!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
χαλαρωσε και πηγαινε σε αλλο θεμα, θα σου ρθει ορεξη μετα...Σορρυ,αλλα δεν βγαζω νοημα
χαλαρωσε και πηγαινε σε αλλο θεμα, θα σου ρθει ορεξη μετα...Σορρυ,αλλα δεν βγαζω νοημα
δυστυχως παει απο το κακα στο χειροτερο και γω εχω δωσει μαυρο εδω και καιρο....Επίσκεψη στη μπουμπουλίνας 4 προχθές το πρωί Παρούσες 3 κορασίδες, η μαρίνα, η μάρσυ και η βίκυ. Παρότι είχα πάει για ζωή λέω δεν πειράζει, που να τρέχω αλλού τώρα και καθοδηγούμενος από την κ...α μου περισσότερο και όχι από τη λογική μένω και παίρνω τη βίκυ. Από μασάζ μέτρια πράγματα, αρκετα δυνατό που δε μου αρέσει, μάλιστα της το ειπα 2 φορές για να το προσαρμόσει στα μέτρα μου αλλά και πάλι ήταν μακρυα από αυτό που ζητούσα. Περισσότερο σα ζύμωμα έμοιαζε (μήπως εχει κάνει θητεία σε φούρνο?) παρά μασάζ. Μετά από 10 λεπτά μου λέει θελεις να γυρίσεις τώρα? Αμαν σκέπτομαι πάει για ξεπέτα το πράγμα, οποτε και της λέω όχι μωρο μου κανε μου ακόμα λίγο. Συνεχίζει το ζύμωμα για κανένα 5-λεπτο και μετα παει μόνη της βγαζει τα ρούχα και αρχίζει το αισθησιακό και body to body που διαρκεί ουτε 5 λεπτα και μου λέει παλι να γυρίσω. Δε γαμιέται λεω ας γυρίσω. Βαζει προφυλακτικό και αρχίζει το το οποίο ομολογουμένως ήταν βαθυ με γλύψιμο μπαλακίων διάρκειας 10-λέπτου και τελείωμα στα της με πολλά μη και μη και πρόσεχε μη πάει κατι στο πρόσωπο μου και βάζοντας χερια μπροστα μη ξεφύγει τίποτα. Συνολική συνεδρία όχι πανω από μισή ώρα. Γενικά ότι και να εκανε το εκανε με μια δόση βιασύνης και ροπής προς την ξεπέτα. Η κοπέλα έχει μαύρο από εμένα και ίσως και το κατάστημα αφού και στη 1η επίσκεψη μου με μαρίνα δεν είχα μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος.
δυστυχως παει απο το κακα στο χειροτερο και γω εχω δωσει μαυρο εδω και καιρο....
κατα καιρους περνανε τιμια και εργατικα κοριτσια
μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο καλαθι...
Βρέθηκα κατά τύχη μεταξύ ΛΑΟΣ και ΓΕΡΜΑΝΟΣ
και τοσες αλλες , αυτα θα λεμε τωρα?!?!?όπως η πατρίτσια από το μελινόσπιτο.....πού να πήγε αυτός ο μούναρος άραγε?
Βρέθηκα κατά τύχη μεταξύ ΛΑΟΣ και ΓΕΡΜΑΝΟΣ οπότε ανέβηκα να δώ τι κάνουν τα κορίτσια και πέτυχα τη Ντίνα που απ' ότι άκουσα (γιατί εγώ που να ξέρω!) έλειψε για μερικές μέρες. Τη δοκίμασα λοιπόν μόνη της και αποδίδει αρκετά καλά. Οποιοσδήποτε συνδυασμός 2 από τις Δέσποινα Ντίνα Μαριάννα παίζει καλά.
Επίσκεψη στη μπουμπουλίνας 4 προχθές το πρωί Παρούσες 3 κορασίδες, η μαρίνα, η μάρσυ και η βίκυ. Παρότι είχα πάει για ζωή λέω δεν πειράζει, που να τρέχω αλλού τώρα και καθοδηγούμενος από την κ...α μου περισσότερο και όχι από τη λογική μένω και παίρνω τη βίκυ. Από μασάζ μέτρια πράγματα, αρκετα δυνατό που δε μου αρέσει, μάλιστα της το ειπα 2 φορές για να το προσαρμόσει στα μέτρα μου αλλά και πάλι ήταν μακρυα από αυτό που ζητούσα. Περισσότερο σα ζύμωμα έμοιαζε (μήπως εχει κάνει θητεία σε φούρνο?) παρά μασάζ. Μετά από 10 λεπτά μου λέει θελεις να γυρίσεις τώρα? Αμαν σκέπτομαι πάει για ξεπέτα το πράγμα, οποτε και της λέω όχι μωρο μου κανε μου ακόμα λίγο. Συνεχίζει το ζύμωμα για κανένα 5-λεπτο και μετα παει μόνη της βγαζει τα ρούχα και αρχίζει το αισθησιακό και body to body που διαρκεί ουτε 5 λεπτα και μου λέει παλι να γυρίσω. Δε γαμιέται λεω ας γυρίσω. Βαζει προφυλακτικό και αρχίζει το το οποίο ομολογουμένως ήταν βαθυ με γλύψιμο μπαλακίων διάρκειας 10-λέπτου και τελείωμα στα της με πολλά μη και μη και πρόσεχε μη πάει κατι στο πρόσωπο μου και βάζοντας χερια μπροστα μη ξεφύγει τίποτα. Συνολική συνεδρία όχι πανω από μισή ώρα. Γενικά ότι και να εκανε το εκανε με μια δόση βιασύνης και ροπής προς την ξεπέτα. Η κοπέλα έχει μαύρο από εμένα και ίσως και το κατάστημα αφού και στη 1η επίσκεψη μου με μαρίνα δεν είχα μείνει ιδιαίτερα ευχαριστημένος.
160 E - καποιοι έχουν αναφέρει ότι επέτυχαν και καλυτερη τιμη ..
σταθερη αξια..και με παζαρι τις παιρνετε με 120 €..μην πετατε ετσι τα φραγκα σ οποια τιμη σας λενε..παζαρεψτε....Οποιοσδήποτε συνδυασμός 2 από τις Δέσποινα Ντίνα Μαριάννα παίζει καλά.
όπως η πατρίτσια από το μελινόσπιτο.....πού να πήγε αυτός ο μούναρος άραγε?
Ναι είναι δεδομένο οτι στο 2πλό γίνεται καλύτερη τιμή. Η Μαριάννα την πρώτη φορά που πρότεινε 2πλό την ρώτησα πόσο και ξεκίνησε 160, της απάντησα πολλά είναι και μόνη της μου είπε 130 χωρίς άλλο παζάρι.Όμως όλες τις επόμενες φορές δίνω 120, φυσικά μην ξεχνάμε το ανύπαρκτο μασάζ και την συνολική διάρκεια των 15' αλλά τόσο το hardcore και η F2U (friendly to user) αντιμετώπιση τα αξίζει με το παραπάνω.160 E - καποιοι έχουν αναφέρει ότι επέτυχαν και καλυτερη τιμη ..
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΥΘΕΙ ΤΟ ΜΕΛΙΝΟΣΠΙΤΟΝ ΝΤΡΟΠΗγια καντε μια συγκεντρωτικη για www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,34311.0]"Μελινοσπιτο"[/url]
,ωστε να ξερει κανεις τι να περιμενει...