40DDD
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2011
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
Σ' ευχαριστώ φιλενάδα... ήσουν κατατοπιστικότατη.Τά ΠΑΝΤΑ κάνουνε τά linux ,,,,,,,
Σ' ευχαριστώ φιλενάδα... ήσουν κατατοπιστικότατη.Τά ΠΑΝΤΑ κάνουνε τά linux ,,,,,,,
Καλησπερα παιδια...Προσφατα αγορασα καινουριο pc για games και σκεφτομουν να εγκαταστησω στο παλιο μου κατι σε Linux,Ubuntu....
Βασικα θελω να πειραματιστω σε κατι καινουριο και κυριως να δω αν το παλιο pc θα εκτελει εργασιες πιο γρηγορα καθως πλεον ειναι εκνευριστικα αργο... >
Ο υπολογιστης τρεχει XP Service Pack 3
επεξεργαστης: Intel Pentium 4 3GHz
RAM 1 GB
καρτα γραφικων: Nvidia 6600
Θεωρω σκοπιμο να αναφερω οτι απαραιτητη προυποθεση το λογισμικο να υποστηριζει ασυρματο ιντερνετ μεσω USB router...
ναιΜε Ubuntu ρρ παιδια το pc θα ειναι γενικα πιο γρηγορο απο οτι σε XP?
Με Ubuntu ρρ παιδια το pc θα ειναι γενικα πιο γρηγορο απο οτι σε XP?
με έκδοση μέχρι 12.10 σίγουρα...
Συμφωνα με το hardware του,ο υπολογιστης ποια εκδοση σηκωνει?
φυσιολογικά όλες απλά δεν έχω δοκιμάσει την 13.04 (μην έχει θέματα επειδή είναι σχετικά νέα) γι αυτό σου είπα μέχρι 12.10
ok thanks! κατεβαζω την 10.04 αυτην ειχε στο site με updates μεχρι το 2017...καλα αμα ζει μεχρι τοτε το πισι θα ειναι 12 χρονων
ok thanks! κατεβαζω την 10.04 αυτην ειχε στο site με updates μεχρι το 2017...καλα αμα ζει μεχρι τοτε το πισι θα ειναι 12 χρονων
θα πρότεινα όχι ποιο παλιές από 11.04...
Αναβαθμιστηκε μονο του σε 12.04
μια χαρά δεν πάει ο υπολογιστής σου τώρα ?
Οχι τρελα πραγματα βεβαια αλλα σε γενικες γραμμες ναι...λιγο πιο γρηγορος...
πχ ανοιγε πολυ αργα chrome,ενω τωρα περιμενεις 2-3 δευτερολεπτα και γενικα οι σελιδες φορτωνουν πιο γρηγορα...
Ομως η γενικοτερη χρηση των Ubuntu ποια ειναι? για ποιο λογο να βαλει καποιος?
κοίτα για μενα που είμαι άσχετος από υπολογιστές είναι το μόνο software που δεν μου δημιούργησε ποτέ προβλήματα με σφάλματα συστήματος,drivers και virus....
από εκεί και πέρα γούστα είναι.