Νέα

Μασατζίδικα με υδρομασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ICEMANR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Οταν μιλάμε για το φραπέ της Ευης μιλάμε πάντα για χειρογλύκανη..... :jerking:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Παλαιολόγου 7, 4ος, κουδούνι "Αναγέννησις", απέναντι από το Zara.

Κόστος 70 ευρώ.

Παράρτημα του Αναγέννησις spa που ήταν στην Κηφισίας. Μου είπαν ότι αυτό έκλεισε και πλέον έχει μείνει μόνο αυτό της Νέας Σμύρνης.

Ξεκίνημα με τη Λίτσα. 20χρονο, με πιασίματα, Ελληνίδα, πρόστυχο προσωπάκι και 3άρια βυζιά. Σούπερ μασάζ! Γυρνώντας ανάποδα, μου βάζει πετσέτα. Τη βγάζω και με ευγένεια μου ζητάει να την ξαναβάλω. Υπακούω. Το μασάζ συνεχίζει να αγγίζει την τελειότητα, με αποτέλεσμα να έχω φτάσει στο αμήν.

Με βάζει στο υδρομασάζ. Εξαιρετικό μασάζ στο πρόσωπο και στο στήθος, με τα χεράκια της να φτάνουν μέχρι κάτω.

Βγαίνω, ξαπλώνω πάλι στο κρεβάτι και έρχεται η Εύη. ΧαΪδέματα πλάτη, κώλο και τα ρέστα. Γυρνάω και ξεκινάει ένα αρκετά καλό φραπέ. Φορτωμένος, δεν άντεξα και τέλος.

Δεν γάμησα, αλλά έμεινα ευχαριστημένος. Θα ξαναπροσπαθήσω για παραπάνω.

Επίσης, να αναφέρω το πρόγραμμα των 100. 1:45 λεπτά, όπου υπάρχει Αμερικανίδα θεραπεύτρια, που ξεκλειδώνει υποτίθεται, τα πιασμένα μέρη   :2funny: . Έχει γαμήσι εκεί, δεν έχει, θα το μάθω και θα ενημερώσω.

Το όλο σκηνικό κράτησε πάνω από μια ώρα.

Υ.Γ. Στο thread  για το Αναγέννησις στην Κηφισίας, έχει αναφέρει αναλυτικά επίσης κάποιος άλλος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
...είναι παλαιο και γνωστό μαγαζί της εύης και για την πλήροφόρηση του δεν πρόκειται να κάνεις κάτι παραπάνω....έχουν παταχτεί χρήματα και χρήματα σε αυτό....παλαιότερα πριν 18 χρόνια περίπου προτοξεκίνησε με την δήμητρα στην Ομήρου στην ν.σμύρνη...

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
...είναι παλαιο και γνωστό μαγαζί της εύης και για την πλήροφόρηση του δεν πρόκειται να κάνεις κάτι παραπάνω....έχουν παταχτεί χρήματα και χρήματα σε αυτό....παλαιότερα πριν 18 χρόνια περίπου προτοξεκίνησε με την δήμητρα στην Ομήρου στην ν.σμύρνη...
respect-037.gif
respect-037.gif
respect-037.gif

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Παλαιολόγου 7, 4ος, κουδούνι "Αναγέννησις", απέναντι από το Zara.

Κόστος 70 ευρώ.

Παράρτημα του Αναγέννησις spa που ήταν στην Κηφισίας. Μου είπαν ότι αυτό έκλεισε και πλέον έχει μείνει μόνο αυτό της Νέας Σμύρνης.

Ξεκίνημα με τη Λίτσα. 20χρονο, με πιασίματα, Ελληνίδα, πρόστυχο προσωπάκι και 3άρια βυζιά. Σούπερ μασάζ! Γυρνώντας ανάποδα, μου βάζει πετσέτα. Τη βγάζω και με ευγένεια μου ζητάει να την ξαναβάλω. Υπακούω. Το μασάζ συνεχίζει να αγγίζει την τελειότητα, με αποτέλεσμα να έχω φτάσει στο αμήν.

Με βάζει στο υδρομασάζ. Εξαιρετικό μασάζ στο πρόσωπο και στο στήθος, με τα χεράκια της να φτάνουν μέχρι κάτω.

