Νέα

Μασατζίδικα με υδρομασάζ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ICEMANR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 107
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Oxygen71

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω φιλε μου.Υδρομασαζ εχει το καταστημα στην Παλαιολογου στη Ν.Σμυρνη στο προγραμμα τηs μιαs ωραs.Εισαι μονοs σου μεσα στο υδρομασαζ και η κοπελα που σου εχει κανει το μασαζ πριν ειναι καθιστη πισω σου(εξω απο το υδρομασαζ)και σου κανει μασαζ στο προσωπο ακουγονταs χαλαρωτικη μουσικη. 

OP
OP
I

ICEMANR

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνω φιλε μου.Υδρομασαζ εχει το καταστημα στην Παλαιολογου στη Ν.Σμυρνη στο προγραμμα τηs μιαs ωραs.Εισαι μονοs σου μεσα στο υδρομασαζ και η κοπελα που σου εχει κανει το μασαζ πριν ειναι καθιστη πισω σου(εξω απο το υδρομασαζ)και σου κανει μασαζ στο προσωπο ακουγονταs χαλαρωτικη μουσικη. 
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΗ?

Oxygen71

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Φραπε στο τελοs που ερχεται στο δωματιο η Ευη (ο φραπεs γινεται εκτοs του υδρομασαζ).Τιμη για μια ωρα με μασαζ και υδρομασαζ και φραπε απο Ευη 70 ευρω.

Josex

Μέγας
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
34
Like
4.272
Πόντοι
4.365
Φραπε στο τελοs που ερχεται στο δωματιο η Ευη (ο φραπεs γινεται εκτοs του υδρομασαζ).Τιμη για μια ωρα με μασαζ και υδρομασαζ και φραπε απο Ευη 70 ευρω.

Αν πετύχεις την Εύη στις καλές τις (σπανιότατα), ξεκινάει την προεργασία του φραπέ μέσα στο τζακούζ. Γενικά όμως όπως τα λες...

Oxygen71

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εγω την Ευη στιs καλεs τιs διαπιστωνω ο,τι κανει μαζι με το φραπε γλυψιματακια στα "μπαλακια" και βγαζει τα ρουχα(οχι τα εσωρουχα) αφηνωνταs να πιανειs κατιτιs.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Ενδιαφερον ακουγεται.......ολα 70???

Oxygen71

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Mεχρι πριν τρειs εβδομαδεs που το επισκεφτηκα ηταν τοσο φιλε μου.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Mεχρι πριν τρειs εβδομαδεs που το επισκεφτηκα ηταν τοσο φιλε μου.

Προσφατα δλδ.....αρα ειναι λιγακι απιθανο να βαλανε .......ΦΠΑ στιs τιμεs τουs...
To κουδουνι τι γραφει απ εξω???? ειναι σε οροφο ????

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Εδώ ψηλά στη θεσσαλονίκη δεν έχουμε τίποτε τέτοιο?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Εδώ ψηλά στη θεσσαλονίκη δεν έχουμε τίποτε τέτοιο?

Καντε βρε ενα ταξιδακι προs τα κατω να μαs στηριξετε και τουριστικωs.......Ολο εμειs θα ανεβαινουμε???
Αντε θα ...κερασουμε και ουζακι!!!....Αφου παμε στο...υδρομασαζ!!!  χαχα

Oxygen71

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το κουδουνι ειναι αρκετα κατατοπιστικο.Ειναι στον τεταρτο οροφο και θα το καταλαβειs ευκολα γιατι απο την Παλαιολογου φαινεται μια τεραστια ταμπελα που γραφει for him for her.

AB66

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2008
Like
433
Πόντοι
36
Και που ανεβαίνετε υπάρχει και τίποτε να κάνετε?

Χωριό είμαστε και σε αυτό το θέμα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Το κουδουνι ειναι αρκετα κατατοπιστικο.Ειναι στον τεταρτο οροφο και θα το καταλαβειs ευκολα γιατι απο την Παλαιολογου φαινεται μια τεραστια ταμπελα που γραφει for him for her.

Οκ thanks  που λενε.......Βεβαια εγω θα παω στο ...for him   για ναμαστε σιγουροι....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Και που ανεβαίνετε υπάρχει και τίποτε να κάνετε?

Χωριό είμαστε και σε αυτό το θέμα
Οταν ανεβαινουμε.......παμε στιs εκπληκτικεs παραλιεs τηs Χαλκιδικηs και μπανιαριζομαστε........Αλλα τοτε ειμαστε σεμνοι...Αν τολμαμε αs κανουμε κι αλλοιωs με την ...ΕΣΑ διπλα...χαχαχαχα

Oxygen71

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
To for her ειναι για ξεκαρφωμα φιλε μου.

OP
OP
I

ICEMANR

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γεία σε όλους οκ αρχισε το κρύο σιγά σιγά αλλα και κανένα υδρομασάζ δεν θα μας χαλαγε.Εχουμε τίποτα νέο σε αυτό το κομάτι?

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Γεία σε όλους οκ αρχισε το κρύο σιγά σιγά αλλα και κανένα υδρομασάζ δεν θα μας χαλαγε.Εχουμε τίποτα νέο σε αυτό το κομάτι?

καλησπερα και σε σενα φιλε μου...Μαλλον δεν κουνιεται ....φυλο σ αυτον τον τομεα....δυο τινα συμβαινουν....η δεν εχουμε μασατζουδεs με υδρομασαζ η ....μαλλον ακριβυνε το νερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom