το μισαωρο 50+20
Δεν παίζει πια μισάωρο στο Οασις,. Από 65 plus
το μισαωρο 50+20
Mηπως οι μασατζούδες και οι νταβατζήδες έχουν τρελλαθεί εντελώς? Τα πιο πολλά μασαζαδικα, πέρσι κόστιζαν 50 Ευρώ και από φέτος ακούω κάτι 80άρια, 60+20, 50+20, 100 κλπκλπ ?? Μήπως νομίζουν ότι προσφέρουν την Συλβια Σεηντ? Για συμμαζευτείτε ρε μπάζα, που σας κάναμε με αυτοκίνητα και σπίτια και την έχετε δει και γκόμενες πολυτελείας!
Ο φιλος μας εδώ τα λεει καλα.... Αλλα κατι αλλο δεν λέει... Αν αφτά τα μπάζα που κανατε εσεις με αυτοκίνητα και σπίτια δεν υπήρχαν θελω να μας πεις εδω δημόσια αν θα ειχες δει ποτε τη σχημα εχει το μουνι....
Υ.Γ Ευχαριστω.... (μαθε να εκτιμάς τις που......νες) οι τιμες ειναι αφτες και κανένας δεν σε αναγκάζει να πας φιλε μου καλε...
είσαι σίγουρος?την Κυριακή που πήγα ο ρεσεψιονίστ είχε 2 μπλοκάκια μπροστά του, ένα για μισάωρα και ένα για ωριαία...
..οχι τωρα πειτε μου...... αυτες τις κουβεντες δεν θα ελεγε και ενας νταβας ????
υ.γ. μαθε κι εσυ να εκτιμας τα πελατακια σου καημενε.... που βγαζεις και γλωσσα.....!!!! και σταματα να την λες σε ολους και να τους βριζεις....
Φιλε thanos να σου εξηγησω κατι,Να την λέω? Αρα αφού την λέω σημαίνει ότι βρισκω κάτι λάθος για να την πω... Οσο για το αν είμαι νταβάς η όχι αφου σε καίει τοσο πολυ να μαθείς στείλε μου pm να σου δώσω το κινητό μου να συναντηθούμε κάπου να δεις ποιος ειμαι... Αν ήμουν νταβάς πίστεψε με οτι θα ειχα κάνει ήδη αρση του απορήτου να σε βρώ... Αλλα είσαι τυχερός που δεν είμαι... Τον είδες τη έγραφε αυτός που απαντησα και έρβρισα? Οι νταβάδες και οι τανες παιζουν την ζωη τους κορονα γραμματα για να προσφέρουν αυτές τις υπηρεσίες... Και πάει και γραφει οτι 60+20 ειναι πολλά και οτι εμείς τους έχουμε κάνει πλουσιους με αυτοκίνητα και σπίτια...Απλα λεω του στραβου το δίκιο σαν ένας απλός πελάτης...Αλλα αφτο το μυαλο που κουβαλάς το μονο που θέλει να αποδείξει είναι αν εγω ειμαι νταβάς η όχι λες και θα αλλάξει τίποτα η θα σώσεις καμια ανθρώπινη ζωή...
..Ο κόσμος εδω μέσα βλέπει και κρίνει και αν γράφω έστω και το παραμικρό λάθος σε ότι λέω ας βγει καποιος να μου το πει εδω....
Φιλε thanos να σου εξηγησω κατι,
ενα προγραμμα σε μασατζιδικο το φτηνοτερο 60+20 εuro ειναι κατα την γνωμη μου υπερτιμημενο,Εγω προσωπικα τωρα τελευταια εχω κοψει τα μασαζ για αυτο το λογο...Παιρνει ενα cg δινω 90 και ξεμπερδευω.Σημειωση υπαρχει σπιτι που ερχεται...Σκεψου τωρα οτι ενα μασατζιδικο δεχεται πχ 50 πελατες την ημερα ενω το cg παει maximum με 6 και απο κει και περα συμπερανε αν κονομαει το μασαζ ή οχι.Αυτο λεει και ο φιλος girgospapa οταν λεει οτι τους εχουμε κανει πλουσιους.
Τωρα εαν εισαι νταβας ή οχι προσωπικα εμενα δεν με ενδιαφερει.Παντως εαν εισαι φροντισε να γινει καμια καλυτερη τιμη για τα μελη του site..χα χα χα χα
Συμφωνω απολύτως με kosfra και Athens1... Με το giorgospapa δεν τα έχουμε βρει ακόμα αλλα που θα πάει σε κατι θα συμφωνήσει και αφτος μαζι μου! Γιωργακη εχω ακρες για γυναικες... Ανοιγουμε ένα στουντιο??? ;) ;) ;)
..κι εγω εχω γυναικες....!!!! μεσα !!!! και γιατι να μην τα βρουμε ? δεν νομιζω υπαρχει λογος (αυτο χωρις πλακα !)....!!
..τελος παντων, ενημερωση για στουρναρη 63.... η καιτη απο μαρνης ανεβαζει ταχιά και σταθερα το επιπεδο των κοριτσιων της.... ελενη απο γεωργια και τζουλι απο ρουμανια στο μενου και τα προγραμματα σταθερα φουλ για τους φαν....