Συμφωνω φιλε μου.Υδρομασαζ εχει το καταστημα στην Παλαιολογου στη Ν.Σμυρνη στο προγραμμα τηs μιαs ωραs.Εισαι μονοs σου μεσα στο υδρομασαζ και η κοπελα που σου εχει κανει το μασαζ πριν ειναι καθιστη πισω σου(εξω απο το υδρομασαζ)και σου κανει μασαζ στο προσωπο ακουγονταs χαλαρωτικη μουσικη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μασατζίδικα με υδρομασάζ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ICEMANR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 107
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΡΑΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΤΙΜΗ?Συμφωνω φιλε μου.Υδρομασαζ εχει το καταστημα στην Παλαιολογου στη Ν.Σμυρνη στο προγραμμα τηs μιαs ωραs.Εισαι μονοs σου μεσα στο υδρομασαζ και η κοπελα που σου εχει κανει το μασαζ πριν ειναι καθιστη πισω σου(εξω απο το υδρομασαζ)και σου κανει μασαζ στο προσωπο ακουγονταs χαλαρωτικη μουσικη.
Josex
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 34
- Like
- 4.272
- Πόντοι
- 4.365
Φραπε στο τελοs που ερχεται στο δωματιο η Ευη (ο φραπεs γινεται εκτοs του υδρομασαζ).Τιμη για μια ωρα με μασαζ και υδρομασαζ και φραπε απο Ευη 70 ευρω.
Αν πετύχεις την Εύη στις καλές τις (σπανιότατα), ξεκινάει την προεργασία του φραπέ μέσα στο τζακούζ. Γενικά όμως όπως τα λες...
Που ειναι αυτο στο Μαρουσιοποιος εδιαφερετε για χαμαμ παιζει στο ιδραμα τσοκο στο μαρουσι με την παρουσια της κοπελας μεσα..αυτα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Ενδιαφερον ακουγεται.......ολα 70???Συμφωνω φιλε μου.Υδρομασαζ εχει το καταστημα στην Παλαιολογου στη Ν.Σμυρνη στο προγραμμα τηs μιαs ωραs.Εισαι μονοs σου μεσα στο υδρομασαζ και η κοπελα που σου εχει κανει το μασαζ πριν ειναι καθιστη πισω σου(εξω απο το υδρομασαζ)και σου κανει μασαζ στο προσωπο ακουγονταs χαλαρωτικη μουσικη.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Mεχρι πριν τρειs εβδομαδεs που το επισκεφτηκα ηταν τοσο φιλε μου.
Προσφατα δλδ.....αρα ειναι λιγακι απιθανο να βαλανε .......ΦΠΑ στιs τιμεs τουs...
To κουδουνι τι γραφει απ εξω???? ειναι σε οροφο ????
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Εδώ ψηλά στη θεσσαλονίκη δεν έχουμε τίποτε τέτοιο?
Καντε βρε ενα ταξιδακι προs τα κατω να μαs στηριξετε και τουριστικωs.......Ολο εμειs θα ανεβαινουμε???
Αντε θα ...κερασουμε και ουζακι!!!....Αφου παμε στο...υδρομασαζ!!! χαχα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Το κουδουνι ειναι αρκετα κατατοπιστικο.Ειναι στον τεταρτο οροφο και θα το καταλαβειs ευκολα γιατι απο την Παλαιολογου φαινεται μια τεραστια ταμπελα που γραφει for him for her.
Οκ thanks που λενε.......Βεβαια εγω θα παω στο ...for him για ναμαστε σιγουροι....
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Οταν ανεβαινουμε.......παμε στιs εκπληκτικεs παραλιεs τηs Χαλκιδικηs και μπανιαριζομαστε........Αλλα τοτε ειμαστε σεμνοι...Αν τολμαμε αs κανουμε κι αλλοιωs με την ...ΕΣΑ διπλα...χαχαχαχαΚαι που ανεβαίνετε υπάρχει και τίποτε να κάνετε?
Χωριό είμαστε και σε αυτό το θέμα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
To for her ειναι για ξεκαρφωμα φιλε μου.
Εμ βεβαια......Δεν εχουν φτασει ακομα σε τετοιο επιπεδο οι ..Ελλε(η)νιδεs......χαχαχαχα
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Γεία σε όλους οκ αρχισε το κρύο σιγά σιγά αλλα και κανένα υδρομασάζ δεν θα μας χαλαγε.Εχουμε τίποτα νέο σε αυτό το κομάτι?
καλησπερα και σε σενα φιλε μου...Μαλλον δεν κουνιεται ....φυλο σ αυτον τον τομεα....δυο τινα συμβαινουν....η δεν εχουμε μασατζουδεs με υδρομασαζ η ....μαλλον ακριβυνε το νερο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 182
- Εμφανίσεις
- 82K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις