Νέα

Μαχαίρωσε ταξιτζή γιατί αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της

• Μέλος που άνοιξε το νήμα life97
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μαχαίρωσε ταξιτζή γιατί αρνήθηκε να κάνει σεξ μαζί της
27 August 2012 Διεθνή

Ο Nicolae Stan από τη Ρουμανία, ταξιτζής στο επάγγελμα, ισχυρίστηκε ότι μια μανιακή σωσίας της Αντζελίνα Τζολί του επιτέθηκε με μαχαίρι όταν εκείνος αρνήθηκε να… κάνει σεξ μαζί της για τρίτη φορά!

Ο ταξιτζής είπε στις αρχές ότι η εντυπωσιακή επιβάτης που ανέβηκε στο αυτοκίνητό του τον είχε ήδη αναγκάσει σε σεξουαλική επαφή δύο φορές απειλώντας τον με ένα μαχαίρι!

Η 30χρονη Luminita Perijoc του ζήτησε να τη βοηθήσει με τις αποσκευές της και όταν εκείνος μπήκε στο διαμέρισμά της του ζήτησε να κάνουν σεξ.

Εκείνος αρνήθηκε και τότε άρπαξε ένα μαχαίρι και του είπε να βγάλει τα ρούχα του.

Σύμφωνα με την αστυνομία η συμπεριφορά της Perijoc οφείλεται στο γεγονός ότι βρισκόταν υπό φαρμακευτική αγωγή.

Όσο για τον… άτυχο ταξιτζή… δηλώνει ότι η ζωή του πλέον έχει γίνει ανυπόφορη καθώς οι συνάδελφοί του τον κοροϊδεύουν επειδή αρνήθηκε να… ικανοποιήσει τις ορέξεις μια τόσο όμορφης γυναίκας.

«Είμαι χάλια. Όλοι μιλούν για μένα. Λένε ότι δε μπορούν να καταλάβουν πώς την απέρριψα, αλλά όσοι μιλούν δε γνωρίζουν πώς είναι να έχεις μπροστά σου μια τρελή η οποία σου φωνάζει και σε απειλεί με ένα μαχαίρι. Κοιτάζουν τις φωτογραφίες της και μετά εμένα και… πατάνε τα γέλια. Νομίζω ότι αν ήταν στη θέση μου με το μαχαίρι στο λαιμό τους θα έκαναν ότι έκανα κι εγώ ακόμη κι αν είχαν μπροστά τους τη Μις Ρουμανία» είπε ο Nicolae.

«Μου ζήτησε να τη βοηθήσω με τις βαλίτσες της και όταν ανέβηκα στο διαμέρισμά της με οδήγησε στην κουζίνα και απαίτησε να κάνουμε σεξ. Όμως δεν της έφτασε και ήθελε ξανά… Όταν αρνήθηκα μου επιτέθηκε και με ανάγκασε σε στοματικό έρωτα… αλλά παρόλα αυτά με μαχαίρωσε» πρόσθεσε.

Ο Nicolae κατάφερε να ξεφύγει όταν κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο και κάλεσε την αστυνομία από το κινητό του. Οι αστυνομικοί που τον συνόδευσαν στο νοσοκομείο ανέφεραν ότι είχε τουλάχιστον 6 σημάδια από μαχαιριές στο σώμα του.

Συνημμένα

• 90.jpg
    90.jpg
    14,5 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 91.jpg
    91.jpg
    29,2 KB · Εμφανίσεις: 34

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν γινονται αυτα ρεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
life97

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δεν γινονται αυτα ρεεεεεεεεεεεεεεε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Σου απαντω συμφωνα με τον τιτλο........Κι ομωs............. :grin: :grin: :grin:
Αυτοs κακωs εγινε ταξιτζηs.....Τουs ρεζιλεψε
Κακωs εγινε αντραs....Μαs ρεζιλεψε  :grin: :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Σου απαντω συμφωνα με τον τιτλο........Κι ομωs............. :grin: :grin: :grin:
Αυτοs κακωs εγινε ταξιτζηs.....Τουs ρεζιλεψε
Κακωs εγινε αντραs....Μαs ρεζιλεψε  :grin: :grin:
Κατσε εσυ με μια τρελη με μαχαιρι και ελα να μας τα πεις μετα ........

αν δεν σου εχει κρατησει κανα ενθυμιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
Harry Klynn - Taxi Kamaki

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

αν δεν σου εχει κρατησει κανα ενθυμιο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μητσο, σου εχει τυχει αναλογο περιστατικο;
Τρελανε μας τωρα...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Ταριφας ρε Μητσο. Τι περιμενες;
Κοτα λυρατη. Επρεπε να την πεσει σε πλανοδιο να της ξηγηθει αλμυρο φυστικι...

του ειχε κανει τσαμπουκα ταριφας κ ο μητσος του εσπασε τον προφυλακτηρα του ταριφαδικου

ετσι εχει δηλωσει

OP
OP
life97

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Θα υπεκυπτα φιλε.........Αφου δεν μπορω να αποφυγω τον βιασμο, θα καθομουνα να τον απολαυσω :grin: :grin:

...Κι αs μην εχω αδεια ταξι

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
του ειχε κανει τσαμπουκα ταριφας κ ο μητσος του εσπασε τον προφυλακτηρα του ταριφαδικου

ετσι εχει δηλωσει

Ρε μαλάκα, ή έχεις μνήμη ελέφαντα ή έχεις λιώσει στο pc σου (πιο πιθανό το δεύτερο). Εδώ θυμόσουν ότι είμαι Πειραιώτης

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
22
Πόντοι
66
Ρε μαλάκα, ή έχεις μνήμη ελέφαντα ή έχεις λιώσει στο pc σου (πιο πιθανό το δεύτερο). Εδώ θυμόσουν ότι είμαι Πειραιώτης
Οταν ησουν στρατο, εμεις καναμε ανασκοπηση και μελεταγαμε, δεν καθομασταν στη σκοπια να ακοθμε ipod...

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66

λαθος.

αλβανοπειραιωτης

που δεν ερχεσαι στα εβερεστ επειδη σε πηρε ο υπνος κ καλα  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Μπαρντόν;  :think:
Αγάμητε σπυριάρη, όλο μαλακίες είσαι κι εσύ κι ο ξαδερφούλης σου

δεν εχω σπυρακια λουζομαι με κλερασιλ κ πλενομαι με ουλτρεξ

τεχνικη 0.30 απο τον δασκαλο

ενα πραγμα σου λεω οτι μολις ξεκινησα καπνισμα  ;)

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
ξερετε ποσες φορες εχει αρνηθει ο ταξιτζης να κανει ερωτα με την γυναικα μου. Παρα πολλες ο βλακας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom