Νέα

Κάτοικος κέντρου Αθήνας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Lemmy13!!!!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Ο καθένας μας κάνει τα κουμάντα του.

Η ουσία είναι, οι περισσότεροι εύκολα έρχονται στην Αθήνα, και δύσκολα φεύγουν. Κάτι είτε τους αρέσει, είτε τους κρατάει εδώ.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297

Η ουσία είναι, οι περισσότεροι εύκολα έρχονται στην Αθήνα, και δύσκολα φεύγουν. Κάτι είτε τους αρέσει, είτε τους κρατάει εδώ.
Δεν έρχονται...όσοι ήταν, αυτοί μένουν .
Ελάχιστες οι εξαιρέσεις...κυρίως ένστολοι και λάθρο.
Μέχρι την δεκαετία του '80 ήταν που μαζικά έρχονταν στην Αθήνα.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Δεν έρχονται...όσοι ήταν, αυτοί μένουν .
Ελάχιστες οι εξαιρέσεις...κυρίως ένστολοι και λάθρο.
Μέχρι την δεκαετία του '80 ήταν που μαζικά έρχονταν στην Αθήνα.

Λες, ε; Δεν είμαι βέβαιος.

Έχω την εντύπωση, ότι η πρωτεύουσα συνεχίζει να απορροφά τα κορίτσια από την επαρχία.

Πολλές τους έρχονται στην Αθήνα, βρίσκουν και γαμπρό, και μόνο για διακοπές γυρνάνε πίσω στο χωριό.

Εγγρ.
25 Αυγ 2023
Like
943
Πόντοι
81

Έχω την εντύπωση, ότι η πρωτεύουσα συνεχίζει να απορροφά τα κορίτσια από την επαρχία.

Πολλές τους έρχονται στην Αθήνα, βρίσκουν και γαμπρό, και μόνο για διακοπές γυρνάνε πίσω στο χωριό.
ουτε για διακοπες στο χωριο,αυτα ηταν στα 90ς..η Ελλεινιδα με το ινσταγκραμικο συνδρομο της αιωνιας μπεμπεκας κ το #ολο το χρονο summer time,κτλ μπουρδες πανε κυκλαδες#ολο

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656

Κοιτα,αν κάποιος πάει Αθήνα,βρει δουλειά-γκόμενα,φτιάξει κύκλο,συν φυσικά όλες τις άλλες επιλογές που υπάρχουν εκεί,προφανώς θα'ναι καλά.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297

Δεκτόν για τις γυναίκες...εγώ εστίασα στην πλευρά των ανδρών.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Κοιτα,αν κάποιος πάει Αθήνα,βρει δουλειά-γκόμενα,φτιάξει κύκλο,συν φυσικά όλες τις άλλες επιλογές που υπάρχουν εκεί,προφανώς θα'ναι καλά.
To θέμα είναι :Σε ποια ηλικία θα ξεκινήσουν αυτά;
Πιτσιρικάς που περνάει Αστυνομία η Λιμενικό ..ο.κ....τυπος που περνάει στα 35 μέσω ΑΣΕΠ σε κάποιο υπουργείο ...πιο πιθανό είναι να μείνει πάλι μόνος γιατί σε τέτοια ηλικία όλοι λίγο πολύ έχουν φτιαχτεί κοινωνικά και οικονομικά.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Η παράδοση των μαζικών εξόδων για τριήμερα και διακοπές είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής σε κεντρικά σημεία στην Αθήνα.

Δε νοείται άνθρωπος, που είναι 365 μέρες το χρόνο προσκολλημένος στην πόλη.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656

Γι'αυτές είναι εύκολο γιατί βρίσκουν εύκολα γκόμενους.Και μονη της εντελώς να έρθει η άλλη στην Αθήνα χωρις να ξέρει κανέναν,λιγο να ψαχτεί,βρίσκει κατευθείαν.

Ενώ ο άντρας αν πάει χωρις να ξέρει κανέναν...πρέπει να βρει δουλειά...να φτιάξει κύκλο...να έχει τύχη...και πάλι παίζεται αν θα βρει καμία

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656
To θέμα είναι :Σε ποια ηλικία θα ξεκινήσουν αυτά;
Πιτσιρικάς που περνάει Αστυνομία η Λιμενικό ..ο.κ....τυπος που περνάει στα 35 μέσω ΑΣΕΠ σε κάποιο υπουργείο ...πιο πιθανό είναι να μείνει πάλι μόνος γιατί σε τέτοια ηλικία όλοι λίγο πολύ έχουν φτιαχτεί κοινωνικά και οικονομικά.

Δεν είπα ότι είναι εύκολο.Παίζει μεγάλο ρόλο το εργασιακό περιβάλλον.Αν δεν υπάρχει απο εκεί δυνατότητα γνωριμιών,κλαφτα Χαραλαμπε

Είπαμε,για τον άντρα είναι δύσκολα τα πράγματα,ελάχιστο το διαθέσιμο μουνί μετά τα 30-35...

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Είπαμε,για τον άντρα είναι δύσκολα τα πράγματα,ελάχιστο το διαθέσιμο μουνί μετά τα 30-35...

Εντάξει, πραγματικά δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα. Πολλές οι ελεύθερες πουτσνίτσες της νύχτας, που ψάχνονται για πούτσο.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Δεν είπα ότι είναι εύκολο.Παίζει μεγάλο ρόλο το εργασιακό περιβάλλον.Αν δεν υπάρχει απο εκεί δυνατότητα γνωριμιών,κλαφτα Χαραλαμπε

Oι αστυνομικινες είναι οι πιο όμορφες ένστολες...
Και πάλι όμως αν κυνηγάνε ανώτερους η πιο φραγκατους ,ένας νεαρός αστυνομικός μπορεί να μην βρει συναδελφισες του να ταιριάξουν.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εντάξει, πραγματικά δεν είναι τόσο δύσκολα τα πράγματα. Πολλές οι ελεύθερες πουτσνίτσες της νύχτας, που ψάχνονται για πούτσο.
Στα σοσιαλ μύδια, μπορεί...στην πραγματική ζωή, όχι .

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.855
Πόντοι
3.656

Καμια δεν ψάχνεται τύπε

Ποσο μάλλον με αγνώστους γύρω της

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.987
Πόντοι
9.297
Νταξει νομίζω δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα..για έναν άντρα είναι δύσκολο να βρει γκόμενα έτσι χωρίς παρέες χώρις κονέ και κύκλο..νταξει άμα του αρέσει μόνο να παίρνεις μάτι τις ξεβρακοτες ελλεινιδες στο κέντρο της Αθήνας καλά είναι..αλλά και πάλι Αθήνα οι γυναίκες είναι όλες φεμιναζι λεσβίες και δεν μιλάνε σε κανέναν άμα δεν τον ξέρουνε..πως θα βρεις γκόμενα και για one night stand κιόλας όπως λες?
Moνο αν πας σε κανένα γυφτολα'ι'καδικο και βρεις καμμία πλεμποσαβουρα σουρωμενη και έτοιμη για όλα.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Νταξει νομίζω δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα..για έναν άντρα είναι δύσκολο να βρει γκόμενα έτσι χωρίς παρέες χώρις κονέ και κύκλο..νταξει άμα του αρέσει μόνο να παίρνεις μάτι τις ξεβρακοτες ελλεινιδες στο κέντρο της Αθήνας καλά είναι..αλλά και πάλι Αθήνα οι γυναίκες είναι όλες φεμιναζι λεσβίες και δεν μιλάνε σε κανέναν άμα δεν τον ξέρουνε..πως θα βρεις γκόμενα και για one night stand κιόλας όπως λες?

Λέω ένα παράδειγμα από πενήντα. Είσαι κάθε λίγο και λιγάκι στου Ψυρρή, κι εκεί γύρω, κινείσαι στα μπαρ, γνωρίζεις κόσμο και κάθονται
καταστάσεις. Ναι, κάτι θέλει, δε λέω, και πάντα παίζουν και τα σόσιαλ μαζί, επειδή σε πρώτη φάση, το μόνο που κάνεις συνήθως είναι, να ανταλλάξεις ένα ίνστα.

Για να βγει one night stand, καλά είναι να έχεις πρόσβαση σε χώρο κάπου στο κέντρο. Ας έχεις μόνο και τα κλειδιά του σπιτιού ενός φίλου σου, που δεν είναι όλη την ώρα εκεί. Άμα είναι να μπεις σε αυτοκίνητο, να πας αλλού μακριά, συχνά χαλάει η φάση.

Είναι πολλοί τύποι, που το δουλεύουν ωραία το κέντρο. Δεν πέφτεις αποκλειστικά στις βολεμένες κουκλίτσες των προαστίων, γνωρίζεις και κορίτσια/γυναίκες που έχουν δουλειές στο κέντρο. Άλλη είναι μεσίτρια , άλλη δουλεύει σε μαγαζί κλπ. κλπ.

Εμένα μου αρέσει, όταν είμαι εκεί.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556
Ναι έτσι μποριει αλλά για ποιο λόγο να βρεις γκόμενα μόνο αθηνα?άμα τη πέφτεις αβερτα μπορείς να βρεις γκόμενα και Θεσσαλονίκη και Πάτρα και Λάρισα.ισια ίσα που οι επαρχιακές πόλεις είναι πιο μικρές και δεν θες ούτε αμάξι.ενταξει Θεσσαλονίκη θες αμάξι αλλά τα μούνια πάνε κεντρο Λαδάδικα Ναυαρίνου βαλοριτου και γύρω από το πανεπιστήμιο.αυτατα που λέει ο σαντμαν ότι δε μπορεί να βρει γκόμενα στη Θεσσαλονίκη αλλά θα βρει στην Αθήνα είναι δικαιολογίες..

Ισχύει κάπου αυτό που λες, πιστεύω. Από την άλλη, στην επαρχία, μωρέ, παίζει άλλη μούρη, επειδή κοιτάνε και τι θα μαθευτεί. Αλλά δεν ξέρω κιόλας ακριβώς, πως είναι, πες, στη Λάρισα.

Στην Αθήνα, κι ειδικά στο κέντρο, είμαστε «δεν σε ξέρω, δε με ξέρεις». Δεν έχει τόσες ηλικιωμένες Κατίνες να παρακολουθούν τι παίζει.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.846
Πόντοι
3.556

Μέρες που η Αθήνα αδειάζει, κι όλοι μας την κάνουμε για εξοχικά, παραλίες, νησιά, χωριά, βουνά.

Καλές διακοπές !

BisexualWannabe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2023
Like
3.821
Πόντοι
456

Μέρες που η Αθήνα αδειάζει, κι όλοι μας την κάνουμε για εξοχικά, παραλίες, νησιά, χωριά, βουνά.

Καλές διακοπές !
Αθήνα-Αύγουστος....ίσως η καλύτερη πόλη της Ελλάδας και συνεπώς της Ευρώπης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom