Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
γιατί δεν ξεκινάμε ένα νέο φόρουμ με αποκλειστικά τα μασατζίδικα του πειραιά? εγώ ξέρω 4 (ένα στην καραϊσκου, δύο στην η.πολυτεχνείου, κ ένα στην φίλωνος - ήταν κ ένα στην χ. τρικούπη αλλά έκλεισε). πώς σας φαίνεται η ιδέα?
καλη η ιδεα σου αλλα στον πειραια εχουμε ξεμεινει απο μασατζιδικα...αυτα τα 4 ξερουμε ολοι :) δεν υπαρχουν αλλα...

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
καλη η ιδεα σου αλλα στον πειραια εχουμε ξεμεινει απο μασατζιδικα...αυτα τα 4 ξερουμε ολοι :) δεν υπαρχουν αλλα...

Συμφωνώ, λίγα ιδρύματα χαμηλής ποιότητας, σε καμία περίπτωση αντάξια του ένδοξου ονόματος και της δυναμικής της πόλης του Πειραιά.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
οποτε ριξτε απο μια γραμμη για το καθε μαγαζι να ενημερωθουμε

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
υπαρχει κρυφο στην αγια σοφια και πολυ καλο μου λενε περιμενω ενημερωση εχει αργησει, αυτο που ξερω οπως μου ειπαν πρεπει να σε παει γνωστος σε αναμωνη.

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
υπαρχει κρυφο στην αγια σοφια και πολυ καλο μου λενε περιμενω ενημερωση εχει αργησει, αυτο που ξερω οπως μου ειπαν πρεπει να σε παει γνωστος σε αναμωνη.

καινουργιος εδω . . . .    :sunglasses:    . . . .  λοιπον να πω και εγω το κρυφο , . . .

ιασονος , στο πανοραμα βουλας , αριθμο δεν θυμαμαι , ο δρομος ειναι μικρος , χτυπαμαι την πορτα την μαυρη την μεταλικη και μετα κατεβαινουμε τα σκαλοπατια και μπαινουμε στο ανδρο της ακολασιας  :dancing: :dancing: 

αφεντικινα η νατασα , αν και σε λιγο καιρο θα υπαρχη καινουργιο αφεντικο , ( καλα παιδια , αλλα. . . )

πηρα βραζιλιανα , καλη ,αλλα δεν . . . .  τιμη 80 ευρω

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
καινουργιος εδω . . . .     :sunglasses:    . . . .  λοιπον να πω και εγω το κρυφο , . . .

ιασονος , στο πανοραμα βουλας , αριθμο δεν θυμαμαι , ο δρομος ειναι μικρος , χτυπαμαι την πορτα την μαυρη την μεταλικη και μετα κατεβαινουμε τα σκαλοπατια και μπαινουμε στο ανδρο της ακολασιας  :dancing: :dancing: 

αφεντικινα η νατασα , αν και σε λιγο καιρο θα υπαρχη καινουργιο αφεντικο , ( καλα παιδια , αλλα. . . )

πηρα βραζιλιανα , καλη ,αλλα δεν . . . .   τιμη 80 ευρω

αυτη η νατασσα πωσ ηταν???ψιλη μελαχροινη σκουρο δερμα???

