μια ξανθια αδυνατη με puffy eurovision ?Υπάρχει όμως μια νέα Αννούλα, πετίτ, η οποία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του απογαλακτισμού,
ακούγεται όμως πως μαθαίνει γρήγορα κι αν δείξει
τον απαιτούμενο ζήλο...... θα κάνει καριέρα.....!!!!!
![Boobies :boobies: :boobies:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/boobies2et.gif)
μια ξανθια αδυνατη με puffy eurovision ?Υπάρχει όμως μια νέα Αννούλα, πετίτ, η οποία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο του απογαλακτισμού,
ακούγεται όμως πως μαθαίνει γρήγορα κι αν δείξει
τον απαιτούμενο ζήλο...... θα κάνει καριέρα.....!!!!!
Ναι αδύνατη καστανόξανθη αν θυμάμαι καλά, κατά τ'άλλαμια ξανθια αδυνατη με puffy eurovision ?![]()
αν ειναι αυτη που νομιζω , δε λεει μια , δεν ειναι τοσο μικρη οσο φαινεται και ειναι και μαμαΝαι αδύνατη καστανόξανθη αν θυμάμαι καλά, κατά τ'άλλα
λεπτομέρειες δεν ξέρω γιατί δεν την έχω πάρει ακόμα,
τους είπα μόλις θα είναι έτοιμη,
να έχει μάθει τα βασικά τουλάχιστον,
(δεν μπορώ πια να κάνω τον δάσκαλο ;) ;) ;))
να με φωνάξουν για ένα test......![]()
![]()
![]()
μονο μην πεταξει κάνα γρέζι στο στρωσιμο..τωρα αν στρωσει και στα ποσα χιλιομετρα ειναι αλλου παπα ευαγγελιο...![]()
ευχαριστω φιλε, ειχα να παω πολυ καιρο εκει ειχε μια Μονικα αλλο πραγμα, κριμα που εκλεισεΑυτό έχει κλείσει εδώ και πολύ καιρό. Στο 10 δεν εννοείς?
στασου να λεμε και την ιδια...μονο μην πεταξει κάνα γρέζι στο στρωσιμο..
Παιδια αυτο ακριβως το πραγμα που εκανε εντυπωση. :o Μια ησυχια ηταν παντου διαχυτηωράια ενημέρωση!
εύγε athal!
πες μας και κάτι ακόμα όμως:
είδες γενικά κόσμο στα μαγαζιά που πήγες?
όση ωρα ήσουν στο δωμάτιο χτυπάγανε τα κουδούνια?
γιατί έχω την εντύπωση ότι πολλά μαγαζιά δεν έχουν κόσμο αυτήν την εποχή.
2. Σολωμου 54 (6ος οροφος)
Εδώ ανοιξε μια ξανθια με μια τουφα μεζ με χειλαρες.Το ιδιο παραμυθι εάν ερχεσαι πρωτη φορα κλπ. .Της λεω ερχομαι πρωτη φορα αλλα με στελνει ενας φιλαρακος για την αντζελα (με τις βυζαρες). Ποιος είναι ο φιλαρακος σου? Ο νικος με το μουστακι (λες τωρα και καταλαβε !!). Τελος παντων εδώ ειχε 3-4 τεμαχια δεν εδωσα προσοχη στα ονοματα. Ένα μελαχροινο αγιοπιτσιλιστο μου αρεσε. Σε καποια επομενη φορα ισως.
[
Η Ελένη ναι είναι ακόμα στη Στουρνάρη 63 3ος ορ.
Όσον αφορά την Άννα, αν εννοεις την πληθωρική με τιςάρες,
δεν είναι πια στη Στουρνάρη, τελευταίες πληροφορίες λένε πως προσφέρει
τις υπηρεσίες της εκτός Αθηνών.
καλησπερα παιδια περασα απο δημοκριτου στο κολωνακι την περασμενη εβδομαδα διαλεξα μια πιτσιρικα ελληνιδα αννα νομιζω τι παιζει με αυτην ξερει κανεις?οταν φτασαμε στα επιμαχα ψιλοχαιδευε αλλα ηθελε να τελειωσω μονος μοθ (το εχουν στο κολωνακι αυτο) τι παιζει με αυτην λοιπον ξερετε κατι?ευχαριστω