leon4861
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.272
- Πόντοι
- 216
τι να ρωτησω;;;ρωτα ρε συ για σκαβατζου..
πειραια ..παιζει τιποτα καλο?
[/quote
πειραια φιλαρακι δε παταω,αμα θες προς αθηνα τραβα μπουμπουλινας 4,διαβασε ομως και αλλα ποστ
μονο (καλο ενίοτε) μασαζ.Έχει δοκιμάσει κάποιος www.agaliasis.gr/index.files/Page381.htm]εδώ[/url];
Είδα αγγελία στη γνωστή εφημερίδα.
Το μέρος φαίνεται κυριλέ και εντελώς αμπρίζολο.
μπορει καποιος να μου προτεινει καποια καλη μασερ που κανει καλη μπριζολα στην αθηνα??
τραβα μπουμπουλινας 4 και αντε γειαμπορει καποιος να μου προτεινει καποια καλη μασερ που κανει καλη μπριζολα στην αθηνα??
ευχαριστουμε altec για την ενημερωση. αλλα το ρεζουμε ηταν για την δεσποινα. θα δουμε κατα ποσο ειναι αξιοπιστη η μελινα.Σημερινη μασαζοτσαρκα.
Κατα δηλωση της Μελινας το Δεσποινακι θα επανελθει στον στιβο μαχης σε 2 εβδομαδες
τι ποιο συγκεκριμενο να πω?εννοω αυτο που ειπα πριν..αν εχετε να μου προτεινετε καποια καλη απο μασατζιδικο που κανει καλο ??στην αθηνα!αν μπορεις να με βοηθησεις φιλε σευχαριστω
Στουρνάρη 63 η Βίκυ (αν σού αρέσουν τα μιλφ)
η βικυ γυρεσε στα παλια της λημερια
Εδώ και πολύ καιρό είναι στη Στουρνάρη 63. Μήπως μιλάς για άλλη Βίκυ;
φιλε αυτες που αναφερεισ ,ειναι στο ιδιο επιπεδο μασαζ με την βικυ?καθως θεωρω την βικυ μια απο τις καλυτερεσ στα μασατζιδικα πο γ...Λοιπόν αφού δεν βοηθάς με παραπάνω data θα σού δώσω 2-3 τελείως υποκειμενικές προτάσεις από μασατζίδικα του κέντρου:
Σολωμού 59 η Μελίνα
Στουρνάρη 29 η Ελένη
Μπουμπουλίνας 4 η Μάρσυ
Have fun!
Λοιπόν αφού δεν βοηθάς με παραπάνω data θα σού δώσω 2-3 τελείως υποκειμενικές προτάσεις από μασατζίδικα του κέντρου:
Σολωμού 59 η Μελίνα
Στουρνάρη 29 η Ελένη
Μπουμπουλίνας 4 η Μάρσυ
Have fun!
φιλε αυτες που αναφερεισ ,ειναι στο ιδιο επιπεδο μασαζ με την βικυ?καθως θεωρω την βικυ μια απο τις καλυτερεσ στα μασατζιδικα πο γ...
για την μαρσυ ισως διαφωνησω...για τις αλλες δεν ξερω...τις λες ως καλες προτασεις η ως καλες κυριως και στο μασαζ...???