Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
11
Πόντοι
1
Παιδες χαιρετω το φορουμ.
επαγγαλματικοι λογοι με ''αναγκάζουν'' να βρεθώ αστραπή για μια μέρα στην αθηνα.
Μπορει να βοηθήσει κάποιος για κάτι σε μασαζοφραπέ (ή και καλύτερα) προς Νοτια μεριά?
Ευχαριστώ προκαταβολικά , ενα Καρντάσι απο Θεσσαλονίκη...
PS: τα τσουρέκια σε ποιον να τα στείλω?

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

του τερκενλή?αν είναι έτσι άστα έξω από το baby gold και θα στείλω την πεταλούδα να τα πάρει..αν και πιστεύω ότι θα τα φάει όλα...δε πειράζει όμως χαλάλι..

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
ποιά,αυτή στη μονοκατοικία περίπου στο 177 νούμερο?παναία μου μακρυά...

Όχι, πάθε! Εσύ λες για τη μονοκατοικία που γκρεμίστηκε. Άλλη θεά εκείνη. Φορούσε και βράκα άσπρη, τεράστια  :rockon: :rockon:
Αυτή που λέμε ήταν πολύ χαμηλά, κοντά στη Σόλωνος.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.272
Πόντοι
216

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
Παιδες χαιρετω το φορουμ.
επαγγαλματικοι λογοι με ''αναγκάζουν'' να βρεθώ αστραπή για μια μέρα στην αθηνα.
Μπορει να βοηθήσει κάποιος για κάτι σε μασαζοφραπέ (ή και καλύτερα) προς Νοτια μεριά?
Ευχαριστώ προκαταβολικά , ενα Καρντάσι απο Θεσσαλονίκη...
κοιτα στο forum χαρτης μασαζ και θα βρεις στα νοτια αρκετα

xristanos

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Χαι αρχοντα , ολα καλα;
επισκεψη χθεσ στην ελενη , μια χαρουλα η φίλη νταιανα .
χαλαρωσαμε.
εσυ τι νεα

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
θεωρω οτι (κατα κανονα) ειναι θεμα χειρισμου του πελατη, αρα (κατα κανονα) εμπειρας του..
μπραβο πατερ, σωστος!!! 
[move]:bounce-glasses:

:grouphug:[/move]

ειναι θεμα θαρρους του πελατη , και το ποσο καβλωμενη ειναι η κοπελα-
αν και οι γυναικες ειναι παντα.
Για να μην τα πολυλογω,
ενας εμπειρος playa
εχει 100% το παιχνιδι στα χερια του.

adam69

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Κύριοι καλησπέρα σας.
Χθεσινή απογευματινή επίσκεψη στο κατάστημα της Καλλιρόης 48.
Παρέλασαν ως συνήθως περίπου 8 τεμάχια, με τις γνωστές "εξπέρ" πλην της Χριστίνας (πιθανόν απασχολημένη).
Μου έκανε "κλικ" μία που δεν είχα ξαναδεί, εν ονόματι Μαρίνα. :o
Ξανθό μαλλί μακρύ, 25+, λεπτή, καλό σώμα, 3αρι βυζί  :boobies:(φυσικό παρακαλώ!!!) και με πονηρή φατσούλα.
Περνάμε στο δωμάτιο, και αρχίζει το μασάζ (μετά το απαραίτητο ντουζάκι φυσικά).
Η κοπέλα ευγενέστατη, και έδειχνε πολύ πρόθυμη. Με ρωτάει αν θέλω ένα καλό μασάζ πρώτα για χαλάρωση(!!!) πράγμα που ΦΥΣΙΚΆ και αποδέχομαι.
Λοιπόν ήταν έκπληξη για εμένα, σε σχέση με το ανύπαρκτο μασάζ που μου έχουν κάνει στο εν λόγο ίδρυμα. Από τις πατούσες μέχρι τις παλάμες με έτριβε και με αρκετή "επαγγελματικότητα" μπορώ να πω.
Δεν εννοώ φυσικά ότι έκανε ΤΟ μασάζ, αλλά σίγουρα άνω του μετρίου και με αρκετό "φιλότιμο".
Διάρκεια περίπου 20 λεπτά. Μετά από λίγο βέβαια περνάει στο κυρίως πιάτο,  :pipa1: :knockinb: :fuck1:όπου ....θα μπορούσε και καλύτερα. Εννοώ ότι την super sexy καυλιάρικη συμμετοχή της Μαριάννα π.χ., δεν την είχε, αλλά σίγουρα δεν μετάνιωσα το 80αρι.
Τέλος καλό, όλα καλά.

Υ.Γ.
..πρέπει κάποιος να μου απαντήσει, εάν το παραπάνω Post, βρίσκεται σωστά εδώ ή πρέπει να μπει στο ειδικό τμήμα "Καλιρρόης 48".

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.041
Πόντοι
42.697
Υ.Γ.
..πρέπει κάποιος να μου απαντήσει, εάν το παραπάνω Post, βρίσκεται σωστά εδώ ή πρέπει να μπει στο ειδικό τμήμα "Καλιρρόης 48".
σωστά είναι
εαν θες βεβαια το κανεις copy και στο αντιστοιχο θρεντ του μαγαζίου...

ederson10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ξερετε καμια καλη μασερ να μου προτεινετε με μπριζολιτσα.. :grin:ειμαι νεος στο αθλημα!! :think:

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πήγα προχθές το απόγευμα στην ομήρου για να δω τί παίζει και να κάνω και ένα μασάζ μια και ένιωθα λίγο πιασμένος  :grin: Πάω πρώτα στο 35 όπου με υποδέχεται η μαρίνα ευγενέστατη όπως πάντα. Από θεραπευτριες μόνο 2 ελεύθερες παντελώς αδιάφορες για αυτό και δε συγκράτησα ονόματα. Τα δωμάτια όλα πιασμένα παιδιά και μετά μιλάμε για κρίση. Καλά μας κάνουν που θα μας  :knockinb:  οι ξένοι μου φαίνεται. Πηγαίνω απέναντι που ελεύθερες ήταν η αντριαννα, η νταιάνα και η κωνσταντίνα αλλα δωμάτιο πάλι δεν υπήρχε. Η ρούλα όμως μου είπε ότι αδειάζει γρήγορα και έτσι περίμενα. Στο μεταξύ πλάκωσαν και άλλοι 2 συναγωνιστες. Τελικά επέλεξα (δυστυχώς) αντριάννα για την οποία η ρούλα με διαβεβαίωσε ότι είναι καλή. Από μασάζ δε μπορώ να πω πράγματι ήταν καλή αλλά στα υπόλοιπα τζίφος. Με το ζόρι έβγαλε το απο πάνω και τελικά μείναμε στο φραπέ τον οποίο έκανε λες και έκανε αγγαρεία. Να φανταστείτε ότι την ώρα του φραπέ κοίταζε στο πάτωμα λες και δεν είχε ξαναδεί  :bigdick: και ντρεπόταν η κοπέλα. Αυτό είναι πολύ σπαστικό παιδιά. Μου εχει τύχει άλλη μια φορά και ξενέρωσα αφάνταστα. Τέλος πάντων μετά από αρκετη προσπάθεια ήρθε το τέλος οπότε τα μάζεψα και έφυγα. Για  :knockinb: ή :pipa2: ούτε λόγος βέβαια. Την επόμενη φορά θα τα ψαλλω και στη ρούλα γιατί τους πελάτες πρέπει να τους προσέχουν και πρέπει να καταλάβουν ότι αν αρχίσουν τις λαλακίες θα φάνε μαύρο δαγκωτό.

YΓ: Το περνάω και στο αντίστοιχο thread.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.166
Πόντοι
456
Η Ρουλα ειναι ενα κοντοπουτανο στο κυριως καταστημα
με μεγαλα χειλη και μεγαλα :tits:?
Μπαινει μεσα στο δωματιο?

Εγγρ.