα κατανοητός να ξεκαθαρίσω ότι κάποιος που γράφει με αυτή την ορθογραφία ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ νάχει τελειώσει Ελληνικό σχολείο. Δεν τρέχει τίποτα βέβαια απλώς τα συκεκριμένα λάθη τα κάνουν συγκεκριμένες εθνικότητες όταν γράφουν Ελληνικά. Επίσης για να μπορεί κάποιος να ισχυρίζεται ότι "Αλβανοί κακοποιούν τις σερίφισσες" κάτι παραπάνω ξέρει από έναν απλό πελάτη.
Συμπέρασμα?
Δεν πειράζει κάποια εργαζόμενη σε μαγαζί ή κάποιος που έχει κάποια σχέση μαζί της να γράφει, αρκεί να το κάνει ανοιχτά. Προφανώς δε μπορεί να καταγγείλει κάποιος ανοιχτά ότι τον κακοποιούν αλλά δυστυχώς το site δε μπορεί να βοηθήσει σε αυτό. Η κακοποίηση σε αυτό το κύκλωμα δεν αντιμετωπίζεται με υποννοούμενα στο bou. Αντιμετωπίζεται με τους κανόνες του κυκλώματος.
νομιζωάλκι η λέξξει απολοιτήριο είνναη σοοστί ωρθωγρρακιφά,γεια ξαναδδαίς τω
Για αύριο Μ. Παρασκευή παίζει τίποτα ανοιχτό?