Νταξει νομίζω δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα..για έναν άντρα είναι δύσκολο να βρει γκόμενα έτσι χωρίς παρέες χώρις κονέ και κύκλο..νταξει άμα του αρέσει μόνο να παίρνεις μάτι τις ξεβρακοτες ελλεινιδες στο κέντρο της Αθήνας καλά είναι..αλλά και πάλι Αθήνα οι γυναίκες είναι όλες φεμιναζι λεσβίες και δεν μιλάνε σε κανέναν άμα δεν τον ξέρουνε..πως θα βρεις γκόμενα και για one night stand κιόλας όπως λες?
Λέω ένα παράδειγμα από πενήντα. Είσαι κάθε λίγο και λιγάκι στου Ψυρρή, κι εκεί γύρω, κινείσαι στα μπαρ, γνωρίζεις κόσμο και κάθονται
καταστάσεις. Ναι, κάτι θέλει, δε λέω, και πάντα παίζουν και τα σόσιαλ μαζί, επειδή σε πρώτη φάση, το μόνο που κάνεις συνήθως είναι, να ανταλλάξεις ένα ίνστα.
Για να βγει one night stand, καλά είναι να έχεις πρόσβαση σε χώρο κάπου στο κέντρο. Ας έχεις μόνο και τα κλειδιά του σπιτιού ενός φίλου σου, που δεν είναι όλη την ώρα εκεί. Άμα είναι να μπεις σε αυτοκίνητο, να πας αλλού μακριά, συχνά χαλάει η φάση.
Είναι πολλοί τύποι, που το δουλεύουν ωραία το κέντρο. Δεν πέφτεις αποκλειστικά στις βολεμένες κουκλίτσες των προαστίων, γνωρίζεις και κορίτσια/γυναίκες που έχουν δουλειές στο κέντρο. Άλλη είναι μεσίτρια , άλλη δουλεύει σε μαγαζί κλπ. κλπ.
Εμένα μου αρέσει, όταν είμαι εκεί.