ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
Πάμε παρακάτω...
8 μήνες νταραβέρι,με την τυπισσα να εχει μόλις επιστρέψει το δαχτυλίδι αρραβώνων στον Λιθουανό 6χρονη σχέση της.
Εγώ στην αρχή μαλακιζόμουν ταυτόχρονα στο Tinder,μετά το έφαγα το σώτο και πήγα να ασχοληθώ μόνο μαζί της.
Κυκλοθυμία..Δεν ήξερε αν θέλει να γυρίσει στον πρώην,αν θέλει να κρατήσει επαφή μαζί του σαν να ναι αδερφος της,μετά ότι θέλει μόνο εμένα..
Αλλά ας μη μακρυγορώ..
Τα καλά(και των φιλενάδων της Λιθουανών).
Μοιάζουν με μείξη Γερμανοειδών/Σλαβοειδών,αλλά έχουν πιο αρμονικό και καλλίγραμμο σώμα από τις δυτικες και πιο υγιή μαλλιά και δόντια από τις Σλάβες.
Για τα δικά μου γούστα,έχω δει τρελα μουνιά και Βίλνιους και Κάουνας.
Αγγλικά πολύ καλά.
Εκτός από πρώτο ραντεβού,τα φράγκα τα πληρώνει μια ο ένας,μια ο άλλος.
Πάμε και στα αρνητικά...
Ψυχρές σαν συμπεριφορά και δυτικά μυαλά με φεμινιστικές τάσεις.
Στο κρεβάτι αστερίες,δεν ιδρωνουν φανέλα.
Ερωτευμένες με τον εαυτό τους .
Τεράστιο κόμπλεξ να επιβληθούν σε άλλες γυναίκες.
Από την σερβιτορα,μέχρι τη 60χρονη θειά μου.
Όλες όσες γνωρισα μέσω της μαλάκω,,αλλά και στη Λιθουανία,ήταν έτσι.
Ακαλλιέργητος λαός που παριστανει τον καλλιεργημένο,αν και η γλώσσα τους θεωρείται πιο παλιά ακόμη και από την ελληνική.
Δε θέλω να πω τι μου έκανε,απλα θα περιοριστώ να πω ότι με εξέθεσε σε τρίτους,αλλά τον τελευταίο λογο τον είχα εγώ, καταφεροντας τρελό πλήγμα για τον εγωισμό της.
"Δεν με έχει παρατήσει,ποτέ, κανείς" :'(
Ε,μάντεψε λοιπόν σκατοκαργιόλα
8 μήνες νταραβέρι,με την τυπισσα να εχει μόλις επιστρέψει το δαχτυλίδι αρραβώνων στον Λιθουανό 6χρονη σχέση της.
Εγώ στην αρχή μαλακιζόμουν ταυτόχρονα στο Tinder,μετά το έφαγα το σώτο και πήγα να ασχοληθώ μόνο μαζί της.
Κυκλοθυμία..Δεν ήξερε αν θέλει να γυρίσει στον πρώην,αν θέλει να κρατήσει επαφή μαζί του σαν να ναι αδερφος της,μετά ότι θέλει μόνο εμένα..
Αλλά ας μη μακρυγορώ..
Τα καλά(και των φιλενάδων της Λιθουανών).
Μοιάζουν με μείξη Γερμανοειδών/Σλαβοειδών,αλλά έχουν πιο αρμονικό και καλλίγραμμο σώμα από τις δυτικες και πιο υγιή μαλλιά και δόντια από τις Σλάβες.
Για τα δικά μου γούστα,έχω δει τρελα μουνιά και Βίλνιους και Κάουνας.
Αγγλικά πολύ καλά.
Εκτός από πρώτο ραντεβού,τα φράγκα τα πληρώνει μια ο ένας,μια ο άλλος.
Πάμε και στα αρνητικά...
Ψυχρές σαν συμπεριφορά και δυτικά μυαλά με φεμινιστικές τάσεις.
Στο κρεβάτι αστερίες,δεν ιδρωνουν φανέλα.
Ερωτευμένες με τον εαυτό τους .
Τεράστιο κόμπλεξ να επιβληθούν σε άλλες γυναίκες.
Από την σερβιτορα,μέχρι τη 60χρονη θειά μου.
Όλες όσες γνωρισα μέσω της μαλάκω,,αλλά και στη Λιθουανία,ήταν έτσι.
Ακαλλιέργητος λαός που παριστανει τον καλλιεργημένο,αν και η γλώσσα τους θεωρείται πιο παλιά ακόμη και από την ελληνική.
Δε θέλω να πω τι μου έκανε,απλα θα περιοριστώ να πω ότι με εξέθεσε σε τρίτους,αλλά τον τελευταίο λογο τον είχα εγώ, καταφεροντας τρελό πλήγμα για τον εγωισμό της.
"Δεν με έχει παρατήσει,ποτέ, κανείς" :'(
Ε,μάντεψε λοιπόν σκατοκαργιόλα