Βγαίνω, ξαπλώνω πάλι στο κρεβάτι και έρχεται η Εύη. ΧαΪδέματα πλάτη, κώλο και τα ρέστα. Γυρνάω και ξεκινάει ένα αρκετά καλό φραπέ. Φορτωμένος, δεν άντεξα και τέλος.

Δεν γάμησα, αλλά έμεινα ευχαριστημένος. Θα ξαναπροσπαθήσω για παραπάνω.

Επίσης, να αναφέρω το πρόγραμμα των 100. 1:45 λεπτά, όπου υπάρχει Αμερικανίδα θεραπεύτρια, που ξεκλειδώνει υποτίθεται, τα πιασμένα μέρη   :2funny: . Έχει γαμήσι εκεί, δεν έχει, θα το μάθω και θα ενημερώσω.

Το όλο σκηνικό κράτησε πάνω από μια ώρα.

Υ.Γ. Στο thread  για το Αναγέννησις στην Κηφισίας, έχει αναφέρει αναλυτικά επίσης κάποιος άλλος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
δηλαδη η βυζαρου,δεν κανει φραπε?....ερχεται αλλη?......

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
δηλαδη η βυζαρου,δεν κανει φραπε?....ερχεται αλλη?......

έρχεται η Εύη, σου πετάει ένα φραπέ στα γρήγορα και τέλος. Αλλά το μικρό κάνει φοβερό μασάζ, πραγματικά σε χαλαρώνει. Εγώ είχα και ένα πιάσιμο από το γυμναστήριο, το οποίο πέρασε :P

Κρίμα που δεν κάνει τίποτα άλλο, γιατί με έφτιαξε πολύ άσχημα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
έρχεται η Εύη, σου πετάει ένα φραπέ στα γρήγορα και τέλος. Αλλά το μικρό κάνει φοβερό μασάζ, πραγματικά σε χαλαρώνει. Εγώ είχα και ένα πιάσιμο από το γυμναστήριο, το οποίο πέρασε :P

Κρίμα που δεν κάνει τίποτα άλλο, γιατί με έφτιαξε πολύ άσχημα.

Η Ευη είναι αντικειμενικά ωραία κοπέλλα,και οταν την πρωτοδείς αρχίζεις να φτιάχνεσαι,περιμένοντας ανάλογη συνέχεια....δυστυχώς απογοητεύεσαι οικτρά και απο την ποιότητα των υπηρεσιών και απο το στυλάκι της....
Και βέβαια,η συμπεριφορά αυτή κρατάει χρόνια,δεν είναι τωρινή.....στο ερώτημα πως επιβιώνει το μαγαζί,υπάρχουν 2 απαντήσεις:
πρώτον,υπάρχουν και άνθρωποι που δεν πάνε για να πηδήξουν,πάνε για τις πράγματι καλές υπηρεσίες μασαζ,κλπ. και για τον ωραίο χώρο...
Δεύτερον,κατά ασφαλείς πληροφορίες,υπάρχουν κάποιοι τακτικοί και εύποροι πελάτες,στους οποίους προσφέρονται προνομιακές υπηρεσίες,έναντι φυσικά του ανάλογου τιμήματος....στο παρελθόν,παρ' ότι μου δόθηκε η ευκαιρία,δεν έκανα χρήση,διότι ούτε τακτικός ήθελα να γίνω,ούτε να χαλάσω πολλά χρήματα....

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Η Ευη είναι αντικειμενικά ωραία κοπέλλα,και οταν την πρωτοδείς αρχίζεις να φτιάχνεσαι,περιμένοντας ανάλογη συνέχεια....δυστυχώς απογοητεύεσαι οικτρά και απο την ποιότητα των υπηρεσιών και απο το στυλάκι της....
Και βέβαια,η συμπεριφορά αυτή κρατάει χρόνια,δεν είναι τωρινή.....στο ερώτημα πως επιβιώνει το μαγαζί,υπάρχουν 2 απαντήσεις:
πρώτον,υπάρχουν και άνθρωποι που δεν πάνε για να πηδήξουν,πάνε για τις πράγματι καλές υπηρεσίες μασαζ,κλπ. και για τον ωραίο χώρο...
Δεύτερον,κατά ασφαλείς πληροφορίες,υπάρχουν κάποιοι τακτικοί και εύποροι πελάτες,στους οποίους προσφέρονται προνομιακές υπηρεσίες,έναντι φυσικά του ανάλογου τιμήματος....στο παρελθόν,παρ' ότι μου δόθηκε η ευκαιρία,δεν έκανα χρήση,διότι ούτε τακτικός ήθελα να γίνω,ούτε να χαλάσω πολλά χρήματα....
..και εγώ ένας από αυτούς ήμουν ..αλλά δεν παίζει τίποτε...και μην ξεχνάς και την άλλη κατηγορία των πρωτάκηδων...πάνε και δεν ξαναπάνε...και αυτοί είναι οι πολλοί...!!

MASTORAS

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
7
Like
169
Πόντοι
0
παλαιολόγου στην ν.σμύρνη, "ιλιάδος" 35 ποσειδώνος στην γλυφάδα και εκείνο στην Κέλσου που μόνο παλαιοι θυμούνται και είχε γραψει ιστορία προ 15 ετίας....

τι είπες τωρα βρε μαστορα gepap, κελσου ατελειωτες στιγμες, τρελα πραγματα που μαλλον δεν θα ξαναδουμε.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.250
Πόντοι
4.365

Νομίζω τώρα δεν γίνεται τίποτα.. Για ιστορικούς λόγους παλιά όταν το μαγαζί ήταν στον πρώτο όροφο, έστελνε η Εύη μήνυμα σε κάποιους καλούς πελάτες ότι τη τάδε μέρα είχε γκεστ-σταρ κάποια που πηδιότανε (κάτι για δήθεν προσφορές έγραφε για να μην καρφώνεται).

Καρολος

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Θυμοσαστε (οι παλιοι) οταν πριν πολλα-πολλα χρονια ηταν στην Ομηρου τι ειχε το κουδουνι στην εξωπορτα?
Ενα πορτοκαλι χαρτακι με κατι καρικατουρες σαν φατσες!!
Και οταν την ρωταγες στο τηλεφωνο τι γραφει το κουδουνι, σου ελεγε: Χτυπα το κουδουνι με τις φατσουλες!!!!!!!!!!!!1

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Θυμοσαστε (οι παλιοι) οταν πριν πολλα-πολλα χρονια ηταν στην Ομηρου τι ειχε το κουδουνι στην εξωπορτα?
Ενα πορτοκαλι χαρτακι με κατι καρικατουρες σαν φατσες!!
Και οταν την ρωταγες στο τηλεφωνο τι γραφει το κουδουνι, σου ελεγε: Χτυπα το κουδουνι με τις φατσουλες!!!!!!!!!!!!1
:thumbsup:

πρωταρης

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω πολλα μαγαζια να διαθετουν χαμαμ και υδρομασαζ, εκτος απο αυτο της Διμητσανας, στο μαρουσι! Αν καποιος φιλος μπορει να μου δωσει πληρωφοριες και για αλλο τετοιο μαγαζι, με χαμαμ και υδρομασαζ, ειναι καλοδεχουμενος!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Δεν ξερω πολλα μαγαζια να διαθετουν χαμαμ και υδρομασαζ, εκτος απο αυτο της Διμητσανας, στο μαρουσι! Αν καποιος φιλος μπορει να μου δωσει πληρωφοριες και για αλλο τετοιο μαγαζι, με χαμαμ και υδρομασαζ, ειναι καλοδεχουμενος!
...διάβασε λίγές σελίδες ποιό πίσω και θα ενημερωθείς....!!!

theo30gr

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
0
Κελσου....
ΤΟ απολυτο για εμενα ... Πριν απο 15 χρονια και ακομα σκεφτομαι τις υπηρεσιες του...
Οι κοπελες εμπαιναν μαζι σου στο υδρομασαζ ή χαμαμ..... και επαιζαν και σε εφτιαχκαν... μετα εβγαινες και πηγαινες στο δωματιο και εκει μετα απο ενα υποτυπωδες μασαζ.. αρχιζε η μαχη... πυο για την εποχη του ηταν το απολυτο...

Δεν νομιζω τετοιες υπηρεσιες να ξαναδουμε...!!

spintex

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Like
16
Πόντοι
0
ΚΕΛΣΟΥ !!!  :knockinb:

Πραγματικα αξέχαστο (με το πρώτο κύμα απο πιπίνια εξ ανατολών)...

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.829
Πόντοι
19.795
Δεν νομιζω να κανω λαθος αλλα πρεπει να ειναι εδω και πανω απο 20 χρονια αυτη η ιστορια στη Κελσου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom