spanios78
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Like
- 142
- Πόντοι
- 6
εχεις δικιο,τωρα το προσεξα!αλλα ειπα και πιο πανω,δε κανει καμπριο!Σπανιε δεν ρωτησα εσενα αλλα μιας και το θετεις,εσυ τι εχεις;
Προσωπικα θα προτιμουσα να με πας με καμπριο
εχεις δικιο,τωρα το προσεξα!αλλα ειπα και πιο πανω,δε κανει καμπριο!Σπανιε δεν ρωτησα εσενα αλλα μιας και το θετεις,εσυ τι εχεις;
Προσωπικα θα προτιμουσα να με πας με καμπριο
Πες ότι δεν έχεις και άσε τα "δεν κάνει"...εχεις δικιο,τωρα το προσεξα!αλλα ειπα και πιο πανω,δε κανει καμπριο!
Αδερφε...ξερεις τη λενε στο χωριο μου....Πες ότι δεν έχεις και άσε τα "δεν κάνει"...
Στο νισί μου ξέρεις τοι λένε;Αδερφε...ξερεις τη λενε στο χωριο μου....
πληρωσε για να δεις!χαχαχα
Στην γειτονιά μου ξέρετε τι λένε;;Στο νισί μου ξέρεις τοι λένε;
Αν δεν γονάτιζε η γκαμήλα, δεν θα τη φορτώναμε.
Εκει ειναι που τραγουδανε και το γνωστό ασμα "πεθανε η γκαμηλα μου και τη θα κανωωωω"Στο νισί μου ξέρεις τοι λένε;
Αν δεν γονάτιζε η γκαμήλα, δεν θα τη φορτώναμε.
Πληρώνω εγώ τα του "αδερφού" @Ωρίων να μας πας βόλτα με το κάμπριο!!
Φαντάζεσαι να έχει και καμήλα;; Να έρθει για παραλαβή έτσι;
Φοβερό ξεκάρφωμα για τη γυναίκα σου...Φαντάζεσαι να έχει και καμήλα;; Να έρθει για παραλαβή έτσι;
ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΦοβερό ξεκάρφωμα για τη γυναίκα σου...
Τυπε για να το κάνεις σωστά πρέπει να παίρνεις και τηλέφωνο την κοπέλα 10 λεπτά πριν λήξει η συνεδριαΤυπε και η ταρίφες τη να πουν τοτε..άλλα δεν έχεις καταλάβει κατι...στο αμάξι δε παιζει τίποτα...μη μπερδευόμαστε..
Στο δεκάλεπτο βάζει την καμήλα να ογκανίζει.Τυπε για να το κάνεις σωστά πρέπει να παίρνεις και τηλέφωνο την κοπέλα 10 λεπτά πριν λήξει η συνεδρια
Ναι..Αλλα δεν εχει ρε..οι πτήσεις ειναι συνήθως μετα της 03:00,και αντε να τυχει κανα απογευμα,βραδακι να εχει καμια άφιξη..Εγώ δεν κατάλαβα κάτι... Η δουλειά σου είναι έτσι κι αλλιώς νυχτερινή;
Αν επιτρεπεις τυπε να αλλαξω κατευθυνση και να αφησω ενα δικο μου ερωτημα.Επίσης υπάρχουν διάφορα ιχ,να αλλάζουμε!
Στειλε μου μνμ,πες μου τη θες ακριβως, να σε βοηθησω.Αν επιτρεπεις τυπε να αλλαξω κατευθυνση και να αφησω ενα δικο μου ερωτημα.
Η εταιριεα που δουλευεις μηπως νοικιαζει μονο το ιχ για δυο σπαστους μηνες τον χρονο,
αλλα να μην πινει το αιμα στο ενοικιο?