Afroditara
Call-Girl
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2024
- Like
- 593
Τα φαρμακεία διαθέτουν ποικίλα σκευάσματα κολλύριο προς ανακουφισηΠονάνε τα ματάκια μας
Τα φαρμακεία διαθέτουν ποικίλα σκευάσματα κολλύριο προς ανακουφισηΠονάνε τα ματάκια μας
Ίσα πέρα ρε εξυπνάκιαΕνώ εσύ έβγαλες το ΕΜΠ.
Είσαι Άρχοντας !!!Δεν είναι θέμα προμοτορίσκου.
Να σεβόμαστε τις γυναίκες που μας νοικιάζουν το σώμα τους.
Να σεβόμαστε τον χρόνο τους.
Να είμαστε καθαροί.
Να είμαστε ευγενικοί όπως θα είμασταν με τη φίλη μας.
Να είμαστε κύριοι στις πληρωμές μας.
Και να είσαστε βέβαιοι ότι τα περισσότερα κορίτσια πάντα θα προσπαθήσουν να μας το ανταποδώσουν μέσα σε λογικά πλαίσια.
Και βέβαια να θυμόμαστε πάντα ότι η επιτυχία ενός ραντεβού δεν είναι ποτέ εξασφαλισμένη.
Όποιος φοβάται την αποτυχία καλύτερα να μη ζει.
Ποιοι ήταν οι σοβαροί οικογενειακοί λόγοι ;Μήπως το εύκολο μαύρο χρήμα και η μεγάλη ζωή; Σε λίγο θα μας πεις ότι είσαι ανάλογη περίπτωση με τον Βασιλάκη Καΐλα.' για σοβαρούς οικογενειακους λόγους,'
Τον μυριστηκες ότι είναι φρουτο ώριμο για άρμεγμα . Που να δεις την βαθιά του τσέπη.Είσαι Άρχοντας !!!
Συγχαρητήρια!!
Το κοινωνικό, νοητικό επίπεδο σε πρώτη θέα!!
Τεσπα μην δίνεις σημασία ,απλά βαράει η ζέστη και σας ανακατευω λίγο μέχρι να πέσει ο ήλιος να βγω τσάρκα.Ίσα πέρα ρε εξυπνάκια
Ναι εχω 3 χρόνια Πανεπιστημιακη μόρφωση , τα παράτησα δυστυχώς για σοβαρούς οικογενειακους λόγους,.
Τι να γνωριζω; Το κατανόησα Γιατι στη μπαινουν. Την έχεις δει προστατης ορισμένων πορνών τις οποίες σιγονταρεις και της τα ακουμπας αδρά.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Κάτι σαν πνευματικός τους.
Κλασσικό ,Μίζερο, κομπλεξικό ,μικροαστο,ανθρωποειδές !!Τι να γνωριζω; Το κατανόησα Γιατι στη μπαινουν. Την έχεις δει προστατης ορισμένων πορνών τις οποίες σιγονταρεις και της τα ακουμπας αδρά.
Κάτι σαν πνευματικός τους.
Δεν αντιλέγω. Στην τελική στα παπαρια μου τι κάνεις κι εσύ και ολοι. αλλά απ' τα λίγα που διάβασα το χεις παραχεσει το θέμα. Σε σημείο θυματοποιησης του εαυτού σου.Αγαπητέ δεν με απασχολεί ποσώς αν μου τη μπαίνουν ή όχι.
Εγώ προσωπικά θέλω να είμαι σωστός και ηθικός στη ζωή μου.
Όσο μπορώ γιατί και εγώ δεν είμαι τέλειος βέβαια.
Πάντα θα βρεθεί μια μεγάλη μάζα ανθρώπων που θα με κατηγορήσει.
Έχω μάθει να ζω με αυτό και σε πληροφορώ δεν με απασχολεί καθόλου.
Καλό σου απόγευμα.
Ναι ,το χω αυτό . Είμαι λίγο αξεστος ,ωμός ,κάφρος.Κλασσικό ,Μίζερο, κομπλεξικό ,μικροαστο,ανθρωποειδές !!
Δεν αντιλέγω. Στην τελική στα παπαρια μου τι κάνεις κι εσύ και ολοι. αλλά απ' τα λίγα που διάβασα το χεις παραχεσει το θέμα. Σε σημείο θυματοποιησης του εαυτού σου.
Ναι ,το χω αυτό . Είμαι λίγο αξεστος ,ώμος ,κάφρος.
