Νέα

Ad Μασατζίδικα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
είναι ο πέμπτος δρόμος μετα την αγίου μελετίου όπως ανεβαίνουμε την πατησίων.. προσοχή είναι μόνο κάθοδος προς πατησίων.. η σειρά είναι

Αγίου Μελετίου
Αγαθουπόλεως
Θήρας
Μηθύμνης
Τενέδου
Ιμβρου
μετα την ιμβρου ποια ειναι?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.152
Πόντοι
456
Καλησπερα..Καλως σας βρηκα.
Πηγα χθες απο Ιμβρου 2...4 τεμαχια...Ενα μελαχροινο καμια 20ρια χρονων,αλλο ενα μελαχροινο
30 κατι,μια ξανθια περιπου 40 την εκοψα,και μια ακομα που διαλεξα ονοματι Κορινα..milf αλλα μου εκανε κλικ.Δεν μετανοιωσα ,τα παντα ολα χωρις ιδιαιτερη βιασυνη.Τιμη 80 Ε.
Ο χωρος καλος και οι υπολοιπες "κοπελες" μου φανηκαν αξιες για test drive.Την επομενη φορα
λεω να δοκιμασω το μικρο..
Το ενα μελαχροινο ακουει στο ονοματακι Νικη
Ξερουμε κατι τις παραπανω?

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
Πηγα χθες απο Ιμβρου 2...4 τεμαχια...Ενα μελαχροινο καμια 20ρια χρονων,αλλο ενα μελαχροινο
30 κατι,μια ξανθια περιπου 40 την εκοψα,και μια ακομα που διαλεξα ονοματι Κορινα..milf αλλα μου εκανε κλικ.Δεν μετανοιωσα ,τα παντα ολα χωρις ιδιαιτερη βιασυνη.Τιμη 80 Ε.
Ο χωρος καλος και οι υπολοιπες "κοπελες" μου φανηκαν αξιες για test drive.Την επομενη φορα
..η 40 και βαλε ξανθια την λενε βικτωρια.....για μια φορα καλη,για δευτερη,θα το ξανασκεφτω πολυ....μασαζ τελειο ομως!!!!και σεβεται το χρονο.

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
εχει παρει κανεις την αντζελινα απο το κολουρι και πως? και με ποσο απο το ζανοσπιτο λεω

Η αλήθεια είναι ότι δεν το χω πάρει το κουλούρι της προσωπικά (γιατι την Αντζελίνα γενικά την έχω κάνει άλογο) αλλά γνωστός μου που εμπιστεύομαι μου χει πει ότι το κουλουράκι της το δίνει με ενα 20αρικάκι extra... όπως οι περισσότερες που το δίνουν στον χώρο του μασάζ... Προσωπικά πάντως την μια φορά που το προσπάθησα κάτι μου είπε πως δεν το κάνει αμα την έχεις μεγάλη....

SeXoMaNiAc_24

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
εχει επισκευτει κανεις το ιδρυμα στην μονης πετρακη 4,απενατι απο το hilton?βρηκα την αγγελια στα νεα,πηρα τηλ παιζει μια 20 λιθουανη νομιζω μου ειπε

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
περασα απο περικλεους χολαργο ενναλακτικη  μπας και χει φερει κανα καινουργιο κοματι αλλα ηταν κλειστα...
μαλλον μετακομισε παλι η λουκετιασε...?

anachron

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2006
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
1

Η Κορίνα είναι η γνωστή Κορίνα; Δεν είχε σταματήσει;

kalamas

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
1
H Νάταλι με την Αντζελίνα κάνουν διπλό στο ζανόσπιτο? Δεν έχω τολμήσει να το ζητήσω...

SeXoMaNiAc_24

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2008
Like
2
Πόντοι
0
α και ειπε οτι εχει μασαζ με 80 αν θυμαμαι καλα,και ελευθερη σχεση,εχει παει κανεις?

OP
OP
spunky13

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
α...και για να μην ξεχασω...επισκεψη στην φραντζη,4ος.....λοιπον,στην πορτα θεοδωρα...κοπελες...ντονα(γνωστη),τζουλια,εμι(η εμιλη)δεν θυμαμαι καλα,και αναστασια....προγραμμα με την ντονα...καλα,παιδες το κοριτσακι κανει παπαδες...αρκει να βρειτε τα κουμπια της(ευκολο πολυ)......

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πραγματι αστερι η Ντονα.......αυτην ειχα παρει κι εγω κατα τυχη την πρωτη φορα......και δεν εχασα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom