Akatanomasto$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2024
- Like
- 1.259
- Πόντοι
- 206
Τυπε το παίζεις έξυπνος κατόπιν εορτής, το θέμα είναι τώρα τι κάνει;Γειά σου φίλε και χρόνια πολλά . Όλα καλά μέχρι που βγήκε απο το μπάνιο και ας ήθελε τα λεφτά μπροστά . Να το χαρακτηρίσω ,αφέλεια ,χαζομάρα ,εμπιστοσύνη που την άφησες να φύγει με αυτήν την δικαιολογία που σου είπε? Κακώς που την άφησες να φύγει ,είχες δύο εναλλακτικές κατά την ταπεινή μου γνώμη . 1η : Ρεσεψιον τλφ να σου φέρουν προφυλακτικά και εαν η κοπέλα δεν το ήθελε έτσι η 2η εναλλακτική θα ήταν να της ζητήσεις τα λεφτά πίσω και θα τις τα έδινες πάλι όταν ξαναερχόταν . Αν είχε την απαίτηση να μην σου δώσει πίσω τα χρήματα που προκατάβαλες για τις υπηρεσίες της και να φύγει χωρίς να σου τα δώσει ,πολύ απλά θα ακύρωνες το ραντεβού και στην πιο ακραία περίπτωση ,θα την απειλούσες ότι θα καλέσεις την αστυνομία . Προσωπικά πάντα μα πάντα όταν παίρνω κοπέλα που δεν την ξέρω τραβάω μια φώτο τα χρηματα που θα δώσω (να φαινονται οι αριθμοί) για κάθε παν ενδεχόμενο .Στην περίπτωση σου τώρα ,το μόνο που έχεις είναι το νούμερο τηλφ της και αμφιβάλλω αν θα σου γίνει η συνάντηση . Επίσης όταν σου είπε ότι είναι στο τμήμα θα έπρεπε να την ρωτήσεις σε ποιο τμήμα είναι για να πας σαν επισκέπτης να την δείς . Και εδώ αμφιβάλλω ότι θα σου έδινε θετική απάντηση . . Λυπάμαι φίλε μου αλλά πιάστηκες Κώτσος ,,,,, τουλάχιστον έχεις λινκ της αγγελίας της για μην πιαστεί κοροιδο άλλο μέλος ?
Για αυτό είμαστε εδώ εμείς να προτείνουμε λύσεις.
Τάμα στη Μεγαλόχαρη μέρα που είναι μια πολύ καλή λύση...