paidarakos

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2006
Like
54
Πόντοι
0
Λοιπον παιδες ακουτε να δειτε σημερα στη φρατζη 4. παω λοιπον κυριος ολα καλα ολα ωραια πρωτη μου φορα στο ενλογο.μπαινω μεσα να σου η κυρα θωδορα.με περναει στα ενδοτερα..μου λεει τι θα πιειτε κτλ κ αρχιζει η παρελαση. βλεπω σε καποια φαση τη θοδωρα απο μαρνης που την εχω καρφωσει 2-3 φορες κ μου κανει κλικ η ντονα.ερχετε η μανταμιτσα θεωδορ μου λεει εχεις ξαναρθει? τισ λεω εδω δεν εχω ξανα ρθει μαλακια μαλλον αλλα λεω μου η ειπε ο ταδε φιλος που ερχετε συχνα...καλα μου λεει κ μου στελνει τη ντονα....αρχιζει που λετε το πασαλιμα ολα καλα με ρωταει δηθεν για το φιλο τις ελεγα οτι κ καλα μου εχει πει τα καλυτερα για σενα κ τετοια..λοιπον σε καποια φαση οπως πασαλιβε και πασαλιβε κ πασαλιβε την αφησα κανα 40 λεπτα να τριβει μου λεει δυψασα..τις ναι ε? ε πιες ενα νερακι..παει δηθεν μεσα να παρει νερο..ερχετε...εγω κατι αρχιζω να υποψιαζομαι...κ αρχιζω να ποιανω.οπα μου λεει.λεω τι οπα χαχαχα κ βαζω τα γελια..τις λεω καλα νταξει με δουλευεις τωρα..οχι μου λεει...ρε τραβα φωναξε το θωδορα λεω..σκαει ο θοδωρ μου λει εδω κανουμε μονο μασαζ τις λεω αααα συγχαρητηρια πατε πολυ καλα...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΝΤΥΝΟΜΑΙ ΧΑΛΑΡΑ Κ ΦΕΥΓΩ ΚΥΡΙΟς..ΜΗ ΣΑΣ ΠΟΙΑΣΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΔΡΑΧΜΗ...ΜΑΥΡΟ ΛΕΕΕΕΕΜΕΕΕΕΕΕΕ..αυτα

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυτη η νατασσα πωσ ηταν???ψιλη μελαχροινη σκουρο δερμα???

oχι δεν την λες ψηλη , 165 170 , ξανθια , παλια ειχε μαγαζι γλυφαδα - παλιο φαληρο ( metropolitan ) - καλλιθεα ( συγγρου) και τωρα βουλα ( πανοραμα ) . . . . . .

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
γράφω εδω γιατι η αγγελια σε μεγαλη απογευματινη εφημεριδα εγραφε μασαζ απο κινεζα στη γλυφαδα. Ανετα το θεμα ταιριαζε και στα amature cg.

σε απταιστη ελληνοκινεζικοαγγλικη μαθαινω οτι το κοριστι ειναι σε χοτελ-γαμηστρωνα της Γλυφαδος και αναμενει τους ασθενείς. 50€ το μασαζ, 100€ το ολοκληρωμενο. Παω και μου ανοιγει μια σκηνωδης ασιάτισα - σαν βιετκογκ προσφυγας. Γιατί εμεινα, δεν ξέρω, ίσως επειδη ήταν πολυ γελαστη και αμήχανη. ΄Το μονο καλό πάνω της ήταν το 1,5 στηθος, στητο και μάχιμο. Αιδίον κατάφυτο, έπλεκες άνετα 2 ζευγάρια κάλτσες με το μαλλί. Πίπα εντελώς ερασιτεχνικη (αφού καναμε κανα δεκαλεπτο να βαλει το προφυλακτικό ε συνεχή επιφωνήματα για το μέγεθος του μορίου μου. Βάζει λιπαντικό, βρίσκουμε την τρύπα αναμεσα στο δάσος και εισέρχομαι μετά κόπων, βασάνων και αναστεναγμών. Ξενέρωσα γρήγορα μιά και μόνο στο ιεραποστολικό αντεχε και έδωσα τέλος στο μαρτύριο και των 2 μας. Σαφώς, στην κουζίνα ενός κινέζικου εστιατορίου η κοπέλα μπορεί να αποδώσει καλύτερα.

ειδα ειδα αγγελια για κινεζα στην ομονοια και ζητα τα ιδια λεφτα!! μαλλον ηρθε νεο καραβι!! :s&m_3:

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
ξερει κανεις τι παιζει με μια αγγελια για μασαζ αριστοτελους 110? στο τηλ μου ειπαν 40 εουρα!! ισχυει??