Καλά τα λες αλλά πολλοί δεν το κατανοούν αυτό.Και βέβαια να θυμόμαστε πάντα ότι η επιτυχία ενός ραντεβού δεν είναι ποτέ μία εξασφαλισμένη υπόθεση.
Αυτό σκέφτομαι κι εγώ . Μήπως ν αρχίσω να πηγαίνω λουλούδια στις πουτανες και να κάνω τον φουλ καψουρη;Αν είσαι άξεστος στο λέω εγώ.
Δεν θα πας μπροστά ...
Πέρασαν αυτοί οι καιροί.
Καλά τα λες αλλά πολλοί δεν το κατανοούν αυτό.
Γιαυτό δίνεις τα λεφτά μπροστά γιατί μιλάμε για σεξ που είναι κάτι ευμετάβλητο και χωρίς σίγουρη επιτυχία.
Αλλά όταν βγάζεις 800 ευρώ το μήνα και δίνεις τα 150 για ένα CG λογικό είναι να τρελλαθείς αν στραβώσει.
Γιαυτό εγώ λέω μην παίζεις μπάλα πάνω από την τσέπη σου.
Αν βγάζεις 800 τράβα μεταξουργείο ή φυλής, που ένα χαμένο δεκάρικο δε θα σε πονέσει.
Αυτό σκέφτομαι κι εγώ . Μήπως ν αρχίσω να πηγαίνω λουλούδια στις πουτανες και να κάνω τον φουλ καψουρη;
Αυτό. Όταν ο παρας υπάρχει για κάψιμο τη φόλα την αναμένεις. Όταν βγάζεις τρεις και εξήντα ,το μελετάς ,το παραμελετας,το συζήτας , ψάχνεις 'πληροφοριες' , για να μην φας φόλα ,δεν βγαίνει άκρη.Καλά τα λες αλλά πολλοί δεν το κατανοούν αυτό.
Γιαυτό δίνεις τα λεφτά μπροστά γιατί μιλάμε για σεξ που είναι κάτι ευμετάβλητο και χωρίς σίγουρη επιτυχία.
Αλλά όταν βγάζεις 800 ευρώ το μήνα και δίνεις τα 150 για ένα CG λογικό είναι να τρελλαθείς αν στραβώσει.
Γιαυτό εγώ λέω μην παίζεις μπάλα πάνω από την τσέπη σου.
Αν βγάζεις 800 τράβα μεταξουργείο ή φυλής, που ένα χαμένο δεκάρικο δε θα σε πονέσει.
Αυτό που πρέπει να αλλάξω είναι η τσέπη.Να βάλω μια πιο βαθιά.Όπως σε κόβω τα λουλούδια δεν φτάνουν.
Πρέπει να αλλάξεις πολλά επάνω σου.
Δες το σαν φιλική συμβουλή και όχι σαν ειρωνικό σχόλιο.
Αλλά και η αλλαγή τσέπης δεν φτάνει. Πρέπει να ξέρεις να τη χειριζεσαι. Εσένα σε κόβω λες στις πουτάνες, βάλτε το χέρι μέσα , γιατί είμαι ηθικος και σας λυπάμαι,είστε κατατρεγμένα πλασματα αδικημένα απ' τη ζωή.Όπως σε κόβω τα λουλούδια δεν φτάνουν.
Πρέπει να αλλάξεις πολλά επάνω σου.
Δες το σαν φιλική συμβουλή και όχι σαν ειρωνικό σχόλιο.
Αλλά και η αλλαγή τσέπης δεν φτάνει. Πρέπει να ξέρεις να τη χειριζεσαι. Εσένα σε κόβω λες στις πουτάνες, βάλτε το χέρι μέσα , γιατί είμαι ηθικος και σας λυπάμαι,είστε κατατρεγμένα πλασματα αδικημένα απ' τη ζωή.
Επειδή δεν χαμπαριαζεις ,να στο πω αλλιώς, στα αμερικάνικα. Be polite but don't kiss ass.Όταν καταλάβεις στη ζωή σου να σέβεσαι τον συνάνθρωπό σου ανεξαρτήτως επαγγέλματος έλα να τα ξαναπούμε.
Μέχρι τότε το μόνο που μπορώ να κάνω μαζί σου είναι mute.
Ρε ναυάγιο πόσα άτομα έχεις ignore list;Όταν καταλάβεις στη ζωή σου να σέβεσαι τον συνάνθρωπό σου ανεξαρτήτως επαγγέλματος έλα να τα ξαναπούμε.
Μέχρι τότε το μόνο που μπορώ να κάνω μαζί σου είναι mute.