Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
τι τρεχει δασκαλε?
Λυπαμαι τις ελληνιδες που ειναι ολες μονες τους
και χάνουν ενα καρο ευκαιριες με τοσα γαματα παιδια απο εδω μεσα >
τι τρεχει δασκαλε?
εχεις ιστοριες ομως να διηγηθεις.παντως αμα εισαι κατω απο 45 νταξει και ξερεις την τεχνη του εμπορου καπως θα τα καταφερεις.Και η πλάκα είναι ρε παιδιά πως τότε απαξίωνα να πάω στη Φυλής να γαμήσω, και τώρα ούτε για εκεί δεν έχω! χα χα χα
Αυτό το ZUZANA το χα ρημάξει! Ειχα γαμήσει σε όλα τα δωμάτια του 6ου του Παρκ.
Περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαίς.
Λυπαμαι τις ελληνιδες που ειναι ολες μονες τους
και χάνουν ενα καρο ευκαιριες με τοσα γαματα παιδια απο εδω μεσα >
σου ευχομαι να παραμεινεις ετσι οπως εισαι!! (γιατι ακομη δεν πιασαμε πατο)Εμένα πάντως δεν με νοιάζει, όπως ήμουν, είμαι. Μικρομεσαίος ήμουν,μικρομεσαίος είμαι.
Πολλοί δήθεν λεφτάδες, τώρα τραβάνε τα μαλλιά τους.
σου ευχομαι να παραμεινεις ετσι οπως εισαι!! (γιατι ακομη δεν πιασαμε πατο)
και για να μην ξεχνιομαστε οτι το θεμα μας ειναι οι Ελλεεινιδες κυριοι, ΨΕΣ το βραδυ κατα τις 00.00 μεχρι τη 1.00 κοβαμε με το φιλαρακι μου βολτες!!! αρωστησα με τα φουστανια και με τα μουνακια που ειδα ΕΞΩ!! μετα ειδα οτι ειχε Ladies Night!! γιατι αναρωτιωμουν για την κριση και αν καποιους τους εχει επηρεαει ή οχι!!
Αλλα βεβαια ετσι ειναι!!! οταν 3 μαγαζια εχουνε (3 διαφορετικες ) μερες την βδομαδα ladies night = τσαμπα ποτο......ετσι ειναι! και γω θα βγαινα!! θα πινα και 2-3 καφεδες και θα τυην εβγαζα με 1 10ρικο !!!
πολυ μουνι!! καποτε τα ladies night ηταν τιγκα στια ψωλες και τωρα ......μπαινουν μεσα τα καημενα τα αφεντικα!
Όντως. Έχουμε δρόμο. Σφίξτε τα δόντια γιατί έχουμε να δούμε πολλά ακόμη.
και για να μην ξεχνιομαστε οτι το θεμα μας ειναι οι Ελλεεινιδες κυριοι, ΨΕΣ το βραδυ κατα τις 00.00 μεχρι τη 1.00 κοβαμε με το φιλαρακι μου βολτες!!! αρωστησα με τα φουστανια και με τα μουνακια που ειδα ΕΞΩ!! μετα ειδα οτι ειχε Ladies Night!! γιατι αναρωτιωμουν για την κριση και αν καποιους τους εχει επηρεαει ή οχι!!
Αλλα βεβαια ετσι ειναι!!! οταν 3 μαγαζια εχουνε (3 διαφορετικες ) μερες την βδομαδα ladies night = τσαμπα ποτο......ετσι ειναι! και γω θα βγαινα!! θα πινα και 2-3 καφεδες και θα τυην εβγαζα με 1 10ρικο !!!
πολυ μουνι!! καποτε τα ladies night ηταν τιγκα στις ψωλες και τωρα ......μπαινουν μεσα τα καημενα τα αφεντικα!
Εσυ δεν μας είπες, απο που και πώς προβλέπεις τη δραχμή;
"Kαι εντός ολίγων μηνών;"
Ladies night και μαλακίες.... Για να προσελκύσουν ποιον μαλάκα;
Τα λεφτά πλέον είναι λιγοστά. Προχτές έβαζα στοίχημα σε μία παρέα, πως αν πάω στο καλύτερο μουνί στην καφετέρια και της δωσω 500 ευρώ, θα φύγουμε μαζί επί τόπου. Μια κοπέλα στην παρέα, μου λέει αμέσως: " Αν μου δώσεις εμένα 200 φύγαμε τώρα για το ξενοδοχείο!" και γελούσε με την κουβέντα της μισοαστεία μισοσοβαρά.
Ή κανω πολύ παρέα με πουτάνες ή όντως έχει ξεκινήσει μεγάλη φτώχεια.
Ladies night και μαλακίες.... Για να προσελκύσουν ποιον μαλάκα;
Τα λεφτά πλέον είναι λιγοστά. Προχτές έβαζα στοίχημα σε μία παρέα, πως αν πάω στο καλύτερο μουνί στην καφετέρια και της δωσω 500 ευρώ, θα φύγουμε μαζί επί τόπου. Μια κοπέλα στην παρέα, μου λέει αμέσως: " Αν μου δώσεις εμένα 200 φύγαμε τώρα για το ξενοδοχείο!" και γελούσε με την κουβέντα της μισοαστεία μισοσοβαρά.
κοιταξε να δεις !Ladies night και μαλακίες.... Για να προσελκύσουν ποιον μαλάκα;
Υπάρχει ολόκληρη θεωρία πίσω από αυτήν την άποψη. Επειδή θα μας πάρει χρόνο να στην αναλύσω σου λέω επιγραμματικά γιατί είναι βέβαιο πως θα πάμε στη δραχμή.
1. Τα κουκιά δεν βγαίνουν.
2. Πρέπει να γίνει ρησέτ στην ελληνική οικονομία. Και μόνο με επιστροφή σε εθνικό νόμισμα μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
3. Η οικονομία της Ελλάδας είναι στηριγμένη πάνω σε αδύναμα νομίσματα. EVER. Ποτέ σε δυνατά όπως είναι το ευρώ που έχει δομηθεί πάνω στην οικονομία της Γερμανίας.
4. Το ευρώ έχει δομηθεί πάνω στο Γερμανικό ΜΑΡΚΟ (αλήστου μνήμης νόμισμα), όπου ο δείκτης βιομηχανικής μεταποίησης είναι πολύ υψηλός.
Διάβασε προσεκτικά αυτά τα σημεία. Είναι οι σημαντικότεροι οικονομικοί λόγοι, που δεν συμφέρει την Ελλάδα να παραμένει στο ευρώ.
Αργά ή γρήγορα θα γίνει. Ό,τι και να λένε οι επαίοντες, η δραχμούλα είναι προ των πυλών._
βενεζουελα φιλε!ακομα δεν εχουμε δει τιποτα
κρατανε επιπεδο!!!δυστυχως ακόμα και σήμερα οι ελληνίδες είναι πρεηφανες κυρίες και ας έχουν να γαμηθουν εδω και καιρό...
ούτε γυρναν να σε κοιτάξουν
σαν τις "καλές" κυριες της αριστροκρατικής κοινωνιας της Κυψέλης
κρατανε επιπεδο!!!