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
απο ζανοσπιτο αυτη τη στηγμη , ποιες δινουν κουλουρι χωρις αναστολες , ταχαμου ειναι μεγκαλο κλπ , φυσικα με εξτρα αντιτιμο??? Παρακαλω απαντιστε μεσο ΠΜ για να μην παμε ολοι την αλη μερα και τις ξεκω..... τις κοπελιτσες

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
απο ζανοσπιτο αυτη τη στηγμη , ποιες δινουν κουλουρι χωρις αναστολες , ταχαμου ειναι μεγκαλο κλπ , φυσικα με εξτρα αντιτιμο??? Παρακαλω απαντιστε μεσο ΠΜ για να μην παμε ολοι την αλη μερα και τις ξεκω..... τις κοπελιτσες
φιλε , το ειδικο θεμα ζανοσπιτο το διαβασες?

astari51

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
2
Like
189
Πόντοι
6
Νεα αφιξη στο Ζανοσπιτο ,  απο Χαρ. Τρικουπη Πειραια .Ειρηνη στον Πειραια , τωρα δεν γνωριζω πως ονομαζεται .Μιλφαρα με μπολικα τα ελεη και προσφερει αφειδως τα παντα ολα ,ειναι πολυ καθαρη γελαστη με σφικτο πληθωρικο κορμι.
Οι λατρεις του ατσουμπαλου θα ενθουσιαστουν , δεν λεει οχι σε τιποτα και για τιποτα.Καλο βολι.

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Νεα αφιξη στο Ζανοσπιτο ,  απο Χαρ. Τρικουπη Πειραια .Ειρηνη στον Πειραια , τωρα δεν γνωριζω πως ονομαζεται .Μιλφαρα με μπολικα τα ελεη και προσφερει αφειδως τα παντα ολα ,ειναι πολυ καθαρη γελαστη με σφικτο πληθωρικο κορμι.
Οι λατρεις του ατσουμπαλου θα ενθουσιαστουν , δεν λεει οχι σε τιποτα και για τιποτα.Καλο βολι.

απο μασαζ αξιζει? :helpplea:
καλο σερβις?εχει βιζαρα? :boobies:
:helpplea:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
γεια σας μασαζιαριδες του Λ .Α. ....
εγώ πέρασα από πατησίων 171 την κυριακή και μόνο χτικιαρες είχε και πρεζακια...
ωστόσο φάνηκαν διψασμένες για σπέρμα....
στο φωκίονος το σαββατο έχει φέρει νέο αίμα μάλλον αφού δεν είδα αλλά μου είπε και ένα όνομα Μαρσυ!!
μήπως είναι από στουρνά???
και τέλος στην πατησίων 131 εχει σχετικά καλές αλλά η αλεξανδρα (τοπ για μένα και GFE)όπως και η Μαρίνα έχουν φύγει οπότε άκυρο .... μου είπε ότι η Μαρίνα (ξανθια αβυζη ψιλη κοντό μαλλι οχι αγορέ 25αρα) δουλευει αλλόύ πλέο
όποιος έχει πληροφορία αμοίβεται... με φραπέ!!! :jerking:
αντε να μαμήσουμε κανα :zfuck:

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Για τους φίλους από Πειραιά και πέριξ, στη Φίλωνος παίζει πάλι η μικρή Πολωνή που ήταν παλιότερα (Ιζαμπέλα). Από μασάζ μάπα, μπριζόλα μέτρια, είναι ζουμερή η μικρή αλλά της αρέσει να ξεπετάει. Στο ρόστερ έχει προστεθεί και ένα πρώτης τάξεως μπάζο, Ελληνίδα (μάλλον), τετράπαχη, γνωστή φάτσα από Αγ. Μελετίου (παλιότερα). Υπάρχει επίσης και η γνωστή, ανατολικής προελεύσεως, Στέλλα.

mgmans

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2005
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
2.935
μια περιγραφη πως ειναι κοντη ψηλη ξανθια μελαχρινη ?? αυριο λεω να κανω επισκεψη και να την δοκιμασω αλα να ξερω βρε αδελφια πως θα την αναγνωρισω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom