Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
α...και για να μην ξεχασω...επισκεψη στην φραντζη,4ος.....λοιπον,στην πορτα θεοδωρα...κοπελες...ντονα(γνωστη),τζουλια,εμι(η εμιλη)δεν θυμαμαι καλα,και αναστασια....προγραμμα με την ντονα...καλα,παιδες το κοριτσακι κανει παπαδες...αρκει να βρειτε τα κουμπια της(ευκολο πολυ)......
nice!!!
λοκο πηρες?

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Μια ενημέρωση για ένα άγνωστο στους περισσότερους ίδρυμα, στο 176 της Θησέως (Καλλιθέα), αμέσως πριν τη Σκρα. Παλιότερα λεγόταν ΣΟΤΑΪ, τώρα λέγεται ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ και έχει αλλάξει "διεύθυνση". Είχε κατά καιρούς αξιόλογα τεμάχια και κάποιες Ελληνίδες, και είπα να περάσω να δω τι γίνεται... Δυστυχώς, είδα δύο μπάζα, milf ανατολικής προελεύσεως, η μία χειρότερη από την άλλη. Κρίμα γιατί ο χώρος έχει ανακαινιστεί και είναι αρκετά καλός.

Περίεργε, μεγάλε στρατηλάτη, ξέρεις τι γίνεται εκεί πέρα;;

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια η ψηλή Μόνικα που ήταν στη Μάρνης ξέρει κανείς που βρίσκεται?

Rascal26

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
1
Το Μάρνης 28 μεταφέρθηκε; Έχω χάσει επεισόδια...

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
21 ιδιος οροφος

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
αλλά γνωστός μου που εμπιστεύομαι μου χει πει ότι το κουλουράκι της το δίνει με ενα 20αρικάκι extra... όπως οι περισσότερες που το δίνουν στον χώρο του μασάζ... Προσωπικά πάντως την μια φορά που το προσπάθησα κάτι μου είπε πως δεν το κάνει αμα την έχεις μεγάλη....

Το γνωστό ποιηματάκι......

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
Μια ενημέρωση για ένα άγνωστο στους περισσότερους ίδρυμα, στο 176 της Θησέως (Καλλιθέα), αμέσως πριν τη Σκρα. Παλιότερα λεγόταν ΣΟΤΑΪ, τώρα λέγεται ΑΝΤΙΣΤΡΕΣ και έχει αλλάξει "διεύθυνση". Είχε κατά καιρούς αξιόλογα τεμάχια και κάποιες Ελληνίδες, και είπα να περάσω να δω τι γίνεται... Δυστυχώς, είδα δύο μπάζα, milf ανατολικής προελεύσεως, η μία χειρότερη από την άλλη. Κρίμα γιατί ο χώρος έχει ανακαινιστεί και είναι αρκετά καλός.

Περίεργε, μεγάλε στρατηλάτη, ξέρεις τι γίνεται εκεί πέρα;;
φιλεμου το   μαγαζι αυτο ειναι  σε πληρη παρακμη  δεν εχει αλλαξη αφεντικο ειναι ο ιδιος ο αντωνης οτι και να κανει δεν αλλαζη παλιοτερα περασανε καλα τεμαχεια απο εκει ελληνακια   μετα το φορτωσε μπαζα, και εξακολουθη τα ιδια θυμαμε τη λια πρεπει να την ηξερες και εσυ κανονι της τα εριξε και εφυγε οπως και στη λιτσα και αλλες.

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
επισκεψη εχθες το απογευμα στη γλυφαδα στη ζησιμοπουλου μασαζ χαλια φραπε καλαμακι μπριζολα τελεια συνολο 100 ευρα.

papaPoulos

Μέλος
Εγγρ.
23 Φεβ 2009
Like
479
Πόντοι
21
Ζησιμοπουλου 12 αγαπητε.... λιγο πιο κατω απο τις καφετεριες αν θυμαμαι καλα...

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
νεότερα από καραϊσκου 88. πήγα παρασκευή 12.30. η λία στην είσοδο. η ανακαίνιση ολοκληρωμένη. η κύρια αλλαγή είναι ότι έκαναν δωμάτιο το χώρο υποδοχής - ετοιμάζονται φαίνεται για χοντρές δουλειές, έβαλαν καναπέδες στα δωμάτια, κ τα μασαζοκρέβατα είναι με τρύπα στο ύψος του προσώπου - αν σχεδιάζεται να κάνετε μασάζ εντέλει. στο ζουμί τώρα. πάνε τα μπάζα ελληνίδες νοικοκυρές που είχαν μέχρι πριν λίγο καιρό (κάτι Πάμελες με τα βυζιά κλπ). το μαγαζί έγινε στυλ φρατζή 4, ή καλλιρόης 48. πολλά μουνιά, όλα αλλοδαπά, κυριαρχεί αλβανία (κατά εμένα κ βάσει προφοράς). εγώ είδα 4 κ μέχρι να φύγω ήρθαν άλλες 3! (συνάντησα κ μια αφού βγήκα από το μαγαζί. τη σταμπάρω από μακρυά να έρχεται από το παλιό "πινόκιο" για τους πειραιώτες, θεριό ανήμερο πάνω σε τακούνια, λέω θα δε από περιέργεια που πάει αν κ δεν είχα αμφιβολία κ πράγματι κατέληξε κ αυτή στο μαντρί!). η ποιότητα αρκετά καλή. ηλικίες όλες κάτω των 25-28, νταρντάνες, κοντοπούτανα, λεπτούλες, απ'όλα είχε ο μπαξές. εγώ πήρα μια νταρντάνα μελαχρινή (ξεχνάω όνομα) που είπε πως ήταν από σλοβενία κ πως ήταν η πρώτη της ημέρα εκεί. σέρβις εξαιρετικό. μασάζ αίσχος, μπήκε γρήγορα στο ψητό, τσιμπούκι dp, φιλάκια στο στόμα, κ γαμήσι στον καναπέ σε όλες τις θέσεις. έδινε κ κώλο που δεν πήρα. επιτέλους το μαγαζί αναβιώνει...  
Πηγα και εγω χθες στο εν λογω μαγαζι..οπως τα λεει ο φιλος ειναι σχετικα ομως...απο υλικοτεχνικη υποδομη αλλαξαν πολλα (καναπες που γινεται κρεβατι-μασαζοκρεβατα καινουργια-ντουζιερες στα δωματια) αλλα απο εμψυχο υλικο ειχε μονο 4 τεμαχια (ξανθο αλβανο τζουλια, πιπα καλη δεν αφηνει δακτυλα κλπ -μελαχροινο προς γυφτε αντζελα τα κανω ολα και συμφερει -αλογα μελαχροινη βιβη απο μασαζ μαπα και στα αλλα μη μου απτου- και ενα νεο ξανθο αξιοπιτσιλιστο)...στην θυρα η κλασσικη λια ξανθια καλη ...αυτα...εχει δρομο το μαγαζι αν και ανηκει στο ιδιο αφεντικο (γιουλα) να φτασει σε εμψυχο υλικο τα καλλιροης και φρατζη...

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Το ξέρω, έχεις δίκιο. Εγώ τελικά το βρήκα από τις αγγελίες, αλλά ευχαρίστησα το παλικάρι που προθυμοποιήθηκε να απαντήσει. Το driveme.gr είναι πλήρες αλλά σέρνεται ως γνήσιο ελληνικό σάιτ.

Δοκιμάστε και το ploigos.gr είναι πιο γρήγορο.

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
γράφω εδω γιατι η αγγελια σε μεγαλη απογευματινη εφημεριδα εγραφε μασαζ απο κινεζα στη γλυφαδα. Ανετα το θεμα ταιριαζε και στα amature cg.

σε απταιστη ελληνοκινεζικοαγγλικη μαθαινω οτι το κοριστι ειναι σε χοτελ-γαμηστρωνα της Γλυφαδος και αναμενει τους ασθενείς. 50€ το μασαζ, 100€ το ολοκληρωμενο. Παω και μου ανοιγει μια σκηνωδης ασιάτισα - σαν βιετκογκ προσφυγας. Γιατί εμεινα, δεν ξέρω, ίσως επειδη ήταν πολυ γελαστη και αμήχανη. ΄Το μονο καλό πάνω της ήταν το 1,5 στηθος, στητο και μάχιμο. Αιδίον κατάφυτο, έπλεκες άνετα 2 ζευγάρια κάλτσες με το μαλλί. Πίπα εντελώς ερασιτεχνικη (αφού καναμε κανα δεκαλεπτο να βαλει το προφυλακτικό ε συνεχή επιφωνήματα για το μέγεθος του μορίου μου. Βάζει λιπαντικό, βρίσκουμε την τρύπα αναμεσα στο δάσος και εισέρχομαι μετά κόπων, βασάνων και αναστεναγμών. Ξενέρωσα γρήγορα μιά και μόνο στο ιεραποστολικό αντεχε και έδωσα τέλος στο μαρτύριο και των 2 μας. Σαφώς, στην κουζίνα ενός κινέζικου εστιατορίου η κοπέλα μπορεί να αποδώσει καλύτερα.

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
Πηγα και εγω χθες στο εν λογω μαγαζι..οπως τα λεει ο φιλος ειναι σχετικα ομως...απο υλικοτεχνικη υποδομη αλλαξαν πολλα (καναπες που γινεται κρεβατι-μασαζοκρεβατα καινουργια-ντουζιερες στα δωματια) αλλα απο εμψυχο υλικο ειχε μονο 4 τεμαχια (ξανθο αλβανο τζουλια, πιπα καλη δεν αφηνει δακτυλα κλπ -μελαχροινο προς γυφτε αντζελα τα κανω ολα και συμφερει -αλογα μελαχροινη βιβη απο μασαζ μαπα και στα αλλα μη μου απτου- και ενα νεο ξανθο αξιοπιτσιλιστο)...στην θυρα η κλασσικη λια ξανθια καλη ...αυτα...εχει δρομο το μαγαζι αν και ανηκει στο ιδιο αφεντικο (γιουλα) να φτασει σε εμψυχο υλικο τα καλλιροης και φρατζη...

ρε θηρίο έκανες test drive σε όλες με τη μία ή η κριτική είναι συνολική από πολλές επισκέψεις?

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555
ρε θηρίο έκανες test drive σε όλες με τη μία ή η κριτική είναι συνολική από πολλές επισκέψεις?
παμε να σε κερασω για τα καλα σου λογια !!! εαν μιλαγαμε πριν απο 20 χρονια ισως λεω ισως να εκανα τεστ σε ολες με την μια...τωρα που τσαρος?..μια και αυτη καλη ειναι και βεβαια σαββατο με σαββατο (λογω χρονου) !!

silverpalm

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Κριτικές
48
Like
12
Πόντοι
2.930
γιατί δεν ξεκινάμε ένα νέο φόρουμ με αποκλειστικά τα μασατζίδικα του πειραιά? εγώ ξέρω 4 (ένα στην καραϊσκου, δύο στην η.πολυτεχνείου, κ ένα στην φίλωνος - ήταν κ ένα στην χ. τρικούπη αλλά έκλεισε). πώς σας φαίνεται η ιδέα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom