man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Α ρε φιλε εκανες την καλυτερη δουλεια..Λοιπον παιδες ακουτε να δειτε σημερα στη φρατζη 4. παω λοιπον κυριος ολα καλα ολα ωραια πρωτη μου φορα στο ενλογο.μπαινω μεσα να σου η κυρα θωδορα.με περναει στα ενδοτερα..μου λεει τι θα πιειτε κτλ κ αρχιζει η παρελαση. βλεπω σε καποια φαση τη θοδωρα απο μαρνης που την εχω καρφωσει 2-3 φορες κ μου κανει κλικ η ντονα.ερχετε η μανταμιτσα θεωδορ μου λεει εχεις ξαναρθει? τισ λεω εδω δεν εχω ξανα ρθει μαλακια μαλλον αλλα λεω μου η ειπε ο ταδε φιλος που ερχετε συχνα...καλα μου λεει κ μου στελνει τη ντονα....αρχιζει που λετε το πασαλιμα ολα καλα με ρωταει δηθεν για το φιλο τις ελεγα οτι κ καλα μου εχει πει τα καλυτερα για σενα κ τετοια..λοιπον σε καποια φαση οπως πασαλιβε και πασαλιβε κ πασαλιβε την αφησα κανα 40 λεπτα να τριβει μου λεει δυψασα..τις ναι ε? ε πιες ενα νερακι..παει δηθεν μεσα να παρει νερο..ερχετε...εγω κατι αρχιζω να υποψιαζομαι...κ αρχιζω να ποιανω.οπα μου λεει.λεω τι οπα χαχαχα κ βαζω τα γελια..τις λεω καλα νταξει με δουλευεις τωρα..οχι μου λεει...ρε τραβα φωναξε το θωδορα λεω..σκαει ο θοδωρ μου λει εδω κανουμε μονο μασαζ τις λεω αααα συγχαρητηρια πατε πολυ καλα...ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΝΤΥΝΟΜΑΙ ΧΑΛΑΡΑ Κ ΦΕΥΓΩ ΚΥΡΙΟς..ΜΗ ΣΑΣ ΠΟΙΑΣΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΑ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑ ΔΡΑΧΜΗ...ΜΑΥΡΟ ΛΕΕΕΕΕΜΕΕΕΕΕΕΕ..αυτα
Εγω ο μαλακας πληρωσα στη Μιχαλακοπουλου που μου το παιζανε παρθενες...
Ετσι θελει, αντε γεια συμπεριφορα...