νεότερα από καραϊσκου 88. πήγα παρασκευή 12.30. η λία στην είσοδο. η ανακαίνιση ολοκληρωμένη. η κύρια αλλαγή είναι ότι έκαναν δωμάτιο το χώρο υποδοχής - ετοιμάζονται φαίνεται για χοντρές δουλειές, έβαλαν καναπέδες στα δωμάτια, κ τα μασαζοκρέβατα είναι με τρύπα στο ύψος του προσώπου - αν σχεδιάζεται να κάνετε μασάζ εντέλει. στο ζουμί τώρα. πάνε τα μπάζα ελληνίδες νοικοκυρές που είχαν μέχρι πριν λίγο καιρό (κάτι Πάμελες με τα βυζιά κλπ). το μαγαζί έγινε στυλ φρατζή 4, ή καλλιρόης 48. πολλά μουνιά, όλα αλλοδαπά, κυριαρχεί αλβανία (κατά εμένα κ βάσει προφοράς). εγώ είδα 4 κ μέχρι να φύγω ήρθαν άλλες 3! (συνάντησα κ μια αφού βγήκα από το μαγαζί. τη σταμπάρω από μακρυά να έρχεται από το παλιό "πινόκιο" για τους πειραιώτες, θεριό ανήμερο πάνω σε τακούνια, λέω θα δε από περιέργεια που πάει αν κ δεν είχα αμφιβολία κ πράγματι κατέληξε κ αυτή στο μαντρί!). η ποιότητα αρκετά καλή. ηλικίες όλες κάτω των 25-28, νταρντάνες, κοντοπούτανα, λεπτούλες, απ'όλα είχε ο μπαξές. εγώ πήρα μια νταρντάνα μελαχρινή (ξεχνάω όνομα) που είπε πως ήταν από σλοβενία κ πως ήταν η πρώτη της ημέρα εκεί. σέρβις εξαιρετικό. μασάζ αίσχος, μπήκε γρήγορα στο ψητό, τσιμπούκι dp, φιλάκια στο στόμα, κ γαμήσι στον καναπέ σε όλες τις θέσεις. έδινε κ κώλο που δεν πήρα. επιτέλους το μαγαζί αναβιώνει...