ParisPapis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2017
- Like
- 2.031
- Πόντοι
- 216
μιας και σας εχω βρει τωρα τους γνωστικους , Ο Νωντισμος γιατι εχει περιελθει σε τετοια αφανια στις μερες μας ?
σωζωντε οι αυθεντικες γραφες ? που μπορουμε να μελετισουμε τα διαφορα ρευματα ?
μου τη δινει οταν εχω ανταλαξει βαριες κουβεντες με ατομα που εχουν ζησει μεγαλες η εστω ιστορικες στιγμες και εχουν κατι να πουν
οποτε αυτο που λεει ο αμικ ποιο κατω ειναι εκφυλισμος η γενικευση του ορου ?
ο πυρφορος απλα δε γαμαγε , ολοι οι επομενοι ειναι πυρφοροι του αγοραιου ερωτα που πληρωναν και δε γαμουσαν , απο κει και μετα εκφυλιστικε ο ορος και πλεον παιρνει η μπαλα και τους μουνοδουλους / καψουριδες / αγαπητικους / καληνυχτακιδες κλπ κλπ
οχι τπτ αλλο ειναι κριμα τετοιες ενοιες να καλυπτοντε κατω απο αυτη τη κουβερλου , και τη κουβερλου ο ατιμος
μιας και σας εχω βρει τωρα τους γνωστικους , Ο Νωντισμος γιατι εχει περιελθει σε τετοια αφανια στις μερες μας ?
σωζωντε οι αυθεντικες γραφες ? που μπορουμε να μελετισουμε τα διαφορα ρευματα ?
τετοια νικ τυπε σπανε και γραφουνε σεντονια καταθεσεις ψυχης στο εξαμηνο ;)Μην ανησυχείς. Στο συγκεκριμένο σάιτ όλοι ως καραγκιόζηδες ξεκινάνε και στην πορεία καταλαβαίνουν ότι δεν τους παίρνει και προσαρμόζονται. Ενδεικτικότερο παράδειγμα είσαι εσύ. Όταν θα μετριαστεί για τα καλά η ξερολίασή σου, αμβλυνθεί ο τόνος σου, αραιωθεί ο κορδωτός εγωισμός σου και κοπεί το ξιπασμένο υφάκι σου, τότε θα αντιληφθείς το γενικότερο πνεύμα του φόρουμ, το εναλλακτικό χιούμορ, τις ευθυμολογικές υποδείξεις και θα το διασκεδάσεις.
Μην ανησυχείς. Στο συγκεκριμένο σάιτ όλοι ως καραγκιόζηδες ξεκινάνε και στην πορεία καταλαβαίνουν ότι δεν τους παίρνει και προσαρμόζονται. Ενδεικτικότερο παράδειγμα είσαι εσύ. Όταν θα μετριαστεί για τα καλά η ξερολίασή σου, αμβλυνθεί ο τόνος σου, αραιωθεί ο κορδωτός εγωισμός σου και κοπεί το ξιπασμένο υφάκι σου, τότε θα αντιληφθείς το γενικότερο πνεύμα του φόρουμ, το εναλλακτικό χιούμορ, τις ευθυμολογικές υποδείξεις και θα το διασκεδάσεις.
τετοια νικ τυπε σπανε και γραφουνε σεντονια καταθεσεις ψυχης στο εξαμηνο ;)
Πυρφόρος στην κυριολεξία σημαίνει.... Σπαρτιάτης ιερέας που κρατουσε άσβεστη την φλογα δεν ... θυμαμαι τινος.....
Ενα απο τα παλαιότερα μέλη του ΜΠΟΥ ήταν και κάποιος που έιχε διαλέξει σαν νικ νέιμ το "Πυρφόρος"
Αυτός λοιπόν είχε σπουδάσει 5-6 χρόνια στην παλαι ποτέ Ανατολικη Γερμανία, μένοντας σε φοιτητική εστία. Κατα δήλωση του δεν είχε ποτέ καταφέρει ποτέ να βγαλει μια γκόμενα. Banging Head Against a Wall Μιλάμε για εποχές που στην Ανατολικη Γερμανία, το μονο που είχες να κανεις ήτανε να παρεις 5-6 μπυρες και απλά να αρχίσεις να ανοιγεις τις πόρτες των δωματίων των γυναικείων κοιτώνων της εστίας. Επειδη έχω δει φωτο του δεν θα μπορουσα να τον χαρακτηρισω άσχημο σε καμια περίπτωση. Τότε λοιπόν ο τρισμέσγιστος ο Πορνομετανάστης ο Δημητράκης29 (δες το νημα της Ρωσσιάς) αρχισε να αποκαλεί πυρφόρο τον κάθε αγάμητο και και τον καθε αερογάμη. Εκτοτε ο "πυρφόρος" εξαφανιστηκε και δεν ξαναμπηκε, ή τουλάχιστον μπαινει με άλλο νικ. Εμεινε λοιπον στο λεξιλόγιο του μπου η λεξη και αποτελεί συνώνυμο του αγάμητου/αερογάμη/ και κατα περίπτωση του μπαζο-γάμη... Αυτα.....
Αααα εισαι τελειως (μπου)καθυστερημενος. (αυτο ειναι χιουμορ, αν δεν μπορεις να το εκτιμήσεις ετσι)τωρα και συ βαλτος εισαι ?? τι ειναι ο τεραστιος pitsilistis ????
μου τη δινει οταν εχω ανταλαξει βαριες κουβεντες με ατομα που εχουν ζησει μεγαλες η εστω ιστορικες στιγμες και εχουν κατι να πουν.....
Που είναι το νημα για την fanta ??? :S :S