Δηλαδη οι γυναικες ειναι ξεφτιλισμενες επειδη προτιμησαν τον πουτσο του αραπη απο τον δικο σας;Πολύ άτιμη, αφιλότιμη και ζωώδη ράτσα! Μικρή χώρα με μεγάλα ...μουνόπανα!
Γνώρισα πέρσι κάτι Λιθουανές που κάνουν πρακτική σε οδοντιατρεία στη Ρόδο μέσω ενός φίλου! Φέτος πριν έρθουν μου ζήτησε η μια που κράτησα επαφή αν μπορώ να της βρω σπίτι για 2 μήνες! Σε μια περίοδο που όλοι νοικιάζουν με τη μέρα κατάφερα αυτό που δεν μπορούσαν άλλοι που τις ξέραν καλύτερα να τους βρω καλό σπίτι σε καλή τιμή! Αυτό ήταν στα πλαίσια της φιλοξενίας και των φιλικών σχέσεων που θα μπορούσα να το κάνω σε κάθε φίλο ή τουρίστα αλλά έχοντας και ευχάριστες αναμνήσεις απο τη χώρα! Βέβαια σαν "ωραία μουνιά" όπως είναι εμφανισιακά(σάπιες απο μέσα) είχαμε στο μυαλό πως μπορεί να γαμήσουμε(όχι απαραίτητα γιατί βρήκαμε σπίτι)!
Είναι λοιπόν ήδη ένα μήνα εδώ η τετράδα απο τα μαλακισμένα και την μαλακισμένη την είδα μια φορά για 3 λεπτά που μου έφερε ένα ...μαγνητάκι και ένα γλυκό Sakotis που το έφτιαξε η ίδια...Μετά block και στο κινητό αναίτια και χωρίς καν να ενοχλώ!
Με τον φίλο μου όμως ακόμα πιο τραγικά... που μπροστά του η μια μεθυσμένη αρπάει έναν Μαυρο κατράμι ιδρωμένο βρωμιάρη και σχεδόν τον ...βίασε! Ποιά??? Η "κυρία" που ένα χρόνο είναι μην μου άπτου ...
Ο φίλος δεν θέλει ούτε να τον ακουμπάνε(δεν έχει ανάγκη, διότι εκεί που δουλεύει τρώει Σκανδιναβές καλά) και εγώ παρακαλάω να μην τις πετύχω στο δρόμο ούτε τυχαία διότι θα τις ξεφτιλίσω !
Ότι πιο χαμηλό επίπεδο έχουμε δει ...Τις αναφέρουμε υποτιμητικά για τι όρια μπορεί να φτάσει η ανθρώπινη ξεφτίλα!
Αφου το νησι σας ειναι παραδεισος για τη γυναικα. Οποιον πουτσο γουσταρει τον αρπαζει.
Γιατι επρεπε να ασχοληθουν με τους δικους σας; Μην απαντησεις οτι δεν ηταν αυτο που σας πειραξε, γιατι αν ηταν τιποτα χοντρες, ουτε θα ασχολιοσασταν.
Και γιατι εγραψες την κλαψα σου στο θρεντ της Λιθουανιας και οχι σε θρεντ για τη Ροδο; Κομπλεξικοι νησιωτες.