Νέα

Luisa Damata

• Μέλος που άνοιξε το νήμα man27forsex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Παιδια στο παρακατω συνδεσμο
εχει απιστευτες φωτο και βιντεο της luisa damata , στριπερ απο Lido Palace. Εχει και το email της.

Πιστευω πως η γκομενα θα κανει και βιζιτες. Ξερει κανις συναγωνιστης κατι σχετικο?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Η Luisa δυστηχώς ΔΕΝ κάνει βίζιτες! Προσπαθεί να βγάλει χαρτιά... και γι' αυτό ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΠΟΛΥ !!!
Την ξέρω απ' όταν είχε πρωτοέρθει στην Ελλάδα, τότε έκανε σπέσιαλ πρόγραμμα, αλλά τώρα έχει σταματήσει τα extra... όμως παίζει φραπέ στο Lido όπου κάνει strip.
Hμουν από τους τυχερούς που πρόλαβαν και την έχουν πάρει παλιά... κάνει ΦΟΒΕΡΟ τσιμπούκι και γαμιέται πολύ ωραία κι απ' τον κώλο...

OP
OP
M

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
κριμα γαμωτο. εγω παντως θα κανω μια υστατη προσπαθεια μεσω email...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
η λουιζα παντως δινει και γλυφομουνι(για λιγο,ετσι?μην παρεξηγηθω!) πανω στον χορο στον πριβε χωρο του μαγαζιου!θα δοκιμασω με καποτα μηπως παιρνει και πιπα ή δινει και μουνακι!

nectar

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
533
Πόντοι
6.065
ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ Η ΛΟΥΙΖΑ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ ΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΟ PATHFINDER ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ.ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ , ΜΙΛΗΣΑ ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΓΕ 150Ε.ΔΕΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑ ΟΜΩΣ.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum.

Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου.

Ευχαριστώ

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Συναγωνιστές καλημέρα

Με τη Luisa ειχα μιλήσει πριν αρκετούς μήνες στο MSN όπου και μου είχε δώσει τηλ. και μου είχε πει για 200 euro minimum για 1-1.5 ώρα σε hotel (ωστόσο το θεώρησα υπερβολικό και δεν προχώρησα). Πάντως μου είχε πει ότι στο Lido κάνει και πίπα μέχρι τέλους ... Vasos δεν ξέρω αν το σταμάτησε πια ή όχι (καθώς δεν το έχω καν επισκεφτεί το μαγαζί).

ultramarine

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2006
Κριτικές
31
Like
470
Πόντοι
291
Καλημέρα παιδες....

Με την Luisa επικοινώνησα (με email) για τρίτη φορά, και ΞΑΝΑ μου είπε να πάω να την βρω στο μαγαζί που δουλεύει.... Δεν νομίζω ότι πλέον παίζει κάτι άλλο, όπως και τον τελευταίο 1 χρόνο που έχουμε προσπαθήσει....
Γνώμη μου είναι οτι προσαθεί να τραβήξει πελάτες για το μαγαζί με "υπόδειξη" του μαγαζιού... Μακάρι να κάνω λάθος...
Πίπα έχει κάνει σε κανέναν στο Lido ??? Ο τυχερός να σχολιασει...

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Καλημέρα παιδες....
Με την Luisa επικοινώνησα (με email) για τρίτη φορά, και ΞΑΝΑ μου είπε να πάω να την βρω στο μαγαζί που δουλεύει.... Δεν νομίζω ότι πλέον παίζει κάτι άλλο, όπως και τον τελευταίο 1 χρόνο που έχουμε προσπαθήσει....
Γνώμη μου είναι οτι προσαθεί να τραβήξει πελάτες για το μαγαζί με "υπόδειξη" του μαγαζιού...

Ετσι είναι... τα έχω ξαναγράψει αναλυτικά άλλωστε ποιό πάνω αλλά και στο παλιό Forum...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom