Νέα

Μας πηρανε χαμπαρι οι ελλεινιδες μαγκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 268
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
φιλε μου,ποιος περιμενε την δυστυχια που ερχοταν;δεν μπορεις να πεις με ευκολια οτι τα εκανες σκατα.ολος ο κοσμος του εμποριου κυριως εχει παθει καθιζηση.το τι μαγαζια κλεινουν δεν λεγεται,αλλωστε εσυ το εζησες.ολοι το δημοσιο πληρωνουμε,το οποιο εχει προς το παρον μηδενικη ανεργια,ακριβως γιατι το πληρωνουμε,και περα απο τις μειωσεις μισθων,δεν το εχει ακουμπησει κανενας
τρελη δυστυχια επεσε!!
διαβαζα στατιστικη ερευνα που λεγε οτι Ελληνιδες απο 25 εως 35 (ελευθερες) το 60-70 % εχει  να κανει σχεση πανω απο 6 μηνες ενω υπαρχει και ενα ποσοστο περιπου 25 % ππου παιζει μπαλα στον χρονο!!!!
με τετοια μιζερια-ανεργια-αφραγκια λογικο ειναι!!
αλλα δεν φταιει μονο  το δημοσιο διοτι οταν απο περικοπεσ συνταξιουχων και δημοισων υπ. το χρονο εχουνε συγκεντρωσει 7 δις και απο ιδ. τομεα 1 δις τον χρονο!! σκεψου!!
ιδ. τομεας δεν ειναι μονο ο περιπτερας η καφετερια κ ο φουρναρης! αντ. αυτοκινητων ξενοδοχεια και τεραστιες επιχειρησεις σε ολλη την χωρα!! δες τα νουμερα και συγκρινε! δεν χρειαζεται ουτε οικονομολογος να εισαι ουτε ξερολας! απλα νουμερα! δεν βγαινουν!!

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
τρελη δυστυχια επεσε!!
διαβαζα στατιστικη ερευνα που λεγε οτι Ελληνιδες απο 25 εως 35 (ελευθερες) το 60-70 % εχει  να κανει σχεση πανω απο 6 μηνες ενω υπαρχει και ενα ποσοστο περιπου 25 % ππου παιζει μπαλα στον χρονο!!!!
αλλα δεν φταιει μονο  το δημοσιο διοτι οταν απο περικοπεσ συνταξιουχων και δημοισων υπ. το χρονο εχουνε συγκεντρωσει 7 δις και απο ιδ. τομεα 1 δις τον χρονο!! σκεψου!!
ιδ. τομεας δεν ειναι μονο ο περιπτερας η καφετερια κ ο φουρναρης! αντ. αυτοκινητων ξενοδοχεια και τεραστιες επιχειρησεις σε ολλη την χωρα!! δες τα νουμερα και συγκρινε! δεν χρειαζεται ουτε οικονομολογος να εισαι ουτε ξερολας! απλα νουμερα! δεν βγαινουν!!

τωρα που ποσταρες ερευνα θα σου τα χωσει ο Μπολντης  :rolleyes:

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
τρελη δυστυχια επεσε!!

μαζεψαν πιο πολλα απο το δημοσιο,γιατι ειναι μεγαλυτεροι οι μισθοι(κατα μ.ο.)και ειναι και οι συνταξιουχοι που ειναι πολυς λαος.και μην ξεχνας οτι το 30% των ελληνων δουλευουν στο δημοσιο  :S  οποτε οπως καταλαβαινεις,απο τις περικοπες μαζευεται πολυ χρημα

COLOTRYPEUR

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου,ποιος περιμενε την δυστυχια που ερχοταν;δεν μπορεις να πεις με ευκολια οτι τα εκανες σκατα.ολος ο κοσμος του εμποριου κυριως εχει παθει καθιζηση.το τι μαγαζια κλεινουν δεν λεγεται,αλλωστε εσυ το εζησες.ολοι το δημοσιο πληρωνουμε,το οποιο εχει προς το παρον μηδενικη ανεργια,ακριβως γιατι το πληρωνουμε,και περα απο τις μειωσεις μισθων,δεν το εχει ακουμπησει κανενας

Φιλαράκι, ξέρω να παραδέχομαι τα λάθη μου. Δικό μου σφάλμα ήταν. Είχα πολλή δουλειά στην αρχή και θέλησα να την κάνω περισσότερη. ΕΜπιστεύτηκα ελληνικές εταιρείες ρούχου γιατί μου τις ζητούσαν οι πελάτισσες. Εκανα μεγάλα ανοίγματα.
 Δεν έβλεπα τη θύελλα που ερχόταν. Μέχρι εξαγωγές είχα ξεκινήσει ένα διάστημα. Εχω χρωστούμενα ΦΠΑ 46 χιλιάδες ευρώ από το κράτος που δεν τα πήρα ποτέ πίσω. Εργοδοτικές εισφορές, φόροι, χαράτσια, το κράτος δεν δέχεται να κάνει ρύθμιση με αυτά που μου χρωστάει από την επιστροφή ΦΠΑ.
 Βάρεσα κανόνι για να γλυτώσω. Τα δύο τελευταία χρόνια ζω έναν οικονομικό εφιάλτη.
Τώρα έχω κάνα δίμηνο που έχω ηρεμήσει λίγο. Βρήκα μια σκατοδουλίτσα, μέχρι να δω τι μπορώ να κάνω.

Για το μόνο που στεναχωρήθηκα στο τέλος ήταν για τους 3 ανθρώπους που δουλευανε για μένα. Από το 2004 έως το 2011 μαζί. 7 χρόνια μαζί με αυτά τα παιδιά. Οικογενειάρχες που έμειναν στον δρόμο.

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
 Φιλαράκι, ξέρω να παραδέχομαι τα λάθη μου. Δικό μου σφάλμα ήταν. Είχα πολλή δουλειά στην αρχή και θέλησα να την κάνω περισσότερη. ΕΜπιστεύτηκα ελληνικές εταιρείες ρούχου γιατί μου τις ζητούσαν οι πελάτισσες. Εκανα μεγάλα ανοίγματα.
 Δεν έβλεπα τη θύελλα που ερχόταν. Μέχρι εξαγωγές είχα ξεκινήσει ένα διάστημα. Εχω χρωστούμενα ΦΠΑ 46 χιλιάδες ευρώ από το κράτος που δεν τα πήρα ποτέ πίσω. Εργοδοτικές εισφορές, φόροι, χαράτσια, το κράτος δεν δέχεται να κάνει ρύθμιση με αυτά που μου χρωστάει από την επιστροφή ΦΠΑ.
 Βάρεσα κανόνι για να γλυτώσω. Τα δύο τελευταία χρόνια ζω έναν οικονομικό εφιάλτη.
Τώρα έχω κάνα δίμηνο που έχω ηρεμήσει λίγο. Βρήκα μια σκατοδουλίτσα, μέχρι να δω τι μπορώ να κάνω.

Για το μόνο που στεναχωρήθηκα στο τέλος ήταν για τους 3 ανθρώπους που δουλευανε για μένα. Από το 2004 έως το 2011 μαζί. 7 χρόνια μαζί με αυτά τα παιδιά. Οικογενειάρχες που έμειναν στον δρόμο.

δεν εκανες κανενα εγκλημα φιλε μου.ειχες δουλεια,και πηγες να την αναπτυξεις.αυτη ειναι η δουλεια του ιδιωτικου τομεα.οσο αφορα την κριση,και ποιος την περιμενε;μολις βγηκε ο γαπ και ειπε οτι λεφτα υπαρχουν,πηρε 45%.μπορουσε να φανταστει κανεις τι θα ακολουθουσε;

COLOTRYPEUR

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εχεις δει ελλεηνιδα πως κανει οταν τους πεις οτι οι ξενες ειναι καλυτερες;το εχω κανει πολλες φορες,και φιλε το συναισθημα δεν περιγραφεται με τιποτα.κανε μια δοκιμη,αξιζει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και τους λεω αληθινα περιστατικα,με κοπελες απ'εξω

τωρα τελευταια,ακομα και οι ιδιες αρχιζουν να λενε τα χαλια τους

Κάποτε στην ακμή του μαγαζιού, έκανα το λάθος και πήδησα ένα μωρό 22 ετών. Μούναρος, βέβαια ελληνίδα, ερχόταν που και που στο μαγαζί για ψώνια, δεν ψώνιζε και τίποτα, ψιλολόγια.
Την επόμενη μέρα του πηδήματος, μπήκε στο μαγαζί σαν αφεντικό και θρονιάστηκε στο ταμείο! Και μίλησε και άσχημα στον ταμία μου, έναν άνθρωπο 50 ετών, που κι εγώ ακόμα τότε του μιλούσα στον πληθυντικό παρόλο που ήταν υπάλληλός μου.

Εκεί να δεις σκηνή! Λες κι ήταν δικό της το μαγαζί έκανε η καριόλα! Τη διαολόστειλα και μετά έβγαινε κι έλεγε παντού στις γειτονιές πως έφερνα κινέζικα στο μαγαζί!

Ούτε που τόλμησα να ξαναμπλέξω με ελληνίδα ξανά μετά από αυτό!

Όλα αλλοδαπά.

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
 Κάποτε στην ακμή του μαγαζιού, έκανα το λάθος και πήδησα ένα μωρό 22 ετών. Μούναρος βέβαια, ελληνίδα, ερχόταν που και που στο μαγαζί για ψώνια, δεν ψώνιζε και τίποτα, ψιλολόγια.
Την επόμενη μέρα του πηδήματος, μπήκε στο μαγαζί σαν αφεντικό και θρονιάστηκε στο ταμείο! Και μίλησε και άσχημα στον ταμία μου, έναν άνθρωπο 50 ετών, που κι εγώ ακόμα τότε του μιλούσα στον πληθυντικό παρόλο που ήταν υπάλληλός μου.

Εκεί να δεις σκηνή! Λες κι ήταν δικό της το μαγαζί έκανε η καριόλα! Τη διαολόστειλα και μετά έβγαινε κι έλεγε παντού στις γειτονιές πως έφερνα κινέζικα στο μαγαζί
!

Ούτε που τόλμησα να ξαναμπλέξω με ελληνίδα ξανά μετά από αυτό!

Όλα αλλοδαπά.

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

ρε την πουτανααααα!

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Όχι φίλε μου εγώ θυμάμαι καθηγητή μου, που μου έλεγε εν έτει 2003-2004 "θα έρθουν πολύ δύσκολες ημέρες"
Πιστέυω ότι υπήρχαν κάποιοι που τη περιμέναν αυτή τη κρίση...

αυτο το ελεγαν γενικα κι αοριστα.κανενας δεν ειχε προβλεψει ουτε την παγκοσμια κριση,ουτε το δικο μας το χαλι.μην ξεχνας οτι στην ελλαδα το ραδιο αρβυλα ζει και βασιλευει.

εξ'αλλου μεχρι και το 2007 ειχαμε αναπτυξη.δεν ξερω τι την δικαιολογουσε,αφου ουτε τα λεφτα του εσπα δεν μπορουσαμε να απορροφησουμε,αλλα καπως ειχαμε αναπτυξη

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
αυτο το ελεγαν γενικα κι αοριστα.κανενας δεν ειχε προβλεψει ουτε την παγκοσμια κριση,ουτε το δικο μας το χαλι.μην ξεχνας οτι στην ελλαδα το ραδιο αρβυλα ζει και βασιλευει.

εξ'αλλου μεχρι και το 2007 ειχαμε αναπτυξη.δεν ξερω τι την δικαιολογουσε,αφου ουτε τα λεφτα του εσπα δεν μπορουσαμε να απορροφησουμε,αλλα καπως ειχαμε αναπτυξη

Εγώ θυμάμαι ότι απ'το 2006 δεν υπήρχε μεν κρίση,άλλα θυμάμαι ότι υπήρχαν αφραγκιές...

COLOTRYPEUR

Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ξεκωλέ .,.....αφού τό έκλεισε ο ανθρωπος ,..τί του το θυμίζεις ?  :rolleyes:  :uglystupid: :2funny: :2funny:

Δεν έχω πρόβλημα φίλε. Το χω αποδεχτεί πια.

Πέρασα χρυσή εποχή. Κάποια στιγμή μάλιστα έλεγα πως ζω ένα όνειρο. Παραμονή Χριστουγένων το 2004 χτύπησα Ζ στη μηχανή 6000 ευρώ. Ειχε πάρει φωτιά το ταμείο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
Όχι φίλε μου εγώ θυμάμαι καθηγητή μου, που μου έλεγε εν έτει 2003-2004 "θα έρθουν πολύ δύσκολες ημέρες"
Πιστέυω ότι υπήρχαν κάποιοι που τη περιμέναν αυτή τη κρίση...

Απ' τον boldemort θα το είχε ακούσει κι αυτός

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
 Δεν έχω πρόβλημα φίλε. Το χω αποδεχτεί πια.

Πέρασα χρυσή εποχή. Κάποια στιγμή μάλιστα έλεγα πως ζω ένα όνειρο. Παραμονή Χριστουγένων το 2004 χτύπησα Ζ στη μηχανή 6000 ευρώ. Ειχε πάρει φωτιά το ταμείο.

τοτε ηταν στο απογειο η φουσκα.απο το 1999 μεχρι το 2007.αρα το 2002 μεχρι το 2004 ηταν που κυκλοφορουσε το πολυ χρημα

nstssp

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2009
Κριτικές
11
Like
2
Πόντοι
1.992
....εξ'αλλου μεχρι και το 2007 ειχαμε αναπτυξη.δεν ξερω τι την δικαιολογουσε,αφου ουτε τα λεφτα του εσπα δεν μπορουσαμε να απορροφησουμε,αλλα καπως ειχαμε αναπτυξη

greekstatistics  ;) έχει γίνει διεθνής όρος πλέον

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
@ COLOTRYPEUR μετά το "κανόνι" σου βγήκε να γαμάς κωλαράκια ή το είχες κι από πριν;  :think:

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
τοτε ηταν στο απογειο η φουσκα.απο το 1999 μεχρι το 2007

Ακριβώς όπως το είπες.. Τώρα πλέον θα γυρίσουμε στην εποχή των γονιών μας, δεκαετία 60. Θα υπάρχουν μόνο οι πλούσιοι και οι φτωχοί.
Μας έφαγε ο νεοπλουτισμός,εμένα ο γειτονάς μου έχει τρία αυτοκίνητα και δεν είναι ούτε επιχειρηματίας ούτε εφοπλιστής..

Που πάς ρε καραμήτρο να πούμε...

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ακριβώς όπως το είπες.. Τώρα πλέον θα γυρίσουμε στην εποχή των γονιών μας, δεκαετία 60. Θα υπάρχουν μόνο οι πλούσιοι και οι φτωχοί.
Μας έφαγε ο νεοπλουτισμός,εμένα ο γειτονάς μου έχει τρία αυτοκίνητα και δεν είναι ούτε επιχειρηματίας ούτε εφοπλιστής..

τα δανεια δεν ειναι προβλημα σε μια υγιη οικονομια.ετσι λειτουργει η ελευθερη αγορα(δεν το λεω καπιταλισμο,γιατι και στις σκανδιναυικες χωρες που ειναι ουσιαστικα ενα οικονομικο υβριδιο,αυτο το συστημα υπαρχει).το θεμα εδω ειναι οτι πολυ μεγαλο μερος του χρηματος ηταν αποκλειστικα απο δανεικα,και η εγχωρια παραγωγη ειχε εξαφανιστει.κυριως τα δανεικα μας κρατουσαν,και ιδου τα αποτελεσματα.εαν ειχαμε δυνατη παραγωγη,δεν θα φταναμε μεχρι εδω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom