Jimmy Jim
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2014
- Like
- 121
- Πόντοι
- 16
Παιδια εγω μονο μια απορια εχω
Τι εστι νωντας? Νωντισμος κλπ?
Επισης καλο ειναι να καταγραφουν εκφρασεις του κυρ βσιλη τυπου αδιαβροχο!
Ετεροχρονισμένο σχόλιο για νεώτερα μέλη που μπορεί να έχουν συναφείς απορίες.
Παρακολουθώ 6 χρόνια το σάιτ, τα τελευταία 3 ως μέλος γράφω καμιά ανοησία σε περιφερειακά θέματα, και ακόμα δεν έχω καταλήξει πλήρως στο ποιος ήταν ακριβώς ο περιβόητος Νώντας. Εδώ παλιά και σεβαστά μέλη όπως ο dimmits που μπορεί να κλείνουν και 10ετία και ακόμα έχουν απορίες. Απλά μερικά σημεία:
- Ο Νώντας, ως πρόσωπο ή έννοια, είναι άρρηκτα συνδεδεμένος -τολμώ να πω συγχωνευμένος- με τον χρήστη apolyto arseniko. Θυμάμαι τον Απόλυτο να αναφέρεται στον Νώντα ως υπαρκτό πρόσωπο το οποίο του πρότεινε να επισκεφθεί συγκεκριμένες ιερόδουλες, οι οποίες εντέλει δεν έφθασαν στο ύψος των προσδοκιών του.
- Οι προσωπικότητες Νώντας (ως έννοια, ή ως φανταστικό ή υπαρκτό πρόσωπο) και apolyto arseniko έχουν διαμορφώσει εν πολλοίς και την ιδιοπροσωπία του συγκεκριμένου φόρουμ, κυρίως σε θέματα που δεν αφορούν αυστηρά την μπουρδελική ενημέρωση. Η προσωπικότητα του Απόλυτου, ο οποίος συχνά μνημονεύεται ως θρύλος κυρίως λόγω των σκωπτικών σχολίων του και του ανάλαφρου ενοφθαλμίσματος των διαφόρων ζητημάτων που προέκυπταν στο σάιτ, σήμερα διαθλάται σε συγκεκριμένη παρέα της οποίας ηγούνται ο σαδιστικά κυνικός enduro, ο εικονοκλαστικός iakovos, κ.ά.
-Ο δε περιλάλητος "νωντισμός", ο οποίος έχει αναπαραχθεί και κατισχύσει ως ιδεολογία μέσα από τις σελίδες συγκεκριμένων νημάτων όπως το Chat/spam κτλ, συνέχει ανεπίγνωστα και τον τρόπο σκέψης πολύ νέων και ανυποψίαστων μελών του σάιτ. Ο "νωντισμός" είναι η σύμφυτος με τον αγοραίο έρωτα και ο "πικερισμός" - δανείζομαι εδώ την έκφραση του Λένιν- η παιδική ασθένειά του.
- Η υπόθεση "Νώντας" είναι προεχόντως ένα εσωτερικό "ιδεολογικό" αστείο ανάμεσα σε μέλη συγκεκριμένης ομάδας τα οποία επιχειρούσαν ομαδικές μπουρδελότσαρκες πριν το 2010, όταν και το σάιτ βρισκόταν σε περίοδο ακμής. Πιθανολογώ ότι ο Νώντας ηγούνταν αυτής της ομάδας.
- Απ' ό,τι γνωρίζω, δεν υπάρχουν στο σάιτ σχόλια του Νώντα ως "Νώντας" ή "Nwntas" κτλ. Κάποια μέλη όπως ο oxi_o_nwntas, το μέλος που σήμερα μπαίνει ως Bardamu και κάποιοι άλλοι χρήστες με παρεμφερή ψευδώνυμα περισσότερο εκδήλωναν την πίστη τους στον "νωντισμό". Αξιοπρόσεκτη είναι και η περίπτωση του βιτριολικού lux tux ο οποίος εφάρμοσε ουκ ολίγες φορές τις αρχές του "νωντισμού" στις στιχομυθίες του με άλλα μέλη.
- Για μια περίοδο πίστευα ότι ο χρήστης dopamina είναι κλώνος του θρυλικού Νώντα. Ο λόγος είναι απλός: Νώντας = Επαμεινώνδας = epaminondas = paminondas = paminoda = dopamina (αναγραμματισμός). Έχω αναιρέσει. Αν ο συγκεκριμένος είναι κλώνος του Νώντα, τότε σίγουρα πρόκειται για το ευνουχισμένο είδωλό του. Επίσης, ο συγκεκριμένος είναι η συνέχεια του ολιγόλεκτα ακατανόητου Kosnik26.
- Επίσης, για ένα διάστημα ήμουν πεπεισμένος ότι ο Νώντας δεν είναι άλλος από τον σιβυλλικό -και παραδόξως αγαπητό από μερικούς- χρήστη lustforlife.
- Για κάποιους, όπως ο εγωκεντρικός stam6(νομίζω αυτό ήταν το νικ), ο Νώντας ήταν μέγας κλωνοποιός.
-Το σίγουρο είναι το εξής: δεν μπορεί κανείς να συλλάβει τον "νώντα" και τον "νωντισμό" μόνο από τη συμμετοχή του στο σάιτ. Θα πρέπει πρώτα να περιηγηθεί στα μπουρδελοσόκακα των πόλεων και να συναγελαστεί με τα άλλα μέλη στον πραγματικό κόσμο.