Νέα

Lyana (LadiesTours)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 0
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.023
Πόντοι
17.085
www.bourdela.com/city-tours/girls/lyana-ladiestours/]Lyana (LadiesTours)[/url]

APSOGOS
Φεβρουαρίου 17, 2007


Lyanna.
Μετα απο τετοια προσοντα ειπα να δοκιμάσω. Αφου μετα απο κόπους και αγωνες καταφερα να συνενοηθω για τον αριθμο του δωματιου της ενλόγω κυρίας (για να σας δοσω ενα παραδειγμα ο αριμος του δωματιου της ας πουμε οτι ειταν 105 ειχαν μπερδευτει μετακσι 501 και 105)
Ετοιμαζομαι λοιπον για την εν λογω συναντηση και βρισκομαι 10 λεπτα περιπου πριν την καθορισμενη ωρα εξω απο το δωματιο. χτυπαω την πορτα  και μου ανοιγει ενα κοριτσοπουλο γυρω στα 18(εκεινη επεμενε οτι ειναι 22 αλλα και 18 να ειταν δεν με χαλαγε) με 2 πρασινα ματακια μια μπλουζα να κρυβει 2 απο τα πιο τεραστια 'πεπονια ' που εχω δει ποτε και ενα φανταστικο χαμογελο. Με ρωτησε αν ειχα προβλημα στην ρεσεπσιον (για να πω την αληθεια ειμουν τυχερος και δεν ειταν κανεις εκει).Anyway για να περασουμε και στο παρασυνθημα  αρχισαμε το μπαλαμουτιασμα. Η πιπα της δεν ειταν αυτη που θα πεις επαγγελματικη (α ρε victoria) αλλα καταλαβενες οτι το ηθελε και το ευχαριστιοταν. μετα απο ενα πενταλεπτο απο γονυπετης και πεοθυλαζουσα (μην ξενχαμε και την ελληνικη βεβαιως βεβαιως!!!!) το γυρισαμε σε ενα υπεροχο 69. Το σωμα της δεν ειταν εκεινο που θα εβρισκες σε ενα μοντελο ειχε καπια μικρα πιασιματακια αλλα οχι τετοια που θα την ελεγεσ γεματη ζουμπουρλουλα κτλ κτλ.... Η νεαρα την καταεβρισκε και αυτο φαινοταν και απο τις μικρες κραβγουλες που εβγαζε αλλα και απο το πως τον εγλυφε... μετα απο κανα 15λεπτο αλληλογλιψιματος ειρθε η ωρα για τον βαλω στο ξυρισμενο μουνακι της που ειταν  ειδη μουσκεμα. Και εκει φανηκε οτι ειταν η πρωτη της φορα στο επαγγελμα αφου δεν ηξερε να βαλει το προφυλακτικο. Εχυσα σχεδον μετα απο αυτη (και εχυσε πραγματικα γιατι ο πουτσος μου εγινε μουσκεμα και εκεινη δαγκωνε τα χειλια της) Δεν προλαβα να βγαλω την καποτα και με πλακωσε στα γλοσσοφιλα,και εβαλε το χερι μου να τησ χαιδεωει το μουνακι και την κολοτριπιδα   γαιτι αυτο την καβλονε τρελλα.αφου λοιπον αφησε το χερι μου να την χαιδευει εκει χαμηλα εκεινη αρχισε να με γλυφει ξανα λεγοντας μου οτιι θελει να την ξαναγαμισω και με παρακαλεσε να τις χτυπαω τα κολομερια για τι ειταν κακο κοριτσι και ειτηελε να την τιμωρησω. αφου λοιπον μου τον ξανασηκωσε(πραγμα καθολου δυσκολο) γυρισε στα 4 και γυρισε να την παρο πισοκολητα
το τι σφαλιαρα επεσε στα κολομαγουλα το τι μαλλι τις τραβαγα αλλο να  σας λεω!!!!!Σε ενα σημειο γυρανει το προσοπακι τις και μου ζηταει να της γαμισο το κολαρακι γιατι τισ αξιζει να γαμιετε απο κολο. ΚΥΡΙΟΙ  η φιλη μας ειταν πολι στενη και με ζορισε αρκετα να μπω αλλα μπηκα. αφου εχυσα στην κολαρα της μεσα και εξουθενομενος πλεον αραξα απανω στις βυζαρες της. Πιανοντασ τησ λοιπον την κουβεντα εμαθα οτι ειμουν το μοναδικο ραντεβου που περασε επανω αφου τους αλλους (κατα τα λεγομενα της παντα) δεν τους αφησανε !!!!???????? ισως ετσι εξηγητε και το μηνυμα που πηρα απο το πρακτοριο αν μπορουσα να το κανο outcall.
Για να συνοψησουμε λοιπον:
εμφανιση 8/10
συμετοχη 10/10(και 20/10 τηα εβαζα)
vfm 9/10




andreoug
Φεβρουαρίου 21, 2007


Lyana απο Ladytours
21/2 2h outcall
CIM/CIF no
Anal, easily
Multiple balls allowed, quite a few.

Η αγαπημενη μου local ηταν περιοδευουσα, οι πιπες που μου πηρε δεν ηταν ακετες οποτε,

Μετα φόβου λόγω χαζού πρακτορείου ( μόνο ηλίθιος θα εκλεινε για citytour το συγκεκριμένο μικρο hotel , αν και μετα το αλλαξαν) ειπα να δοκιμασω.

Σαν να γαμας την καυλωμενη ζουμπουρλουδικη 20χρονη Λιθουανη τουριστρια που γνωρισες στις διακοπες. Καθολου κακη εμπειρια, αλλα

+ Στοιχειωδη Αγγλικα, αλλα προσπαθει φιλοτιμα, συμμετεχει απο αρκετα ως πολυ, για μενα συναγωνιστες καλη προς πολυ καλη πιπα, CIM/CIF οχι, αλλα το καθαριζει το εργαλειο. Γενικα παραδεχομαι την πουτανα που σταματω να γαμαω απο τον κωλο οταν βαριεμαι εγω και οχι εκεινη. Πολλα κιλα βυζος. Και PSE και GFE και ολα καλα, αλλα καλυτερα στην αρχη της ημερας και του tour.

- Σχετικα Πλαδαρη για 22χρονη, μου κατερρευσε υστερα απο 1,5 ωρα συνεχους σεξ χωρις διαλειμμα, οταν συνειδητοποιησε οτι εχει αλλα 2 ραντεβου.

Την ειδα στραβωμενη με το πρακτορειο ( πρεπει να ειναι πολυ μαλακες ).

Ποιος ρε σεις την πηγε Τερζη το Σαββατο? Και ποιος τρελος την εκλεισε για 20ωρο !!!!!! αυριο ? Escorts  κλεινουμε για ημέρα, όχι 22 χρονο βλαχακι απο το Καουνας ( U know Zalgiris ). Θα κοψει φλεβες οποιος ειναι.




underwater111
Μαρτίου 31, 2007


Μόλις γύρισα από Lyana

Καταρχήν να επιβεβαίωσω ότι ο φίλος που αναφέρει τα αρνητικά σχόλια είναι αληθινός σ' αυτά που λέει.  Και η ίδια μου είπε πως είχε ένα άσχημα ραντεβού χθές.  Γιατί δεν τσούλησε μεταξύ τους είναι άλλο θέμα.  Εγώ από τη μερία μου θεωρώ απαραίτητο να τον επιβεβαιώσω γιατί είμαι ο πρώτος που τον αμφισβήτησε.

το δικό μου ραντεβού μαζί της κύλησε υπέροχα.  Όπως έχουν αναφέρει άλλοι πριν, δεν είναι θεά εμφανισιακά, αλλά είναι πολύ πρόσχαρη, και έχει 2 απίστευτους βύζους που θέλεις να παίζεις συνέχεια μαζί τους.

Διάρκεια ραντεβού 1 ώρα.  3 πήδους και όλοι με CIM !!  Μου έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι ενώ είναι μικρή σε ηλικία (όχι πάνω από 19 θα έλεγα) και το ραντεβού ξεκινάει με πολύ GFE attitude (γλώσσοφιλα, μπαλαμούτιασμα κλπ) καταλήγει (και ανάλογα πόσο θα καυλώσει) σε PSE.  

Στα πολύ θετικά της η πίπα deepthroat μέχρι δακρύων, το facefuck, και φυσικά οι σφαλιάρες στα κωλομαγουλα και το τράβηγμα μαλιών κατά τη διάρκεια του πισοκολλητού που δέιχνει να απολαμβάνει τρελλά!!!!

Επαναλμβάνω όμως : δεν είναι θεά.  Είναι το κορίτσι της διπλανής πόρτας που όμως έχει απίστευτα βυζιά....

Αυτά και ξανά συγνώμη από τον συνάδελφο για την αμφισβήτη.  Καμία φορά είμαστε (είμαι) παραπόνο πονηροί από ότι θα έπρεπε (εξάλλου ο αριθμός δωματίου που δίνει είναι ο σωστός).




talos43
Απριλίου 03, 2007


λοιπόν έχουμε και λέμε...review για lyana....πρόσωπο γλυκό συμπαθητική φατσούλα...7/10,....σώμα δεν λέει πολλά πράγματα, λίγο γεματούλα χωρίς κάτι το ιδιαίτερο,μεγάλο στήθος κρεμαστό [για τους λάτρες] και κυρίως χωρίς κώλο.....5/10,........GFE άψογο πολύ γελαστή το πιο δυνατό της χαρτί...9/10........πίπα μέτρια όχι κάτι το ιδιαίτερο απλά αποδεκτή.....7/10,..πήδημα μέτριο με μέτρια συμμετοχή, πρόθυμη αλλά όχι κάτι παραπάνω,καλά κουνήματα στο αποπάνω,λοκό προσπαθει να το αποφύγει...6,5/10...........εν κατακλείδι...αν θέλετε να χαλαρώσετε από το στρές με ένα απλό πήδημα και καλή παρέα προτείνεται..αν θέλετε σεξ με την έννοια της λέξης μακρυά......ένα καλό παιδάκι είναι και τίποτα περισσότερο...πάντα προσωπική γνώμη......




giorgospapa
Απριλίου 04, 2007


σε διωρο που τελειωσε πριν λιγες ωρες με τη lyana απο ladiestours εχω να πω τα εξης..
η κοπελα δεν εχει σχεση με τις φωτο στο σαιτ, το λεει και η ιδια οτι ειναι πειραγμενες με photoshop. κανει λιγο σε κοριτσι της διπλανης πορτας οπως αναφερθηκε, ειδικα οταν φορεσε ενα τζινακι για να κατεβουμε για εναν γρηγορο καφε και διαλειμα.
κανει υπεροχη πιπα με deep throat και face fuck που σε απογειωνει, οπως ανεφερε κι ενα παληκαρι πριν 2-3 μερες.
εχει απιστευτα βυζια, που θελεις να της αλλαζεις συνεχως στασεις για να δεις το σχημα που θα παιρνουν πότε ετσι και πότε αλλιως.
εχει ενα διαρκες χαμογελο στο προσωπο της.
στα τεσσερα αντεχει αρκετα τα απαραιτητα σκαμπιλια και οταν ανεβαινει απο πανω δειχνει να εχει μεση πολυ δουλεμενη.
παρα τα αρνητικα σχολια (φωτοβολιδα) που ακουστηκαν απο ενα παληκαρι και με εκαναν να παω λιγο περισοτερο ''υποψιασμενος'', πρεπει να πω οτι η κοπελα δεν χαλαει χατηρια, ειναι πολυ ευπλαστη και το full service που υποσχεται το δινει αδιαμαρτυρητα.




k15v15
Μαΐου 04, 2007


Lyanna (Ladiestours), 1h
Πολύ καλή συννενόηση με γραφείο, κανένα πρβλ με ξενοδοχείο. Η Lyanna μοιάζει με τις φωτογραφίες, προσφέρει ό,τι υπόσχεται και προσπαθεί να πετύχει customer satisfaction. ʼξιζε για άλλη μία ώρα. 7/10




SANIM
Σεπτεμβρίου 19, 2007


Απλα μια προσωπικη εμπειρια απο το θαυμαστο κοσμο του ladies (τι να κανω γερασα και μυαλο δεν εβαλα!!)  αρχες καλοκαιριου ραντεβου 4 ωρες!!! με LYANA (110 CM μπαλονια,αδυναμιες ειναι αυτες!!!) αλλα ΤΖΙΦΟΣ!! μη το ενα....μη το αλλο....και το αποκορυφωμα....μου ειπε οτι ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ!!!!! μετα απο μια ωρα φιλοτιμης προσπαθειας ξεψαρωματος την ξεπροβοδισα ευγενικοτατα και της ζητησα να κρατησει 100 ευρω(ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ) στην αρχη εδειξε αρνητικη κατι μου ειπε για ορους του γραφειου και παπαριες,ηθελε 300!!!!! λιγο ομως οτι ειμαι αρκετα πειστικος και συζητησιμος(1,91..107 κιλα....με παληο ψωνιο την γυμναστικη) ολα μια χαρα τελικα!!!!
 
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom