Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
περιμενω να κλειστει ραντεβου θανατου
ποιος με λεει ετσι ρε τυπε; :S
και τι να παιξω οτι δεν γαμας;αφου μονος σου ο ιδιος το λες.Εχεις χασει πριν καν παιξουμε.αν γαμουσες θα εκφραζοσουν ετσι για τις ελληνιδες;
γλυφτης ειμαι εδω μεσα τυπε,που ειναι τιγκα στην γυναικααπο'κει φαινεται ποσο μαλακας εισαι.και κωλογλυφτης.ολος ο κοσμος τις γαμαει τις ελλεηνιδες,και παρ'ολα αυτα τις βριζουν,μωνο εσενα του κωλογλυφτη σου τρεχουν τα σαλια.
γλυφτης ειμαι εδω μεσα τυπε,που ειναι τιγκα στην γυναικα
τι επαθες ρε και μαλακωσες ξαφνικα :Sτυπε κατι τετοια θρεντ,σαν κι αυτο που ανοιξε ο φιλος gun club ειναι οτι πρεπει για να κραζουμε αλλους/αλλες.οχι για να κραζομαστε μεταξυ μας.ξεκολλα.
ναι μωρε ενταξει δν θα κολλησουμε εκειφιλαρακι οκ εχω παει με 10δες ελληνιδες αλλα σαν τις σλοβακες πρωτα και τις πολωνεζες δευτερα δεν ειναι...απλα ο φιλος παπαριαμαντολες προφανως δεν εχει καταφερει να ριξει ουτε ελληνικη σαρδελα και για αυτο εκφραζεται ετσι.
ναι μωρε ενταξει δν θα κολλησουμε εκει
το θεμα ειναι οτι δε φταιει η γκομενα απο οπου κ αν ειναι
φταιει ο καθε βλακας που αν δν υπηρχαν πουτανες δν θα χε γαμησει ακομα.. ευτυχως που υπαρχουν
εσυ παπαρια μαντολες χαλαρωσε...... ναι ολοι πισω απ το πληκτρολογιο μαγκες ειμαστε κ βριζουμε...... η διαφορα ειναι οτι τυπακια σαν κ σενα το ξερουν οτι ειναι για το μπουτσο καταλαβες, προσπαθησα να βρω αλλη εκφραση αλλα αυτη σου ταιριαζει ;)
τα λεμε
θα συμφωνησω με τον φιλο που μιλάει για τα κόμπλεξ εδω μεσα... μας εχετε πρήξει με τα ψυχολογικά σας και τους μισογυνισμους σας, ενημερωση θελουμε όχι κρεβατομουρμουρα!!!!! τεσπα εγω απλά θα μεταφερω την αποψη 3 καλων φιλων που ταξιδευουν (καπετανιοι, ναυτικοι) όπου δηλώνουν ότι οι ελληνίδες είναι οι πιο θερμες από όλες τις άλλες εθνικότητες, ο ενας δε μαζί με τις ελληνίδες βάζει και ένα ποσοστο των αλβανίδων (όχι όλες) οι οποίες επίσης διαθέτουν το μεσογειακό ταπεραμέντο.
θα συμφωνησω με τον φιλο που μιλάει για τα κόμπλεξ εδω μεσα... μας εχετε πρήξει με τα ψυχολογικά σας και τους μισογυνισμους σας, ενημερωση θελουμε όχι κρεβατομουρμουρα!!!!! τεσπα εγω απλά θα μεταφερω την αποψη 3 καλων φιλων που ταξιδευουν (καπετανιοι, ναυτικοι) όπου δηλώνουν ότι οι ελληνίδες είναι οι πιο θερμες από όλες τις άλλες εθνικότητες, ο ενας δε μαζί με τις ελληνίδες βάζει και ένα ποσοστο των αλβανίδων (όχι όλες) οι οποίες επίσης διαθέτουν το μεσογειακό ταπεραμέντο.
οχι απο ολες τις αλλες εθνικοτητες,μην τα παραλεμε.οσο για αλβανιδες σορυ αλλα ουτε να τις φτυσω.θα συμφωνησω με τον φιλο που μιλάει για τα κόμπλεξ εδω μεσα... μας εχετε πρήξει με τα ψυχολογικά σας και τους μισογυνισμους σας, ενημερωση θελουμε όχι κρεβατομουρμουρα!!!!! τεσπα εγω απλά θα μεταφερω την αποψη 3 καλων φιλων που ταξιδευουν (καπετανιοι, ναυτικοι) όπου δηλώνουν ότι οι ελληνίδες είναι οι πιο θερμες από όλες τις άλλες εθνικότητες, ο ενας δε μαζί με τις ελληνίδες βάζει και ένα ποσοστο των αλβανίδων (όχι όλες) οι οποίες επίσης διαθέτουν το μεσογειακό ταπεραμέντο.
αυτο συμβαινει με ολες τις γυναικες,δεν το εχουν μονο οι ελληνιδες.και ειναι λογικο.Όντως! Είναι καβλιάρες. Όσο πιο χοντρό είναι το πορτοφόλι σου, τόσο πιο καβλιάρες.
ακριβώς...το έθεσες στην σωστή βάση...Όντως! Είναι καβλιάρες. Όσο πιο χοντρό είναι το πορτοφόλι σου, τόσο πιο καβλιάρες.
ξέρεις πόσες αλβανίδες έχεις πηδηξει που στις πασαρουν πότε για ελληνίδες, πότε για τσέχες και ότι άλλη εθνικότητα τους κατέβει;;;;; πολλές φίλε. απλά είναι ή πολύ όμορφες ή πολύ άσχημες, δεν υπάρχει μέση λύση για τις αλβανίδες.οχι απο ολες τις αλλες εθνικοτητες,μην τα παραλεμε.οσο για αλβανιδες σορυ αλλα ουτε να τις φτυσω.
εννωεις επι πληρωμη και ετσι;μια φορα εχω παει ετσι τυπε μου σε ολη την ζωη μου και ηταν ρωσσιδα η κοπελα.ξέρεις πόσες αλβανίδες έχεις πηδηξει που στις πασαρουν πότε για ελληνίδες, πότε για τσέχες και ότι άλλη εθνικότητα τους κατέβει;;;;; πολλές φίλε. απλά είναι ή πολύ όμορφες ή πολύ άσχημες, δεν υπάρχει μέση λύση για τις αλβανίδες.
αυτο συμβαινει με ολες τις γυναικες,δεν το εχουν μονο οι ελληνιδες.και ειναι λογικο.
επι πληρωμη εννοωεννωεις επι πληρωμη και ετσι;μια φορα εχω παει ετσι τυπε μου σε ολη την ζωη μου και ηταν ρωσσιδα η κοπελα.
εννωεις επι πληρωμη και ετσι;μια φορα εχω παει ετσι τυπε μου σε ολη την ζωη μου και ηταν ρωσσιδα η κοπελα.