canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
πως σκατα αλλαζεις γρηγορα την γλωσσα γραφης απο αγγλικα σε ελληνικα και το αναποδο...οπως στα windows που γινεται με Shift+Alt?????
πως σκατα αλλαζεις γρηγορα την γλωσσα γραφης απο αγγλικα σε ελληνικα και το αναποδο...οπως στα windows που γινεται με Shift+Alt?????
τα linux ειναι το καλυτερο λειτουργικο συστημα ειναι ανοιχτο και μπορεις να κανεις παπαδες προσωπικα εγω δεν το αλλαζω με τιποτα μπορεις να κανεις οποιο η οποια κουμπια θελεις να αλλαζουν γλωσσα δεν εμπιπτει κανενα προβλημα αρκει να διαβασεις τις οδηγιες εγω χρησιμοποιω το 10,10 και το τι εχω κανει δεν λεγετε γιαυτο ολοι ubuntu
Τελικα ρρ παιδια η διαφορα που ειδα ειναι πως ο chrome στα Ubuntu ειναι λιγο πιο γρηγορος σε σχεση με XP,ωστοσο η περιηγηση σε φακελους και αρχεια ειναι πιο στα XP σε σχεση με τα Ubuntu!
Τελικα αποφασισα να βγαλω τα Ubuntu και να βαλω τα XP παλι....αλλα δεν μπορω να εγκαταστησω τα ΧΠ ενω το εχω κανει τοσες φορες...εχω 1 partition με δεδομενα και ενα αλλο αδειο για να βαλω τα windows....ξεκιναει η διαδικασια επιλεγω το partition...περνανε καποια αρχεια αφου γινει το formaρισμα του δισκου και μετα η διαδικασια μου λεει οτι θα γινει επανεκκινηση και μετα κανονικα η εγκατασταση...ομως με την επανεκκινηση ξανα απο την αρχη η ολη διαδικασια....καμια ιδεα κανεις?
Σχεδόν κανένα πρόβλημα με την υποστήριξη συσκευών εδώ και χρόνια.Το μόνο πρόβλημα που έχω δει με το Linux στο client κομμάτι, είναι στην υποστήριξη των συσκευών. Ο μόνος λόγος που παραμένει κάποιος στα κωλο-Windows.
Προσωπικά έχω εγκαταστήσει σε VM κάποιες διανομές, μου αρέσει π.χ. το Elementary OS, αλλά μέχρι εκεί.
Εννοώ την εφαρμογή που συνοδεύει μια συσκευή και όχι τον device driver.Σχεδόν κανένα πρόβλημα με την υποστήριξη συσκευών εδώ και χρόνια.
εχω βαλει linux σε macbookair . γινεται οπως και σε υπολογιστη με παραθυρα. ξεκινας με το στικάκι και κάνεις κανονικά εγκατάσταση. στα μακ πατάς alt πριν ανοίξει και ξεκινάς με το στικάκι . μετά κανονικά σαν να ήταν με παράθυρα.Τα περισσότερα tablet και κινητά (android) της αγοράς τρέχουν κάποια τροποποιημένη έκδοση Linux, οι servers τρέχουν Linux επίσης…τα περισσότερα λειτουργικά των συσκευών πχ apps και οδηγοί πάνω στα προϊόντα τεχνολόγος τρέχουν κάτι που βασίζεται σε Linux.
Δεν είναι μόνο το δωρεάν…είναι το open source που δίνει απεριόριστες δυνατότητες και η σταθερότητα του συστήματος.
Από προσωπική εμπειρία να πω ότι laptop asus του 17 με Ubuntu….ρίχνει στα αυτιά σε κάθε τομέα στο MacBook Pro του 18 με i9 και ότι πιο τούμπανο υπήρχα τότε και κόστιζε όσο ένα μεταχειρισμένο αμάξι.
Τα Ubuntu πάντα σταθερά αψεγάδιαστα και με ενημερώσεις που τις βλέπουν τα Mac OS και τραβάνε μαλακία.
Αν το Mac έτρεχε Linux χωρίς θέμα θα τα έτρεχα και εκεί.
Printers HP παίζουν άψογα εδώ και χρόνια και στάθμες βλέπεις κλπΕννοώ την εφαρμογή που συνοδεύει μια συσκευή και όχι τον device driver.
Για παράδειγμα με το MFP που έχω, στα Windows βλέπω τις στάθμες στα μελάνια.
Επίσης έχω USB TV tuner με αντίστοιχη εφαρμογή και πραγματοποιώ scheduled recordings.
Άπειρες συσκευές υπάρχουν με αντίστοιχο software που υπάρχει μόνο για Windows.
Scanning?Printers HP παίζουν άψογα εδώ και χρόνια και στάθμες βλέπεις κλπ
Αν μια εταιρεία βγάζει πράγματα μόνο για win γιατί να την προτιμήσω ?
Επειδή τα πολυμηχανήματα είναι ΗΡ κανένα πρόβλημα.Scanning?