Νέα

Μας πηρανε χαμπαρι οι ελλεινιδες μαγκες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gun Club 181
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 268
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
 Και η πλάκα είναι ρε παιδιά πως τότε απαξίωνα να πάω στη Φυλής να γαμήσω, και τώρα ούτε για εκεί δεν έχω! χα χα χα

Αυτό το ZUZANA το χα ρημάξει! Ειχα γαμήσει σε όλα τα δωμάτια του 6ου του Παρκ.

Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς.
εχεις ιστοριες ομως να διηγηθεις.παντως αμα εισαι κατω απο 45 νταξει και ξερεις την τεχνη του εμπορου καπως θα τα καταφερεις.

απο τα ψηλα στα χαμηλα ,και απο τα χαμηλα στα ψηλα μετα :sunglasses:

King Of East

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2012
Like
8
Πόντοι
6
Εμένα πάντως δεν με νοιάζει, όπως ήμουν, είμαι. Μικρομεσαίος ήμουν,μικρομεσαίος είμαι.

Πολλοί δήθεν λεφτάδες, τώρα τραβάνε τα μαλλιά τους. :headbang:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Η Ελλάδα δεν προσφέρεται για επιχειρήσεις.

Δεν τη σηκώνει το κλίμα την επιχείρηση εδώ. Όποιος το κατάλαβε ή έχει φύγει ανοίγοντας τα φτερά του στο εξωτερικό (όπως έκανε ο Κανελόπουλος) και οι εφοπλιστές που θησαυρίσανε, ή πούλησε τα πάντα σε μια καλή εποχή και το ριξε στα χρηματιστήρια και στις διεθνείς εμπορικές συναλλαγές.

Σε 20 χρόνια τα ξαναλέμε για επιχειρήσεις εδώ.

Προς το παρόν το ευρωδολάριο πέφτει στις χρηματαγορές και η τσέπη του ποδολάγνου γεμίζει. Από το 1,3100 μετράμε ήδη 300 πιπς συν κάτι ψιλά κέρδους....

;)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εμένα πάντως δεν με νοιάζει, όπως ήμουν, είμαι. Μικρομεσαίος ήμουν,μικρομεσαίος είμαι.

Πολλοί δήθεν λεφτάδες, τώρα τραβάνε τα μαλλιά τους. :headbang:
σου ευχομαι να παραμεινεις ετσι οπως εισαι!! (γιατι ακομη δεν πιασαμε πατο)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
και για να μην ξεχνιομαστε οτι το θεμα μας ειναι οι Ελλεεινιδες κυριοι, ΨΕΣ το βραδυ κατα τις 00.00 μεχρι τη 1.00 κοβαμε με το φιλαρακι μου βολτες!!! αρωστησα με τα φουστανια και με τα μουνακια που ειδα ΕΞΩ!! μετα ειδα οτι ειχε Ladies Night!! γιατι αναρωτιωμουν για την κριση και αν καποιους τους εχει επηρεαει ή οχι!!

Αλλα βεβαια ετσι ειναι!!! οταν 3 μαγαζια εχουνε (3 διαφορετικες ) μερες την βδομαδα ladies night = τσαμπα ποτο......ετσι ειναι! και γω θα βγαινα!! θα πινα και 2-3 καφεδες και θα τυην εβγαζα με 1 10ρικο :P !!!

πολυ μουνι!! καποτε τα ladies night ηταν τιγκα στις ψωλες και τωρα ......μπαινουν μεσα τα καημενα τα αφεντικα!

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
και για να μην ξεχνιομαστε οτι το θεμα μας ειναι οι Ελλεεινιδες κυριοι, ΨΕΣ το βραδυ κατα τις 00.00 μεχρι τη 1.00 κοβαμε με το φιλαρακι μου βολτες!!! αρωστησα με τα φουστανια και με τα μουνακια που ειδα ΕΞΩ!! μετα ειδα οτι ειχε Ladies Night!! γιατι αναρωτιωμουν για την κριση και αν καποιους τους εχει επηρεαει ή οχι!!
Αλλα βεβαια ετσι ειναι!!! οταν 3 μαγαζια εχουνε (3 διαφορετικες ) μερες την βδομαδα ladies night = τσαμπα ποτο......ετσι ειναι! και γω θα βγαινα!! θα πινα και 2-3 καφεδες και θα τυην εβγαζα με 1 10ρικο :P !!!

πολυ μουνι!! καποτε τα ladies night ηταν τιγκα στια ψωλες και τωρα ......μπαινουν μεσα τα καημενα τα αφεντικα!

τι ειναι τα ladies night?  :think:
και οσο για τις γκομενες που λες, κλαινε και οι χηρες κλαινε και οι παντρεμενες?  :grin: Ψηλο αγορι εισαι οπως εχεις δηλωσει αρα θα εισαι αναρπαστο συλλεκτικο κομματι εκει εξω  ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

πολυ μουνι!! καποτε τα ladies night ηταν τιγκα στις ψωλες και τωρα ......μπαινουν μεσα τα καημενα τα αφεντικα!

Ladies night και μαλακίες.... Για να προσελκύσουν ποιον μαλάκα;
Τα λεφτά πλέον είναι λιγοστά. Προχτές έβαζα στοίχημα σε μία παρέα, πως αν πάω στο καλύτερο μουνί στην καφετέρια και της δωσω 500 ευρώ, θα φύγουμε μαζί επί τόπου. Μια κοπέλα στην παρέα, μου λέει αμέσως: " Αν μου δώσεις εμένα 200 φύγαμε τώρα για το ξενοδοχείο!" και γελούσε με την κουβέντα της μισοαστεία μισοσοβαρά.

Ή κανω πολύ παρέα με πουτάνες ή όντως έχει ξεκινήσει μεγάλη φτώχεια.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εσυ δεν μας είπες, απο που και πώς προβλέπεις τη δραχμή;
"Kαι εντός ολίγων μηνών;"  

Υπάρχει ολόκληρη θεωρία πίσω από αυτήν την άποψη. Επειδή θα μας πάρει χρόνο να στην αναλύσω σου λέω επιγραμματικά γιατί είναι βέβαιο πως θα πάμε στη δραχμή.

1. Τα κουκιά δεν βγαίνουν.
2. Πρέπει να γίνει ρησέτ στην ελληνική οικονομία. Και μόνο με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
3. Η οικονομία της Ελλάδας είναι στηριγμένη πάνω σε αδύναμα νομίσματα. EVER. Ποτέ σε δυνατά όπως είναι το ευρώ που έχει δομηθεί πάνω στην οικονομία της Γερμανίας.
4. Το ευρώ έχει δομηθεί πάνω στο Γερμανικό ΜΑΡΚΟ (αλήστου μνήμης νόμισμα), όπου ο δείκτης βιομηχανικής μεταποίησης είναι πολύ υψηλός.

Διάβασε προσεκτικά αυτά τα σημεία. Είναι οι σημαντικότεροι οικονομικοί λόγοι, που δεν συμφέρει την Ελλάδα να παραμένει στο ευρώ.

Αργά ή γρήγορα θα γίνει. Ό,τι και να λένε οι επαίοντες, η δραχμούλα είναι προ των πυλών._

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Τα λεφτά πλέον είναι λιγοστά. Προχτές έβαζα στοίχημα σε μία παρέα, πως αν πάω στο καλύτερο μουνί στην καφετέρια και της δωσω 500 ευρώ, θα φύγουμε μαζί επί τόπου. Μια κοπέλα στην παρέα, μου λέει αμέσως: " Αν μου δώσεις εμένα 200 φύγαμε τώρα για το ξενοδοχείο!" και γελούσε με την κουβέντα της μισοαστεία μισοσοβαρά.

βενεζουελα φιλε!ακομα δεν εχουμε δει τιποτα

εδω τις καλες μερες υπηρχαν τετοιες γκομενες.απο'δω και περα να δεις τι εχει να γινει

OP
OP
Gun Club 181

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

:rolleyes:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66

κοιταξε να δεις !

τα καλυτερα ΓΚΟΛ μπαινουν στα χαβαλε!!!!!!

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
  Υπάρχει ολόκληρη θεωρία πίσω από αυτήν την άποψη. Επειδή θα μας πάρει χρόνο να στην αναλύσω σου λέω επιγραμματικά γιατί είναι βέβαιο πως θα πάμε στη δραχμή.

1. Τα κουκιά δεν βγαίνουν.
2. Πρέπει να γίνει ρησέτ στην ελληνική οικονομία. Και μόνο με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
3. Η οικονομία της Ελλάδας είναι στηριγμένη πάνω σε αδύναμα νομίσματα. EVER. Ποτέ σε δυνατά όπως είναι το ευρώ που έχει δομηθεί πάνω στην οικονομία της Γερμανίας.
4. Το ευρώ έχει δομηθεί πάνω στο Γερμανικό ΜΑΡΚΟ (αλήστου μνήμης νόμισμα), όπου ο δείκτης βιομηχανικής μεταποίησης είναι πολύ υψηλός.

Διάβασε προσεκτικά αυτά τα σημεία. Είναι οι σημαντικότεροι οικονομικοί λόγοι, που δεν συμφέρει την Ελλάδα να παραμένει στο ευρώ.

Αργά ή γρήγορα θα γίνει. Ό,τι και να λένε οι επαίοντες, η δραχμούλα είναι προ των πυλών._

Συμφωνω 1000% με το φιλο. Ειναι ΑΔΥΝΑΤΟ με ευρω η χωρα να βγει απο τη κριση, χωρις επαναφορα σε εθνικο νομισμα.
Αν δεν μπουν στις τσεπες χαρτονομισματα, εστω υποτιμημενα, ωστε να ξαναξεκινησουν οι  οικονομικες συναλλαγες (εστω
με την υποτιμημενη δραχμουλα) δεν εχεις εξοδο απο τη κριση, τελεια και παυλα.
Ολα τ'αλλα ειναι παπαρια μαντολες και αλλα λογια λογια ν'άγαπιομαστε.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
βενεζουελα φιλε!ακομα δεν εχουμε δει τιποτα

Η λύση που έχουν επιλέξει για την Ελλάδα. είναι σαν αυτή του Μεξικό.

Εχουμε δύο ομοιότητες με το Μεξικό.
1.Ήδη υπάρχουν πολύ πλούσιοι και πολύ φτωχοί
2. Βρισκόμαστε και οι δύο γεωγραφικά κοντά σε μεγάλες ενώσεις. Το Μεξικό με τις ΗΠΑ κι εμείς με την Ε.Ε.

Το μοντέλο που επέλέξαν για το ΜΕΞΙΚΟ (απόφαση ΔΝΤ από το 1982) προβλεπει μία μόνιμα πτωχευμένη χώρα, όπου το 90% θα ζε στη φτωχεια και το 10% θα ζει πλουσιοπάροχα κάνοντας τον χωροφύλακα στο υπόλοιπο 90%.

Τη μερίδα του λέοντος των φυσικών πλουτοπαραγωγικών πηγών φυσικά την παίρνουν οι ΗΠΑ, καθώς έχουν τεράστια συμφέροντα από το πετρέλαιο στον κόλπο του Μεξικό.

Αίφνης στην Ελλάδα ακούγεται πως έχουμε πετρέλαιο κι αμέσως πτωχεύσαμε κι άρχισε η κρίση.

Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
δυστυχως ακόμα και σήμερα οι ελληνίδες είναι πρεηφανες κυρίες και ας έχουν να γαμηθουν εδω και καιρό...
ούτε γυρναν να σε κοιτάξουν
σαν τις "καλές" κυριες της αριστροκρατικής κοινωνιας της Κυψέλης

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
δυστυχως ακόμα και σήμερα οι ελληνίδες είναι πρεηφανες κυρίες και ας έχουν να γαμηθουν εδω και καιρό...
ούτε γυρναν να σε κοιτάξουν
σαν τις "καλές" κυριες της αριστροκρατικής κοινωνιας της Κυψέλης
κρατανε επιπεδο!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom