Annapurna
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 7 Μαΐ 2020
- Κριτικές
- 171
- Like
- 92.508
- Πόντοι
- 46.423
Επειδή δεν χαμπαριαζεις ,να στο πω αλλιώς, στα αμερικάνικα. Be polite but don't kiss ass.
Cheers !!!
Επειδή δεν χαμπαριαζεις ,να στο πω αλλιώς, στα αμερικάνικα. Be polite but don't kiss ass.
Να πάνε τα φαρμακια κατωCheers !!!
Τυπάρας @Okanenas_ έχει πετσοκόψει άσχημα Annapurna και την τάνα με τα πόδια μπουκάλες υγραερίου...
Ψιλά γράμματα φίλε μου αγαπητέ, ,σουαχιλι διάλεκτο χρησιμοποιείς σε αύτα τα μίζερα ανθρωπάκια!!!Δεν είναι θέμα προμοτορίσκου.
Να σεβόμαστε τις γυναίκες που μας νοικιάζουν το σώμα τους.
Να σεβόμαστε τον χρόνο τους.
Να είμαστε καθαροί.
Να είμαστε ευγενικοί όπως θα είμασταν με τη φίλη μας.
Να είμαστε κύριοι στις πληρωμές μας.
Και να είσαστε βέβαιοι ότι τα περισσότερα κορίτσια πάντα θα προσπαθήσουν να μας το ανταποδώσουν μέσα σε λογικά πλαίσια.
Και βέβαια να θυμόμαστε πάντα ότι η επιτυχία ενός ραντεβού δεν είναι ποτέ μία εξασφαλισμένη υπόθεση.
Άλλωστε όποιος φοβάται την αποτυχία στη ζωή καλύτερα να μη ζει.
Ψιλά γράμματα για την μπαλότσα που ούτε μια παράθεση δεν είναι ικανή να κάνει...Να σεβονται τον πελατη που δινει τα χρηματα του
Να σεβονται τον χρονο του
Να ειναι καθαρες
Να ειναι ευγενικες οπως με το φιλο τους
Αν δεν γουσταρουν τον πελατη γι οποιοδηπορε λογο να του το πουν και οχι να παρουν το παραδακι και μετα να κανουν τον ψοφιο κοριο
Να μην ακυρωνουν τα ραντεβου τελευταια στιγμη .
Η επιτυχια ενος ραντεβου ειναι σαν
οι καλοι λογαριασμοι κανουν και το καλο γαμησι
Γιακουμης
Να σεβονται τον πελατη που δινει τα χρηματα του
Να ειναι καθαρες
Αν δεν γουσταρουν τον πελατη γι οποιοδηπορε λογο να του το πουν και οχι να παρουν το παραδακι και μετα να κανουν τον ψοφιο κοριο
Γιακουμης
[/QUOTEΣυμφωνώ !!!Να σεβονται τον πελατη που δινει τα χρηματα του
Να ειναι καθαρες
Γιακουμης
Αυτά είναι αμοιβαία όμως!!!!
Για τις σωστές μπεσαλιδες καθως είπες επαγγελματίες!!
Να σεβονται και τον δικό μου χρόνο!! Έχουμε και εμείς προσωπική και κοινωνική ζωή!!
Να είναι καθαροί, κι όχι να σκυλοβρωμανε αλκοόλ τσιγάρο, και γλίτσα στα μαλλιά!!!
Να μην μου ακυρώνουν το ραντεβού τελευταία στιγμή ,η στην χειρηστη να στήνουν, διότι έχω αλλάξει το πρόγραμμα μου να ετοιμαστω για πάρτη τους!!!
Δίνουν χρήματα,,δίνω το κορμι μου χωρίς μα, μου ,μη, μην αγγίζεις εδώ, μην αγγίζεις εκεί!!
Αμοιβαίος Σεβασμός μπορεί να υπάρξει??
" Ότι δεν θέλεις να σου κάνουν ,μην το κάνεις "
Τόσο απλά !!
Καλό βράδυ, Αφροδίτη
Αχαχαχχαχαχα αχαχαχχαχαχαΊσα πέρα ρε εξυπνάκια
Ναι εχω 3 χρόνια Πανεπιστημιακη μόρφωση , τα παράτησα δυστυχώς για σοβαρούς οικογενειακους λόγους,.
Εσύ καλά τα λες τα είπες όλα και μπράβο σου για αυτό όλες αναιβαζουν τιμεςΚαλησπέρα ολουθε..
Όχι ότι θα αλλάξει κωλοκατασταση αλλά ήθελα απλά να σφυριξω δύο κούβεντος.
Ρε μάγκες, Τα απωθημενα τα βιώματα και τα κόμπλεξ κάποιων ως προς
το γυναικείο φύλο γιστι πρέπει να τα πληρώνουν οι κοπέλες και μάλιστα οι σωστες επαγγελματιεςτου χώρου με ασέβεια και κοροϊδία?? Θεωρείστε όσοι το πράττουν εξυπνακηδες, μάγκες αρχιδατοι ηδονιζεστε, καυλωνετε να κοροϊδεύετε τα κορίτσια να τα στηνετε? Και μετά θέλετε να σας φέρονται με το γάντι ?? Ρε καλά σας κάνουν και σας φέρονται παγερά ψυχρά, και σας χτυπάνε και στις τιμές, ότι γουστάρεις η καθεμία θα ζητήσει για το κορμι της και τιε υπηρεσίες της ,αρκεί φυσικά να τηρεί ότι προσφέρει στο ακέραιο!!! Αν θες τα δίνεις αν θες όχι!! Δερβέναγα στο κορμι της θα μπεις!! Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια οι επιλογές είναι σωρία!!
Είμαι χρόνια στο επάγγελμα και έχω συνανταστραφεί με κάθε καρυδιάς καρυδι.... μετρημένοι στα δάχτυλα οι έντιμοι,καθαροί, σωστοί συνεπείς Άνδρες, που χεραισαι να συνευρισκεσαι μαζί τους ανεξαρτήτως σωμστοτυπου!!!
Παντού και πάντα θα υπάρχουν οι αξεστοι/ες και απο τη μεριά σας και απο τη μεριά μας ,απλά δυστυχώς και λυπηρό κοντά στα ξερά καίγονται και τα χλωρά!!
Μιλησα και εκ μέρους συναδέλφισσων φιλων παθωντων!!
Αυτά τα ολίγα, και καλα γαμησια!!!
Αυτό σπάνια συμβαίνει σε κοπέλες από εδώ μέσαΝα σεβονται τον πελατη που δινει τα χρηματα του
Να ειναι καθαρες
Να ειναι ευγενικες οπως με τον φιλο τους
Γιακουμης
Τυπε μην ανησυχείς, θα τα πάρεις πίσω τα λεφτά σου...Τι γινεται οταν απ την πλευρα της πορνης δεν ειναι σωστα τα πραγματα;Χθες εκλεισα call girl για 1 ωρα σεξ.Διαφορετικά είναι στις φωτογραφίες διαφορετική μου ήρθε.Οχι αλλη γυναικα αλλα διαφορετική την περιμενα.Εκτος ότι άργησε 20-30 λεπτά να έρθει.Ζητάει τα λεφτα μπροστά (150 ) και μπαινει για μπάνιο.Μετα απο λίγο βγαίνει και παει στην τσάντα της και λεει ξεχασα τα προφυλακτικά παω να τα φέρω.Λεω που τα ξεχασες στο αυτοκινητο.Ναι κάτω που ειναι ο οδηγός.Σε 3 λεπτά είμαι πίσω.Περιμενω περιμενω περνάει η ώρα τιποτα.Της στελνω what's up,sms,την παιρνω κληση στο what's up,τηλεφωνο τιποτα καμια απαντηση.Με τα πολλα σηκωνει το τηλ και μου λεει "ειμαι στο τμήμα θα σε πάρω σε 5' " !Περιμενω παλι τιποτα.Βλεπω τηλεοραση οσο περισσοτερο μπορω,την παιρνω τηλ τιποτα της στελνω sms τιποτα.Λεω φτ΄άνει φεύγω.Της στελνω οτι εφυγα,να δουμε τι θα γινει με τα 150.Μετα απο ωρα περιμενοντας το λεωφορειο για το γυρισμο σηκωνει το τηλ και λεει "μαλλον θα κάτσω ολη νυχτα στο τμήμα,θα σε πάρω αυριο να κανονισουμε τι θα κάνουμε" !
Σημερα περιμένω να δω τι θα γινει κυριως με τα λεφτά.Πλήρωσα 150 για να γαμησω εγω και τελικά αυτή μου γάμησε την ψυχολογία!
Αξιοπιστη φαινεται.Τι γινεται οταν απ την πλευρα της πορνης δεν ειναι σωστα τα πραγματα;Χθες εκλεισα call girl για 1 ωρα σεξ.Διαφορετικά είναι στις φωτογραφίες διαφορετική μου ήρθε.Οχι αλλη γυναικα αλλα διαφορετική την περιμενα.Εκτος ότι άργησε 20-30 λεπτά να έρθει.Ζητάει τα λεφτα μπροστά (150 ) και μπαινει για μπάνιο.Μετα απο λίγο βγαίνει και παει στην τσάντα της και λεει ξεχασα τα προφυλακτικά παω να τα φέρω.Λεω που τα ξεχασες στο αυτοκινητο.Ναι κάτω που ειναι ο οδηγός.Σε 3 λεπτά είμαι πίσω.Περιμενω περιμενω περνάει η ώρα τιποτα.Της στελνω what's up,sms,την παιρνω κληση στο what's up,τηλεφωνο τιποτα καμια απαντηση.Με τα πολλα σηκωνει το τηλ και μου λεει "ειμαι στο τμήμα θα σε πάρω σε 5' " !Περιμενω παλι τιποτα.Βλεπω τηλεοραση οσο περισσοτερο μπορω,την παιρνω τηλ τιποτα της στελνω sms τιποτα.Λεω φτ΄άνει φεύγω.Της στελνω οτι εφυγα,να δουμε τι θα γινει με τα 150.Μετα απο ωρα περιμενοντας το λεωφορειο για το γυρισμο σηκωνει το τηλ και λεει "μαλλον θα κάτσω ολη νυχτα στο τμήμα,θα σε πάρω αυριο να κανονισουμε τι θα κάνουμε" !
Σημερα περιμένω να δω τι θα γινει κυριως με τα λεφτά.Πλήρωσα 150 για να γαμησω εγω και τελικά αυτή μου γάμησε την ψυχολογία!
Γειά σου φίλε και χρόνια πολλά . Όλα καλά μέχρι που βγήκε απο το μπάνιο και ας ήθελε τα λεφτά μπροστά . Να το χαρακτηρίσω ,αφέλεια ,χαζομάρα ,εμπιστοσύνη που την άφησες να φύγει με αυτήν την δικαιολογία που σου είπε? Κακώς που την άφησες να φύγει ,είχες δύο εναλλακτικές κατά την ταπεινή μου γνώμη . 1η : Ρεσεψιον τλφ να σου φέρουν προφυλακτικά και εαν η κοπέλα δεν το ήθελε έτσι η 2η εναλλακτική θα ήταν να της ζητήσεις τα λεφτά πίσω και θα τις τα έδινες πάλι όταν ξαναερχόταν . Αν είχε την απαίτηση να μην σου δώσει πίσω τα χρήματα που προκατάβαλες για τις υπηρεσίες της και να φύγει χωρίς να σου τα δώσει ,πολύ απλά θα ακύρωνες το ραντεβού και στην πιο ακραία περίπτωση ,θα την απειλούσες ότι θα καλέσεις την αστυνομία . Προσωπικά πάντα μα πάντα όταν παίρνω κοπέλα που δεν την ξέρω τραβάω μια φώτο τα χρηματα που θα δώσω (να φαινονται οι αριθμοί) για κάθε παν ενδεχόμενο .Στην περίπτωση σου τώρα ,το μόνο που έχεις είναι το νούμερο τηλφ της και αμφιβάλλω αν θα σου γίνει η συνάντηση . Επίσης όταν σου είπε ότι είναι στο τμήμα θα έπρεπε να την ρωτήσεις σε ποιο τμήμα είναι για να πας σαν επισκέπτης να την δείς . Και εδώ αμφιβάλλω ότι θα σου έδινε θετική απάντηση . . Λυπάμαι φίλε μου αλλά πιάστηκες Κώτσος ,,,,, τουλάχιστον έχεις λινκ της αγγελίας της για μην πιαστεί κοροιδο άλλο μέλος ?Τι γινεται οταν απ την πλευρα της πορνης δεν ειναι σωστα τα πραγματα;Χθες εκλεισα call girl για 1 ωρα σεξ.Διαφορετικά είναι στις φωτογραφίες διαφορετική μου ήρθε.Οχι αλλη γυναικα αλλα διαφορετική την περιμενα.Εκτος ότι άργησε 20-30 λεπτά να έρθει.Ζητάει τα λεφτα μπροστά (150 ) και μπαινει για μπάνιο.Μετα απο λίγο βγαίνει και παει στην τσάντα της και λεει ξεχασα τα προφυλακτικά παω να τα φέρω.Λεω που τα ξεχασες στο αυτοκινητο.Ναι κάτω που ειναι ο οδηγός.Σε 3 λεπτά είμαι πίσω.Περιμενω περιμενω περνάει η ώρα τιποτα.Της στελνω what's up,sms,την παιρνω κληση στο what's up,τηλεφωνο τιποτα καμια απαντηση.Με τα πολλα σηκωνει το τηλ και μου λεει "ειμαι στο τμήμα θα σε πάρω σε 5' " !Περιμενω παλι τιποτα.Βλεπω τηλεοραση οσο περισσοτερο μπορω,την παιρνω τηλ τιποτα της στελνω sms τιποτα.Λεω φτ΄άνει φεύγω.Της στελνω οτι εφυγα,να δουμε τι θα γινει με τα 150.Μετα απο ωρα περιμενοντας το λεωφορειο για το γυρισμο σηκωνει το τηλ και λεει "μαλλον θα κάτσω ολη νυχτα στο τμήμα,θα σε πάρω αυριο να κανονισουμε τι θα κάνουμε" !