αυτο φταιει. τα αγαθα κοποιs κτωνται.Με μια γρηγορη ματια
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα με υδρομασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ICEMANR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 107
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
deadlypoison
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3
- Πόντοι
- 10
Eξυπνο παντωs αυτο ε?????
Βαλανε που λεs το υδρομασαζ.....και καλα....κοψανε την ωρα στο μισαωρο...το πηγανε στο 85Ε
Παγαποντια στην κριση δλδ
και καλα το νερο κοστιζει
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
α ετσι παει??.....Ειδεs??????????????? Την μεγαλη θα την χρεωνει ταληρο...Δεν συμφερει
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
οι κοπέλες μπαίνουν μέσα στη σ10. οκ. ομως προσφερουν και φραπε?
να ξερω να μην την πατησω ρε παιδια,
και πανω που ειμαι στη καψα μου μου πει η αλλη γεια σου...
να ξερω να μην την πατησω ρε παιδια,
και πανω που ειμαι στη καψα μου μου πει η αλλη γεια σου...
skoufa 10 kolonaki & falirou 15 akropolli exoun & ta 2 udromasaz,xamam & saouna, twra to thema einai poso to xrewnoun.... FARMAKEIO alla oi kopeles mpainoun mesa.
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Κομπλε υπηρεσιες με την πρωτη, φιλε lio?
και εμφανισιμα μωρακια?
και εμφανισιμα μωρακια?
και το σεμιτελουs εχει αναλογο εξοπλισμο. και με κομπλε υπηρεσιεs.
εξαρταται πωs θα το χειριστειs. πρεπει να εχειs μαζι σου και το εξαρτημα. τωρα απο εμφανιση , δεν εχω πληρη εικονα για ολεs.Κομπλε υπηρεσιες με την πρωτη, φιλε lio?
και εμφανισιμα μωρακια?
....Με την πρώτη ΟΧΙ σίγουρα πρέπει λεει να σε γνωρίσουν πρώτα δηλαδή να καταθέσεις κανα 300ρι και μετά βλέπουμε.Από μωράκια μόνο η Εύα δείχνει αξιόλογη ψηλή, μελαχροινή,ωραία επιδερμίδα και με ωραίους βύζους νο3!!!Υπηρεσίες δεν δοκίμασα λόγω της μη γνωριμίας.Λαγός......Κομπλε υπηρεσιες με την πρωτη, φιλε lio?
και εμφανισιμα μωρακια?
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
και ομηρου 44 εχει υδρομασαζ, χαμαμ αποτι ειδα στο σαιτ του..
silent scream
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
και ομηρου 44 εχει υδρομασαζ, χαμαμ αποτι ειδα στο σαιτ του..
den exei anoixei kai ena sti nea smirni stin plateia?den thumamai to noumero...exei paei kaneis?
den exei anoixei kai ena sti nea smirni stin plateia?den thumamai to noumero...exei paei kaneis?
Γράφε Ελληνικά σε παρακαλώ
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...στο 25....δεν συνισταται ακομη...den exei anoixei kai ena sti nea smirni stin plateia?den thumamai to noumero...exei paei kaneis?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...απέναντι στο 35...και ομηρου 44 εχει υδρομασαζ, χαμαμ αποτι ειδα στο σαιτ του..
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..και το μασαζ 90 η ώρα....!!! οι τιμες προσφοράς με κουπόνια 26...Μιση ωρα τζακ και μιση μασαζ, επειδη χρειαζεται και το δωματιο για να αλλαξεις κλπ κλπ
το τζακ ειναι 80 ευρω η ωρα...
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
γιατι δεν συνισταται ακομη φιλαρακι?
...στο 25....δεν συνισταται ακομη...
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Κανα αλλο μασατζιδικο με υδρομασαζ?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
παλαιολόγου στην ν.σμύρνη, "ιλιάδος" 35 ποσειδώνος στην γλυφάδα και εκείνο στην Κέλσου που μόνο παλαιοι θυμούνται και είχε γραψει ιστορία προ 15 ετίας....Κανα αλλο μασατζιδικο με υδρομασαζ?
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Παλαιολόγου 7, 4ος, κουδούνι "Αναγέννησις", απέναντι από το Zara.
Κόστος 70 ευρώ.
Παράρτημα του Αναγέννησις spa που ήταν στην Κηφισίας. Μου είπαν ότι αυτό έκλεισε και πλέον έχει μείνει μόνο αυτό της Νέας Σμύρνης.
Ξεκίνημα με τη Λίτσα. 20χρονο, με πιασίματα, Ελληνίδα, πρόστυχο προσωπάκι και 3άρια βυζιά. Σούπερ μασάζ! Γυρνώντας ανάποδα, μου βάζει πετσέτα. Τη βγάζω και με ευγένεια μου ζητάει να την ξαναβάλω. Υπακούω. Το μασάζ συνεχίζει να αγγίζει την τελειότητα, με αποτέλεσμα να έχω φτάσει στο αμήν.
Με βάζει στο υδρομασάζ. Εξαιρετικό μασάζ στο πρόσωπο και στο στήθος, με τα χεράκια της να φτάνουν μέχρι κάτω.
Βγαίνω, ξαπλώνω πάλι στο κρεβάτι και έρχεται η Εύη. ΧαΪδέματα πλάτη, κώλο και τα ρέστα. Γυρνάω και ξεκινάει ένα αρκετά καλό φραπέ. Φορτωμένος, δεν άντεξα και τέλος.
Δεν γάμησα, αλλά έμεινα ευχαριστημένος. Θα ξαναπροσπαθήσω για παραπάνω.
Επίσης, να αναφέρω το πρόγραμμα των 100. 1:45 λεπτά, όπου υπάρχει Αμερικανίδα θεραπεύτρια, που ξεκλειδώνει υποτίθεται, τα πιασμένα μέρη . Έχει γαμήσι εκεί, δεν έχει, θα το μάθω και θα ενημερώσω.
Το όλο σκηνικό κράτησε πάνω από μια ώρα.
Υ.Γ. Στο thread για το Αναγέννησις στην Κηφισίας, έχει αναφέρει αναλυτικά επίσης κάποιος άλλος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
Κόστος 70 ευρώ.
Παράρτημα του Αναγέννησις spa που ήταν στην Κηφισίας. Μου είπαν ότι αυτό έκλεισε και πλέον έχει μείνει μόνο αυτό της Νέας Σμύρνης.
Ξεκίνημα με τη Λίτσα. 20χρονο, με πιασίματα, Ελληνίδα, πρόστυχο προσωπάκι και 3άρια βυζιά. Σούπερ μασάζ! Γυρνώντας ανάποδα, μου βάζει πετσέτα. Τη βγάζω και με ευγένεια μου ζητάει να την ξαναβάλω. Υπακούω. Το μασάζ συνεχίζει να αγγίζει την τελειότητα, με αποτέλεσμα να έχω φτάσει στο αμήν.
Με βάζει στο υδρομασάζ. Εξαιρετικό μασάζ στο πρόσωπο και στο στήθος, με τα χεράκια της να φτάνουν μέχρι κάτω.
Βγαίνω, ξαπλώνω πάλι στο κρεβάτι και έρχεται η Εύη. ΧαΪδέματα πλάτη, κώλο και τα ρέστα. Γυρνάω και ξεκινάει ένα αρκετά καλό φραπέ. Φορτωμένος, δεν άντεξα και τέλος.
Επίσης, να αναφέρω το πρόγραμμα των 100. 1:45 λεπτά, όπου υπάρχει Αμερικανίδα θεραπεύτρια, που ξεκλειδώνει υποτίθεται, τα πιασμένα μέρη . Έχει γαμήσι εκεί, δεν έχει, θα το μάθω και θα ενημερώσω.
Υ.Γ. Στο thread για το Αναγέννησις στην Κηφισίας, έχει αναφέρει αναλυτικά επίσης κάποιος άλλος για το συγκεκριμένο πρόγραμμα.
silent scream
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παλαιολόγου 7, 4ος, κουδούνι "Αναγέννησις", απέναντι από το Zara.
Κόστος 70 ευρώ.
φραπέ με καλαμάκι ή σκέτο?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 21