μετα την ιμβρου ποια ειναι?είναι ο πέμπτος δρόμος μετα την αγίου μελετίου όπως ανεβαίνουμε την πατησίων.. προσοχή είναι μόνο κάθοδος προς πατησίων.. η σειρά είναι
Αγίου Μελετίου
Αγαθουπόλεως
Θήρας
Μηθύμνης
Τενέδου
Ιμβρου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ad Μασατζίδικα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα spunky13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49K
- Εμφανίσεις 6M
-
- Ετικέτες
- bou classics
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Το ενα μελαχροινο ακουει στο ονοματακι ΝικηΚαλησπερα..Καλως σας βρηκα.
Πηγα χθες απο Ιμβρου 2...4 τεμαχια...Ενα μελαχροινο καμια 20ρια χρονων,αλλο ενα μελαχροινο
30 κατι,μια ξανθια περιπου 40 την εκοψα,και μια ακομα που διαλεξα ονοματι Κορινα..milf αλλα μου εκανε κλικ.Δεν μετανοιωσα ,τα παντα ολα χωρις ιδιαιτερη βιασυνη.Τιμη 80 Ε.
Ο χωρος καλος και οι υπολοιπες "κοπελες" μου φανηκαν αξιες για test drive.Την επομενη φορα
λεω να δοκιμασω το μικρο..
Ξερουμε κατι τις παραπανω?
..η 40 και βαλε ξανθια την λενε βικτωρια.....για μια φορα καλη,για δευτερη,θα το ξανασκεφτω πολυ....μασαζ τελειο ομως!!!!και σεβεται το χρονο.Καλησπερα..Καλως σας βρηκα.
Πηγα χθες απο Ιμβρου 2...4 τεμαχια...Ενα μελαχροινο καμια 20ρια χρονων,αλλο ενα μελαχροινο
30 κατι,μια ξανθια περιπου 40 την εκοψα,και μια ακομα που διαλεξα ονοματι Κορινα..milf αλλα μου εκανε κλικ.Δεν μετανοιωσα ,τα παντα ολα χωρις ιδιαιτερη βιασυνη.Τιμη 80 Ε.
Ο χωρος καλος και οι υπολοιπες "κοπελες" μου φανηκαν αξιες για test drive.Την επομενη φορα
εχει παρει κανεις την αντζελινα απο το κολουρι και πως? και με ποσο απο το ζανοσπιτο λεω
Η αλήθεια είναι ότι δεν το χω πάρει το κουλούρι της προσωπικά (γιατι την Αντζελίνα γενικά την έχω κάνει άλογο) αλλά γνωστός μου που εμπιστεύομαι μου χει πει ότι το κουλουράκι της το δίνει με ενα 20αρικάκι extra... όπως οι περισσότερες που το δίνουν στον χώρο του μασάζ... Προσωπικά πάντως την μια φορά που το προσπάθησα κάτι μου είπε πως δεν το κάνει αμα την έχεις μεγάλη....
SeXoMaNiAc_24
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
εχει επισκευτει κανεις το ιδρυμα στην μονης πετρακη 4,απενατι απο το hilton?βρηκα την αγγελια στα νεα,πηρα τηλ παιζει μια 20 λιθουανη νομιζω μου ειπε
Καλησπερα..Καλως σας βρηκα.
Η Κορίνα είναι η γνωστή Κορίνα; Δεν είχε σταματήσει;
SeXoMaNiAc_24
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
α και ειπε οτι εχει μασαζ με 80 αν θυμαμαι καλα,και ελευθερη σχεση,εχει παει κανεις?
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Κακως!H Νάταλι με την Αντζελίνα κάνουν διπλό στο ζανόσπιτο? Δεν έχω τολμήσει να το ζητήσω...
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Σταματησε αλλα ξαναξεκινησε!Η Κορίνα είναι η γνωστή Κορίνα; Δεν είχε σταματήσει;
δλδ περνας κ μια βολτα απο το Λέλαςμα φυσικά λέλας καραγιάννη
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ε ....περαστικοs θαναι....θα περασει να πει μια καλησπερα!!δλδ περνας κ μια βολτα απο το Λέλας
που φιλε αυτο?α και ειπε οτι εχει μασαζ με 80 αν θυμαμαι καλα,και ελευθερη σχεση,εχει παει κανεις?
καβλισπεραΕ ....περαστικοs θαναι....θα περασει να πει μια καλησπερα!!
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Περα ωs περα.......την υγεια μαs ναχουμε.....και να δουλευει το εργαλειο!!!!!!!!καβλισπερα
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
σιγα μη καθοτανε...απλως ειχε μια κενη περιοδο και φυσικα επεστρεψε δριμυτερη....φιλακια κορινακι......!!!!!Σταματησε αλλα ξαναξεκινησε!
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
α...και για να μην ξεχασω...επισκεψη στην φραντζη,4ος.....λοιπον,στην πορτα θεοδωρα...κοπελες...ντονα(γνωστη),τζουλια,εμι(η εμιλη)δεν θυμαμαι καλα,και αναστασια....προγραμμα με την ντονα...καλα,παιδες το κοριτσακι κανει παπαδες...αρκει να βρειτε τα κουμπια της(ευκολο πολυ)......
Παρόμοια θέματα
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 752K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 66