Νέα

Μακεδονία προδότες!!!!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 122K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Τελικά ποια θα είναι η κατάληξη στο θέμα της ονομασίας?

  • αρνητική

    Ψήφοι: 9 56,3%
  • θετική

    Ψήφοι: 2 12,5%
  • κοινά αποδεκτή λύση

    Ψήφοι: 4 25,0%
  • ΔΞ/ΔΑ

    Ψήφοι: 1 6,3%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    16

JFK!!!

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Μηνύματα
14
Like
0
Πόντοι
0
Ένα από τα εγκλήματα του ΚΚΕ ήταν και το παιδομάζωμα σε περιοχές της Μακεδονίας κατά τη διάρκεια του εμφυλίου. Χιλιάδες παιδιά αποχωρίστηκαν τις οικογένειές τους και βρέθηκαν πίσω από το σιδηρούν παραπέτασμα.       

Μια κατά προσέγγιση εικόνα δίνουν τα στοιχεία του ερευνητή (και καπετάνιου του ΕΛΑΣ, Θανάση Μητσόπουλου): Στην Αλβανία πέρασαν 3.300 παιδιά (σχεδόν όλα προωθήθηκαν σε άλλες χώρες), στη Βουλγαρία εγκαταστάθηκαν 2.000 παιδιά, στην Ανατολική Γερμανία 1.000 παιδιά. Από τη Γιουγκοσλαβία πέρασαν 12.000 παιδιά, αλλά τα περισσότερα μεταφέρθηκαν σε άλλες χώρες. Στην Ουγγαρία εγκαταστάθηκαν περίπου 2.000 παιδιά, στην Πολωνία 3.500 παιδιά, στη Ρουμανία 5.664 παιδιά, στην Τσεχοσλοβακία πάνω από 3.500 παιδιά και στην ΕΣΣΔ περίπου 1.000 παιδιά.

περισσότερα

Αυτά τα παιδιά σήμερα είναι Σκοπιανοί  >:(
 

jimmakos1971

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Μηνύματα
222
Like
0
Πόντοι
1
Αυτά τα παιδιά κατά συντριπτική πλειοψηφία έχουν επαναπατριστεί εδώ και χρόνια ή ζουν στις ανατολικές χώρες έχοντας Ελληνική εθνική συνείδηση καθώς πρόκειται για τα παιδιά των τότε ανταρτών.
Εξ άλλου τα περί δήθεν "παιδομαζώματος" είναι κλασσικό προιόν μετεμφυλιακής ακροδεξιάς προπαγάνδας που απόλυτα φυσιολογικά δεν δέχθηκε ποτέ κανένας σοβαρός ιστορικός.
Αναπαράγονται τελευταία ξανά μόνο στο διαδύκτιο από τα γνωστά ακροδεξιά σταγονίδια που εντελώς "τυχαία" νοσταλγούν τους ναζί ,την χούντα και κάνουν ρατσιστική προπαγάνδα.
 

Επισκέπτης
Το ποσοστό 50% αποχής υπολογίστηκε με βάση τους εγεγραμμένους στους εκλογικούς καταλόγους οι οποίοι όπως όλιι συμφωνήσαμε, δεν ήταν ακριβείς ή ενημέρωμένοι...
Ο επιεικης χαρακτηρισμος θα ηταν μη ενημερωμενοι,πρακτικα ηταν ανυπαρκτοι.
Άρα το ποσοστό της αποχής θα ήταν μικρότερο από το 50% και όχι από το 9,3% που υπολόγισε η επιτροπή...
Εδω ο str8 τα κανει ολα σουπα για να μην βγαινει ακρη:μια εμμεση λαθροχειρια.
 

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Μηνύματα
624
Like
16
Πόντοι
6
Φίλε VenomOne πολύ καλό link. Μοναδικός δάσκαλος ο Καργάκος και βέβαια όπως κάθε τι σημαντικό και ποιοτικό στην Ελλάδα είναι φωνή πλήρως απαξιωμένη και εξαφανισμένη από τη  χουντική και θολοκουλτουριάκη νομεγκλατούρα της ψευτοαριστεράς και του ψευτο-προοδευτισμού που ουσιαστικά μας κυβερνά.
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.255
Κριτικές
3
Like
1.435
Πόντοι
566
Αυτά τα παιδιά κατά συντριπτική πλειοψηφία έχουν επαναπατριστεί εδώ και χρόνια ή ζουν στις ανατολικές χώρες έχοντας Ελληνική εθνική συνείδηση καθώς πρόκειται για τα παιδιά των τότε ανταρτών.
Εξ άλλου τα περί δήθεν "παιδομαζώματος" είναι κλασσικό προιόν μετεμφυλιακής ακροδεξιάς προπαγάνδας που απόλυτα φυσιολογικά δεν δέχθηκε ποτέ κανένας σοβαρός ιστορικός.
Αναπαράγονται τελευταία ξανά μόνο στο διαδύκτιο από τα γνωστά ακροδεξιά σταγονίδια που εντελώς "τυχαία" νοσταλγούν τους ναζί ,την χούντα και κάνουν ρατσιστική προπαγάνδα.

1. Παιδομάζωμα το χαρακτηρίζει πρώην καπετάνιος του ΕΛΑΣ. 
2. Επαναπατρίστηκαν μετά από την κατάρρευση του κομουνισμού, δλδ μετά από 50 χρόνια !!!
3. Το ότι δεν υπάρχουν σοβαρά ιστορικά στοιχεία για τις συνθήκες αυτού του γεγονότος, οφείλεται στο ότι τα ιστορικά αρχεία του ΚΚΕ δεν είναι προσβάσιμα σε ιστορικούς.

Τώρα αν το 85% τουλάχιστον τον Ελλήνων (ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ - λοιπά) που καταδικάζει τον Κομουνισμό πιστεύεις ότι είναι ακροδεξιοί και φασίστες, τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα....   :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:   

Πάντως παρατηρώ ότι οι αριστεριστές αν και λίγοι κάνουν δυσανάλογα αισθητή την παρουσία τους, ακόμα και στο παρόν forum.......
 

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Μηνύματα
598
Like
1
Πόντοι
6
Ευχαριστώ για τα θετικά σχόλια συνφορουμίτη ProudToBeGreek.

Επίσης, για το θέμα του παιδομαζώματος από το ΚΚΕ κατά τον Εμφύλιο,
υπάρχουν δύο βιβία που τα έγραψε ο ΜΑΝΟΥΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ο οποίος τότε
ήταν κάτι σαν επικεφαλής αυτής της διαδικασίας (λεπτομέρειες δεν ξέρω) στέλεχος του ΚΚΕ.

Όποιοι ενδιαφέρονται για τα τότε γεγονότα (εκτός από άλλες πηγές) μπορούν να διαβάσουν
τα δύο βιβλία του μια και αυτός ήταν 'μέσα στα πράγματα' και μάλλον πρωταγωνιστής:

ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ

ΤΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ Η ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΠΑΧΘΕΝΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ

Για την αναφορά τέλος στον νύν Γκρούεφσκι και με όνομα 'προ-σλαβοποίησης' Γκρούιος ή Γκρούγιος
να θυμίσω οτι σε πολλά sites (και στη zougla.gr) είχε γίνει αναφορά οτι κατάγεται από το χωριό
Αχλάδα της Φλώρινας και το όνομα του παππού του υπάρχει σε μνημείο-ηρώο μια και ήταν πεσόντας
στον Ελληνο-Ιταλικό πόλεμο.

Το κακό από οτι βλέπω είναι οτι ακόμη η πρόσφατη ιστορία αντιμετωπίζεται από πολλούς με
ποδοσφαιρική λογική Παναθηναϊκός Ολυμπιακός.
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Ο Έλληνας Νίκος Γρούιος παππούς του Γκρούεφσκι
Πέμπτη, 17 Ιουλίου 2008, 13:24

Παναγιώτης Σαββίδης



Νίκολας Γκρούεφσκι, ο εθνικιστής πρωθυπουργός των Σκοπίων.

Νικόλαος Γρούιος, ο Έλληνας παππούς του, που γεννήθηκε στο χωριό Αχλάδα της Φλώρινας και σκοτώθηκε το 1940 στα βουνά της Αλβανίας, πολεμώντας τους Ιταλούς εισβολείς.

«Να έρθει εδώ ο κ. Γκρούεφσκι να δει το όνομα του παππού του, στο Ηρώο του χωριού. Πέθανε για την Ελλάδα κι όχι για τη «Μακεδονία», ήταν Έλληνας, όχι Σλάβος» λέει στη zougla.gr, υπερήλικας κάτοικος της Αχλάδας, που υπήρξε και συμμαθητής του παππού του Ν. Γκρούεφσκι.

Οι κάτοικοι του χωριού είναι εξοργισμένοι με τον Σκοπιανό πρωθυπουργό για τα όσα υποστηρίζει στην προκλητική επιστολή του προς τον Έλληνα ομόλογό του, για ύπαρξη «μακεδονικής» μειονότητας στην περιοχή της δυτικής Μακεδονίας.

«Είμαστε Έλληνες, είτε αρέσει στον κ. Γκρούεφσκι, είτε όχι», λέει νεαρός κάτοικος του χωριού, επισημαίνοντας πως αυτοί που δηλώνουν «Μακεδόνες» μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού. «Ας μας πουν, πού έκαναν τις περιουσίες τους», τονίζει με νόημα ο ίδιος.



Με το τέλος του εμφυλίου πολέμου, το 1949, η γιαγιά του και ο πατέρας του Ν. Γκρούεφσκι βρέθηκαν  στο έδαφος της σημερινής ΠΓΔΜ, ακολουθώντας τους κομμουνιστές μετά την ήττα τους. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη και στα Σκόπια, η γιαγιά του Ν. Γκρούεφσκι λάμβανε τη σύνταξη του ΟΓΑ από το ελληνικό κράτος, όπως λένε κάτοικοι της Αχλάδας.

Οι γονείς του Ν. Γκρούεφσκι χώρισαν, όταν ο σημερινός πρωθυπουργός των Σκοπίων, ήταν σε πολύ μικρή ηλικία. Ο ίδιος μεγάλωσε με τη μητέρα του, που δήλωνε φανατική «Μακεδόνισσα».

«Εδώ, είναι Ελλάδα. Ο κ. Γκρούεφσκι ή Γρούιος είναι καλοδεχούμενος να ‘ρθει στο χωριό μας και να δει το μέρος από το οποίο κατάγεται, να δει το χωριό όπου έζησε ο παππούς του, ο οποίος πέθανε για την Ελλάδα,» μας λέει κάτοικος του χωριού.

Μήπως στην απαντητική επιστολή που ετοιμάζει ο Κώστας Καραμανλής στον κ. Γκρούεφσκι, θα πρέπει να του υπενθυμίσει ότι στις φλέβες του ρέει ελληνικό αίμα;
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

Νίκολα Γκρούεβσκι
Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια


Ο Νίκολα Γκρούεβσκι
Ο Νίκολα Γκρούεβσκι (σλαβομακεδονικά: Никола Груевски, Nikola Gruevski) είναι πολιτικός και πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ.
Γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου 1970 στα Σκόπια. Κατάγεται από την Αχλάδα του νομού Φλώρινας της δυτικής Μακεδονίας, που είναι περιφέρεια της Ελλάδας. Η οικογένειά του είχε το επώνυμο Γρούιος. Ο παππούς Νικόλαος Γρούιος (1911 - 1940) πολέμησε ως στρατιώτης του Ελληνικού Στρατού κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου, πληγώθηκε στη μάχη και πέθανε στο στρατιωτικό νοσοκομείο Φλώρινας στις 19 Νοεμβρίου 1940. Το όνομά του είναι χαραγμένο στο ηρώο της Αχλάδας, μαζί με τους χωριανούς που σκοτώθηκαν στους Βαλκανικούς Πολέμους, στη μικρασιατική εκστρατεία και το Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο [[1]]. Έγινε Πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ στις 27 Αυγούστου 2006, μετά τη νίκη του κόμματός του, ВМРО-ДПМНЕ (VMRO-DPMNE), στις βουλευτικές εκλογές στις 5 Ιουλίου 2006.
Πίνακας περιεχομένων [Απόκρυψη]
1 Οικονομική πολιτική
2 Πρωθυπουργός
3 Εξωτερικές συνδέσεις
4 Παραπομπές
[Επεξεργασία]Οικονομική πολιτική

Στην κυβέρνηση του Λιούμπτσο Γκεοργκίεβσκι (Ljubco Georgievski) ήταν Υπουργός Οικονομικών, μέχρι το 2002. Ανάμεσα στα επιτεύγματά του όταν ήταν Υπουργός καταγράφεται και η ιδιωτικοποίηση της "Fenimak", ενώ προέβη και σε οικονομικές μεταρρυθμίσεις. Επίσης, εισήγαγε τον ΦΠΑ (18%) και υποχρέωσε τις επιχειρήσεις να εκδίδουν νόμιμες λιανικές αποδείξεις.
[Επεξεργασία]Πρωθυπουργός

Έπειτα από την ήττα του VMRO-DPMNE στις βουλευτικές εκλογές του 2002,ο Γκρούεβσκι προβλήθηκε ως ηγέτης υπέρ της ΕΕ. Το VMRO-DPMNE κέρδισε τις βουλευτικές εκλογές στις 5 Ιουλίου 2006 και έναν μήνα μετά σχημάτισε νέα κυβέρνηση, με νεανικό σχήμα.
Τον Ιούνιο του 2007 έλαβε μέρος σε συνάντηση κορυφής στα Τίρανα μαζί με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ και τους Πρωθυπουργούς της Αλβανίας και της Κροατίας.
Στις εκλογές που διεξήχθησαν τον Ιούνιο του 2008 κατάφερε να επικρατήσει άνετα και το κόμμα του κατέλαβε πάνω από τις μισές έδρες του κοινοβουλίου , η εκλογική διαδικασία όμως σκιάστηκε από βία και νοθεία κυρίως λόγω έριδας μεταξύ των αλβανικών κομμάτων της ΠΓΔΜ .
Ο Γκρούεβσκι έλαβε εντολή για σχηματισμό νέας κυβέρνησης στις 23 Ιουνίου του 2008[1] έπειτα από τη διεξαγωγή των πρόωρων βουλευτικών εκλογών τον ίδιο μήνα. Στις εκλογές αυτές το κόμμα του απέσπασε 63 επί συνόλου 120 εδρών στο Κοινοβούλιο.
Ο εντολοδόχος πρωθυπουργός Γκρούεβσκι και ο αρχηγός του μέχρι πρότινος αντιπολιτευόμενου αλβανικού κόμματος DUI ( Ένωση για την Δημοκρατική Ένταξη ) Αλί Αχμέτι, συμφώνησαν για το σχηματισμό κυβέρνησης, τον Ιούλιο του 2008.[2].
Η νέα κυβέρνηση εγκρίθηκε στις 26 Ιουλίου του 2008, με 78 υπέρ επί συνόλου 120 βουλευτών στη Βουλή της χώρας [3]
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.255
Κριτικές
3
Like
1.435
Πόντοι
566
Απόσπασμα από την 5η Ολομέλεια για να μην ξεχνιόμαστε....

"Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα 'δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει.Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού των. Ταυτόχρονα, οι Μακεδόνες κομμουνιστές πρέπει να προσέξουν τις διασπαστικές και διαλυτικές ενέργειες που ξενοκίνητα σοβινιστικά και αντιδραστικά στοιχεία αναπτύσσουν, για να διασπάσουν την ενότητα ανάμεσα στο μακεδονικό(σλαβομακεδονικό) και τον ελληνικό λαό, διάσπαση που μόνο τον κοινό τους εχθρό, το μοναρχοφασισμό και τον αμερικανοαγγλικό ιμπεριαλισμό θα ωφελήσει.Παράλληλα, το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ' τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σοβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα, που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης. Ο σλαβομακεδονικός και ελληνικός λαός μόνον ενωμένοι μπορούν να νικήσουν. Διασπασμένοι μόνον ήττες μπορούν να πάθουν. Γι' αυτό η ενότητα στην πάλη των δύο λαών πρέπει να φυλάγεται σαν κόρη οφθαλμού και να ενισχύεται και να δυναμώνει σταθερά και καθημερινά". ("Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ", τόμος 6ος, σελ. 337-338).
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
34
Πόντοι
366
Απόσπασμα από την 5η Ολομέλεια για να μην ξεχνιόμαστε....

"Στη Βόρεια Ελλάδα ο μακεδονικός (σλαβομακεδονικός) λαός τα 'δωσε όλα για τον αγώνα και πολεμά με μια ολοκλήρωση ηρωισμού και αυτοθυσίας που προκαλούν το θαυμασμό. Δεν πρέπει να υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι σαν αποτέλεσμα της νίκης του ΔΣΕ και της λαϊκής επανάστασης, ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, προσφέροντας σήμερα με το αίμα του για να την αποχτήσει.Οι Μακεδόνες κομμουνιστές στέκονται πάντα επικεφαλής στην πάλη του λαού των. Ταυτόχρονα, οι Μακεδόνες κομμουνιστές πρέπει να προσέξουν τις διασπαστικές και διαλυτικές ενέργειες που ξενοκίνητα σοβινιστικά και αντιδραστικά στοιχεία αναπτύσσουν, για να διασπάσουν την ενότητα ανάμεσα στο μακεδονικό(σλαβομακεδονικό) και τον ελληνικό λαό, διάσπαση που μόνο τον κοινό τους εχθρό, το μοναρχοφασισμό και τον αμερικανοαγγλικό ιμπεριαλισμό θα ωφελήσει.Παράλληλα, το ΚΚΕ πρέπει ριζικά να βγάλει απ' τη μέση όλα τα εμπόδια, να χτυπήσει όλες τις μεγαλοελλαδίτικες σοβινιστικές εκδηλώσεις και τα έργα, που προκαλούν δυσαρέσκεια και δυσφορία μέσα στο μακεδονικό λαό και έτσι βοηθούν τους διασπαστές στην προδοτική δράση τους, ενισχύουν το έργο της αντίδρασης. Ο σλαβομακεδονικός και ελληνικός λαός μόνον ενωμένοι μπορούν να νικήσουν. Διασπασμένοι μόνον ήττες μπορούν να πάθουν. Γι' αυτό η ενότητα στην πάλη των δύο λαών πρέπει να φυλάγεται σαν κόρη οφθαλμού και να ενισχύεται και να δυναμώνει σταθερά και καθημερινά". ("Επίσημα Κείμενα ΚΚΕ", τόμος 6ος, σελ. 337-338).
ανέλαβες σκορπιός στη θέση του σκορπιού;
 

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Μηνύματα
22.255
Κριτικές
3
Like
1.435
Πόντοι
566
... ο μακεδονικός λαός θα βρει την πλήρη εθνική αποκατάστασή του έτσι όπως το θέλει ο ίδιος, διαφωνείτε σε κάτι ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Επισκέπτης
Οποιοσδηποτε ΝΟΗΜΩΝ και ουδετερος ανθρωπος διαβασει το κειμενο θα διαπιστωσει οτι τα οσα λεει ειναι,στην τελικη,ηξεις αφηξεις.Και χωρις να υπολογισουμε οτι μερικους μηνες μετα η θεση αυτη πηγε περιπατο και αναιρεθηκε,το οτι παρθηκε κατω απο συγκεκριμενες συνθηκες κλπ.,κλπ.-ολα αυτα εχουν πολυ προσφατα ποσταριστει απο αλλα μελη,οποτε δεν υπαρχει λογος να επαναλαμβανομαι.

Ο Στεκας βεβαια δεν ειναι ουδετερος(Ελλην δεξιος με τις κλασσικες ψυχωσεις του Ελληνα δεξιου),και πολυ περισσοτερο δεν ειναι νοημων.
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.496
Κριτικές
61
Like
42.795
Πόντοι
22.785
Δυστυχως η Ελλαδα συμπεριφερθηκε σαν κομπλεξικος αγροικος
χωρις κανενα σοβαρο σχεδιο. :headbang: :headbang: :headbang:
Αντιδρασαμε πρωτα αλαλαζοντας :rockon: :rockon:
μετα μην μπορωντας να αποφασισουμε τι θελουμε να κανουμε με την ονομασια και ολη την ωρα αφηνοντας στα ματια της διεθνους κοινοτητας την ΠΓΔΜ να μοιαζει ηθικος νικητης η μικρη και ασταθης χωρα που αμυνεται στον πολυ πιο πλουσιο και αγενη γειτονα της. :tickedoff:
Δειξαμε οτι για μας η διεθνης κοινοτητα και η σεμνη διπλωματια μετραει μονο οταν θελουμε την βοηθεια των αλλων εναντια σε εναν δυνατοτερο γειτονα  αλλα οταν συγκρουομαστε με μια μικρη αδυναμη χωρα μετατρεπομαστε κατευθειαν σε μικροψυχο δυναστη................. :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Δυστυχως η Ελλαδα συμπεριφερθηκε σαν κομπλεξικος αγροικος
χωρις κανενα σοβαρο σχεδιο. :headbang: :headbang: :headbang:
Αντιδρασαμε πρωτα αλαλαζοντας :rockon: :rockon:
μετα μην μπορωντας να αποφασισουμε τι θελουμε να κανουμε με την ονομασια και ολη την ωρα αφηνοντας στα ματια της διεθνους κοινοτητας την ΠΓΔΜ να μοιαζει ηθικος νικητης η μικρη και ασταθης χωρα που αμυνεται στον πολυ πιο πλουσιο και αγενη γειτονα της. :tickedoff:
Δειξαμε οτι για μας η διεθνης κοινοτητα και η σεμνη διπλωματια μετραει μονο οταν θελουμε την βοηθεια των αλλων εναντια σε εναν δυνατοτερο γειτονα  αλλα οταν συγκρουομαστε με μια μικρη αδυναμη χωρα μετατρεπομαστε κατευθειαν σε μικροψυχο δυναστη................. :lheel: :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
σε τι ακριβως τους καταδυναστευσαμε δεν καταλαβα...
 

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
45.496
Κριτικές
61
Like
42.795
Πόντοι
22.785
σε τι ακριβως τους καταδυναστευσαμε δεν καταλαβα...
Για λογους καποιας ιστορικης ακριβειας  αλλα και για πρακτικους και οικονομικους λογους  νομιζω οτι η Ελλαδα ειχε ενα συμφερον να κατοχυρωσει το ονομα της σκετης Μακεδονιας και να αφησει την ΠΓΔΜ με κατι σαν “Σλαβομακεδονια” (το οποιο γεωγραφικα ειναι και ακριβες νομιζω).......................
Οχι τιποτε αλλο  αλλα εχω βαρεθει να πρεπει να εξηγω οτι οταν λεω πως καποιος φιλος μου ειναι “Μακεδονας” ειναι Ελληνας απο ελληνικη επαρχια  οχι σλαβοφωνος απο την ΠΓΔΜ.................
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Για λογους καποιας ιστορικης ακριβειας  αλλα και για πρακτικους και οικονομικους λογους  νομιζω οτι η Ελλαδα ειχε ενα συμφερον να κατοχυρωσει το ονομα της σκετης Μακεδονιας και να αφησει την ΠΓΔΜ με κατι σαν “Σλαβομακεδονια” (το οποιο γεωγραφικα ειναι και ακριβες νομιζω).......................
Οχι τιποτε αλλο  αλλα εχω βαρεθει να πρεπει να εξηγω οτι οταν λεω πως καποιος φιλος μου ειναι “Μακεδονας” ειναι Ελληνας απο ελληνικη επαρχια  οχι σλαβοφωνος απο την ΠΓΔΜ.................
συμφωνω αλλα δεν βλεπω πλεον τον νικολακη τον γρουιο να πιστευει τα ιδια...μαλλον γιατι παραφουσκωσαν τα μυαλα του καποιοι...ισως και γιατι μπορει να μιλαει και με τον θεο κι αυτος...


"Μέσω μέντιουμ οι Σκοπιανοί... τα λένε με τον Μ. Αλέξανδρο. Διαβάστε και φρίξτε με το άκρον άωτον της γελοιότητας και της άκρατης ανοησίας της είδησης". Σύμφωνα με την εφημερίδα, "ω της παραφροσύνης, της ανοησίας και της, εν κατακλείδι, απελπισίας. Πράγματι. Διότι, αφού φτάσαμε στο σημείο να είμαστε υποχρεωμένοι να αναγνώσουμε "είδηση", όπως αυτή που, από χθες "παίζει" στα δελτία ειδήσεων του Σκοπιανού ψευδοκράτους ότι ένα "μέντιουμ" ονόματι Stephen Hermann "βρίσκεται τελευταία σε καθημερινή επικοινωνία με τον Μέγα Αλέξανδρο", ε... τι άλλο απαιτείται για να παραφρονήσουμε και ν' απελπισθούμε;"
 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
We recognise the hard work and the commitment demonstrated by the former Yugoslav Republic of Macedonia1 to NATO values and Alliance operations.  We commend them for their efforts to build a multi-ethnic society.  Within the framework of the UN, many actors have worked hard to resolve the name issue, but the Alliance has noted with regret that these talks have not produced a successful outcome.  Therefore we agreed that an invitation to the former Yugoslav Republic of Macedonia will be extended as soon as a mutually acceptable solution to the name issue has been reached.  We encourage the negotiations to be resumed without delay and expect them to be concluded as soon as possible.

αποσπασμα απο τα πρακτικα του ΝΑΤΟ 3/4/2008
 

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.432
Like
25
Πόντοι
66
We recognise the hard work and the commitment demonstrated by the former Yugoslav Republic of Macedonia1 to NATO values and Alliance operations.  We commend them for their efforts to build a multi-ethnic society.  Within the framework of the UN, many actors have worked hard to resolve the name issue, but the Alliance has noted with regret that these talks have not produced a successful outcome.  Therefore we agreed that an invitation to the former Yugoslav Republic of Macedonia will be extended as soon as a mutually acceptable solution to the name issue has been reached.  We encourage the negotiations to be resumed without delay and expect them to be concluded as soon as possible.

αποσπασμα απο τα πρακτικα του ΝΑΤΟ 3/4/2008

Also, I'd like 2 gyros with tzatziki, without onions!!!!!!  :2funny: :2funny:
Σόρρυ gl αλλά δεν έχουνε πιάσει ακόμα οι 2 φραπέδες.....  :helpplea:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom