You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (3 μέλη και 25 επισκέπτες)
ενας μενιδιατης μου σφυριξε κατι για μενιδι θα μαθω λεπτομερειες και θα ενημερωσωρε παιδες...ενα μασσατζιδικο σε μενιδι-μεταμορφωση-ηρακλειο...δεν υπαρχει??
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ασε ρε κλωνε ...ενας μενιδιατης μου σφυριξε κατι για μενιδι θα μαθω λεπτομερειες και θα ενημερωσω
σε τα μας....
of-sideενας μενιδιατης μου σφυριξε κατι για μενιδι θα μαθω λεπτομερειες και θα ενημερωσω
μην τρελενεσαι το κραταω για μεναασε ρε κλωνε ...
σε τα μας....
ενας μενιδιατης μου σφυριξε κατι για μενιδι θα μαθω λεπτομερειες και θα ενημερωσω
Αν ότως παίζει κάτι ενημέρωσε είτε δημόσια είτε με pm μια και δουλεύω τώρα στην περιοχή και θα με βόλευε μια τέτοια κατάσταση.
Τι λε ρε μεγάλε!ενας μενιδιατης μου σφυριξε κατι για μενιδι θα μαθω λεπτομερειες και θα ενημερωσω
Στο 'σφύριξε' χωρίς λεπτομέρειες δηλαδή...
Βρε το Μενιδιάτη...
Μάλλον δεν έχουν μάθει να μιλάνε ακόμα στο Μενίδι, μόνο σφυρίζουν ακόμα.
Εκτός αν, σαν ένας καθημερινός, συνήθης, διακριτικός Μενιδιάτης gentleman ήθελε να ορίσετε κάποιο ραντεβού in private to discuss the details.
Oh my god, dear!
Ενημέρωσε αν όντως ισχύει κάτι, αλλιώς θα ακούσεις και 'γαλλικά'!
Με καταλληλη παρτενερ λεει και στα διπλα!!!
Πολύ ενδιαφέρουσα η πληροφορία σου φίλε Aggel2004. Ισως στο μέλλον να κάνω μια σχετική κρούση.
Κωλο-γερος_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Βικη,ποια Βικη, πως μου ξεφυγε εμενα βρε παιδια, εχω παει 3-4 φορες τωρα τελευταια και ολο στη Μαγια καταληγω. Περισσοτερες λεπτομερειες απο εμφανιση ,εθνικοτητα, υπηρεσιες?πολυ σωστά
ετσι ειναι η Βικη, σταθερή αξία, και είναι και γυνάικα που στροφάρει το μυαλό της γενικά...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.045
- Πόντοι
- 42.697
Βικη,ποια Βικη, πως μου ξεφυγε εμενα βρε παιδια, εχω παει 3-4 φορες τωρα τελευταια και ολο στη Μαγια καταληγω. Περισσοτερες λεπτομερειες απο εμφανιση ,εθνικοτητα, υπηρεσιες?
κοντα στα 40, ρωσιδα, ωραιο πρόσωπο , σχετικά κοντο μαλλί, μικρο σχετικά στηθος, γενικα κλασάτη γυναικα
δεν δινει λωκο...
εχει όμως φοβερη γλωσσα και ιππευει άριστα
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
Γνωστή και απο Κουμανούδη - ως Μαρίνα isn't it ? --
Μετά την Λιούντα ειναι πλεον εδώ και 2-2,5 χρόνια στη Στουρνάρη>Ορθως ...! Η μανιώδης ιππευσις ειναι ειδικότης της
Αλλά-- ... Και διαθεση ξεπέτας ---ιδίως τους παλιούς γνωστούς-- οπως συμβαινει συχνα - τους θεωρεί νομίζω δεδομένους >
Μετά την Λιούντα ειναι πλεον εδώ και 2-2,5 χρόνια στη Στουρνάρη>Ορθως ...! Η μανιώδης ιππευσις ειναι ειδικότης της
Αλλά-- ... Και διαθεση ξεπέτας ---ιδίως τους παλιούς γνωστούς-- οπως συμβαινει συχνα - τους θεωρεί νομίζω δεδομένους >
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.045
- Πόντοι
- 42.697
Γνωστή και απο Κουμανούδη - ως Μαρίνα isn't it ? --
yes
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
Αν την αφησεις τα ινια!!Γνωστή και απο Κουμανούδη - ως Μαρίνα isn't it ? --
Τριξε λιγο τα δοντια και δεν θα πει οχι......
Σχεδόν ποτέ δεν με έχει ξεπετάξει. Θα ήθελε βέβαια ορισμένες φορές (αυτό τουλάχιστον έχω καταλάβει). Αλλά αν επιμείνεις (όπως έθεσε το θέμα ο aggel2004) τότε το τελικό αποτέλεσμα είναι τις περισσότερες φορές καλό.
observer(1)
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 2.041
- Πόντοι
- 5.975
εχετε ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. εγώ όταν την ξαναείδα πέρσι ...------μετά από χρόνια , εκεί το έχασα
Σ' αυτά δεν πρέπει κανεις να είναι χαλαρός και άνετος...
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.166
- Πόντοι
- 456
Σορρυ,αλλα δεν βγαζω νοημαεχετε ΑΠΟΛΥΤΟ δίκιο. εγώ όταν την ξαναείδα πέρσι ...------μετά από χρόνια , εκεί το έχασα
δε πειραζειΣορρυ,αλλα δεν βγαζω νοημα
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 751K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις