condo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 114
- Πόντοι
- 2.945
χαχαχαχαχαχα!! Ε ΝΑΙ!!!! ;) ;) ;)Tυπε αρχισες και εσυ να κραζεις ελληνιδες?
χαχαχαχαχαχα!! Ε ΝΑΙ!!!! ;) ;) ;)
α καλααααα! ποσους τετοιυς τσαμπα μαγκες εχω δει....Και αυτοι που κραζουν δεν ξερεις τι μαλακιες πανε κ κανουν.
Και εχουν μηδενικο αποτελεσμα. Μην τους σινοριζεσαι.
Και αυτοι που κραζουν δεν ξερεις τι μαλακιες πανε κ κανουν.
Και εχουν μηδενικο αποτελεσμα. Μην τους σινοριζεσαι.
α καλααααα! ποσους τετοιυς τσαμπα μαγκες εχω δει....
και οταν βρισκανε Ελλεεινιδα σουζα (μπαντα)...! ;)
Ή κανω πολύ παρέα με πουτάνες ή όντως έχει ξεκινήσει μεγάλη φτώχεια.
ή δυσκολο να κανεις παρεα με μη πουτανες. οι περισσοτερες γκομενες που παρεϊζουν, πουτανιζουν.
γιαυτο ειναι καλο το ιντερνετ
βρισκεις θρησκες απομωνομενες κ για σπιτι
ε για αυτο σου λεω μολις βρουν ελληνιδα ολοι αυτοι
θα γινουν λουηδες !!!!
Αλλα και παλι ρε φιλε αμα ο αλλος δεν βρισκει γκομενα σημαινει οτι
καποιο λαθος κανει.
Απλα θα ερθει να κλαφτει σε σενα για να στο παιξει πιο αδυναμος απο οτι ειναι
και να τα ριξει στις γυναικες.
ετσι....!
ποσο καιρο ειχα να μπω και να τα πουμε?????
και πριν λιγες σελιδες μου λεει ενα γατακι .... οτι θα σε κραξει ο Boldemort !!! ;)
δεν ξερουν...!
εγω π.χ. δεν ασχολουμαι τον τελευταιο καιρο με γκομενες (ελλεεινιδες) διοτι υπαρχει αρκετη πτωση οικονομικων,ψυχολογιας ...συνηθεια χρονια σε Ρουμανες....ε αμα μου κατσει σκηνικο σε παρεα καλως......αλλιως δεν το κυνηγαω και πολυ!!!
για αυτο και γω εκραζα παλια! γτ ολλοι αυτοι που κραζαν γκομενες ειναι οι μεγαλυτεροι μουνακηδες!
ναι ρε φιλε καλες και οι πουταναρες αλλα αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει!
αραγε αυτοι που τις κραζουν ιντερνετικα τις κραζουν και σε παρεες??
(εγω π.χ. το χω κανει) (με ευγενικο τροπο) με το γαντι που λενε.....και ΝΑΙ καποιες κορασιδες το παραδεχτηκαν οτι ΝΑΙ ειμαστε ηλιθιες!!
σε ρουμανες με επιπεδο.....!!!ε πεστο ντε οτι ειχες μαθει σε ρουμανες. εχεις τα δικια σου, οι ρουμανες ειναι επιπεδο αφροκρεμας
ή δυσκολο να κανεις παρεα με μη πουτανες. οι περισσοτερες γκομενες που παρεϊζουν, πουτανιζουν.
Εμενα παντως ο πατερας μου που ηταν ναυτικος τα μουνια που γαμουσε ειτε τσαμπα ειτε οχι, εχω μονο στις τσοντες τα βλεπω. Και ελλεεινιδες και οτι τραβαει η ορεξη σουρε φιλε,θελεις και τα λες;απο ποτε γιναν ειδικα οι ναυτικοι ειδικοι στις γυναικες;την μιση τους ζωη την περνανε στα καραβια.ασε εχω ακουσει και εγω ιστοριες απο φιλους και ξερω.δεν μπορουσες να βρεις πιο κουλο παραδειγμα.
ε πεστο ντε οτι ειχες μαθει σε ρουμανες. εχεις τα δικια σου, οι ρουμανες ειναι επιπεδο αφροκρεμας
ετσι....!
ποσο καιρο ειχα να μπω και να τα πουμε?????
και πριν λιγες σελιδες μου λεει ενα γατακι .... οτι θα σε κραξει ο Boldemort !!! ;)
δεν ξερουν...!
εγω π.χ. δεν ασχολουμαι τον τελευταιο καιρο με γκομενες (ελλεεινιδες) διοτι υπαρχει αρκετη πτωση οικονομικων,ψυχολογιας ...συνηθεια χρονια σε Ρουμανες....ε αμα μου κατσει σκηνικο σε παρεα καλως......αλλιως δεν το κυνηγαω και πολυ!!!
για αυτο και γω εκραζα παλια! γτ ολλοι αυτοι που κραζαν γκομενες ειναι οι μεγαλυτεροι μουνακηδες!
ναι ρε φιλε καλες και οι πουταναρες αλλα αν δεν παινεψουμε το σπιτι μας θα πεσει να μας πλακωσει!
αραγε αυτοι που τις κραζουν ιντερνετικα τις κραζουν και σε παρεες??
(εγω π.χ. το χω κανει) (με ευγενικο τροπο) με το γαντι που λενε.....και ΝΑΙ καποιες κορασιδες το παραδεχτηκαν οτι ΝΑΙ ειμαστε ηλιθιες!!
Οι Ρουμάνες δεν ενδιαφέρονται για λεφτά ρε και αμάξια και σπίτια όπως οι ελλεηνίδες.
Είναι αισθηματιάρες και ντόμπρες και ειλικρινείς !!!
Αν πεις σε μια ρουμάνα
"Να σου χαρίσω ένα iPhone5 και ένα vw polo
και να σε γαμάω από τον κώλο
για 6 μήνες ;;;;"
ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΝΑΙ ... ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ PIONEER το vw polo ......
Δεν είναι ελλεηνίδες οι ρουμάνες.